hits

8 TING JEG HATER

 • 29.06.2016 - 10:40

Å FILE NEGLENE.

Det verste jeg vet, er å file neglene. Det er så ekkelt! Den ekle lyden, og at noe skraper i neglene dine. Æsj. Prøver å unngå det så mye som mulig, men må man, så må man.

VINTEREN
Finnes det noe mer deprimerende? Kulde og snø er noe av det verste jeg vet. I tillegg blir det mørkere og man blir mer trøtt. Da vil jeg bare sitte inne så mye som mulig.

STRESS 
Å ikke ha god nok tid på morgenen til det du vil. Eller at det er mye kunder på jobben og du sitter fast med et eller annet.. så blir det lang kø. Ikke gøy.

MOBBING
Har aldri skjønt meg på de som mobber folk. Har de ikke noe bedre å gjøre enn å rakke ned på andre? De må ha et tragisk liv..REKLAME
Når du ser på favorittprogrammet ditt på tv'en og så skal de plutselig ha 10 minutters reklamepause..

EDDERKOPPER
De ekleste skapningene på jord.. trenger jeg å si mer?

Å VÆRE SYK
Jeg er veldig sjelden syk, men når man først er det.. ligger i senga, orker ikke å gjøre noen ting, sår hals, hoste.. Ganske kjedelig.

HEIS
Syntes det er så ekkelt å ta heis, tenk om du blir sittende fast og ikke kommer deg ut? Skumlere er det om du tar den alene..


Har vi noe til felles?

DETTE MOTIVERER MEG TIL Å TRENE

 • 28.06.2016 - 21:24

Musikk
Hva er vel ikke mer motiverende enn å høre på treningslisten sin på Spotify mens man trener? Da føler jeg at jeg gir det lille ekstra, og at jeg presterer litt bedre enn hvis jeg ikke hadde hørt på musikk. 

Mat
Når jeg trener, har jeg mer motivasjon til å spise sunnere mat. Før var jeg ikke så flink til å spise sunt, men nå som jeg trener, vil jeg ikke kaste bort treningen med å spise usunn mat hele tiden. Man får ikke resultater av det! Jeg prøver å få i meg så mye proteiner som mulig. Er selvfølgelig viktig å unne seg noe godt en gang iblant, bare det ikke blir for ofte. 

Søvn
Hvis jeg har trent, så er det mye enklere å sovne på kvelden enn hvis jeg ikke hadde trent den dagen. For hvis du virkelig sliter ut kroppen din på trening, er det ikke noe problem å sovne. Kropp
Noe av det mest motiverende med trening, er å se resultater på kroppen! Man får bedre selvtillit, og føler at kroppen ser sterkere og slankere ut. Det kan ta en stund før du ser resultater, men det er viktig å fortsette, for det er da du virkelig ser forandringer!

Mål
Det er også viktig å sette seg mål med treningen. Hvorfor trener du? Er det for å bli slankere, eller få mer muskler? Sett deg et mål med treningen, og når du har greid det målet, så belønner du deg med noe fint, som for eksempel nye treningsklær!

UKEN SOM GIKK

 • 27.06.2016 - 11:42

Ukens høydepunkt:
Må være at jeg har hatt fri hele uken, unntatt tirsdag. Har nesten vært som ferie denne uken her. Og så har jeg hatt mye mer tid og motivasjon til å jobbe med bloggen, så det syntes jeg er bra!

Ukens sang: 
These Words - Natasha Bedingfield.
En fengende låt som jeg har fått på hjernen nå. Går og synger ''i love you, i love you, i love you, i love you'' her hjemme, haha. Hør låten så skjønner du hva jeg mener!

Ukens beste innkjøp: 
Har kjøpt mye fint denne uken, men det fineste jeg har kjøpt er nok de to toppene fra New Yorker, og dagboken med ugler på. Den syntes jeg var søt!Ukens kjiping:
Denne uken har jeg ikke opplevd så mye kjipt! Det eneste som var litt dumt var at jeg kom på jobb fredagen, så skulle jeg ikke jobbe likevel.. men jeg gikk og koste meg på shopping, så da var det ikke så ille likevel. 

Ukens crawing:
Is fra Chocolatte! De har verdens beste is, mine favorittsmaker er med sjokolade og vanilje&cookies.

Ukens konkurranser:
Denne uken har jeg en konkurranse på bloggen, der du kan vinne hele 12 Iphone5 deksler. Er bare å melde seg på! For å komme direkte til konkurransen, trykker du HER. Jeg har også ukens blogg konkurranse, for å komme direkte til innlegget, trykker du HER.

UKENS BLOGG

 • 26.06.2016 - 13:22

Har tenkt å begynne med å ha en ukens blogg konkurranse på bloggen min, den kommer til å være annenhver søndag. Jeg kommer til å trekke 2 heldige vinnere som jeg kommer til å skrive et eget innlegg om her på bloggen. Der skriver jeg litt om hva du blogger om, og hvorfor jeg liker så godt akkurat din blogg. Jeg leser bloggen til alle som melder seg på. Vinnerne blir trukket neste søndag. Har du lyst til å bli ukens blogg? For å melde deg på, gjør du dette:


1. Lik min facebook side HER.
2. Legg igjen en kommentar under at du er med!


10 TING Å GJØRE NÅR MAN KJEDER SEG

 • 25.06.2016 - 15:13

HA EN SPADAG
Ha en dag der du virkelig pleier kroppen, med ansiktsmaske, hårkur, lakkerer neglene, og smører deg inn med en god bodylotion. Er deilig med sånne dager iblant!

RYDDE OG VASKE ROMMET
Ta deg en dag der du rydder i klærne dine, skifter sengetøy, og vasker rommet. Kanskje du finner noen klær som du ikke vil ha lengre, som du kan gi bort til noen andre eller selge? 

RYDD I MOBILEN DIN
Kanskje har du en del bilder i kamerarullen som du ikke har bruk for lengre, eller noen apper som du ikke bruker? Slett det du ikke har bruk for, så får du bedre plass!

SE EN FILM/SERIE PÅ NETFLIX
Er godt med sånne dager iblant, der du bare sitter og ser på filmer og serier på Netflix. Finn deg noe snacks og noe godt og drikke, og kos deg!

GÅ EN TUR
Har du vært lenge inne, kan det være godt å ta seg en tur ut.WISH.COM
Er en nettside de selger mye fint og billig! Bla deg igjennom og se om du finner noe du har bruk for som du kan bestille. Viktig å unne seg noe fint iblant!

APP STORE
Last ned noen spill fra App store som du syntes ser morsomme ut, og spill i vei! Noen spill jeg syntes er morsomme er UNO, Candy crush, Cooking fever, Temple run eller Stack.

OPPDATER SPILLELISTEN DIN
Legg inn noen nye sanger som du liker i treningslisten eller chillelisten din på Spotify. 

SKRIV BLOGGINNLEGG PÅ FORHÅND
Har du en blogg? Prøv å skrive et par blogginnlegg på forhånd, så har du innlegg som du kan legge ut hvis det er en dag du ikke har tid til å blogge, eller du ikke vet hva du skal blogge om!

VASK SMINKEKOSTENE DINE
Har du sminkekoster som det er lenge siden du har vasket? Sminkekostene dine bør helst vaskes minst en gang i uken, dersom du bruker de hver dag. Zalo eller sjampo kan brukes til å vaske de med.

INNKJØP 24.06.16

 • 24.06.2016 - 20:20

I dag startet dagen med at jeg ble med kjæresten min på jobb, så satt jeg med han og spiste sandwich før jeg tok bussen til jobb. Kom på jobb, og møtte ei jeg jobber sammen med i garderoben, så spurte jeg henne om hun var ferdig på jobb? Nei, hun skulle begynne nå.. Øøøh, skulle ikke jeg jobbe i dag? Hahaha, sjekket arbeidslista, og der sto det at jeg ikke skulle jobbe. Sjefen hadde spurt meg om jeg kunne jobbe fra 4-8 i dag, og da sa jeg at det var greit. Kan hende han hadde glemt å si fra til meg da? Tabbe. Han hadde akkurat tatt ferie, så da kan jeg heller ta det opp med han når han kommer tilbake. Siden jeg ikke skulle jobbe, så gikk jeg og shoppet istedet! Var innom New Yorker og kjøpte disse toppene til 39 per stykk. De var kjempefine! Så var jeg innom bokhandelen og kjøpte meg en dagbok og to penner, som jeg kan skrive ting i, som for eksempel avtaler eller når jeg skal på jobb og slikt. Syntes den var så søt, hehe.Så var jeg innom og kjøpte en badevekt fra Clas Ohlson, en som ikke er elektronisk. Vi har hatt en elektronisk badevekt før, og de måler bare feil, så da var jeg glad når jeg fant denne! Så nå kan jeg begynne å veie meg igjen, lenge siden sist nå. Ble stoppet av en mann når jeg var ferdig, fikk meg til å prøve en bodyscrub på hendene, som jeg skulle gni inn i huden. Så helte han vann over hendene mine, så skulle jeg vaske det av. Huden ble skikkelig glatt, som babyhud! Den var skikkelig god, så jeg kjøpte den. Den kan brukes på hele kroppen, du kan bruke den 1-2 ganger i uken. Fikk den for 350 kr, men den kostet egentlig 700kr. I tillegg fikk jeg en liten gave ved siden av, en ansiktssåpe. Så det var snilt!Hva syntes du om innkjøpene?

GIVEAWAY - IPHONE DEKSLER

 • 23.06.2016 - 14:52

Siden jeg ikke har hatt konkurranse på bloggen min før, tenkte jeg å ha det nå! I denne konkurransen gir jeg bort hele 12 Iphone 5 deksler, på grunn av at jeg har byttet mobil til Iphone 6, så da har jeg ikke bruk for disse dekslene lengre. Da tenkte jeg at jeg heller kunne gi de bort til en av mine fine lesere! 

For å delta, gjør du dette:

1. Lik bloggen min på facebook her
2. Legg igjen kommentar i kommentarfeltet om at du er med, i tillegg til din e-postadresse. 
Masse lykke til alle sammen! Vinneren blir kontaktet på e-post!

TRENINGSGLEDE

 • 22.06.2016 - 19:21

Hei, har dere hatt en fin onsdag? 

I dag hadde jeg fri, så da var det bare å dra seg på trening! Var først en tur innom apoteket. Trente ca 35 minutter på elipsemaskinen, så trente jeg styrketrening etterpå. Det ble 1 time og 15 minutter til sammen. Jeg har begynt å trene litt mer styrketrening enn utholdenhet den siste tiden, og jeg ser litt resultater! Det som er morsomt med styrketrening, er at du kan forme kroppen og stramme den opp. Det kan gå en stund før du ser resultater, men det er helt klart verdt det! Kjøpte meg ny rosa treningstopp i går, fra H&M til 149 kroner. Den er skikkelig deilig å ha på seg, alltid motiverende med nye treningsklær!Denne uken her har jeg fri,  jeg skal bare jobbe fire timer på fredag. I morgen kveld skal jeg ut med kjæresten min i Ålesund, det gleder jeg meg til! Er en stund siden vi har vært ute sammen nå, så det blir gøy. Blir nok en liten tur på trening i morgen også, etter jeg har sovet (lenge!) og spist en god frokost. Alltid deilig å ha god tid om morgenen til å kose seg. Håper dere får en fin kveld!

ÅRETS STORE BOKFENOMEN

 • 22.06.2016 - 16:05

Ble så glad når jeg fikk denne boka i posten! Dette er en bok som jeg har hatt kjempelyst til å lese, så fikk jeg mamma til å bestille den for meg siden hun er medlem i bokklubben. Har lest masse om den på andre blogger, og den hørtes veldig spennende ut, gleder meg til å begynne på den i kveld! For dere som ikke har hørt om den, her er litt om boken:

Mia Saunders trenger penger. Mye penger. Nærmere bestemt en million dollar. Hun har ett år på seg til å betale farens gjeld. Alt virker håpløst, for Mia er bare en servitør med skuespillerdrømmer... men så blir hun tilbudt en jobb hos Exquisite Escorts.

Oppdraget virker enkelt: å tilbringe en måned med en rik kjekkas hun bare trenger å ha sex med dersom hun har lyst. Mias plan er å ta jobben, stenge alle følelser ute, tjene pengene og så vende tilbake til sitt gamle liv. Men ting går ikke helt som planlagt.

Har dere lest denne boka?

INSTAGRAM LATELY

 • 21.06.2016 - 19:11
Følg meg gjerne på instagram, der heter jeg hegevalldal. Her er noen av de siste bildene jeg har lagt ut. Legg gjerne igjen ditt instagramnavn i kommentarfeltet, så tar jeg en titt!

PÅ BYEN ER JEG...

 • 19.06.2016 - 22:40

På shopping er jeg..
Hun som liker å gå i sin egen verden og se på klær. Trives best alene når jeg skal på shopping, for da kan jeg kan se i de butikkene jeg selv vil. Og så liker jeg å ha god tid, så jeg kan prøve ut klærne i prøverommet, hvis jeg skal stresse blir det bare tull.

På byen er jeg..
Den som kjøper 5-6 pink passion på en gang, hehe. Så liker jeg å prate med folk å ha det gøy, men hvis noen prøver å ta meg med på dansegulvet føler jeg meg ikke helt komfortabel, haha.

På skolen er jeg..
Nå går jeg ikke på skolen lengre! Men når jeg gikk på skolen, var jeg egentlig ganske rolig, og gjorde det jeg skulle. Var ikke noe bråk med meg, for å si det sånn. Var ganske flink i fag og slikt, men likte ikke å snakke høyt foran klassen. Nå er jeg i jobb, og det syntes jeg er mye bedre! Ikke noe stress med prøver og eksamen og sånt.

Hjemme alene er jeg..
Den som finner seg noe godt å drikke og spise, så setter jeg på litt musikk eller Netflix. Er ikke så ofte jeg er hjemme alene, men hvis jeg er det, så nyter jeg det så lenge det varer. 

På jobb er jeg..
Den som gjør sitt beste. Har jobbet på apotek i et år nå, og vil si at jeg har lært masse og fått mye kunnskap om forskjellig. Blir jo selvfølgelig aldri utlært, men det er fint å lære nye ting hver dag! Jeg gjør i hvert fall mitt beste når jeg er på jobb, er ikke mer man kan gjøre enn det.På facebook er jeg..
Ofte! Og et par ganger om dagen, unntaket er vel hvis jeg er på jobb. Da blir det bare i pausen jeg sjekker. Eller hvis jeg er opptatt med andre ting, og det skjer vel en gang iblant, hehe. 

På Mc donalds er jeg..
Den som ofte bestiller to cheeseburger med medium chips. Og som liker å sitte der bare på grunn av at de har gratis Wi-Fi. Haha. Unntaket er når jeg er ute og spiser med kjæresten, da bestiller jeg noe mer (fancy?) , som for eksempel double quarter pounder, så deler vi den. Jeg er den eneste som spiser chips, så da får jeg den for meg selv, hehe.

På flyet er jeg..
Fly har jeg tatt bare to ganger, men så langt er jeg nok den som liker å sitte ved vinduet og nyte utsikten, det er utrolig fint.

I diskusjoner er jeg..
Er ikke så glad i å diskutere egentlig, holder meg mest i bakgrunnen og hører på det de andre snakker om. Er ikke glad i konflikter, så holder meg langt unna sånt.

Akkurat nå er jeg..
I senga og blogger. Har sett litt på Orange is the new black på Netflix, så skal jeg og mamma snart hente kjæresten min på jobb. 

JEG VANT

 • 18.06.2016 - 18:13

Fikk melding en dag på facebook fra vitusapotek, om at jeg har vunnet en konkurranse. Bruker aldri å vinne noe, så det var gøy! Jeg vant en gavepakke fra SB12, med de tre forskjellige SB12 munnskyllene, i tillegg til 5 pakker med SB12 tyggegummi. Jeg fikk gaven i posten i går. Det var et spørsmål du skulle svare på i konkurransen, og det var hvor mange timer SB12 gir frisk pust. Vet ikke hvor mange vinnere det var, men heldig var jeg ihvertfall som vant! Nå har jeg tyggis og munnskyll en god stund framover, hehe.

Bruker du noen SB12 produkter?

NEW YORKER

 • 17.06.2016 - 21:48

Hei, og god fredagskveld!

Etter jobb i dag var jeg og så på den nye butikken som har komt på Amfi Moa, New Yorker. De hadde utrolig masse fint der! Hvis du kjøper for 500 så får du 100kr i rabatt, så jeg passet på at jeg kjøpte for litt over 500. Sto i prøverommet og regnet ut hvor masse det kom til å koste, haha. Jeg kjøpte meg en kul tskjorte, to topper, to push up bh'er og en truse. I tillegg får jeg fri i morgen, da jeg egentlig skulle jobbe! Var en skjønning som ville jobbe for meg istedet, så det var en gladnyhet å få idag ♥ I tillegg har jeg fått lønn i dag (eller feriepenger, er ikke sikker haha), så denne dagen kunne ærlig talt ikke blitt bedre!Var også en tur innom Nille, der fant jeg disse to Victoria's Secret parfymene. De var på tilbud til 99 per stykk, så kjøpte to forskjellige som jeg syntes luktet himmelsk! Gleder meg til å prøve de. Har aldri prøvd noe fra Victoria's Secret fra før, men vet at det er et veldig godt merke som folk liker veldig godt! I kveld skal jeg bare kose meg med kjæresten min når han kommer hjem fra jobb. På søndagen så kommer to av tanteungene mine og skal sove over hos oss til onsdag, så det blir gøy.

Håper at dere får en fin helg videre!

SUNNY DAYS

 • 15.06.2016 - 20:47

Hei, har dere hatt en fin dag?

I dag har min kjære mamma bursdag, hun fylte 56 år i dag. Hun fikk en ny morgenkåpe siden hun har ønsket seg det. Har vært på trening i dag, det var veldig lite folk siden det var så fint vær ute. Når jeg var ferdig på trening og ferdig dusjet, satt jeg ute i sola og koste meg. Spiste middagen ute i dag, og så måtte vi jo ha is som dessert etter middagen. Nå har jeg hatt to dager fri fra jobb, så nå skal jeg jobbe de neste tre dagene. Neste uke skal jeg bare jobbe på tirsdag, så det blir stas. Tenkte meg ut på torsdagen med kjæresten min, siden det er en stund siden vi har vært ute nå. Så da sover jeg sikkert hos han i Ålesund, så koser vi oss der i et par dager. Han bruker å bo hos meg for det meste nå, men han har en leilighet i Ålesund også som han deler med et par andre kompiser. 
 
Ble etterhvert sliten av å sitte ute, så da gikk jeg inn for å slappe av litt foran pc'en for å se på litt youtube videoer. Er ikke ofte jeg er på youtube, men morsomt å se innom en gang iblant. Har sovet litt også, kanskje 25 minutter før telefonen ringte, hehe. På flyplassen på vei hjem fra Amsterdam kjøpte jeg med meg en pakke oreokjeks med melkesjokolade som jeg sitter og spiser på nå, de er sykt gode! 

Ha en fin kveld skjønninger 

BILDEDRYSS - AMSTERDAM

 • 14.06.2016 - 17:42

Da var jeg hjemme igjen fra Amsterdam! Har hatt en fin tur, og kost meg masse. Min første tur med fly gikk overraskende bra, jeg syntes ikke det var skummelt i det hele tatt. Syntes det var kjempefint å se på utsikten fra vinduet. På fredag var det sol og varmt i Amsterdam, nesten for varmt for meg, haha. Vi har gått rundt og sett på forskjellige plasser, tatt masse bilder har jeg gjort også. Lørdagen var vi på 2 forskjellige marked, masse fint som de solgte der. Vi var på Hard rock cafe, og der hadde de kjempegod burger. Var så overrasket over mannen som skulle ta imot bestillingen vår, vi var 8 stykker som skulle bestille mat, og han skrev ikke ned bestillingene, han husket alt sammen! Vi var også på en thai restaurant på kvelden, men jeg var fortsatt så mett etter burgeren at jeg greide ikke spise så masse. Vi har ihvertfall spist veldig masse god mat på turen. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

På søndagen var vi på kanaltur i båt, det var veldig gøy. Det varte i ca 1 time, og vi hadde på ørepropper der de fortalte om de forskjellige stedene vi var på. Alle butikkene i Amsterdam hadde åpent på søndag. Vi var også ute og spiste vafler, jeg bestilte meg vaffel med jordbær og sjokoladesaus, det var nydelig godt! Vi tok fly tilbake om kvelden klokka 21:00, så var vi tilbake i Ålesund ca 22:40. Flyturen var på 1 time og 40 minutter. På bildet under ser du hva jeg kjøpte med meg fra Amsterdam. Det store bildet er sånn matunderlag, så du kan ha maten din oppå. Eller det kan bare være til pynt! Over bildet er det sånne figurer, det er sjokolade. Så er det tre magneter øverst, som jeg skal ha hengende på kjøleskapet. Den boksen ved siden av er det vafler nedi. Så kjøpte jeg meg to par med sokker, og så 2 deksler. Det andre dekselet som jeg kjøpte er ikke med på bildet, men det står i ♥ amsterdam på det, de var veldig fine! Jeg kjøpte også litt godteri før vi tok fly tilbake til flyplassen, to poser med M&M, og en stor boks oreokjeks med sjokolade. 

NY HEADER

 • 08.06.2016 - 22:14

Hei, har dere hatt en fin onsdag? I dag sov jeg lenge, sto ikke opp før i 12 tiden. Så vasket jeg litt på badet før jeg spiste frokost, brødskive med leverpostei og agurk. Det har vært sol i dag, så jeg fikk solt meg en stund ute også. Fikk pakke i posten igjen, som jeg var nede på butikken og hentet. Den var til kjæresten min, for han også har bestilt fra wish.com, hehe. Kjøpte en is som jeg ikke har spist opp, får spare den til i morgen, for da skal det også være fint vær! Etter jeg spiste middag så kjørte pappa meg på trening, trente 1 og 1/2 time til sammen. Først trente jeg  på elipsemaskin, og så styrketrening etterpå. 

Har forresten fått meg ny header, tusen takk til vlyso.blogg.no som laget til meg! Ble veldig fornøyd med den. Hun lager headere gratis, så hvis du trenger en ny header så er det bare å kontakte henne, for hun er veldig flink! I dag har jeg også begynt å pakke litt til Amsterdamturen, litt klær og forskjellig. ​Viktig å være forberedt, og ikke pakke alt i siste liten, hehe. Skal stå opp torsdagsnatten, siden flyet går så tidlig, så da spørs det om jeg får sove i morgen kveld. Får prøve å stå opp litt tidligere i morgen, så kanskje jeg får det til.

Hva syntes du om min nye header?REISEFEBER

 • 07.06.2016 - 20:57

Hei og god kveld! Nå har jeg akkurat kommet hjem, har vært på jobb og så var jeg hos kjæresten min på jobb og spiste kebabrull. Nå har jeg fri resten av uka, det skal bli deilig. På fredag går flyet til Amsterdam klokken halv 7 om morgenen, kjenner jeg gleder meg til å reise nå! Pappa har funnet fram kofferten hans som jeg skal låne, så jeg skal begynne å pakke litt i dag. Det blir sikkert en koselig tur med jobben, gleder meg til å se forskjellig der! Vi skal blant annet besøke Anne Franks hus, jeg har lest boka så det blir spennende. Vi skal også på en kanaltur, noe jeg aldri har vært med på før. Så skal vi spise middag på forskjellige steder og så får vi sikkert litt tid til shopping også. Vi skal ta fly tilbake klokka halv 9 på søndagskvelden.Hadde 11-6 vakt idag, noe som jeg ikke har så ofte. Hater de vaktene, haha. Var så sliten idag at jeg ikke orket å trene. Men det går bra, jeg skal trene i morgen og på torsdag, så får jeg bare slappe av i kveld. Fikk forresten en pakke i dag, 5 pakker med øyemaske, som skal redusere linjer, rynker og gi fuktighet under øynene. Så den gleder jeg meg til å prøve! Blir sikkert en utfordring for meg å få sove torsdagskvelden siden jeg uansett skal opp kanskje klokka halv 4 om natten, haha. Men vi får bare ta det som det kommer, forhåpentligvis får jeg kanskje til å sove på flyet. 

Noen av dere som har vært i Amsterdam?

KLIPPET HÅRET

 • 01.06.2016 - 19:02

Hei, og god onsdagskveld! I dag har jeg sovet lenge, og så har jeg vært på trening. Godt med fri! I går jobbet jeg fra halv 3 til 8, noe jeg skal i morgen også. Godt med korte arbeidsdager. Etter jobben i går var jeg først med kjæresten min på jobben og han ordnet laks med ris og salat til meg, det var kjempegodt! Etter det var jeg med en dame og klipte håret mitt, noe hun gjorde gratis, så da var jeg heldig. Er så dyrt å gå til frisøren å klippe seg, da måtte jeg kanskje betalt 500-600 kroner. Hun hadde gått på forskjellige kurs, og jeg ble ihvertfall veldig fornøyd! Bildet under er før jeg klipte meg, så håret mitt er litt kortere enn det, klippet vekk tuppene og det som var slitt.Idag så fikk jeg en pakke i posten, det var en fin hvit topp som jeg hadde bestilt fra wish.com. Den var utrolig fin, skal vise dere den en annen dag! I dag har det vært varmt ute, men har ikke vært så noe sol så gikk ikke ann å sole seg idag. Håper på sol de neste dagene som kommer! I går før jobben så hadde jeg en liten tabbe haha... jeg klødde meg i øyet så glemte jeg at jeg hadde sminke på meg, så var jeg på do og så at litt av øyenbrynsfargen hadde kommet bort. Så hadde jeg ikke tatt med meg sminke, haha. Så gikk jeg på Kicks og kjøpte en ny øyenbrynspenn, og sminket meg i et speil på H&M ti minutter før jobb. Flink!

Hva har du gjort idag?

Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no