Hege

Kristin

7 gode grunner til å trene

 • Skrevet: 28.03.2016
 • Klokken: 16:35
 • Kategori: Blogg

Tenkte å skrive et innlegg med 10 gode grunner til å trene. Er så mange fordeler med det, og har merket at etter jeg begynte å trene, har jeg mer energi og overskudd, og føler meg generelt mer gladere og lykkeligere enn før. Håper dette innlegget gir deg som leser litt mer motivasjon til å bevege deg mer!


1. Bedre selvfølelse
Ja, du kan faktisk få bedre selvfølelse av trening. Man blir sterkere, får bedre kondis, det er bra for psyken. Når du har trent og gjennomført en god økt så tenker du bedre tanker om deg selv. Mestringsfølelsen din øker.

2. Bedre søvn
Sier seg egentlig selv. God søvn er helt avgjørende for at du skal føle deg bra og være produktiv. Når du sliter deg ut så er det lettere å slappe av, og du blir mer søvnig. 

3. Motvirker stress
Nivået av stresshormoner synker når man trener, og lykkehormonene øker. Du fokuserer bedre, og greier å stenge av tankene på det som stresser deg. Når du trener øker hjernen produksjonen av norepinephrine, som gjør at du blir mindre stresset.

4. Bedre immunforsvar
Regelmessig mosjon motvirker hjerteinfarkt, høyt blodtrykk, diabetes, angst og stress. God blodsirkulasjon transporterer bort gift og bakterier i kroppen. Trening reduserer risikoen for å bli syk.

5. Stabiliserer metthetsfølelsen
Mosjon gir stabilt blodsukker, og det gir en stabil metthetsfølelse. Mens den som er utrent, har mer appetitt i forhold til sin forbrenning. 

6. Sterkere skjelett
Dersom du trener kroppen din fysisk får du sterkere leddbånd, skjelett, leddbrusk og leddkapsler. Og risikoen for beinskjørhet minker. Belastning bygger opp skjelettet.

7.  Økt livskvalitet
Du blir pigg, får masse energi, og orker mye mer. Den som trener trenger sjelden tenke på kroppslige plager, høyt blodtrykk, overvekt og andre helserisikoer. 

god påske!

 • Skrevet: 27.03.2016
 • Klokken: 17:02
 • Kategori: Blogg

Hei, og god påske alle sammen! Har dere hatt noen fine fridager? Denne uka har jeg hatt fri torsdag og fredag, i går var jeg på jobb siden det var dobbelt opp med lønn (får betalt for 14 timer istedet for 7), så da hadde jeg faktisk lyst å jobbe. Så mye folk var det ikke heller. Men ellers i uka var det ganske masse, spesielt mandagen! Virker som de tror butikkene aldri skal åpne igjen i verden, haha. Litt kjipt at ikke treningssenteret er åpent, for da ville jeg trent hver dag. Så er det lite å finne på, siden kjæresten jobber til 11-12 på kveldene nå som det er påske. Da blir det viaplay og sofaen som står for tur i dag. Og kanskje en tur i solariumet senere i kveld!

Ha en fin dag, og nyt de siste fridagene! 

uken som gikk #8

 • Skrevet: 13.03.2016
 • Klokken: 17:46
 • Kategori: Blogg

Ukens høydepunkt: Uten tvil fredagskvelden! Da var jeg ute med kjæresten min og ei venninne, koste oss kjempemasse og så drakk jeg en del. (og danset litt, haha) Var vel ute til litt over 3 om natten, så gikk vi hjem igjen. 

Ukens sang: Someone who´ll get it - Highasakite. Hørte den på radioen i dag når jeg lå i solariumet, digget den! Så søkte jeg den opp på spotify når jeg kom hjem, så da ble det en ny kul sang på lista.

Ukens beste innkjøp: Uten tvil den toppen jeg har på bildet under! Kjøpte den på BikBok fredagen til 200kr, elsket den. Har fått mange komplimenter for den når jeg var ute på fredag.Ukens kjiping: Må være jobb på fredag.. Stresset en del, og i tillegg slo jeg hodet oppi en skuffe. Fortsatt litt ømt, men heldigvis skadet jeg meg ikke så ille! Hater stress.. I tillegg må jeg jobbe lørdag neste uke, blæ. 

Ukens crawing: Pizza! Elsker pizza, kunne spist det hver dag. Spesielt kebabpizza. Det spiste jeg fredagskvelden før vi gikk ut. Da hadde jeg ikke spist på kanskje 8-9 timer, dere skulle sett når jeg proppet i meg.. haha. Det ble dokumentert på snapchat, og da fikk jeg snap tilbake fra en venninne om at hun ble så fristet at hun også måtte ut og kjøpe seg mat.

Ukens nyhet: Har ikke så mye nytt å fortelle.. Unntatt at jeg har begynt med rød leppestift, bruker det hver dag! Tenkte jeg skulle ta det på meg en dag jeg og typen skulle ut, og syntes det var så fint at nå bruker jeg det hver dag. Til og med på jobb, hehe. 

Cheers

 • Skrevet: 12.03.2016
 • Klokken: 19:40
 • Kategori: Blogg

Hei og god lørdagskveld! Hadde en kjempegøy kveld i går sammen med kjæresten min og ei venninne av meg. Vi møttes ute på Pianisten, og der rakk jeg å kjøpe meg fire pink passion til 50 kroner per drink før klokka ble 12, for da ble det full pris. Vet ikke hvor mange drinker jeg drakk, kanskje 7-8 stykker. Når klokka ble 1 så ble det mye flere folk, og så et par kjente fjes, det var koselig. Jeg som ikke er så flink å danse, ble tvingt ut på dansegulvet, wææ. Syntes det var flaut.. Men så kom det ei jente som viste meg noen dansetriks, haha. Fikk teken på det etter hvert, så var det mange som så på oss, haha. Så skjedde det en ting som gjorde meg kjempehappy, men det vil jeg ikke dele på bloggen. Får ha noen hemmeligheter jeg også, hehe.

Jobb i går var skikkelig stress... Var utrolig masse folk, og i tillegg slo jeg hodet oppi en skuffe.. Auu. Var så glad når jeg var ferdig klokka 4! Er ikke ofte det er så mye folk, men denne fredagen var det utrolig masse. Sikkert på grunn av at vi hadde to dager med sånn prisfest i alle butikkene på senteret. Har fri til tirsdag, så det blir godt! I tillegg jobber jeg 50% nå, så jeg er ferdig på jobb tidlig omtrent hver dag. Mandag og tirsdag skal jeg på teorikurs, det er på tide at jeg får tatt den teorien snart!

Hva gjør dere i kveld?

Some feelings

 • Skrevet: 10.03.2016
 • Klokken: 20:46
 • Kategori: Blogg

Heisann, har dere hatt en fin torsdag? I dag var jeg ferdig på jobb kvart over 3, så var jeg innom en tur med typen på jobb (han jobber på Milano), og så på trening. Var godt å få trent, i dag ble det ellipsemaskin i 50 minutter, og så styrketrening etterpå. Har hatt noen fine dager sammen med kjæresten, han er så utrolig snill med meg, han er fantastisk. Og i tillegg har han likt meg lenge uten at jeg har visst om det. Kanskje i 3 år faktisk?! Så hadde han ikke snakket til meg fordi jeg hadde kjæreste, haha. 

Angående forrige innlegg så var det ikke noe sant med de drapstruslene. Mamma har snakket med han på facebook, og han hadde sagt at han ikke mente det, var nok bare litt aggresjon der og da. Har sendt melding til han og sagt hva jeg føler, at jeg fortsatt er glad i han og vil han skal ha det bra. Har fortsatt lyst å være venner med han, så vi får se hva som skjer. Det verste jeg vet er å såre folk jeg er glad i. Men jeg håper at han får et fint liv og ønsker han alt godt!

Håper dere får en fin kveld!

å få drapstrusler

 • Skrevet: 04.03.2016
 • Klokken: 20:03
 • Kategori: Blogg

Er utrolig hvor feil man kan ta av folk. Folk man stoler på, folk man er glad i, folk man bryr seg om. I tre år var jeg sammen med han jeg trodde jeg skulle gifte meg med og dele resten av livet med. Men at han er borte hele tiden, det takler jeg ikke. Først var han 1 år borte, nå har han vært borte i 6 måneder. Jeg har gått videre i livet mitt, jeg har funnet en annen som jeg vil være sammen med. Og det syntes jeg han bør skjønne. Men at han skulle reagere så respektløst, det hadde jeg ikke trodd om han. Han har alltid hatt en så fin personlighet, og han var herlig å være sammen med. Men jeg vil ikke ha et slikt liv. Dette har jeg tenkt lenge på, og det var ikke noe enkelt valg. Men jeg må gjøre det som er det beste for meg. Gjøre det som gjør meg lykkelig. Leve livet slik jeg vil.

Jeg har snakket i telefonen med han, og jeg ble helt sjokkert over det han sa til meg. Han sa hvis jeg ikke vil være sammen med han mer, så skulle han komme tilbake til Norge og drepe meg og foreldrene sine. Hvordan kan han si noe sånt? Etter alt vi har gjort for han, og jeg som trodde jeg kjente han så godt. Vil han ikke jeg skal være lykkelig? Er han ikke glad i oss? Ville han drept noen bare på grunn av at jeg har slått opp med han? Hvis han kommer tilbake til Norge, kommer jeg til å ringe politiet. Neste gang han ringer, vil jeg ikke svare. Etter å ha sagt noe slik, vil jeg ikke ha kontakt med han lengre. Man blir jo redd etter at noen har sagt noe slik. Ingen får skade meg eller foreldrene mine. 

Har du noen gang fått drapstrusler?


 

Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 21 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker. Jeg blogger mest om min hverdag, mote, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.comSøk

KategorierBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits