Hege

Kristin

Jeg har bursdag i dag

 • Skrevet: 27.07.2015
 • Klokken: 21:29
 • Kategori: Blogg

I dag er jeg 20 år. Føler meg gammel, haha. Har jobbet fra klokka 10-4 i dag, når jeg kom hjem ble det bursdagsfeiring sammen med familien:) Spiste kake og koste oss. Mamma hadde laget oreokake til meg, og så hadde mormor bestilt marsipankake til meg. Fikk 4000kr i bursdagsgave , noe jeg er veldig fornøyd med! Vant også et gavekort fra apoteket på 250kr i en konkurranse som vi vant, så nå skal jeg kjøpe meg noe fint. Har jobbet nå i sommer i to uker, er på siste uka nå. I tillegg har jeg søkt på en fast jobb i Molde, skal på jobbintervju på torsdag, så det blir spennende!

Sminken jeg bruker

 • Skrevet: 10.07.2015
 • Klokken: 22:13
 • Kategori: Blogg

Tenkte å lage et innlegg for å vise dere sminken jeg bruker. Dette er den sminken jeg bruker til hverdags. Ikke alt jeg bruker hver dag, men hvis jeg ønsker å pynte meg litt ekstra, bruker jeg gjerne alt. Blir glad hvis dere vil gi meg tips til hva dere ønsker jeg skal blogge om. Hvis det er noe dere lurer på er det bare å legge igjen spørsmål i kommentarfeltet!


Dette er eye-lineren jeg bruker, i svart fra Isadora.Dette er øyenbrynspennen jeg bruker for å farge og markere øyenbrynene mine.
Den bruker jeg i fargen Light Brown. Volume Million Lashes mascara fra Loreal Paris. Denne mascaraen elsker jeg! 
Gir lange og fine vipper, mye volum.Denne primeren bruker jeg før jeg tar på foundationen under. Denne foundationen er fra Kicks.
Den er for de som er litt rød i huden, noe jeg blir litt etter jeg renser ansiktet mitt.
Da er denne primeren veldig god! Den er enkel og myk å smøre ut, og er skikkelig deilig å ha på.Denne foundationen tar jeg på etter jeg har påført primer. Den er fra Max Factor, og jeg bruker
den i 55 Beige. Den dekker veldig bra syntes jeg, og gir en fin glød til huden. 


Hva slags sminke bruker du ?

Moldetur

 • Skrevet: 03.07.2015
 • Klokken: 21:54
 • Kategori: Blogg

I dag var jeg ute og solte meg i finværet før jeg og kjæresten min bestemte oss for å ta en tur til Molde. Han var og klipte håret sitt , så var vi rundt i butikker og så på klær. Han kjøpte seg 3 tskjorter for 200kr, og jeg kjøpte meg en topp til 79 kr. Så var vi på Milano og bestilte oss pizza. Forresten så fikk jeg tilbake depositumet i dag på 6800kr, de er egentlig pappa sine, men jeg fikk 3800kr av de. Snille pappa! Tenkte jeg skulle ha ukens spørsmål her på bloggen, så hvis dere vil er det bare å legge igjen spørsmål i kommentarfeltet.  

Hva har dere gjort i dag?Drømmekropp/sommerkropp

 • Skrevet: 02.07.2015
 • Klokken: 12:57
 • Kategori: Blogg

Hva er egentlig en drømmekropp? Alle vil være tynne, ha større pupper, mindre lår, mindre legger og alt som er. Alle vil forandre noe med seg selv. Mange greier ikke å være fornøyde med kroppen sin, og det er trist. Jeg har i mange år vært misfornøyd med kroppen min fordi jeg syntes jeg har for små pupper. Og jeg har tenkt på silikon mange ganger, men det er jo dyrt og jeg syntes det er litt skummelt å skulle operere seg selv. I mange år har jeg vært misfornøyd med kroppen min. På ungdomsskolen ble jeg mobbet fordi jeg var for tjukk. Det forandret seg når jeg begynte på ungdomsskolen og trente håndball. Da ble jeg tynn. Jeg har tenkt at det er faktisk ikke så viktig å ha større pupper. Det er viktig å være fornøyd med seg selv, å like den de er. Og større pupper er faktisk ikke så viktig. Hvorfor ikke bare være fornøyd med den de er? Kjæresten min liker kroppen min, alle sier at jeg er tynn, og jeg er jo det. Hvorfor ikke bare være glad i seg selv og nyte livet? Kropp er faktisk ikke så viktig når du har folk som er glade i deg for den du er. De vil ikke at du skal gå rundt og hate kroppen din. Mange av de som har store pupper, vil ha mindre pupper. De som har små pupper, vil ha større. De som er tynne og har høy forbrenning vil ha mer former. De som har former, vil være tynne. Alle er forskjellige. 


Vær fornøyd med den du er!

Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 21 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker. Jeg blogger mest om min hverdag, mote, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.comSøk

KategorierBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits