hits

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE - DEL 1

 • 28.02.2017 - 12:00

Når begynte du å blogge, og hvorfor?
Jeg begynte å blogge i Juni 2015, men da blogget jeg bare av og til, når jeg følte for det. Skikkelig interesse av det fikk jeg ikke før lenge etterpå, kanskje sommeren 2016. Jeg begynte å blogge fordi jeg syntes det er gøy, og så får jeg så mange fine kommentarer, i tillegg elsker jeg å lese andre sine blogger og få inspirasjon!

Hvordan har du det nå?
Jeg har det veldig bra for tiden, takk som spør! Er veldig glad i livet mitt slik det er nå, jeg er heldig som har familien og kjæresten min. Kunne ikke vært mer fornøyd! Har ikke noe å klage over for å si det sånn 😃

Favorittprodukter innenfor sminke?
Når jeg sminker meg, bruker jeg full pakke. Det vil si primer, concealer, foundation, mascara og eyeliner. Men mitt favorittprodukt må nok bli Estee Lauder sin foundation fra Kicks, den dekker sykt bra og er det beste produktet jeg har brukt for huden min. Den koster litt over 400 kroner, men er helt klart verdt pengene! 

Hva gjør du nå for tiden, skole eller jobb?
Jeg er utdannet apotektekniker, så jeg jobber på apotek! Jeg trives veldig godt i jobben min, og elsker å tjene mine egne penger. Jeg har ikke tenkt til å gå mer skole. Farmasøyt har jeg ikke lyst til å bli, grunnen til det er at jeg ikke kan matte, og det er det en del av hvis du skal videreutdanne deg. I tillegg er jeg ikke glad i å ta ansvar. Når man er farmasøyt har du et veldig stort ansvar for at alt er riktig med medisiner og alt som må gjøres i apoteket, og det føler jeg ikke passer til meg.Hvordan ble du lys så fort og har det slitt masse på håret ditt?
Først var jeg hos en frisør der jeg følte håret mitt ikke ble så lyst som jeg ville ha det. 3 måneder senere var jeg hos en annen frisørsalong som blekte det lyst med en gang, så da ble jeg veldig fornøyd! Jeg bruker Bed Head shampoo og balsam som gir mye fuktighet, i tillegg til hårkur 1-2 ganger i uken, og en god hårolje etter jeg har dusjet håret. Så er det viktig å bruke varmebeskyttende spray før man retter ut håret eller føner det. Hvis man bruker gode produkter til håret og pleier det godt, så blir det ikke slitt!

Hva er drømmejobben din?

Drømmejobben min det er å jobbe som blogger på fulltid, i tillegg til å jobbe som modell ved siden av. Det er det som er drømmen! Ikke at jeg tror det kommer til å skje da, hehe 😋  Men det er lov å håpe! 

Hvordan er din morgenrutine?

Når jeg har fri, så bruker jeg å stå opp klokka 11. Så står jeg opp og ordner meg på badet, deretter lager jeg meg en god frokost, som oftest omelett med ost og skinke. Så logger jeg meg inn på blogg.no, der jeg enten jobber med min egen blogg eller leser andre sine blogger. En perfekt start på dagen!

Hvordan møttes du og kjæresten?

Vi møttes på restauranten der han jobber! Jeg har også skrevet et eget innlegg om hvordan vi ble sammen her på bloggen. Du kommer direkte til innlegget ved å trykke HER

UKEN SOM GIKK

 • 27.02.2017 - 12:00

Ukens høydepunkt... Det må bli onsdagen, for da hadde jeg fri fra jobb! Var bare hjemme og slappet av, i tillegg var vi barnevakt og hadde overnattingsbesøk av Nathaniel, så det var koselig.

Ukens sang... Solo dance - Martin Jensen

Ukens nedtur...
At det har kommet snø igjen! Er så lei av snø nå. I tillegg til at jeg har blitt litt småforkjølet, så det er litt kjipt. Men det går sikkert fort over! Jeg har veldig godt immunforsvar så jeg blir nesten aldri syk. I tillegg blir jeg veldig fort frisk igjen når jeg først har blitt det.Ukens beste innkjøp... Det må bli de rosa skoene jeg kjøpte meg til kun 399 kroner. De var jeg veldig fornøyd med! Bruker de på jobben, og syntes de er veldig gode å gå i så langt.

Ukens film...  
Et helt halvt år! Så den gikk på tv her en dag, og jeg har alltid hatt lyst til å se den. Det var en fin film, med masse humor. Men også veldig trist! Den anbefaler jeg alle å se.

Ukens mest leste innlegg...

MIN DRØMMEREISE
NEW SHOES

SANEX INTIMVASK

UKENS BLOGG

 • 26.02.2017 - 12:00

Hei, og god søndag! I går var jeg sliten etter en uke med masse jobbing, så det var godt å komme hjem til god middag. Nå har jeg heldigvis fri til torsdag igjen, så det skal bli godt! Dagen i dag skal jeg bare bruke til å slappe av og kanskje vaske litt. Jeg har blitt litt forkjølet, og så blir jeg veldig fort sliten, håper at det går over fort! Så det er litt kjedelig da. Så da tenkte jeg at dagen i dag skal jeg bare slappe av, selv om jeg burde tatt meg en tur på trening. Men det får jeg ta igjen denne uken som kommer, for da har jeg god tid!Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen. Jeg trakk ut to vinnere i går som fikk et eget innlegg her på bloggen, kanskje det blir din tur neste uke? For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv ''Jeg er med!'' i kommentarfeltet under.

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 25.02.2017 - 13:00Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Siri! Hun blogger mest om sin hverdag, trening, mat og mye mer. Det er alltid noe nytt og spennende å lese på denne bloggen! Hun har et veldig fint design med en kreativ header. Hun bruker fine bilder av god kvalitet som man blir inspirert av. Det anbefales å ta en titt innom denne bloggen!

For å komme direkte til Siri sin blogg, trykk HER.Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Julie! Hun blogger mest om sin hverdag, mote, og personlige innlegg. Elsker at hun byr mye på seg selv! Dette er en blogg man blir inspirert av, som du blir glad av å lese. Hun har fine bilder av god kvalitet i innleggene sine, og et stilig design. Anbefales å ta en titt innom denne bloggen!

For å komme direkte til Julie sin blogg, trykk HER

MIN DRØMMEREISE

 • 24.02.2017 - 12:00

Innlegg i samarbeid med Rabble


Denne uken er det sikkert mange av dere som har vinterferie, men selv har jeg ikke ferie. Jeg jobber på apotek, så noen ganger jobber jeg lite, andre ganger litt mer. Det varierer veldig. Så det vil si at jeg har en del fri! Denne uken jobber jeg litt ekstra, siden det er noen som har vinterferie der jeg jobber. Det er bra at jeg får litt mer jobb noen ganger, selv om jeg stortrives med å ha fri også. Jeg trives best med å jobbe 3-4 dager i uken. Ellers så har jeg en drøm om å reise på ferie til Hawaii en gang! Jeg syntes det er så fint der, å dra dit hadde vært en drøm som hadde gått i oppfyllelse! Dit skal jeg garantert reise en gang i løpet av livet sammen med kjæresten min. Det hadde blitt en drømmeferie, og en opplevelse for livet!


Åh, drømmer meg helt bort jeg nå! Bare se på disse nydelige bildene, hvem ville ikke ha reist på ferie på et så fantastisk sted? På Vita får du forresten rabatt på alt du kjøper gjennom Rabble. Er du på vinterferie, eller kanskje du har planlagt å reise på en liten ferie? Hvorfor ikke handle solkrem gjennom Rabble, da får du det mye billigere enn i vanlige butikker.

Når du reiser til varmere land med mye sol og varme er det viktig å beskytte seg med en god solkrem for å unngå å bli solbrent. Eller kanskje du mangler noen produkter du bruker fast som du er helt tom for, som du må ha med deg i bagasjen på tur? For å få gode tilbud og rabatter på Vita gjennom Rabble, trykker du HER. Gjerne fortell meg hva som er din drømmereise i kommentarfeltet under! 

NEW SHOES

 • 23.02.2017 - 13:00

Hei, og god torsdag! For et par dager siden var jeg og kjøpte meg et par nye sko. Jeg trengte nye sko å jobbe i fordi de forrige var så slitte. Jeg syntes disse var så fine, så da måtte jeg bare kjøpe de! I tillegg kostet de bare 399 kroner, så det var billig. Var på XXL og så på sko, men fant ikke så mange jeg likte, i tillegg er det veldig dyrt der. Disse skoene kjøpte jeg på en skobutikk som heter Mani, der har de alt fra finsko til joggesko. I tillegg er det rimeligere priser der, noe som var veldig positivt.Med disse skoene var det kjærlighet ved første blikk! Det var det første som fanget oppmerksomheten min når jeg gikk inn i butikken, og da endte det opp med at jeg kjøpte de også. Dere skjønner sikkert hva som er favorittfargen min på sko, hehe. Alt som er rosa! Jeg kjøper nesten alltid joggesko som er rosa, ellers kjøper jeg vanlige støvletter og sånt i svart.

Hva syntes du om skoene?

ASK ME ANYTHING

 • 22.02.2017 - 12:18

- SPØRSMÅLSRUNDE

Da tenkte jeg det var på tide med en spørsmålrunde her på bloggen - noe som er lenge siden jeg har hatt! Da får dere en sjanse til å bli bedre kjent med meg også. Dere kan spørre meg om alt dere lurer på i kommentarfeltet under, så svarer jeg i et innlegg på bloggen neste uke. Hvis det blir veldig mange spørsmål, så deler jeg det kanskje opp i del 1 og 2. Da er det bare å spørre i vei!
 

SANEX INTIMVASK

 • 21.02.2017 - 13:00Sanex Intimvask er en hypoallergenisk, såpefri og parabenfri intimvask som gir deg en frisk, beskyttet og behagelig følelse hele dagen. Intimvasken har samme pH som den fysiologiske pHen i underlivet og hjelper å motvirke kløe og irritasjoner.

Denne intimvasken her var jeg helt frelst av etter å ha prøvd! Jeg tok med meg et par gratisprøver fra butikken en gang, og da var det gjort. Nå bruker jeg denne intimvasken fast, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Den lukter utrolig godt, i tillegg inneholder den 0% såpe og parabener, og holder huden sunn. Det er viktig å bruke en intimvask som har samme pH som den i underlivet, det vil si en pH verdi mellom 3 og 4. Denne intimvasken anbefaler jeg på det sterkeste å teste ut! 

UKEN SOM GIKK

 • 20.02.2017 - 13:00

Ukens høydepunkt... Det må bli bursdagen til tantebarnet mitt som fylte 11 år på lørdag! Jeg har tre tantebarn, Haley på 5 år, Nathaniel på 8 år, og Kine på 11 år. De er så søte! Litt morsomt at det akkurat er 3 år mellom de, hehe 😋  Var utrolig koselig å se de igjen, og vi koste oss med mye god kake! 

Ukens sang... Alone - Alan Walker

Ukens nedtur...
Denne uken har det ikke vært noen nedturer, så det er bra! Eneste jeg blir irritert over er at når jeg skal ta bilder til bloggen, så blir kun 2 av 100 bilder bra... Det er så typisk. Flere som kjenner seg igjen?Ukens beste innkjøp... Det må bli valentinesday gaven til min kjære! Jeg kjøpte et stort hjerte med mange sjokoladebiter inni. Var veldig fornøyd med den gaven. Ellers har jeg ikke kjøpt noe nytt denne uken her! 

Ukens serie... The walking dead! Har sett den serien før, tror jeg kom til sesong 6 eller noe. Men nå har jeg begynt å se det på nytt igjen, jeg og kjæresten er helt hekta, haha. Vi greier ikke å stoppe å se på det. Anbefales virkelig hvis du ikke har sett den serien!

Ukens mest leste innlegg...

VALENTINES DAY
LESEGLEDE
UKEN SOM GIKK

UKENS BLOGG

 • 19.02.2017 - 13:00

Heisann. Har dere hatt en fin helg? I går var vi i bursdag til tantebarnet mitt Kine som fylte 11 år, det var kjempekoselig. Vi spiste pølse med brød, kake, brownies, muffins og mye annet godt. Beklager for lite blogging de siste dagene - har rett og slett fått en liten skrivesperre og ikke hatt noen ideer om hva jeg skal blogge om. Det skjer vel alle noen ganger, hehe. Tok litt nye bilder i går, så forhåpentligvis kommer inspirasjonen tilbake fort! Nå har jeg fått kjæresten min hekta på The walking dead, så vi har sett mye på det de siste dagene. Har kommet til sesong 2 nå. Jeg elsker den serien, er så utrolig spennende! Er umulig å stoppe å se på det når du først har begynt.Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen. Jeg trakk ut to vinnere i går som fikk et eget innlegg her på bloggen, kanskje det blir din tur neste uke? For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv ''Jeg er med!'' i kommentarfeltet under.

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 18.02.2017 - 19:50Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Malin! Hun blogger mest om sin hverdag, mote, antrekk, sminke, i tillegg til personlige innlegg. Hun varierer innleggene sine, så det er alltid noe nytt og spennende å lese på hennes blogg. Hun har fine bilder av god kvalitet i innleggene sine. Hun har en fin header og et enkelt og oversiktlig design. Denne bloggen anbefaler jeg å ta en titt på!

For å komme direkte til Malin sin blogg, trykk HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset


Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Emma! Hun blogger mest om sin hverdag, mote, tips og trening. Hun har store bilder av god kvalitet i sine innlegg, og et fint design jeg liker veldig godt. Dette er en blogg jeg blir inspirert av, for det er alltid noe nytt og spennende å lese. Det anbefales å ta en titt innom!

For å komme direkte til Emma sin blogg, trykk HER.

VALENTINES DAY

 • 15.02.2017 - 13:00I går var både jeg og kjæresten min på jobb, så det ble ikke noe valentines feiring på dagtid. Men jeg kjøpte jo så klart gave til han! Når jeg kom hjem fra jobb var det bare å glede seg til han kom hjem fra jobb klokka 11, så overrasket jeg han med gaven! Jeg kjøpte et stort hjerte fra godteland med fullt av sjokoladebiter inni. Og han ble kjempeglad, siden jeg vet at han elsker sjokolade, hihi 😍  Og jeg var så heldig å få roser fra han også! De skal stå til pynt og friske opp stuen, alltid koselig å få blomster!Fikk du noe fint fra din kjære på valentines day?

LESEGLEDE

 • 14.02.2017 - 22:49

Når jeg var i Ålesund forrige uke var jeg på biblioteket og lånte meg to krimbøker. Jeg har begynt på den første, og den er utrolig spennende! Den handler om en seriemorder som bortfører to personer om gangen, og så må de velge hvem av dem som får overleve. De har en pistol i rommet, så en av de kan skyte den andre om de bestemmer seg for det. Denne boken kommer jeg nok til å lese ut på en eller to dager, kjenner jeg meg rett, hehe. Kanskje jeg skriver en anmeldelse av boken når jeg har lest den ferdig også!Leser du noen bøker for tiden?

UKEN SOM GIKK

 • 13.02.2017 - 13:00

Ukens høydepunkt...  Det må bli fredagskvelden! Jeg og kjæresten min var på besøk hos venninna mi, og så gikk vi ut på byen sammen etterpå. En utrolig koselig kveld. Jeg skulle på jobb klokken 12 lørdagen etterpå, så vi gikk hjem i litt over 2 tiden. Jeg måtte låne sko med venninna mi, siden jeg glemte å skifte sko på jobb, så jeg gikk hjem i arbeidsskoene mine, haha. Så da gikk jeg i svarte støvletter, syntes de var kjempefine. Kanskje jeg skal begynne å gå i det, for det er egentlig ganske fint! 


Verdens beste 

Ukens sang...  Lighthouse (Andrelli Remix) - Hearts & Colors

Ukens beste innkjøp...
Det må bli en svart topp fra Cubus, som jeg syntes var utrolig fin! Brukte den ute på byen på fredag. Får vise den i et annet innlegg, for akkurat nå er den til vask!

Ukens nedtur...
Kan ikke komme på noen nedturer denne uken! Har kost meg masse sammen med kjæresten min, ingenting som er bedre enn det.  

Ukens film....
Fathers & Daughters. For en nydelig film! Felte et par tårer gjennom denne filmen ja, denne anbefales på det sterkeste å se. Er ikke ofte jeg finner filmer jeg blir rørt av, men dette var en utrolig fin film.

Ukens mest leste innlegg...


UNDERSØKELSE

MINE SISTE INNKJØP
UKEN SOM GIKK

UKENS BLOGG

 • 12.02.2017 - 13:00

Hei, og god søndag! Har dere hatt en fin helg?

På fredag var jeg og kjæresten min på besøk av ei venninne av meg. Hun hadde besøk av to kompiser og ei venninne, så vi koste oss og drakk litt før vi gikk ut sammen. Det var en veldig koselig kveld! Var gratis inngang på et utested jeg ikke har vært før, men syntes det var veldig fint der, så dit må jeg gå flere ganger. Venninna mi har fått seg en katt for ikke lenge siden, og den var så utrolig søt! Måtte bare kose og leke med den, jeg som elsker katter.  

Jeg og kjæresten min hadde blitt perfekte foreldre til et sånt lite søtt vesen, hihi. Vi kommer nok til å få katt istedenfor unger! De to neste ukene som kommer har jeg nesten full uke jobb, siden det er noen som skal ha ferie. Så da blir det mer penger på meg! Håper jeg ikke blir for sliten da, siden jeg ikke er så vant med å jobbe så mye, haha. Men det går sikkert fint.Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen. Jeg trakk ut to vinnere i går som fikk et eget innlegg her på bloggen, kanskje det blir din tur neste uke? For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv ''Jeg er med!'' i kommentarfeltet under.

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 11.02.2017 - 22:56Den første bloggen jeg vil anbefale er bloggen til Luna! Hun blogger mest om sin hverdag med spiseforstyrrelsen anoreksia, men også andre ting. Dette er en blogg som jeg syntes er interessant å lese, for hun kommer med så mange gode personlige innlegg. Hun har fine bilder i sine innlegg, og et fint design. Denne bloggen anbefaler jeg å ta en titt på!

For å komme direkte til Luna sin blogg, trykk HER.Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Rebekka. Hun blogger mest om sin hverdag, antrekk, tips, personlige innlegg og mye mer. Hun har en fin header og et fint design som passer godt sammen. Hun bruker fine bilder av god kvalitet på bloggen, som gjør det spennende å lese. Hun varierer med innleggene sine, så det er alltid mye forskjellig å lese om. Anbefales!

For å komme direkte til Rebekka sin blogg, trykk HER.

MINE SISTE INNKJØP

 • 08.02.2017 - 12:42

Nå tenkte jeg å vise dere innkjøpene jeg har gjort de siste dagene. Jeg kjøpte meg to deodoranter fra apoteket, siden de var på halv pris! Jeg bruker Nuxe deodoranten, og den er jeg veldig fornøyd med. Men så ville jeg også prøve en fra Vichy, siden jeg har hørt at den er ganske bra. Så da kjøpte jeg med meg begge to. Nå har jeg deodorant en god stund framover! Jeg var også innom Cubus og kjøpte meg denne peel off ansiktsmasken her. Denne syntes jeg er utrolig god. Den er veldig lett å rive av etterpå også, så det er et stort pluss. Beste peel off masken jeg har prøvd, så denne anbefales! Den kostet kun 25 kroner.Så var jeg innom Spar og kjøpte litt mat som var på tilbud. Kjøpte med meg fire pakker med grandiosa pepperoni, det er det som er favoritten! Så nå er det bare å lete i fryseren når jeg får lyst på noe godt å spise. Mango var det tilbud på også, kun 20 kroner! Så da måtte jeg ha det også. Disse gourmetstykkene jeg kjøper er så utrolig gode, i tillegg er de grove også! Spiser de ofte til frokost eller kveldsmat.Hva er dine siste innkjøp?

UNDERSØKELSE

 • 07.02.2017 - 13:00

Dagen i går ble ikke helt som jeg så for meg. Var slapp og hadde utrolig lite energi. Jeg vasket hele kjøkkenet og begynte å blø neseblod etterpå, etter det var jeg helt slått ut og måtte holde senga en stund. Men så ble jeg heldigvis bedre igjen utpå kvelden! I morgen skal jeg til gynekolog på ultralydundersøkelse, og jeg håper de finner ut hva som feiler meg. For jeg er ganske lei av å ha vondt og så finner de ikke ut hva som er galt. Jeg har hatt vondt i magen, luftsmerter, i tillegg til en del andre smerter jeg ikke vet hva kommer av.Jeg tenkte det var lurt å sjekke det opp, så jeg har vært hos Medi3 for å snakke om plagene mine. De tok noen tester der, men fant ingenting. Så da håper jeg de finner ut noe nå, så jeg slipper å gå med disse smertene. Jeg skal dit 08.30 i morgen tidlig, så jeg og kjæresten min reiser til Ålesund nå i kveld, så jeg slipper å stresse med å stå opp så tidlig i morgen. I dag skal jeg handle inn litt mat fra butikken og diverse andre ting, så får jeg se om jeg tar meg en tur på trening litt senere i dag.

Håper at dere får en fin tirsdag!

UKEN SOM GIKK

 • 06.02.2017 - 13:00

Ukens høydepunkt... At jeg har nådd 10.000 følgere på instagram! Wow, tusen takk til alle dere som følger meg, det setter jeg stor pris på! Tenk at lille meg har fått så mange følgere på instagram, det hadde jeg aldri trodd kom til å skje. I tillegg var det veldig koselig ute på byen på lørdag, der jeg tok meg noen drinker og ble kjent med ei jente som jeg pratet med hele kvelden! 

Ukens sang...
You don't know me - Jax Jones

Ukens beste innkjøp...

Dette fine iphone dekselet kjøpte jeg på 70% på Glitter! Før kostet det 179, men så var det nedsatt til noe med 50 kroner, så da måtte jeg bare kjøpe det! Kjøper nesten aldri deksler i butikker, men siden det var så billig så måtte jeg bare. Til vanlig så bestiller jeg fra wish.Ukens nedtur...
Åh, dette er nesten litt flaut å dele. Ble så oppgitt av meg selv på lørdag.. Jeg var ute, så skulle jeg hjem igjen til leiligheten vår. Kjæresten min lå og sov, og nøkkelen passet ikke til hovedinngangsdøren. Så han måtte ha gitt meg feil nøkkel tenkte jeg! Jeg ringte og ringte, men ingen svar. Så da ante jeg ikke hva jeg skulle gjøre, hvor skulle jeg sove da? Så ringte jeg en venninne av meg som var på jobb akkurat da, hun er taxisjåfør. Så hun sa jeg kunne sove hos henne, så kjørte hun meg dit. Jeg prøvde fortsatt å ringe kjæresten min, og til slutt svarte han! Han spurte hvor jeg var, jeg sa at jeg var med venninna mi fordi at han hadde gitt meg feil nøkkel. Nei, det hadde han ikke, sa han. Så jeg gikk hjem igjen, der han ventet på meg. Og gjett hva? Jeg hadde prøvd å bruke apoteknøkkelen jeg hadde i lomma til å åpne døra med! Og den andre nøkkelen hadde jeg hatt i lomma hele tiden. Herregud, så dum jeg følte meg da! Ble litt oppgitt over meg selv.. Og så mye stress som kunne vært unngått om jeg bare hadde dobbeltsjekket lommene mine!

Ukens film...
Momentum! Det er en drama/thrillerfilm som jeg anbefaler alle å se, for den var utrolig spennende! Det skjedde noe hele tiden, så kommer ikke til å kjede deg under filmen akkurat.

Ukens mest leste innlegg...


HVORDAN JEG OG KJÆRESTEN BLE SAMMEN
DETTE GJØR MEG GLAD
PÅ TOPPLISTEN

UKENS BLOGG

 • 05.02.2017 - 13:00

Er det virkelig søndag igjen? Denne uken syntes jeg har gått veldig fort! Jeg har vært i Ålesund sammen med kjæresten min fra onsdag til lørdag, og det var kjempekoselig. Vi har gått sammen ute i byen og han har laget mye god mat til oss. Jeg er heldig som har en så fin kjæreste som tar så godt vare på meg! Jeg var ute i går og drakk fire drinker, og da møtte jeg en jente som jeg kom i kontakt med, vi satt og pratet sammen hele kvelden. Nå er vi venner på facebook, så vi kan holde kontakten der. Kanskje vi møtes igjen en dag, hvem vet?  Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen. Jeg trakk ut to vinnere i går som fikk et eget innlegg her på bloggen, kanskje det blir din tur neste uke? For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv ''Jeg er med!'' i kommentarfeltet under.

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 04.02.2017 - 13:00Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til skjønne Anna! Hun blogger mest om mote, skjønnhet og livet hennes som tobarnsmor. Hun har en fin header og et fint design på bloggen, noe som gjør at man får lyst til å lese mer. Hun legger også ut en del antrekksbilder, og hun har bilder av god kvalitet. Hun blogget før på en annen plattform, og har nylig begynt å blogge på blogg.no. Og det håper jeg hun fortsetter med! Det anbefales å ta en titt på denne bloggen her.

For å komme direkte til Anna sin blogg, trykk HER.Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til søte Malin! Hun blogger mest om sin hverdag med sin familie, meninger, mote og andre ting. Hun har en fin og ryddig blogg med et fint design. Hun bruker bilder av god kvalitet i innleggene, og hun blogger alltid om mye forskjellig. Hun skriver også personlige innlegg, noe som er interessant å lese. Dette er en blogg jeg anbefaler å ta en titt på!

For å komme direkte til Malin sin blogg, trykk HER.

PÅ TOPPLISTEN

 • 03.02.2017 - 18:40

Så gøy å se at innlegget jeg publiserte i går falt i smak! Det førte til og med til at jeg kom på topplisten i dag, da jeg hadde 119 lesere som var innom bloggen! Det er ikke ofte det skjer. Langt nede på lista, men gøy selv om! Jeg har vært på denne lista en gang før også, men det er lenge siden. Legg gjerne igjen en kommentar under om hva dere vil lese mer om på bloggen, så jeg vet hva slags innlegg som faller i smak hos dere. Det er ikke alltid lett å vite hva slags innlegg som er interessant å lese om, så hadde vært fint med deres meninger!Har du vært på topplisten før?

HVORDAN JEG OG KJÆRESTEN BLE SAMMEN

 • 02.02.2017 - 13:00

Jeg tenkte å skrive litt om hvordan jeg ble sammen med kjæresten min, siden jeg ikke har snakket om det på bloggen før! Kjæresten min jobber på en restaurant, og når vi ble sammen fortalte han meg at han hadde likt meg i 4 år!  Åj.. Det var lenge det. Han sa at han hadde sett meg der han jobbet mange ganger, men da var jeg der med ekskjæresten min. Og han hadde også sett meg på bussen mange ganger, men han turte ikke å snakke til meg. En gang jeg skulle spise med foreldrene mine og noen venner av de, kom jeg dit litt før dem. Og da spurte han om telefonnummeret mitt.

Det fikk han, og etter det så pratet vi mye i telefonen og begynte å møte hverandre. Så det førte til at vi ble kjærester til slutt!  For dere som lurer hadde jeg en ekskjæreste som jeg var sammen med i nesten 4 år. Han hadde ikke oppholdstillatelse i Norge, han kunne ikke jobbe, og i tillegg reiste han så mye, så det orket jeg ikke mer til slutt. Det var vanskelig å takle et avstandsforhold med han, så da tenkte jeg at det var det beste at vi slo opp. Og like etterpå møtte jeg kjæresten min som jeg har nå. Har du kjæreste, og hvordan møtte dere hverandre?

MINE UVANER

 • 01.02.2017 - 13:00

- Jeg elsker å sove lenge om morgenen. Nå i det siste har jeg satt meg et mål om å stå opp klokka 11 hver dag når jeg har fri, og det syntes jeg er nok. Før 11 er litt... tidlig. Det gjør jeg bare om jeg må, for eksempel om jeg skal tidlig opp på jobb eller har legetime osv. 

- Jeg hater hår. Og da mener jeg hår på kroppen. Jeg barberer meg hver dag, og hadde aldri i livet reist noe sted uten barberhøvel. Nå føler jeg meg litt som Petter i Kjendis Farmen, haha. 

- Jeg finner aldri ut hvor jeg har lagt mobilen min. Noen ganger legger jeg den på badet, soverommet, i en stol, i sofaen eller andre steder. Så spør jeg alltid mamma om hun har sett mobilen min. Haha. Tror jeg må finne meg et fast sted å legge fra meg mobilen heretter.
- Jeg må dusje hver dag. Hvis ikke føler jeg meg skitten. Men det er vel kanskje normalt?


- Jeg blir stresset hvis jeg har planlagt noe en dag, og så må jeg plutselig endre de planene. Når jeg har bestemt meg for en ting jeg vil gjøre, og alt ikke går etter planen, blir jeg litt småsur. Men det går fort over da!

- Når jeg møter nye folk er jeg ganske tilbaketrukken og stille, men når det er noen jeg kjenner og føler meg komfortabel med kan jeg prate i vei! Litt kjipt da, siden jeg egentlig er glad i å møte nye folk, men så tør jeg ikke å snakke. 
 

Har du noen uvaner?

Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no