hits

VINNEREN BLE...

 • 31.05.2017 - 19:29

Da har jeg trukket vinneren fra den store giveawayen jeg hadde. Alle navnene til de som ble med ble lagt i en skål og trukket helt tilfeldig. Den heldige vinneren ble Kathrine Skaug, gratulerer så mye til deg! Pakken vil bli sendt så fort som mulig, og håper du blir glad og fornøyd med det du har fått. Tusen takk til alle som ville bli med i konkurransen 💕  Det blir nok også flere giveawayer på bloggen om ikke så lenge!

INGEN URINVEISINFEKSJON

 • 30.05.2017 - 20:40

Fikk svar på urinprøven min i dag, og de fant ingen urinveisinfeksjon. Jeg har fått fri fra jobb i morgen, og da skal jeg rett til legen. Fikk time klokken 2, så da får vi høre hva hun sier. Jeg lurer veldig på hva som feiler meg, siden de ikke fant noe. Har smerter i nesten hele kroppen, så noe galt må det være. Nå i kveld skal jeg bare slappe av og ta det med ro, så håper jeg på at jeg er litt bedre i morgen. Bare de finner ut av det, så er jeg fornøyd! Jeg må slutte å google alle symptomene mine, for da finner jeg ut mye fælt, haha. Best å la være!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg har forresten bestilt meg en del ting fra Wish i det siste, gleder meg kjempemasse til å få det i posten! Jeg har bestilt vesker, skinntights, en svart kjole, toalettmappe, litt sminke og en peel off maske. Gleder meg til å vise til dere! Kan virkelig sitte en hel dag og se på ting der, er jo så mye fint og billig. Håper at dere får en fin tirsdagskveld videre 💕

LEI AV Å VÆRE SYK

 • 29.05.2017 - 22:08

Nå er jeg ganske lei av å være dårlig.. først var det magen, så ble den litt bedre etter at jeg begynte med foodmap dietten og da tenkte jeg alt skulle bli bra. Men neida.. Nå har jeg plutselig fått vondt i hele kroppen. Vondt i beina, magen, ryggen, hodet. Følt meg veldig sliten og orker veldig lite. Jeg lurer på om det er urinveisinfeksjonen som har komt tilbake, jeg skal sende inn ny urinprøve på legesenteret i morgen, så får jeg nok svar i løpet av dagen. Får også ha i meg noe paracet så jeg kommer meg gjennom arbeidsdagen. Kan jeg ikke bare være frisk? Det er så frustrerende.. Har følt meg så nedfor på grunn av dette her. Jeg har fått en del dødsangst og noen ganger så gråter jeg på kveldene fordi jeg er redd for at det er noe alvorlig galt med meg. Så jeg håper virkelig at det er urinveisinfeksjon, for hvis det ikke er det, hva er det som feiler meg da? Jeg har jo tatt antibiotika mot det, men kanskje den medisinen ikke virket på meg? Jeg har aldri hatt urinveisinfeksjon i løpet av livet, og jeg vet heller ikke årsaken til at jeg har fått det. Jeg får bare prøve å holde motet oppe! Selv om det er slitsomt å ha det slik. Alt jeg ønsker nå er å være frisk og glad. Ikke slite med smerter og angst. Jeg lurer på om jeg skal begynne å gå til psykolog igjen for å prate om følelsene mine. Så nå vet dere grunnen til at jeg ikke har blogget i det siste. Jeg elsker å blogge, og kommer nok snart tilbake, men akkurat nå må jeg bare ta vare på meg selv og finne ut av ting. Så kommer jeg sterkere tilbake 💕

NY RETTETANG

 • 24.05.2017 - 21:44

Da har jeg endelig kjøpt meg ny rettetang! Jeg var på en liten shoppingrunde i går etter jobb, da jeg kjøpte inn denne. Jeg måtte stå lenge og rette ut håret med den rettetangen jeg hadde fra før, så da måtte jeg bare fornye den. Jeg har kjøpt Jan Thomas Studio rettetang, og jeg er så fornøyd! Den retter ut håret med en gang, i tillegg er den med keramisk belegg, så den beskytter håret samtidig som den retter det ut! I tillegg er det display der det står hvor mange grader den er på, som du kan stille inn selv. 


Kjenner at det skal bli godt med fri i morgen! Har vært så sliten i kroppen i det siste. Har begynt å ta flytende Floradix magnesium, så da håper jeg at smertene i beina blir bedre. Kan ikke kroppen bare fungere 100% til alle tider, det hadde vært helt perfekt. Har aldri slitt så mye med smerter i kroppen som dette året her. Vi får bare håpe på at det blir bedre etter hvert. Nå står jeg på venteliste på å ta røntgen av magen min. Jeg er faktisk en del bedre i magen, men har begynt å få smerter andre steder i kroppen istedet. Er jo typisk det da, haha. Ønsker dere en fin onsdagskveld 😃

UKEN SOM GIKK // DRINKER, MUSKELSMERTER, MAGNESIUM, GAVEKORT ++

 • 22.05.2017 - 13:00

UKENS HØYDEPUNKT
Det må bli lørdagskvelden! Da var jeg og kjæresten min ute og koste oss på byen. Jeg drakk to drinker og han to øl. Et annet høydepunkt er at jeg har fått 50% stilling på apoteket i 1 år, så det blir bra. På 17 mai var vi og spiste på restauranten der kjæresten min jobber, så da ble det rullekebab på meg, kjempegodt var det!

UKENS SANG

We´ll be coming back - Calvin Harris. Jeg blir aldri lei av den sangen, hører på den hele tiden! 

UKENS NEDTUR
Har hatt en del muskelsmerter i beina i det siste, som jeg ikke vet hva kommer av. Får ta meg en tur til legen snart og spørre. Kanskje jeg skal begynne å ta magnesium, for det har jeg hørt kan hjelpe. UKENS BESTE INNKJØP

Denne uken har jeg faktisk ikke kjøpt noe nytt. Har alt jeg trenger, så da er det ikke nødvendig. Men jeg har fått gavekort på 200 kr fra Rabble, så da blir det vel snart litt shopping igjen! Har funnet mye fint på Wish igjen også, så blir nok ikke lenge til jeg bestiller noe mer derfra. Har veldig lyst på en ny jakke og en sånn skinntights!

UKENS CRAVINGS
Gifflar kanel! De er bare så gode, perfekt å kose seg med i helgen om man har lyst på noe ekstra godt. De med kanel syntes jeg er best. Har smakt de med vanilje også, men de syntes jeg ikke var noe særlig. 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

STOR GIVEAWAY KONKURRANSE
HVORDAN BLI EN STERK PERSON
ENDELIG HELG

ENDELIG HELG

 • 20.05.2017 - 21:17

Da var det endelig helg på meg også! Fristet lite å gå på jobb i dag når sola skinte og det var varmt ute. Det var så mye folk på apoteket både i går og i dag, og jeg skjønner ikke hvorfor? Vi har aldri hatt det så travelt som nå de siste dagene, haha. Unntatt i julen da! Vi ble ikke ferdige med å sette på plass varene en gang. Jeg er ihvertfall veldig sliten, så blir godt med fri til tirsdag! Etter neste uke skal jeg begynne å jobbe annenhver lørdag, istedenfor nesten hver eneste lørdag, så det blir godt. Jeg har fått 50% på apoteket nå, som jeg får ha i 1 år, så det blir bra! Det blir ca 3-4 dager med jobb i uken, og det syntes jeg passer meg fint. I kveld skal jeg kose meg med denne nye Oreo sjokoladen fra Freia som jeg gleder meg til å smake! Noen av dere som har prøvd den? Når kjæresten kommer hjem fra jobb i kveld så skal vi kose oss med godis og film. Så får vi se om jeg orker en tur ut senere på kvelden! 

Ønsker dere en fin helg videre 💕

HVORDAN BLI EN STERK PERSON

 • 18.05.2017 - 13:00

Innlegg i samarbeid med Rabble

Nå skal jeg skrive litt om hva jeg gjør for å føle meg sterk. Ting jeg gjør om jeg har en kjip dag, er i dårlig humør, eller for å takle utfordringer i hverdagen. Det er mye du kan gjøre for å føle deg bedre, så da håper jeg dere liker dette innlegget og får noen gode tips!

TENK POSITIVT
Det beste du kan gjøre om du har en dårlig dag, er å prøve å tenke så positivt som mulig. Tenk på noe du gleder deg til, eller gjør noe den dagen som gjør deg glad. Vet at det er lett å tenke negativt på dårlige dager, men det beste du kan gjøre da er å tenke positivt. 

TRENING
Har du en dårlig dag, ta deg en tur på trening! Da får du ut negativ energi, og føler deg så mye bedre etterpå. Du får en god følelse i kroppen og trening gjør at du produserer mer av lykkehormoner. VÆR MED FOLK SOM GJØR DEG GLAD
Familie, venner, kjæreste. Vær med mennesker som gjør deg lykkelig. Og fortell de hvor glad du er i dem hver dag. Vis at du setter pris på dem. Ikke vær med negative mennesker som drar deg ned.

TID FOR DEG SELV
Når man har en dårlig dag, er det godt å ha litt tid for seg selv. Man kan se på film og spise noe godt, eller ha spadag med hårkur, ansiktsmaske, smøre seg inn med en god bodylotion etter en dusj, lakkere neglene og bare slappe helt av. Da får du en mye bedre følelse i kroppen etterpå!

SETT PRIS PÅ DE SMÅ TINGENE
Det er så viktig å sette pris på de små tingene i hverdagen. En god middag, cafebesøk, kino, en kopp kakao, eller hva som helst egentlig. Du blir mer positiv og gladere til sinns. 


Hva gjør du i hverdagen for å føle deg sterk? 💕

STOR GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 16.05.2017 - 13:00

Da er det klart for en stor giveaway her på bloggen 😃  Det blir den største jeg har hatt så langt. Syntes det er så koselig å gi noe fint tilbake til dere som leser bloggen min og legger igjen så hyggelige kommentarer. Så syntes jeg det passet fint med en konkurranse siden det er 17 mai i morgen, så den som vinner får en ekstra oppmuntring! Dette er hva du kan vinne:
-   7 neglelakker i forskjellige farger
-   En lilla leppestift i merket Viva la diva
-   Shea håndkrem med duft av granateple
-   Loccitane håndkrem
-   2 deksler til Iphone 6
-   Rosa sminkepung

-   Skrubbehanske
-   HjertesmykkeFor å delta følger du to enkle trinn:

1. Lik min facebook side HER. For en ekstra lapp med ditt navn på som gir deg større sjanse til å vinne, del innlegget.
2. Legg igjen en kommentar der du skriver ''jeg er med'' i tillegg til din epost adresse, så jeg kan kontakte deg om du vinner.

UKEN SOM GIKK // FJELLSTUA, LYKKE, 17 MAI, OSTESMØRBRØD ++

 • 15.05.2017 - 13:00

UKENS HØYDEPUNKT...
At jeg har vært sammen med kjæresten min, og bare kost oss sammen. Vi gikk en tur opp på Fjellstua en kveld, med utsikt over hele Ålesund, det var utrolig fint! Elsker å tilbringe tid sammen med han, det er da jeg føler meg lykkelig! Er virkelig verdens heldigste jente som er sammen med en så fantastisk gutt. Han bryr seg alltid om at jeg skal ha det best mulig. Blir bare mer og mer forelsket for hver dag som går! Jeg har faktisk ikke vært så dårlig i magen de siste dagene heller, og det er jeg overlykkelig for! Kanskje fordi jeg spiser lite når jeg først skal spise noe, og passer litt mer på hva jeg putter i kroppen.

UKENS SANG...
Lovers on the sun - David Guetta

UKENS NEDTUR...

Denne uken har jeg ikke hatt noen nedturer, faktisk! Eneste som er litt kjipt er at kjæresten må jobbe på 17.mai. Men da flytter vi bare feiringen til restauranten der han jobber, hehe. Håper virkelig at det blir fint vær den dagen!UKENS BESTE INNKJØP...
Helt klart den fine kjolen fra BikBok. Betalte kun 139 kroner for den! Tror nok at jeg kommer til å bruke den på 17 mai. Skal ta mange bilder, så da får dere nok se bilde av den etter hvert! 

UKENS CRAVINGS..
Ostesmørbrød! Fikk så lyst på det i går kveld, husker ikke sist gang jeg spiste det. Ihvertfall veldig lenge siden! Jeg bruker brødskive med smør, ost og salami, så steker jeg det i ovnen i ca 15-20 min til osten blir sprø. Mmmm..

UKENS MEST LESTE INNLEGG...

8 FUN FACTS
FOODMAP DIETTEN
HVA VILLE JEG GJORT HVIS...

UKENS SPØRSMÅL #1

 • 14.05.2017 - 13:00

Hva betalte du for å fikse brynene?

Jeg betalte 3200 kroner for ombre-bryn. Men syntes helt klart det er verdt pengene, når brynene skal vare i 2-3 år. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet, nå trenger jeg ikke å sminke brynene mine hver eneste dag, så det er en deilig følelse. Føler meg så mye finere uten sminke nå! Jeg fikk med et ark der det står litt forskjellig om hva du må passe på etter behandlingen. For eksempel så kan du ikke trene på en uke, og det er fordi hvis du svetter så kan det komme infeksjon i de. Men etter det har gått en uke går det helt fint! Du får med en krem som du skal smøre på i et tynt lag 2 ganger daglig i 10 dager. Første dagen skal du vaske brynene før du tar på kremen, men dagen etter skal de ikke komme i kontakt med vann. Etter at det har gått 10 dager slipper du å smøre på krem eller passe på at de ikke får vann på seg. Du bør heller ikke ha sminke i pannen i den perioden. Som sagt, litt mye å passe på, men helt klart verdt det når du ser resultatet!Noe du lurer på til neste ukens spørsmål? 💕

HVA VILLE JEG GJORT HVIS...

 • 13.05.2017 - 13:00

Jeg ble gravid?
Vet ikke hva jeg hadde gjort om jeg hadde funnet ut at jeg ble gravid, vanskelig å si før man kommer i den situasjonen selv. Hadde ihvertfall blitt veldig lei meg om jeg hadde blitt det! Mest sannsynlig hadde jeg tatt abort, for jeg har ikke lyst på barn nå.

Jeg hadde vunnet i Lotto?
Da hadde jeg kjøpt et stort og fint hus til meg og kjæresten, sagt opp jobben og satset fullt på bloggen! Hadde reist jorda rundt og levd livet i luksus rett og slett! Håper virkelig at jeg vinner i lotto en gang, hehe. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg hadde tryna offentlig?
Hadde blitt sykt flau, og fortet meg bort derfra så fort som mulig..

Jeg ikke hadde penger på kortet i butikken?
Da hadde jeg bare ført over mer penger fra sparekontoen min til kortet, no problem! Men jeg bruker alltid å passe på at jeg har penger på kortet før jeg skal kjøpe noe da. Hvis ikke hadde jeg nok blitt litt flau, hehe.
 

FILMANBEFALING - THE LONGEST RIDE

 • 12.05.2017 - 21:57

Denne filmen så jeg sammen med kjæresten min i går, og det må være en av de fineste filmene jeg har sett noen gang! Den var bare så nydelig, felte mange tårer i løpet av denne filmen her. Den får deg til å føle enormt mye, så det er lurt å ha klart lommetørkle ved siden av! En vakker film i kategorien drama/romantikk. Filmen finner du på viaplay.

Filmen handler om to forskjellige kjærlighetshistorier. I den ene møter vi den eldre mannen Ira, som noen år tidligere mistet sitt livs store kjærlighet gjennom 55 år. I den andre, cowboyen Luke som kjemper for å redde familiens ranch på samme tid som han forelsker seg i den unge og sofistikerte Sophia. Dette er to par som har lite til felles både når det gjelder alder og erfaringer. Likevel kommer deres veier til å krysses på et overraskende vis. 
 


Har du sett denne filmen?

FULL FORANDRING

 • 11.05.2017 - 14:44

Hei, og god torsdag 😃 

I dag var jeg ute i byen og spiste ostehorn til frokost. Jeg var også innom Bik Bok og kjøpte meg en fin kjole til 139 kr. Kanskje jeg skal bruke den på 17 mai? Har en kjole fra før som jeg tenkte å bruke, så nå må jeg bare bestemme meg for hvilken jeg skal ha. Kanskje jeg legger ut bilde av kjolene så dere kan hjelpe meg å velge. I går var jeg og kjæresten min hos en familie han kjenner og spiste middag, det var koselig! Jeg fikk kurdisk mat, så det var litt uvanlig mat enn det jeg ellers bruker å spise. Men det var veldig godt! Jeg fikk også se et bilde av kjæresten min i går, fra da han var yngre. Vet ikke hvor gammel han var, kanskje 16-17? Det var så rart å se, for det lignet ikke på han i det hele tatt! Trodde ikke noe på det når han sa at det var han, haha. Han har ihvertfall forandret seg veldig! Han er 26 år nå, så det bildet er jo tatt for kanskje 10 år siden. Det var ihvertfall gøy å se et gammelt bilde av han, for jeg har aldri sett bilder av han fra da han var ung. Nå skal jeg snart ta meg en dusj, så blir det avslapning sammen med kjæresten resten av dagen.

Håper at dere får en fin dag!

8 FUN FACTS

 • 10.05.2017 - 12:53

✔️ Jeg var utrolig dårlig i matte på skolen. Det var vanskelig på ungdomsskolen, og enda vanskeligere ble det på videregående. Skjønte ingenting rett og slett. I dag jobber jeg på apotek, og har veldig lite bruk for det. Men hvis det ikke sto i kassen hvor mye penger kunden skal ha tilbake, så kunne jeg nok ikke jobbet der, haha.

✔️ Jeg hadde mareritt for Hufsa når jeg var liten. Dere aner ikke hvor redd jeg var. Når jeg satt på gulvet og så på mummitrollet løp jeg rett til sofaen når hun dukket opp, og når jeg skulle sove om natten hørte jeg disse lydene, så jeg måtte inn og sove hos mamma og pappa fordi jeg var så redd. Alle barns mareritt..

✔️ Jeg har Macbook Pro, og det er den beste pc'en jeg har hatt noen gang. Nå har jeg hatt den i 3 år, og ikke hatt noen problemer med den. Har veldig lyst å lære meg å lage videoer på IMovie, men syntes det ser så vanskelig ut. Håper at jeg får det til en dag! 

✔️ Jeg elsker å shoppe på en side som heter Wish. Der har de så mye fint, i tillegg til at det er sykt billig. Og hvis du får noe i posten som du ikke er fornøyd med, så bare skriver du til dem og klager, så får du pengene tilbake! ✔️ Min største drøm er å leve av bloggen, bli modell og reise jorden rundt. Er så mange steder i verden jeg har lyst til å se! Nå i sommer blir det nok ferietur til et annet land sammen med kjæresten min, det gleder jeg meg masse til. 

✔️ Jeg er nærsynt, og bruker linser. Bruker -3.00 på venstre og -3,50 på høyre. Føler meg helt blind uten. Har veldig lyst til å ta øyeoperasjon, slik at jeg kan se alt tydelig hele tiden. Men er veldig redd for at det skal oppstå komplikasjoner.

✔️ Jeg har vært på konsert med Alexander Rybak, og fått klem av han! Husker at jeg var skikkelig stor fan av han når jeg var mindre, hehe. I tillegg fikk jeg signert t-skjorte av han også, så det var stas husker jeg. 

✔️   Jeg tar aldri telefonen når det er et nummer som jeg ikke kjenner til, for da er det som oftest alltid selgere som ringer. Bruker alltid å sjekke på 180.no for å være sikker, men alltid når jeg har sjekket så har det vært det! Hater spesielt selgere som ringer når du ligger og sover.. og som ikke gir seg etter å ha ringt en gang!

FOODMAP DIETTEN

 • 09.05.2017 - 14:17

I dag var jeg med legen igjen, og hun fortalte meg om noe som heter FOODMAP dietten. Det er en diett som kan hjelpe mot irritabel tarm, der er det en liste som det står hva slags matvarer du bør unngå, og hva slags mat du trygt kan spise. Jeg skal teste ut litt forskjellig for å se hva jeg reagerer på og ikke, så skal jeg på kontroll igjen om 3 uker. Hun skal også sende meg for å ta røntgen av magen min, for å se om de kan finne ut noe der. Jeg må også teste ut litt matvarer som jeg ikke kan spise også, som er på den røde listen, for å se om jeg reagerer på noe der. Jeg skal også prøve å spise og drikke mer matvarer som er laktosefritt.Jeg håper virkelig at dette kan hjelpe meg så jeg blir kvitt mageproblemene. Vet ikke om det er irritabel tarm jeg har, men mest sannsynlig så har jeg det. Hvis de ikke finner ut noe annet på røntgen. Var tidlig hos legen i dag, ti over halv 9, så når jeg kom hjem igjen så la jeg meg igjen og sov et par timer til. I dag skal jeg bare slappe av, siden jeg var på trening både i går og på søndag. 
Har du noen gang prøvd FOODMAP dietten?

UKEN SOM GIKK // TATOVERTE ØYENBRYN, BRYSTSMERTER, FINT VÆR, SYKLISTER ++

 • 08.05.2017 - 12:26

UKENS HØYDEPUNKT...
At jeg vant gavekort fra Rabble på 200 kroner! Det var veldig gøy. Og jeg er så fornøyd med øyenbrynene mine nå etter at jeg tok ombre bryn, føler meg så fin uten sminke nå. Resultatet ser dere på bildet under! Eneste sminken jeg bruker nå er primer, foundation og litt mascara. Dette er noe som skal vare i 2-3 år, så det blir deilig å slippe å sminke brynene sine mer! 

UKENS SANG...
She Wolf (Falling to pieces) - David Guetta. Elsker å trene til denne sangen her!

UKENS NEDTUR...
At jeg ble så redd her en natt at jeg ikke fikk sove før halv 5. På grunn av at jeg hadde mye luft og det presset sånn i brystet, var så ubehagelig. Var rett til legen dagen etterpå for å si det sånn. Legen får sende meg til noen som kan undersøke magen min bedre, for nå er jeg lei av å ha vondt i magen. Kan ikke gå og ha det slik. Skal til legen igjen i morgen, så da får vi se hva hun sier!UKENS BESTE INNKJØP...
Denne uken har jeg faktisk ikke kjøpt noe! Unntatt litt mat da, hehe. Har alt jeg trenger akkurat nå, så har jeg vel ikke hatt noe behov for å kjøpe klær, sminke eller andre ting. Og så er jeg veldig heldig som bor hjemme mesteparten av tiden, så jeg slipper å kjøpe inn så mye.

UKENS TANKE...
Er utrolig hvor lettere til sinns man blir når det er fint vær ute! Har vært i godt humør de siste dagene, og det er nok på grunn av været. Er ikke rart at vi i Norge blir deprimerte, for hele året er det jo nesten bare regn eller snø, i tillegg til at det er kaldt ute. Det forundrer meg ikke for å si det sånn.

UKENS IRRITASJONSMOMENT...
Jeg skjønner meg ikke på syklister som sykler midt på veien når det er et gangfelt rett ved siden av? Det er jo helt idiotisk. Er ikke vits å lage gangfelt når de ikke har lyst til å bruke det. Er bedre for sikkerheten også, og så slipper de å bremse trafikken.

JEG VANT GAVEKORT FRA RABBLE

 • 07.05.2017 - 13:00

Jeg skrev et innlegg om mine must haves i samarbeid med Rabble - og jeg vant enda et gavekort på 200 kroner! Gøy å blogge for de når du får noe fint igjen for det. Jeg valgte gavekort fra H&M, siden det er den butikken jeg handler mest i. Så nå er det bare å vente på at jeg får det i posten. Har vært lite blogging av meg i det siste, det er fordi jeg ikke har vært i form rett og slett. Har fullført antibiotikakur for urinveisinfeksjon. Hadde ingen symptomer, bare litt smerter i korsryggen, så syntes det var rart at jeg hadde fått det.

Jeg skal til legen igjen neste uke, hun tror kanskje at jeg har irritabel tarm, de får undersøke nærmere hva det er for noe. Jeg var med legen her en dag, for det presset sånn i brystet og det var så ekkelt. Tok EKG, men de fant ingenting. Er nok bare luften som presser seg opp. Blir så redd når man får smerter i brystet også, er det som er så ubehagelig. Men jeg er heldigvis i bedre form nå!


 
I dag skal jeg på trening, for det er lenge siden. Har vært mye ute i sola de siste dagene, for har vært så nydelig vær. Jeg ble litt solbrent i ansiktet også, haha. Var en dag jeg glemte å smøre meg i ansiktet, og det var ikke så smart, hehe. Husk å smøre dere inn med solkrem alle sammen, både i ansiktet og på kroppen!

Håper at dere får en fin søndag 😃 

SPILLANBEFALING - 8 BALL POOL

 • 01.05.2017 - 19:11

Nå skal jeg anbefale dere et iphone spill - en liten advarsel først, det er veldig avhengighetsskapende! Kan sitte lenge og spille dette, og så plutselig har jeg spilt i kanskje i to timer, haha. Jeg har fått kjæresten min også hekta på det. I går var det noen som lot meg vinne hele tiden, så nå har jeg mye penger å spille med! Hele 794 876 kr. Tenk om det hadde vært ekte penger, da hadde jeg vært rik nå! Kunne ønske det gikk ann å ta de ut på en eller annen måte, haha.I dag er det 1 mai! Jeg har bare vært ute i sola hele dagen, var skikkelig varmt og godt! Godt å få litt farge på kroppen. I dag har det gått 1 uke siden jeg tok microblanding, så da kan jeg endelig trene igjen. Stengt i dag da, men i morgen blir det rett på treningssenteret igjen. Skal ikke jobbe igjen før fredag, så håper at det blir sol og fint vær hele uken! 

Noen av dere som har prøvd dette spillet?

Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no