hits

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 31.03.2017 - 21:10Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Dreamofstyle! (Fant ikke ut navnet hennes, så da skriver jeg bloggnavnet istedet) Hun blogger mest om sin hverdag, mote, tips og mye mer. Jeg liker denne bloggen fordi at det er alltid variasjon, hun har god kvalitet på bildene hun bruker og jeg blir i godt humør av å lese den! Fin header har hun også. Hun er veldig flink til å ta antrekksbilder.

For å komme direkte til Dreamofstyle sin blogg, trykk HER.
Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Cassandra! Hun blogger mest om sin hverdag, tips og sminke. Hun deler mye av sin hverdag, noe som er gøy å lese om! Hun bruker fine bilder av god kvalitet i innleggene sine. Og så har hun et søtt og enkelt design!

For å komme direkte til Cassandra sin blogg, trykk HER.

ROSA MAC

 • 29.03.2017 - 22:07

Dette rosa tastaturet fikk jeg i posten fra Wish, så har jeg en rosa Mac! Er veldig fornøyd med det, syntes pcen min ble enda finere nå. I dag har jeg vært på jobb, etter det så shoppet jeg en del billigere klær, var så mye på salg på BikBok og New Yorker! Jeg fikk forresten svar på blodprøvene i dag, de var helt fine. Men de fant noe i urinen min, en infeksjon. Så jeg må gå på antibiotika. Legen min sa hun trodde det var derfor jeg har hatt disse smertene, så etter antibiotikakuren håper jeg magen min blir fin igjen! Godt at de fant ut hva som var galt. Jeg kommer til å bli overlykkelig om smertene forsvinner! Nå lager kjæresten min pasta til oss, det ble litt sen middag i dag, hehe. Men vi har vært ganske mye ute i dag, så da ble det sånn! Kjenner det skal bli godt med mat nå. Jeg skal jobbe i morgen og fredag, og så har jeg helg også. Er ikke ofte jeg har fri på en lørdag, men det skal bli deilig. Da blir det nok en tur ut på byen fredagskvelden! Jeg skal bleke håret mitt også på lørdag, så det gleder jeg meg til. Har ikke lagt ut så mye bilder av meg selv i det siste, det er på grunn av håret mitt hvis dere lurer, haha.

VINNEREN AV GIVEAWAY

 • 28.03.2017 - 20:01

Da har jeg trukket vinneren av nattkrem fra Yves rocher - gratulerer til CathrineI dag har jeg hatt fri, så jeg har vært på trening i dag. Var ikke helt i form egentlig, men når jeg var ferdig følte jeg meg mye bedre med en gang! Nå har jeg kjøpt inn noen dråper fra Sunkost som skal hjelpe mot luftplager. Jeg skal ta det 3 ganger daglig, etter måltid. Skal gi tilbakemelding om jeg føler at det funker! Ringte til legesenteret i dag og spurte om blodprøvene mine, først så sa hun de var fine, men så sa hun plutselig at det sto noe der. Så var det noe hun ikke forsto, så sa hun at en annen skulle ringe opp igjen i morgen. Så nå mistenker jeg at de har funnet noe, ble veldig nysgjerrig ihvertfall. 

Ha en fin tirsdagskveld videre 

UKEN SOM GIKK

 • 27.03.2017 - 13:00

Ukens høydepunkt... At jeg får lov å låne leiligheten til tanten min som reiste til Amerika for et par dager siden! Det var skikkelig snilt, og det blir veldig praktisk for meg. For da slipper jeg å bli kjørt overalt, jeg kan gå på trening, i sentrum, ta solarium.. ja egentlig gjøre alt jeg har lyst til uten at noen må kjøre meg hele tiden. Og så er det veldig kort gåavstand til bussen! 

Ukens sang... On my way - Tiesto

Ukens nedtur...
Smerter.. Jeg håper virkelig de finner ut av hva som er galt med meg. Eller kanskje jeg har fått kroniske smerter? Ikke vet jeg. Jeg er så oppblåst at jeg ser gravid ut, og jeg har kvalme i tillegg til det. Veldig ubehagelig! Dette vil jeg bli kvitt så fort som mulig. Ukens beste innkjøp... Disse palmeoljefrie påskeeggene fra Rema1000. Var veldig spent på hvordan de smakte, men de var faktisk veldig gode! Kommer nok til å kjøpe disse igjen. 

Ukens tanke...
Tenker på de som lever med kroniske smerter hver dag. Det må være helt forferdelig. Jeg håper virkelig at de finner ut av det, og at kroppen min kan bli den samme som før. Man blir nedstemt av å ha det slik, for det er veldig frustrerende å ikke vite hva som er galt. Man blir så sliten av ingenting. 

Ukens mest leste innlegg...


MINE BESTE BLOGGTIPS

TEST AV PÅSKEEGG
YODAS LEATHER

UKENS BLOGG

 • 26.03.2017 - 13:45

Hei, og god søndag 😃  I går var jeg helt utslitt etter jobb, så når jeg kom hjem orket jeg ingenting før et par timer senere, haha. I tillegg spiller ikke magen min helt på lag, er så oppblåst og jævlig at jeg må nok kjøpe meg noe mot luftplager snart. Syntes det er rart legen ikke har gitt meg noe mot det, men jaja. Jeg har tatt blodprøve og sjekket for matallergi, så på tirsdag skal jeg ringe og få svar. Det er så kjipt når du har slike smerter, men så finner de ikke ut av hva det er. Og du vet at noe er galt med kroppen din.

I dag skal jeg bare slappe av hjemme. Pappa kommer hjem fra tur i dag, han har vært i Sverige og handlet, så gleder meg til han kommer hjem og få se hva han har kjøpt! Han har nok kjøpt inn et par bokser med Capri Sonne til meg, hehe. Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen. Jeg trakk ut to vinnere på fredag som fikk et eget innlegg her på bloggen, kanskje det blir din tur neste uke? For å melde deg på, så følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv ''Jeg er med!'' i kommentarfeltet under.

TEST AV PÅSKEEGG

 • 25.03.2017 - 13:00

Da har jeg også testet påskeeggene uten palmeolje fra Rema 1000! Kjøpte de i går, for jeg hadde lyst å prøve de og se om de var like gode som Freia sine med palmeolje. Må si jeg var ganske fornøyd, smaken var omtrent like bra som de andre. Det eneste minuset var at det var litt hardt fyll inni. Ellers var de veldig god på smak! Så disse påskeeggene kommer jeg til å fortsette å kjøpe 😃Har du smakt disse?

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 24.03.2017 - 13:00Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Ingvild! Hun blogger mest om sin hverdag, mote, tips, og personlige innlegg. Hun har nylig begynt å blogge, men må si jeg liker den ganske godt så langt. Hun har et fint design og en fin header. Hun tar fine bilder til bloggen som er av god kvalitet, og er veldig flink til å skrive! Hun deler mye av sine tanker og meninger, som er spennende å lese om.

For å komme direkte til Ingvild sin blogg, trykk HER.
Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Oda! Hun blogger mest om sin hverdag, mote, mat, personlige innlegg og mye mer. Hun deler mye av sin hverdag og tanker, noe som er spennende å lese om! Hun har et fint og kreativt design som jeg liker veldig godt. Hun tar fine bilder til bloggen som er av god kvalitet.

For å komme direkte til Oda sin blogg, trykk HER.

YODAS LEATHER

 • 23.03.2017 - 13:00Hei, og god torsdag 😃  Har dere det fint? Denne lommeboken fikk jeg forresten i posten i går fra Wish, og den var jeg utrolig fornøyd med! Kjempefin, og stor plass til å ha både kort og penger i. Og det beste av alt - den kostet meg kun 51 kroner! Jeg elsker lommebøker med mye plass, siden jeg har en del kort. Jeg går ikke så mye med kontanter til vanlig, men småpenger syntes jeg er godt å ha noen ganger, ihvertfall når jeg skal ta solarium!I dag skal jeg til Ålesund, og blir der til lørdagen. Det er prisfest på Amfi i dag, så da blir det nok litt shopping også sammen med kjæresten! Har også tenkt å spørre om det er noen steder de kan farge håret mitt, håper jeg får gjort det i dag. Er så lei av håret mitt nå, haha.Hva syntes du om lommeboken?

I MIN HANDLEKURV

 • 22.03.2017 - 13:00Hei, og god onsdag 😃  I går var jeg og handlet på Spar, der er det 10 kroners marked nå, så løp og kjøp! Jeg lagde pasta med tunfisk i går, noe som er lenge siden jeg har laget. Hvis du har lyst å prøve, finner du oppskriften HER. Utrolig godt var det ihvertfall! Den eneste matretten jeg føler jeg mestrer å lage, så om jeg skal fikse middag så blir det sannsynligvis det jeg lager. Jeg lærte å lage det av ekskjæresten min, og først så tenkte jeg ''æsj, pasta med tunfisk?'' jeg liker jo ikke tunfisk. Men du smaker nesten ikke tunfisken i det hele tatt! Etter det ville jeg bare spise det hele tiden, hehe. 
Ønsker dere alle en fin dag videre!

MINE BESTE BLOGGTIPS

 • 21.03.2017 - 13:00

NOTATBOK
Sliter du alltid med å finne ut hva du skal blogge om? Ha en liten notatbok liggende, der du skriver ned alle ideene til ting du kan blogge om. Gjerne søk litt rundt på google, der er det mange tips å finne. Så når jeg har null motivasjon eller lurer på hva jeg skal skrive om, så tar jeg en titt i notatboken, og får mange ideer med en gang! 

DEL DINE INNLEGG
For å få flere lesere på din blogg, er det lurt å dele innleggene dine på facebook. Da er det flere som trykker seg inn på bloggen din, og du får automatisk flere lesere. På facebook er det mange sider som spesielt er til de som vil dele blogginnleggene sine, hvis du søker på for eksempel ''del din blogg'' i søkefeltet på facebook, kommer det mange grupper du kan bli medlem i. 

HA ET FINT OG RYDDIG DESIGN
For at folk skal fortsette å lese bloggen din, er det viktig at du har et fint og ryddig design til bloggen din, og gjerne en header til. Da får leserne dine et bedre inntrykk, og de får lyst til å komme innom flere ganger.KOMMENTER TILBAKE
Det sier seg selv, at hvis du kommenterer tilbake på andre sine blogger, så får du flere kommentarer tilbake på din egen blogg. Det er ikke gøy å kommentere en blogg, og så får du aldri en kommentar tilbake. Selv syntes jeg det er gøy å lese og kommentere andre sine blogger, da får du også ideer til hva du skal skrive om på din egen blogg også.

ALLTID FORHÅNDSVIS INNLEGGENE DINE
Dette bruker jeg alltid å gjøre før jeg publiserer et innlegg. Da leser jeg over det jeg har skrevet, sjekker for skrivefeil, og ser om innlegget ser greit og fint oppsatt ut. Jeg bruker også å sette inn en tid for når innlegget skal komme ut, noe som er veldig smart hvis jeg skal på jobb eller noe. Da kommer innlegget ut av seg selv til det klokkeslettet jeg vil, uten at jeg må logge meg inn og publisere det selv.

BY PÅ DEG SELV
Dette har jeg merket, at når man byr på seg selv og skriver mer personlige innlegg, så får man automatisk flere lesere også! Folk elsker å lese om følelser. Så skriv om dine egne meninger og vær deg selv, så ser du raskt at dette er noe folk elsker å lese om!

UKEN SOM GIKK

 • 20.03.2017 - 12:00

Ukens høydepunkt... Jeg kan ikke dele det på bloggen helt enda, men det har noe å gjøre med kjæresten min. Han fikk en utrolig god nyhet på fredag, og vi feiret med pizza samme kvelden. Jeg er så utrolig glad på hans vegne! Jeg skal fortelle dere når det er helt klart alt sammen, hihi. Så dere får vente i spenning!

Ukens sang... Die young - Kesha.
Denne sangen får meg i så godt humør, en skikkelig feel good sang!

Ukens nedtur...
At det har kommet snø! Det er like før jeg flytter til et annet land, haha. Håper den går bort så fort som mulig. Kunne godt flyttet til et annet land jeg, men jeg kunne ikke jobbet i utlandet. På et apotek, og så kan jeg ikke så mye engelsk? Det går aldri bra, haha. Å forklare produkter, medisiner og slikt er vanskelig på engelsk, jeg har mange ganger tydd til google translate for det. Jeg får nok bare holde ut været her i Norge!Ukens beste innkjøp...  
Denne toppen her! Den var utrolig fin på, i tillegg kostet den kun 50 kroner. Kjøpt på H&M, der har de mange fine klær. Jeg kjøper nesten alltid billige klær, det er så typisk meg, haha. 

Ukens konkurranse...
Denne uken har jeg en giveaway på min blogg, der du kan vinne en nattkrem i merket Yves Rocher. Har du ikke meldt deg på, er det enda mulighet! For å komme direkte til konkurransen, trykk HER.

Ukens mest leste innlegg...


Å VÆRE PERFEKT
GIVEAWAY - VINN NATTKREM
NY HEADER

UKENS BLOGG

 • 19.03.2017 - 13:00

Hei, og god søndag 😃

I går var jeg på jobb, og når jeg kom hjem igjen fikk jeg servert kebab til middag. Det var godt! Jeg hadde også fått post, fikk et gavekort fra H&M på 200 kroner som jeg vant fra Rabble. Jeg er i et samarbeid med de, og så skrev jeg et blogginnlegg for de som jeg vant på. Det er veldig gøy å blogge når man får noe tilbake for det! Jeg har kjøpt meg 5 nye topper i Ålesund, som var utrolig fine. Skal ta bilde og vise til dere også en dag så dere får se! I dag skal jeg på trening, og ellers bare slappe av hjemme. Bruker å drikke proteinpulver etter trening, den jeg kjøpte var utrolig god, den smakte rett og slett vaniljesaus, haha. Så den kommer jeg til å bruke i lang tid fremover!Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen. Jeg trakk ut to vinnere på fredag som fikk et eget innlegg her på bloggen, kanskje det blir din tur neste uke? For å melde deg på, så følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv ''Jeg er med!'' i kommentarfeltet under.

Å VÆRE PERFEKT

 • 18.03.2017 - 13:00

Jeg satt og så på bloggerne på tirsdagen. Da fortalte Anniken at hun hadde fått en kommentar fra noen som hadde slettet henne på snapchat, fordi hun så mye styggere ut på snapchat enn i virkeligheten.. Jeg skjønner ikke mennesker som skal slenge slike kommentarer. Jeg tenker bare at de er sikkert sjalu, det er derfor de kommer med sånt dritt. Eller så har de det veldig vondt med seg selv. Bryr du deg virkelig bare om utseendet til en person? Det er ikke det som er viktig. I tillegg sa hun noe som sikkert mange kjenner seg igjen i. At mange jenter prøver å være så perfekte som mulig, de må være penest og best i alt. Det er ikke rart unge sliter i dag, så mye press vi har på oss. Jeg skal innrømme at jeg også har det litt slik, å føle at jeg må være perfekt og se perfekt ut.''Men hvem er penest da?'' Det vil alltid være noen som er penere eller smartere enn deg. Så hvorfor strebe etter det perfekte, når du er bra nok som du er. Du er pen nok, smart nok. Vi har det så utrolig godt her i Norge. Hvorfor kaste bort tid på å føle deg mislykket og stygg? Hvorfor ikke nyte livet her og nå? Vi jenter må bli flinkere å dra hverandre opp, og å si fine ting til hverandre, så blir denne verden et mye bedre sted. Slutt å henge deg opp i bagateller, og nyt de små øyeblikkene i hverdagen. Det finnes viktigere ting.

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 17.03.2017 - 13:00Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Line! Dette er en blogg jeg ikke har sett før, men må si at jeg ble positivt overrasket når jeg tok en titt! Hun blogger mest om sin hverdag, mote, sminke, og en del personlige innlegg. Hun har en fin header med et søtt design. Hun har også videoer en gang iblant, noe som er gøy å se på! Hun har store bilder av god kvalitet i sine innlegg, og byr mye på seg selv. Dette er en blogg jeg anbefaler å ta en titt på!

For å komme direkte til Line sin blogg, trykk HER.Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Amalie! Hun blogger mest om sin hverdag, mote, reise, matoppskrifter og mye mer. Hun har et fint og oversiktlig design på sin blogg. Hun bruker bilder av god kvalitet som man blir inspirert av! Hun er veldig flink til å ta fine bilder til bloggen. Det er mye variasjon i det hun legger ut, så alltid noe spennende å lese. Anbefaler å ta en titt!

For å komme direkte til Amalie sin blogg, trykk HER.

YOU LOOK SO COOL

 • 16.03.2017 - 13:00

Dette kule dekselet fikk jeg i posten fra Wish for et par dager siden - dette var jeg veldig fornøyd med! Elsker å bestille deksler derfra, fordi det er så billig. Dette dekselet kostet meg kun 18 kroner. Bedre å kjøpe det der enn i vanlige butikker ihvertfall, der hadde det sikkert kostet meg en 100 lapp eller mer. Så jeg anbefaler å kjøpe deksler derfra om du trenger et par nye! Nå i skrivende stund er jeg i Ålesund, vi kom hit i går. Jeg har tenkt meg til frisøren og spørre om de kan farge etterveksten min i dag. Jeg vil bli enda litt lysere ellers også, for noen deler av håret mitt ser brunere ut enn andre steder. Så da håper jeg det blir fint, skal selvfølgelig vise dere bildet av resultatet også! Været er skikkelig kjipt om dagen, det blåser utrolig mye og noen ganger kommer det byger med regn og hagl. Det frister veldig lite å gå ut da! 


Bestiller du deksler fra Wish?

NY HEADER

 • 15.03.2017 - 13:00

Nå har jeg fått meg ny header igjen - og jeg ble kjempefornøyd! Det er Ane som har laget headeren min, bloggen hennes finner du HER. Hun lager design og header til folk for en billig penge, i tillegg er hun veldig flink! Jeg blir veldig fort lei av headerne jeg har, vil alltid ha noe nytt. Men denne ble jeg veldig fornøyd med, så denne kommer jeg nok til å ha en stund! Anbefaler å spørre henne om du trenger et nytt design eller en ny header på din blogg. Nå får vi se hvor lenge jeg greier å ha denne før jeg skifter igjen, hehe 😜
Hva syntes du om headeren?

GIVEAWAY - VINN NATTKREM

 • 14.03.2017 - 13:00

Nå er det lenge siden jeg har hatt giveaway her på bloggen - så nå tenkte jeg det var på tide med en ny! Denne gangen kan du vinne en antiage nattkrem i merket Yves Rocher. Denne fikk jeg som gave fordi jeg bestilte meg bodylotion fra samme merke. Jeg har veldig mange kremer og sånt fra før, så da tenkte jeg hvorfor ikke heller gi den til en av de fine leserne mine? Det er alltid gøy å glede noen 😃
For å vinne denne kremen må du gjøre disse to tingene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv ''Jeg er med!'' i kommentarfeltet under + din epost adresse.

UKEN SOM GIKK

 • 13.03.2017 - 13:00

Ukens høydepunkt... Det må bli fredagen! Da var jeg og kjæresten min på shopping sammen, vi satt på kafe, og senere på kvelden lagde han pasta til meg. Vi koste oss med maten og så på film. Så det var en koselig dag.

Ukens sang...
Cold water - Major Lazer (feat Justin Bieber&Mø). Jeg liker ikke justin bieber i det hele tatt, men denne sangen bare digger jeg. Kan den utenat, og elsker å synge på den!

Ukens nedtur... En person jeg likte så godt i The walking dead er død.. Jeg ble bare så lei meg, nå har jeg nesten ikke lyst til å se det lengre! Vi har komt til sesong 7 nå, og den første episoden i den sesongen var bare så deprimerende at jeg bare ville gråte. Uff. Alle dør jo bare! Jeg vet at det bare en en serie, men det dødsfallet kommer til å sitte klistret i hjernen min for alltid 😭Ukens beste innkjøp...
Det må bli skoene jeg kjøpte fra XXL til kun 150 kr! Der gjorde jeg et kupp, er kjempefornøyd med disse. Jeg er også veldig fornøyd med parfymen jeg kjøpte, og proteinpulveret.

Ukens tanke...
Har du noen gang følt at du ikke er den personen du har lyst til å være? Jeg føler det slik noen ganger. Uansett hvor mye jeg har lyst å forandre meg, så får jeg det ikke til. Det er en indre kamp jeg har med meg selv noen ganger.  

Ukens mest leste innlegg...


8 LIFE HACKS
I MIN HANDLEKURV
NYE HÅRPRODUKTER

VEKTEN STÅR STILLE

 • 11.03.2017 - 13:00

Hei, og god lørdag! Jeg og kjæresten min har vært i Ålesund nå i tre dager, og vi har kost oss masse. Jeg har også kjøpt inn litt nytt, som jeg tenkte å vise dere. Disse skoene på bildet under kjøpte jeg til kun 150 kroner på XXL, det var så billig at jeg bare måtte kjøpe de. Disse har jeg tenkt til å bruke på trening, det er motiverende å trene med nye treningssko syntes jeg!Jeg har også kjøpt inn proteinpulver, det er noe jeg har hatt lyst til å teste ut. Jeg føler at jeg ikke får så mye fremgang på treningen som jeg ønsker, så da håper jeg at proteinpulveret kan hjelpe meg med det! Vekten står bare stille, så enten er det jeg som ikke gjør noe riktig, eller så har jeg fått mindre fettforbrenning med årene, haha. Gleder meg ihvertfall til å teste det ut, denne er med vaniljesmak og er nok til 18 serveringer. Tenkte det var lurt å kjøpe noe lite istedet for en stor boks med en gang. Var også innom Rusta en tur, de har så mye fint og billig der! Den butikken anbefaler jeg å sjekke ut om du ikke allerede har vært der. Jeg fant en sykt god parfyme der til kun 50 kroner, den luktet utrolig godt. Jeg har egentlig nok parfyme, men når jeg finner noe som lukter så godt må jeg bare kjøpe det. Det er typisk meg å kjøpe noe selv om jeg har nok av det, hehe 😜 Hva syntes du om innkjøpene?

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 10.03.2017 - 13:00Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Helene. Hun blogger mest om sin hverdag, mote, personlige innlegg og tips. Hun har et fint design, og bruker fine bilder av god kvalitet i innleggene sine. Likte også headeren hennes veldig godt! Hun har veldig god variasjon i sine innlegg, hun blogger alltid om mye forskjellig som gjør det spennende å lese. Anbefales!

For å komme direkte til Helene sin blogg, trykk HER.Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Heidi! Hun blogger mest om sin hverdag, mote, innkjøp og mat. Elsker designet hennes! Hun bruker bilder av god kvalitet, som er inspirerende å se på. Hun er veldig flink å ta antrekksbilder til bloggen, og har en kul stil. 

For å komme direkte til Heidi sin blogg, trykk HER.

NYE HÅRPRODUKTER

 • 09.03.2017 - 13:00


Da har jeg kjøpt inn ny shampo og balsam fra OGX - fordi jeg nesten er tom for Bed Head produktene mine, og ville prøve noe nytt. Jeg syntes disse luktet så godt, i tillegg var det 2 for 1 på de. Du får kjøpt de på Apotek1, og tilbudet varer til og med 21 mars. Disse inneholder marokkansk arganolje som er rik på E-vitamin og antioksidanter. Den er egnet for alle hårtyper. Disse har jeg testet ut, og jeg syntes de var veldig gode for mitt tørre hår! De ga masse fuktighet og håret føles silkemykt ut etterpå. Denne hårpleieserien anbefaler jeg virkelig!


 

8 LIFE HACKS

 • 08.03.2017 - 13:00


- Mobilen din lader seg opp raskere om du setter den på flymodus

- Bruk en pinsett til å rengjøre hårbørsten med, da får du ut alt håret som du ellers ikke får ut

- For best selfielys bør du ta bilder foran vinduer

- For å få neglelakken til å tørke fort, fyll en skål med iskaldt vann og ha neglene oppi et par minutter

- Mal rommet ditt hvitt for at det skal se større ut

- Bruk en hårklype til å feste sammen øreproppene dine, så det slipper å snurre seg sammen


- Ta et sugerør gjennom et jordbær for å fjerne stilken

- Ute og handler? Ta alltid med en pose til varene, så slipper du å kaste bort penger på bærepose

 

I MIN HANDLEKURV

 • 07.03.2017 - 13:00

Hei, og god tirsdag 😃

Jeg har vært på butikken i dag og handlet inn litt forskjellig som jeg har lyst på, så da tenkte jeg å vise dere hva jeg har kjøpt! Jeg handler veldig lite, siden jeg bor hjemme og får middagen servert på bordet hver dag, men noen ganger så kjøper jeg inn litt mat bare til meg selv. Disse grove gourmetstykkene bare elsker jeg, de er perfekt å spise til kveldsmat! Jeg har tenkt å kutte helt ut brusdrikkingen (unntatt på lørdager), så da blir appelsinjuice en erstatter for det. Har så følsom mage, så da må jeg ha Biola i tillegg. Jeg har tenkt å bestille time med legen og sjekke, kanskje det er noen matvarer jeg reagerer på, siden jeg er så oppblåst hele tiden.Jeg spiser ikke så mye yoghurt til vanlig, men disse her fra Fjordland er veldig gode! I tillegg inneholder de en del fiber og proteiner, og veldig lite sukker, så det er noe du kan spise med god samvittighet! Perfekt til frokost eller mellommåltid. De finnes i blåbær og bringebærsmak, men blåbær er min favoritt. Banan og mango er et must her i hus, for å få meg til å spise mer frukt. Og så måtte jeg selvfølgelig kjøpe meg en liten is å ha i fryseren, i tilfelle jeg blir ekstra godtesyk en dag 😜

UKEN SOM GIKK

 • 06.03.2017 - 13:00

Ukens høydepunkt...
Å være sammen med kjæresten min i Ålesund. Vi har sett The walking dead og kost oss med Freia påskeegg som jeg bare måtte kjøpe når jeg så de på Nille! Farlig å gi de der til kjæresten min ihverfall, de forsvinner jo på null komma niks.. haha. Får nok gjemme de et sted han ikke finner de neste gang jeg kjøper flere, så de ikke blir spist opp 😂

Ukens sang...

Just hold on - Steve Aoki

Ukens nedtur...

Denne uken har jeg ikke hatt noen nedturer! Eneste jeg kommer på er på fredag, så skulle jeg ordne meg et par brødskiver. Plutselig så får jeg intense smerter i brystet, det kjentes som om noe knakk, et bein eller noe sånt. Mamma trodde det kunne være en luftboble som sprakk. Det var ihvertfall veldig ubehagelig, og håper det ikke skjer igjen!Ukens beste innkjøp...

Denne dusjsåpen fra Nivea! Kjøpte den på Rusta til kun 15 kroner. Siden den var så billig, så kjøpte jeg et par stykker! Jeg bare elsker lukten på denne her! De har disse dusjsåpene i flere lukter, men dette er min favoritt.

Ukens tanke...

Jeg må nok innrømme at jeg er en liten perfeksjonist på bilder jeg legger ut på bloggen. Jeg må alltid redigere bildene mine slik at de ser fine nok ut, ihverfall på bilder av meg selv. At huden ser bra ut, at det er lyse nok bilder, rett vinkel og så videre. Hvis jeg ikke blir fornøyd med et bilde så dropper jeg heller å legge det ut og bruker et gammelt bilde jeg er fornøyd med. Flere av dere som har det slik? Plis si jeg ikke er den eneste, haha.

Ukens mest leste innlegg...


SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE - DEL 1
PASTA
MY FAVORITE BREAKFAST

UKENS BLOGG

 • 05.03.2017 - 13:00

God morgen! Har dere hatt en fin helg? I går kom jeg og kjæresten min hjem igjen fra Ålesund. Vi har slappet av og bare kost oss i 3 dager, og jeg har vært på jobb torsdag og fredag. Neste uke skal jeg bare jobbe på lørdag! Så da blir det mye tid til blogg og trening. Jeg og kjæresten har komt til sesong 5 på The walking dead nå, vi er helt hekta, haha. Når sesong 5 er ferdig må vi se resten på et annet sted, for de har ikke flere på viaplay. I dag har jeg tenkt meg på trening, og etter det skal jeg bare slappe av her hjemme og kose meg 😊Fine Ålesund 😍


Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen. Jeg trakk ut to vinnere på fredag som fikk et eget innlegg her på bloggen, kanskje det blir din tur neste uke? For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv ''Jeg er med!'' i kommentarfeltet under.

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE - DEL 2

 • 04.03.2017 - 15:00

Hvis du fikk et ønske, hva ville det vært og hvorfor?
Å vinne 171 millioner i vikinglotto! Da hadde jeg reist jorda rundt og nytt livet rett og slett. Jeg hadde aldri mer trengt å jobbe, jeg hadde kjøpt meg hus til meg og kjæresten og hatt et liv i luksus. Det hadde vært helt fantastisk! Selv om det sannsynligvis aldri kommer til å skje.

Hvis du kunne snakket et annet språk enn norsk, hvilket språk ville det vært?
Det må være språket kjæresten min snakker, som er kurdisk. Alle i familien hans prater kurdisk, så litt dumt at jeg ikke kan snakke med de. Da må kjæresten min oversette til oss. Det er bare to av brødrene hans som kan engelsk. Og når han snakker med venner og slikt, er det irriterende å ikke skjønne noe av det de snakker om, haha.

Hvor lenge har du og kjæresten vært sammen? 
Vi har vært sammen i 1 år og 2 måneder! Det har vært den fineste tiden i mitt liv. Jeg gleder meg til mange flere år sammen med han 😍

Hva er ditt favorittmåltid i løpet av dagen?
Det må bli middag! Det som er høydepunktet i løpet av dagen, hehe. Men når jeg har fri, er jeg veldig glad i en god frokost også, da bruker jeg å lage meg en omelett med ost og skinke. Ønsker du å stifte familie?
Nei, ikke enda. Men jeg har veldig lyst på katt da, haha! Ser ikke for meg som mamma i det hele tatt, men hvem vet hva fremtiden bringer? Jeg har egentlig aldri hatt lyst på barn. Men det kan jo forandre seg 😊

Planer for fremtiden?
Det må bli å flytte sammen med kjæresten min i en fin leilighet. Kjæresten min prøver å finne seg en ny jobb i nærheten av der jeg jobber også, og etter det har vi tenkt å finne oss et fint sted å bo.

Hvilke blogger leser du mest?

Jeg leser veldig mange blogger i løpet av en dag, alle de som jeg følger i tillegg til mange av de som er på topplista. Så om jeg skulle skrevet opp alle bloggene jeg leste, hadde den listen blitt veldig lang! 

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 03.03.2017 - 15:00

PS. Nå kommer ukens blogg anbefalinger ut på fredager istedet for lørdager!Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Victoria. Hun blogger mest om sin hverdag, personlige innlegg, tips og mye mer. Jeg elsker at hun byr mye på seg selv, og hun skriver om ting som mange andre kan kjenne seg igjen i. Hun har bilder av god kvalitet i innleggene sine, og dette er en blogg som jeg blir inspirert av, og glad av å lese. Denne bloggen anbefaler jeg virkelig å ta en titt på! 

For å komme direkte til Victoria sin blogg, trykk HER

Processed with VSCO with b5 preset

Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Nora! Hun blogger mest om hverdag, sminke, personlige innlegg, antrekk, og mye mer. Hun har fine bilder av god kvalitet i sine innlegg, og hun blogger alltid om mange forskjellige ting så det blir spennende å gå inn og se hva hun har skrevet om. Jeg syntes hun er veldig reflektert, og en flink blogger! Anbefaler å ta en titt innom denne bloggen.

For å komme direkte til Nora sin blogg, trykk HER

MY FAVORITE BREAKFAST

 • 02.03.2017 - 12:00

- OMELETT MED OST OG SKINKEDen beste starten på morgenen, spør du meg! Har blitt helt hekta på omelett med ost og skinke til frokost, det smaker jo helt fantastisk også. Jeg bruker ristet brød ved siden av med smør på. Egg har i tillegg alt av næringsstoffer som kroppen trenger - unntatt vitamin C. Så hvis du for eksempel drikker et glass appelsinjuice ved siden av, så har du dekket alt! Hvor fantastisk er ikke det? I tillegg metter den ganske lenge også, jeg blir ihvertfall ikke sulten igjen før middag. 


Hva er din favorittfrokost?

PASTA

 • 01.03.2017 - 14:00

Hei, og god onsdag til dere 😃

I dag er det 1.mars, tenk at nå er det ikke så lenge til sommeren! Jeg ser fram til lysere og varmere tider nå. I går var jeg med kjæresten på jobb og spiste pasta før jeg gikk på trening, det var veldig godt. Har vært flink og trent to dager på rad nå. I dag reiser jeg og kjæresten til Ålesund og blir der til lørdag, så da skal vi kose oss masse. Jeg har time hos noen klokka 3 i dag, jeg både gleder og gruer meg litt.. Noen som kan gjette hva jeg skal? Dere får ihvertfall vite det på bloggen en av de neste dagene. Det er noe jeg har hatt lyst til å gjøre lenge. Jeg kan røpe at det har noe med utseendet å gjøre! Jeg er veldig spent på resultatet.På fredag tenkte jeg å gå med kjæresten min på kino å se Fifty shades darker! Er det noen av dere som har sett den, isåfall er den bra? Har hørt fra noen at det er mer action i den filmen enn den forrige. Er litt sent ute, men tenkte det var bedre å vente litt, for jeg orker ikke når det skal være så fullt i kinoen. Da skal jeg kjøpe meg popcorn! Jeg går aldri på kino uten å kjøpe popcorn, hehe.

Håper at dere får en fin dag videre, kos dere i dag!

Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no