hits

UKENS BLOGG

 • 31.07.2016 - 12:49


Hei, og god søndag!

Har dere det fint? I dag har jeg sovet lenge, det var utrolig godt. I går jobbet jeg i 6 timer, var innom en tur på Vita også og kjøpte meg ny mascara og SmileLab tannbleking. Syntes tennene mine har blitt litt gule i det siste, og SmileLab har jeg brukt før og den har jeg vært veldig fornøyd med! Så da kjøpte jeg den. Fikk også med meg et kort fra Vita, der du får hver femte mascara du kjøper gratis. Mascara er jo noe du ikke skal bruke i mer enn 3 måneder før du skal kaste den, men jeg har vært litt sløv på den fronten. Nå skal jeg være flinkere til å skifte! I dag er det søndag igjen, og det betyr ny ukens blogg konkurranse! For å melde deg på, gjør du dette:

1. Lik min facebook side HER.
2. Legg igjen en kommentar under at du er med!
 

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 30.07.2016 - 09:43Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Kaja Jeanette! Hun er en skjønn jente som blogger mest om sin hverdag med sine tre barn, men også om andre ting. Hun har en fin header og et kjempefint design, oppdaterer jevnlig og tar store og fine bilder til bloggen. Anbefaler alle å ta en titt på hennes blogg!

For å komme direkte til Kaja Jeanette sin blogg, trykk HER.
Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Vivel! Hun blogger mest om sin hverdag og sminke. Hun har en kjempefin blogg med et fint design og en stilig header. Hun har mange fine bilder på bloggen som du blir inspirert av! Hun legger også ut videoer en gang i blant. Anbefaler dere å ta en titt på hennes blogg!

For å komme direkte til Vivel sin blogg, trykk HER.

 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

 • 29.07.2016 - 10:00

Hva syntes du er det beste med å blogge?
Det beste med å blogge, er å få så hyggelige kommentarer på det jeg deler med dere! Og så syntes jeg det er gøy å lese og kommentere andre sine blogger også. Hadde jo ikke vært noe gøy å blogge uten å ha fått noe respons. 

Leser du noen blogger fast?
Ja, det gjør jeg. Leser egentlig mest av de bloggene som er på topplista, men også en del andre. De jeg leser fast er: stina.blogg.no, martheborge.blogg.no, krisssy.blogg.no, mammasom16.blogg.no og lisarorvik.blogg.no. Det er de bloggene jeg leser mest, men er også innom flere i løpet av en dag.

Har du noen inspirasjonskilder du ofte henter fra?
En stor inspirasjonskilde for meg er bloggen til Stina Bakken. Hun er en blogger som inspirerer meg veldig, hun er en utrolig flink blogger. Hvis jeg ikke aner hva jeg skal blogge om en dag, så tar jeg en titt innom bloggen hennes, og får mange gode ideer til ting jeg kan blogge om!

Er du mest interessert i mote eller skjønnhet?
Liker begge to ganske så godt, men må jeg si en ting, må det bli skjønnhet. Elsker å lese om sminke og beauty hacks og alt sånt. Hvor ser du deg selv om 5 år?
Om fem år håper jeg at jeg bor i en fin leilighet sammen med kjæresten min, og at vi har fått oss en eller to søte små katter! Og at vi begge to har jobber vi trives med og at vi reiser en del og opplever verden

Hvordan er en vanlig lørdag for deg?

Hvis jeg ikke jobber på en lørdag, bruker jeg å sove til jeg er uthvilt, og spise en god frokost. Elsker å ha god tid! Så bruker jeg ofte å ta meg en tur på trening, så kommer jeg hjem og tar meg en dusj og bare slapper av. Så venter jeg på at kjæresten min skal komme hjem fra jobb, så koser vi oss og ser på en film. 

Favorittparfyme?
Det må bli de to Victorias Secret body mist'ene mine, de luktene jeg har er Endless love og Amber romance. Syntes de lukter skikkelig deilig. Kjøpte de ganske billig fra Nille. 

Hva er din drømmedestinasjon?
Min drømmedestinasjon må bli Italia! Har alltid drømt om å reise dit en dag, syntes det ser utrolig fint ut der. Der har jeg mest lyst til å reise til Roma eller Venezia. Jeg og kjæresten min planlegger å reise dit i nærmeste fremtid, så det gleder jeg meg til!

 

TUSEN TAKK

 • 28.07.2016 - 15:40

Tusen takk for alle gratulasjonene til min bursdag som var i går! Dere er så skjønne, setter utrolig stor pris på hver og en av dere! Jeg fikk også utrolig mange hyggelige gratulasjoner på facebook, det var koselig. På kvelden lagde kjæresten min mat til meg og foreldrene mine, det ble kyllingsuppe med ris, og det var utrolig godt! I dag har jeg også fri, så har vært en rolig morgen. Spiste rester fra middagen i går, og så har jeg vært på trening. Ble en hard økt i dag, men det var utrolig herlig. Var helt alene på treningssenteret også, så fikk trene helt for meg selv, så det var ikke verst. Håper at dere får en fin dag videre, nyt den!  

MIN BURSDAG I DAG

 • 27.07.2016 - 18:55

Tenk at i dag er jeg hele 21 år gammel! Er ikke så begeistret for å bli enda et år eldre, men sånn er det jo bare. Sto opp i dag og spiste en god frokost, så dusjet jeg og ordnet meg. Vi hentet kjæresten min og kjøpte litt kake og forskjellig til selskapet, vi hadde bursdagsfeiring klokka 4 i dag. Mamma lagde oreokake til meg, den var utrolig god!I tillegg hadde vi gulrotkake og sjokoladekake i tillegg til gele med vaniljesaus. Vi var tilsammen 13 stykker i bursdag, det var veldig koselig å ha hele familien samlet! Hadde på meg en kjole i dag som jeg kjøpte i Molde for lenge siden, som jeg ikke har brukt så mye. Tror den kostet rundt 1000 kr, men den er utrolig fin. Til bursdagen min fikk jeg 1900 kr, blomster, og en fin svart lommebok. 

Håper at dere får en fin kveld!

NEW IN - NECKLESS

 • 26.07.2016 - 19:56

Dette smykket fikk jeg i posten for et par dager siden, fordi jeg vant en konkurranse på Irene sin blogg. Du kan trykke HER for å komme til bloggen hennes! Det var et utrolig nydelig smykke, dette kommer jeg til å bruke ofte! I tillegg fikk jeg en aloe vera lypsyl fra forever living, og tester på krem og lotion i samme merke. Er utrolig gøy å vinne ting, blir så glad når jeg får slike overraskelser i posten! 

Hva syntes dere om smykket? 

UKEN SOM GIKK // MOLDEJAZZ, SMASHBOX PRIMER, CAPRI SONNE ++

 • 25.07.2016 - 08:45

Ukens høydepunkt:
Det må bli fredagen. Da hadde jeg fri og var på moldejazz, det var en kjempekoselig dag. I tillegg var vi heldige med været også! Var innom kjæresten min på jobb, og han hadde kjøpt gave til meg selv om det ikke er før på onsdag jeg har bursdag. Jeg fikk en svart skinnjakke, den var utrolig kul og passet perfekt! For en søt og snill kjæreste jeg har!

Ukens sang:
Make my love go - Jay Sean, Sean Paul.

Ukens beste innkjøp: 
Smashbox primer fra Kicks. Begynte å bli tom for den, så da kjøpte jeg meg en ny! Den er utrolig bra, bruker den før jeg har på meg foundation. Den er for de som har litt rød hud, den er med sånn grønn farge som nøytaliserer rødhet. Ukens kjiping:
Denne uken har jeg ikke opplevd noe kjipt, og det er jo veldig bra! Eneste at jeg har jobbet litt mer enn jeg egentlig liker å jobbe denne uken, og hatt vakter som jeg ikke liker. 11-6 er den kjedeligeste vakten jeg vet om på jobb, så vet dere det. Haha. 

Ukens crawing:

Capri Sonne! Siden pappa kjøpte med seg fem esker fra Sverige, har det blitt en del capri sonne drikking her i hus, hehe. Er utrolig mye billigere i Sverige enn i Norge, så det er lurt å handle mye når man først er der!

Ukens konkurranse:
I går kom det ut enda en ukens blogg konkurranse som jeg har hver søndag. Det er bare å melde seg på! For å komme til innlegget, trykker du HER.

UKENS BLOGG

 • 24.07.2016 - 13:14

Hei, og god morgen! Nå er det ikke så lenge siden jeg har stått opp, deilig å sove lenge nå som det er søndag. Skal snart spise grove rundstykker til frokost, så skal jeg ha på meg shortsen og sette meg ut i sola. Denne dagen må nytes! Er ikke hver dag man får sol her. I dag er det søndag igjen, og det betyr tid for ukens blogg! For å melde deg på, gjør du dette:

1. Lik min facebook side HER.
2. Legg igjen en kommentar under at du er med!
 

NY HEADER

 • 23.07.2016 - 20:49

Hei, og god lørdagskveld!
 

Har dere det fint? I dag har jeg vært på jobb i 6 timer, det var ikke så mye jobb i dag heller, for det var ganske så fint vær. Er vel ikke så mange som vil være inne i et kjøpesenter når det er sol ute. I morgen skal det også bli fint, da skal jeg sitte ute hele dagen! Siden vi får gratis mat på lørdager, bestilte vi på jobben oss mat fra den nye cafeen på senteret ''Meet&Eat''. Jeg bestilte Biff sandwich med chips. Det var veldig godt, kommer garantert til å spise mer mat derfra fremover. Nå har jeg forresten fått meg ny header igjen! Var på tide med en ny en nå, syntes jeg. Ble utrolig fornøyd med den, syntes den passet bra til designet også! Hva syntes dere? 

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 23.07.2016 - 09:46Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Ane! Hun er en nydelig og søt jente som blogger mest om sin hverdag, mote og sminke. Hun har veldig fint design og en fin header, og legger ut en del videoer, noe som er morsomt å se! Hun tar også mange fine bilder til bloggen som er av god kvalitet. En blogg jeg anbefaler å ta en titt på! 

For å komme direkte til Ane sin blogg, trykker du HER.
Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til skjønne Henriette Celin! Hun blogger mest om sin hverdag, og kommer med mange gode tips og råd! Hun har et enkelt og søtt design, og tar mange fine bilder til bloggen. En blogg jeg anbefaler alle å sjekke ut!

For å komme direkte til Henriette Celin sin blogg, trykker du HER.

HJEMME FRA SVERIGE

 • 22.07.2016 - 00:14

I dag fikk jeg endelig sove lenge, noe jeg trengte etter tre dager med bare tidligvakter denne uken. Var utrolig rolig på jobb i dag også, så det var positivt! Pappa kom hjem fra Sverige i dag, han hadde kjøpt fem esker med capri sonne multivitamin til meg, oreosjokolade og masse brus. Så nå skal vi kose oss i mange uker framover! Var sammen med kjæresten min og sønnen hans i pausen på jobben, han fylte 4 år i dag. En utrolig søt, liten gutt! I morgen har jeg fri, så da skal jeg på moldejazz. Det gleder jeg meg til! Kommer nok til å bruke en del penger da, hvis jeg finner noe fint. På jobben i dag kom sjefen til meg med et ark med noen omsetningstall på, som viser hvor mye hver og en av oss i apoteket selger til kundene. Og jeg var den med best resultat av alle sammen! Hadde aldri trodd at jeg hadde de beste tallene, når det er så mange andre i apoteket som har jobbet så mye lengre enn meg. Så det var utrolig kjekt å høre, og enda mer motiverende for meg! 
 

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 20.07.2016 - 07:41

Hei, og god morgen! Har dere det fint? Denne uken er det mye jobb på meg, har kun fri nå på fredag. Og søndag, men da er jo apoteket stengt, hehe. Så det blir litt lite tid til blogging, men skal prøve så godt jeg kan! Neste uke har jeg fri onsdag og torsdag, noe som passer bra siden jeg har bursdag den onsdagen. Da blir jeg 21 år!

Jeg tenkte forresten å ha en spørsmålsrunde her på bloggen, så dere kan bli bedre kjent med meg. Det er bare å spørre om alt dere lurer på! Svarene kommer nok i et innlegg neste uke. Hvis det blir mange spørsmål, deler jeg kanskje spørsmålsrunden i to, slik at det kommer både del 1 og del 2. Nå skal jeg snart reise på jobb, så da håper jeg at dere får en fin dag videre! 

JEG HADDE ANGST

 • 19.07.2016 - 08:37

Nå skal dere få fasiten på innlegget ''6 fakta, kun 3 er sanne''. Det var faktisk ingen av dere som greide å gjette helt riktig, men det var mange som var veldig nære! Det var et innlegg jeg syntes var morsomt å lage, håper dere likte det også! Her har dere fasiten:


Når jeg gikk 1 året på videregående slet jeg så mye med angst at jeg strøk i alle fag og måtte gå hele året om igjen.

Første året på videregående var et av de vanskeligeste og tøffeste årene for meg. Jeg begynte på en helt ny skole, der jeg ikke kjente noen. Jeg begynte å slite med angst, jeg kunne få panikkanfall helt ut av det blå mens jeg satt i klasserommet, jeg var konstant redd. Masse fravær hadde jeg også. Grunnen til at jeg hadde så mye angst vet jeg faktisk ikke. Jeg begynte å snakke med helsesøster og en psykolog som kom til meg på skolen, og begynte med noe som het kognitiv atferdsterapi. Dette skjedde etter nyttår, så det førte til at jeg strøk i alle fagene og måtte gå om igjen hele året. Noe jeg faktisk er glad for skjedde i dag, for jeg ombestemte meg det neste året og ville søke på VG2 Helseservice istedet for VG2 Barne og ungdomsarbeider. For dere som lurer gikk jeg VG1 Helse og sosialfag. Året etter hadde jeg ikke angst i det hele tatt, det bare forsvant plutselig. Og det er jeg veldig glad for i dag.Jeg har mørkt hår, men er egentlig naturlig blond.
Ja, jeg har egentlig blondt hår! Men jeg farger håret mitt mørkt, for det er den fargen jeg syntes jeg kler best. Det har mange andre sagt til meg også. Er litt kjedelig når jeg får ettervekst, så da må jeg farge håret mitt litt oftere enn vanlig. Men jeg trives med mørkt hår, så det går helt fint! Bruker å farge håret mitt hjemme, for hvis jeg skal gå til frisøren hver gang jeg har ettervekst, blir det veldig dyrt. 

Når jeg gikk på barneskolen var jeg veldig tjukk, og ble mobbet for det.
Jeg var veldig tjukk og kraftig på barneskolen. Jeg hatet å ha gym, for alle guttene i klassen mobbet meg for det. Jeg ble faktisk mobbet en del år når jeg gikk på barneskolen, og det var ganske kjipt. Så begynte jeg på håndball i 7 klasse, og da ble jeg tynn som en strek. Så da kunne de ikke mobbe meg for det lenger! Men da fant de bare andre ting å mobbe meg for istedet. 

UKEN SOM GIKK // MASSE FRI, GROVE RUNDSTYKKER, TERROR I FRANKRIKE ++

 • 18.07.2016 - 08:50

Ukens høydepunkt:
At jeg har hatt masse fri! Har bare jobbet mandag og torsdag denne uken, så har vært utrolig deilig å bare fått slappet av, trent og ellers bare gjort ting jeg har lyst til. 

Ukens sang:
Hurts so good - Astrid Smeplass.

Ukens beste innkjøp:
 ​
Denne uken har jeg faktisk ikke kjøpt noe spesielt, unntatt mat til meg selv. Er jo bra innkjøp det også! Har kjøpt grove rundstykker som du steker i ovnen, de er kjempegode å ha til frokost eller kveldsmat. Ukens kjiping:
Var utrolig kjipt på fredagen, å høre om terroren i Frankrike. Ble jo helt sjokkert når jeg leste nyhetene, skjønner ikke at mennesker kan være så onde? Verden er grusom, det er helt sikkert.

Ukens crawing:
Fortsatt blåbær! Det er jo så godt, kan spise det hver dag.

Ukens konkurranse:
Ukens blogg vinnerne ble trukket på lørdag, så kom det en ny ukens blogg konkurranse på bloggen i går! Bestemte meg for å ha ukens blogg nå hver søndag istedet for annenhver. For å komme direkte til innlegget, trykker du HER.

UKENS BLOGG

 • 17.07.2016 - 14:27

Hei, og god søndag! I dag er det klart for ukens blogg igjen! Sa vel at dette var noe jeg kom til å ha annenhver søndag, men så tenkte jeg - hvorfor ikke ha det hver søndag istedet? Jeg kommer til å trekke ukens blogg vinnere på lørdager, som jeg gjorde i går, så blir det ny ukens blogg konkurranse dagen etter. For å melde deg på, gjør du dette:

1. Lik min facebook side HER.
2. Legg igjen en kommentar under at du er med!


UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 16.07.2016 - 13:32
Den første bloggen jeg vil anbefale dere, er bloggen til nydelige Annika! Hun blogger mest om sin hverdag og mote, og kommer med mange gode tips og anbefalinger. Dette er en blogg jeg har lest en god stund, og som jeg blir i veldig godt humør av å lese! Hun har et fint design og tar masse fine bilder til sin blogg. Hun inspirerer meg veldig med sine innlegg. Dette er en blogg jeg anbefaler alle å ta en titt innom! 

For å komme direkte til Annika sin blogg, trykker du HER.
Den andre bloggen jeg vil anbefale dere, er bloggen til Karina! En nydelig jente med en kjempefin blogg. Hun blogger mest om sin hverdag, mote og sminke. Hun har et fint og ryddig design, og tar masse fine bilder til bloggen. En blogg som inspirerer meg veldig! Dette er en blogg jeg nylig har sett på, og kommer garantert til å fortsette å lese denne bloggen.

For å komme direkte til Karina sin blogg. trykk HER.

6 FAKTA, KUN 3 ER SANNE!

 • 15.07.2016 - 11:34

Nå tenkte jeg at jeg skulle gjøre noe jeg ikke har gjort før - nemlig å lage et innlegg der jeg skal fortelle 6 fakta om meg selv, der bare 3 av de er riktig! Så skal dere lesere prøve å gjette hvilke av de som stemmer. Det blir gøy å se hvor mange av dere som gjetter rett!


1. Når jeg var 10 år forstuet jeg hånden da jeg falt av en hest.
2. Når jeg gikk 1 året på videregående slet jeg så mye med angst at jeg strøk i alle fag og måtte gå hele året om igjen.
3. Jeg har mørkt hår, men er egentlig naturlig blond.
4. Min største drøm er å bli sykepleier.
5. Når jeg gikk på barneskolen var jeg veldig tjukk, og ble mobbet for det.
6. Jeg fikk min første mobil da jeg var 8 år.
 

EN LIVREDDER TIL FETT HÅR

 • 14.07.2016 - 07:48

Er det et produkt jeg virkelig anbefaler dere å prøve, er det tørrsjampo fra Batiste. En tørrsjampo gjør håret mattere og tykkere, og trekker fukt, fett og produktrester ut av håret slik at det føles friskere, renere og lukter godt. Et smart valg når du ikke har tid til å dusje håret, eller føler for å friske opp hårfrisyren. Nå er det ikke ofte at jeg ikke har tid til å vaske håret, men jeg har et hår som gjør at det ofte ser fett ut, og da er det bare å spraye på litt tørrsjampo så er jeg klar for dagen! Det er også viktig at du masserer det inn med fingrene og børster det, for å unngå at det ser ut som du har ettervekst i håret (haha). 

Bruker du tørrsjampo?

VINNEREN AV GIVEAWAY!

 • 13.07.2016 - 11:59

Hadde en konkurranse for en stund siden, der du kunne vinne hele 12 deksler til Iphone5. Og nå har jeg trukket vinneren! Jeg skrev ned bloggene på lapper og la de i en skål, så ble det trukket en tilfeldig vinner av alle som hadde meldt seg på. Syntes det er gøy å gi noe fint til dere lesere, så dette er noe jeg kommer til å ha mer av fremover på bloggen!
Og den heldige vinneren av giveaway ble.... liveterherlig.blogg.no! Har sendt deg en mail nå. Gratulerer så mye, dekslene blir sendt til deg i posten i løpet av de neste dagene!

PÅ TOPPLISTEN!

 • 12.07.2016 - 13:45

Så utrolig gøy å logge meg inn på blogg.no i dag, wow! Statistikken har bare føket til vers de siste dagene, så gøy at dere er interesserte i å lese bloggen min! Jeg er på plass nummer 191, har aldri vært på topplisten før, så dette var utrolig gøy. Har egentlig bare sett på bloggen som en hobby, men jeg har veldig lyst å ha dette som en jobb. Er det som er drømmen! Jeg prøver så godt jeg kan å blogge minst 1 gang om dagen, men flere innlegg blir litt vanskelig, siden jeg har en jobb i tillegg til bloggen. Noen dager har jeg mer tid enn andre siden jeg har fri, og da vil jeg prøve så godt jeg kan å oppdatere oftere!

Tusen takk til alle som leser bloggen min, det setter jeg utrolig stor pris på!

UKEN SOM GIKK // GAVE FRA KJÆRESTEN, EYELINER, BLÅBÆR ++

 • 11.07.2016 - 10:58

Ukens høydepunkt:
Lørdagen! Da kom jeg hjem fra jobb, og det lå to innpakkede gaver fra kjæresten min på bordet. Det var en kjempefin topp fra Cubus, og en morgenkåpe som var kjempemyk og deilig å ha på seg. For en snill kjæreste jeg har♥

Ukens sang:
Jovial - Freddy Kalas. En skikkelig kul låt som får opp stemningen et par hakk og gjør meg glad!

Ukens beste innkjøp:
Må være eyelineren jeg kjøpte fra Vita, i merket Loreal. Var nesten tom for eyeliner, så da var det på tide å kjøpe ny. Før brukte jeg en eyeliner fra La roche posay som er kjøpt fra apoteket, den er også veldig god! Den er veldig god for de som har sensitive øyne. Går ikke ann å gå tom for sminke, da blir det helt krise, hehe.Ukens kjiping:
At det har vært dårlig vær nesten hele uken. Det er jo juli, er det ikke på tide at vi skal få fint vær snart? Ganske irriterende at det bare skal regne hele tiden, jeg vil være ute i sola og sole meg! Heldigvis finnes det solarium.

Ukens crawing:
Blåbær. Sitter ofte og spiser på blåbær, det er jo så godt! I tillegg er det jo bedre enn at jeg har i meg sjokolade og slike ting. Sunt er det også, så det er jo positivt!

Ukens konkurranse:
I går kjørte jeg på med en ny ukens blogg konkurranse, det er bare å melde seg på. Utrolig gøy å se at det er så mange som vil være med! For å komme direkte til innlegget, trykker du HER.

UKENS BLOGG

 • 10.07.2016 - 13:36

Da er det søndag igjen, og vi kjører på igjen med en ny ukens blogg konkurranse! Syntes det var veldig gøy å lese bloggene deres, det er veldig mange fine blogger der ute. Og det var vanskelig å velge ut bare to stykker! Heldigvis er dette noe jeg skal ha annenhver søndag, så du har fortsatt store sjanser til å vinne. For å melde deg på, gjør du dette:


1. Lik min facebook side HER.
2. Legg igjen en kommentar under at du er med!


GOD MORGEN

 • 07.07.2016 - 07:41

God morgen fine lesere!

Tenkte bare å skrive litt til dere før jeg reiser på jobb, skal jobbe fra 10-4 i dag. I går hadde jeg fri, så da sov jeg til klokka 11, spiste frokost og så hadde jeg time med legen klokka 1. Jeg har gått på en antibiotikakur som ikke har funket, så nå fikk jeg en ny type som jeg skal gå på i 4 dager. Så håper vi det ordner seg! Etter jeg var hos legen var jeg på trening, det var godt å få bevege litt på seg.

Denne toppen jeg har på meg fikk jeg i posten i går, likte den kjempegodt! Jeg bestilte den fra wish.com. Er ikke akkurat fint nok vær til å gå i den nå, men vi kan jo late som, hehe. I tillegg fikk jeg en sminkeholder så jeg kan ha sminken min i og litt andre diverse småting. Nå er jeg veldig lei av regn, kan bli sommer og sol nå syntes jeg. Da ønsker jeg dere en fin torsdag, kos dere i dag!

SNAPCHAT LATELY

 • 06.07.2016 - 17:35
Dette er noen av mine siste snapchat bilder. Her legger jeg ut alt mulig, og mye av maten jeg spiser, hehe. Det siste jeg la ut er videoer av de tre tanteungene mine som skulle teste ut alle filtrene, haha. For dere som vil legge meg til på snapchat, heter jeg hegevalldal, samme som på instagram!

FILMANBEFALINGER

 • 05.07.2016 - 10:35

Da tenkte jeg å lage et innlegg med filmanbefalinger til dere! De fleste av disse filmene er morsomme komedier, noe jeg elsker å se. Men noen av de er litt triste også. Alle disse filmene kan du finne på Netflix. Jeg byttet fra Viaplay til Netflix for ikke så lenge siden, på grunn av at jeg syntes de hadde mer utvalg på Netflix, i tillegg hadde det jo komt ut en ny sesong av Orange is the new black. 

   Jeg anbefaler alle å se disse herlige filmene!​


1. You again                                          2. Big mommas house                              3. 10 ting jeg hater ved deg


4. Mean girls.                                            5. Marley&Me                                                    6. The hot chick 


7. The fault in our stars                             8. The proposal                                       9. Dagboken

UKEN SOM GIKK

 • 04.07.2016 - 20:23

Ukens høydepunkt:
Torsdag! Var veldig godt å komme ut igjen, siden det er en stund siden sist. Var koselig å drikke litt sammen med kjæresten min, og bare gå rundt i butikker sammen og spise god mat.

Ukens sang:
Money - Broiler. En sang som jeg bruker ofte å trene til, digger den sangen. Det merkelige er at første gang jeg hørte den, så hatet jeg den. Så begynte jeg å høre den flere ganger, og da begynte jeg å like den, haha.

Ukens beste innkjøp:
Må bli dette smykket her. Kjøpte det på Glitter på 75% salg til bare 50kr, og det var utrolig fint! Dette er et smykke som jeg kommer til å bruke ofte, men sikkert mest ved spesielle anledninger.Ukens kjiping:
Denne uken har jeg egentlig ikke opplevd så mye kjipt. Det eneste jeg kommer på må være mandagen, da var vi to stykker på senvakt på apoteket. En person gikk klokka halv 7, og da var vi to igjen som skulle jobbe til klokka 8. Så var det en del folk, og jeg måtte løpe mellom resepturen og selvvalget.. i tillegg var det en unge som skrek og hadde slått seg, så de måtte låne telefonen vår og det ble masse styr. 

Ukens crawing:
Eggerøre! Er så utrolig godt og veldig enkelt å lage, i tillegg så er det sunt. Så kan du blande i akkurat det du selv liker. Er noe jeg kommer til å spise mer av fremover!

Ukens konkurranse:
Siden ukens blogg vinnerne ble trukket i går, har jeg bare en konkurranse igjen, og det er disse iphone5 dekslene som jeg gir bort til en heldig leser! Det er fortsatt mulig å melde seg på, for å komme direkte til innlegget, trykker du HER.

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 03.07.2016 - 13:21


Den første bloggen jeg vil anbefale dere, er bloggen til Vilde! Hun blogger mest om hverdagen sin, mote, skjønnhet og trening. Hun er en skjønn og vakker jente som inspirerer meg veldig, og hun er veldig flink til å ta bilder! Hun har et fint og ryddig design, og legger ut mye antrekksbilder, noe jeg liker veldig godt. Absolutt verdt å ta en titt innom!

For å komme direkte til Vilde sin blogg, trykker du HER.
Den andre bloggen jeg vil anbefale dere, er bloggen til Benedikte! Hun blogger mest om mote og sin hverdag. Hun er en utrolig skjønn og vakker jente, som inspirerer meg veldig med sine innlegg. Hun har veldig fint og ryddig design, og tar veldig fine bilder til bloggen. Absolutt en blogg jeg anbefaler å ta en titt innom!

For å komme direkte til Benedikte sin blogg, trykker du HER.

10 HVERDAGSGLEDER

 • 02.07.2016 - 09:37

LESE
Det er så koselig å sette seg ned og lese en god bok, enten ute i solen eller inne på en regnværsdag. Jeg er ikke en person som leser så mye, men akkurat nå holder jeg på med romanen ''Calendar Girl - Forført'', som jeg syntes er utrolig bra! Kommer sikkert til å lese flere bøker framover. 

TRENING
Hva er vel mer deilig enn å ta seg en tur på trening? Da får man en god følelse etterpå, er ingenting som slår den følelsen når du virkelig har slitt ut kroppen. Eller du kan gå deg en tur i 30 minutter hver dag, litt bevegelse er bedre enn ingenting!

CAFE

Å gå på kafe med kjæresten, eller ei venninne er utrolig koselig. Å bare sitte å prate om alt mulig, og bestille seg noe godt å spise eller drikke, og se på alle menneskene som går forbi.

FÅ POST
Noe av det beste jeg vet, er når jeg får noe fint jeg har bestilt i posten, da blir jeg i skikkelig lykkerus!

FRI FRA SKOLE/JOBB
Hva er vel ikke bedre enn å ha fri fra skole eller jobb? Du kan sove så lenge du vil, og du kan gjøre akkurat det du selv vil i en hel dag!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

MUSIKK
Hva er vel bedre enn å sitte og høre på favorittmusikken sin? Jeg tar buss ganske ofte til jobb, da er det godt å bare slappe av og leve seg inn i musikken. Hvis jeg er lei av å høre musikk leser jeg en bok i stedet. 

BLOMSTER
Jeg blir glad av å pynte opp huset med fine blomster, enten på rommet eller i stuen. Da blir det så mye koseligere!

LESE BLOGGER
Jeg er veldig glad i å lese og kommentere på andre sine blogger. Er gøy å lese om andre sin hverdag, i tillegg finner jeg mye inspirasjon til min egen blogg!

REN LEILIGHET
Ingenting slår den følelsen når du har ryddet og vasket hele leiligheten!

REISE
Å reise er noe man ikke kan få nok av! Oppleve nye steder, og se ting du ikke har sett før.

FREDAG

 • 01.07.2016 - 15:59

Hei, har dere hatt en fin fredag?

Beklager for at det ikke ble noe blogging i går, men jeg har sovet to netter i Ålesund sammen med kjæresten min, og så kom vi hjem igjen i dag. Begge to hadde fri i går, så da måtte vi utnytte den dagen til å kose oss! Vi gikk ut og spiste frokost på BigBite, det var ganske fint vær, men så ble det regn igjen en stund etterpå. Etter det var det overskyet mesteparten av dagen. Vi gikk rundt i butikker, jeg kjøpte meg et smykke fra Glitter til 50kr, det var utrolig fint! Det var 75%. salg på nesten hele butikken. Vi møtte en venninne av meg også, så var vi og kjøpte oss is og milkshake, og satt på cafe. Senere på kvelden gikk vi tilbake til leiligheten hans, så bestilte vi oss pizza fra Express pizza.

Senere på kvelden, i 10 tiden, gikk vi ut på Pianisten i Ålesund for å drikke litt. Det var halv pris på drinker hele kvelden, så jeg bestilte meg 4 pink passion på en gang. Jeg drakk ikke mer enn det. Jeg begynte på min første drink, hadde drukket omtrent halve, da jeg så noe svart i drinken, tror det var et dyr eller noe sånt. Så da fikk jeg en ny drink. Kjæresten min drakk to øl. Var masse folk der, siden det hadde vært Elton John konsert på Color Line Stadion, tror det var nesten 17 000 mennesker der! Nå er jeg hjemme og slapper av, skal snart spise litt mat. Håper at dere får en fin dag videre! Minner om at det fortsatt er mulig å melde seg på ukens blogg konkurranse, på søndag trekker jeg ut to stykker! For å komme til konkurransen, trykker du HER.

Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no