JEG HAR BURSDAG I DAG

  • 27.07.2015 - 21:29

I dag er jeg 20 år. Føler meg gammel, haha. Har jobbet fra klokka 10-4 i dag, når jeg kom hjem ble det bursdagsfeiring sammen med familien! Spiste kake og koste oss. Mamma hadde laget oreokake til meg, og så hadde mormor bestilt marsipankake til meg. Fikk 4000kr i bursdagsgave , noe jeg er veldig fornøyd med! Vant også et gavekort fra apoteket på 250kr i en konkurranse som vi vant, så nå skal jeg kjøpe meg noe fint. Har jobbet nå i sommer i to uker, er på siste uka nå. I tillegg har jeg søkt på en fast jobb i Molde, skal på jobbintervju på torsdag, så det blir spennende!
 

MOLDETUR

  • 03.07.2015 - 21:54

I dag var jeg ute og solte meg i finværet før jeg og kjæresten min bestemte oss for å ta en tur til Molde. Han var og klipte håret sitt , så var vi rundt i butikker og så på klær. Han kjøpte seg 3 tskjorter for 200kr, og jeg kjøpte meg en topp til 79 kr. Så var vi på Milano og bestilte oss pizza. Forresten så fikk jeg tilbake depositumet i dag på 6800kr, de er egentlig pappa sine, men jeg fikk 3800kr av de. Snille pappa! Tenkte jeg skulle ha ukens spørsmål her på bloggen, så hvis dere vil er det bare å legge igjen spørsmål i kommentarfeltet.  

Hva har dere gjort i dag?
 

Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits