hits

DETTE GJØR MEG GLAD

 • 31.01.2017 - 13:00

FAMILIEN MIN
Kan ikke beskrive hvor glad jeg er i familien min, de er helt fantastiske. Mamma og pappa er så snille og gode. Pappa lager middag til meg og mamma omtrent hver eneste dag, og det setter jeg utrolig stor pris på. Så er jeg så heldig å ha to herlige storebrødre, i tillegg til tre fantastiske tantebarn! De er virkelig de søteste barna jeg vet om. 

KJÆRESTEN MIN
Hva skulle jeg gjort uten kjæresten min? Han er virkelig en helt fantastisk, snill og omsorgsfull mann, og tenker alltid på andre før seg selv. Vi har det utrolig fint sammen! Han er den jeg er helt sikker på at jeg vil dele resten av livet mitt med, jeg kunne ikke forestilt meg et liv uten han. Vi har vært sammen i 1 år, og jeg håper på mange flere fine år sammen!

TRENING
Trening er noe som får meg til å føle meg utrolig bra, ihvertfall når økten er ferdig! Jeg blir gladere og får enda mer energi og motivasjon. I tillegg er det bra for kroppen å få bevege på seg. Jeg går aldri på treningssenteret uten ørepropper, for jeg får ekstra mye motivasjon av musikk, og det får meg til å yte det lille ekstra!
 Å BLOGGE
Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skulle gjort uten bloggen. Det er et sted jeg kan skrive om det jeg selv vil, legge ut bilder og få tilbakemeldinger på det jeg legger ut. Det er en hobby jeg elsker å drive med når jeg har fri og ikke er på jobb. Jeg føler på en måte at det blir som en jobb for meg, siden jeg bruker såpass mye tid på den. Er veldig glad for at jeg har funnet noe jeg elsker å drive med! 

PLEIE MEG SELV
Jeg elsker å pleie meg selv med ansiktsmasker, tannbleking, neglelakk, hårkurer osv. Man føler seg så mye finere etterpå, i tillegg er det avslappende og får deg til å stresse ned. Det er godt å ha litt tid bare for seg selv iblant, og bare skjemme seg bort!


- HVA GJØR DEG GLAD?

UKEN SOM GIKK

 • 30.01.2017 - 13:00

Ukens høydepunkt...
Det må være at jeg har fått så mange flere lesere den siste tiden! Er så gøy å se at så mange er interesserte i å lese bloggen min, og det motiverer meg enda mer til å skrive. Og så er det så hyggelig å få så koselige kommentarer fra dere! Å blogge er noe jeg trives veldig godt med, og som jeg kommer til å gjøre lenge.  

Ukens sang...
Taped up heart (feat. Clara Mae) - KREAM

Ukens beste innkjøp...

Kjøpte meg et undertøysett fra Cubus, en bh og to truser av samme farge. Det var 3 for 2, så da betalte jeg bare litt over 70 kroner til sammen. Det kjøpet var jeg veldig fornøyd med, elsket fargen!Ukens nedtur...

Jeg har slitt en del med luft i magen, så da var jeg med legen på fredag. Hun anbefalte meg å prøve Idoform for å se om det ble bedre. Jeg har nylig brukt Redugas tyggetabletter som er mot luftplager, men hun sa at de var det så mye søtstoff i, så det er sikkert derfor magen min har reagert slik. I tillegg har jeg gått på mye antibiotika i fjor, så det kan hende det er grunnen. Håper det bedrer seg så fort som mulig! Luft i magen er veldig smertefullt..Ukens film...

Allegiant! En spennende science fiction/action film. Er egentlig ikke så glad i filmer med denne sjangeren, men denne falt i smak, så den anbefales! Er vel ikke lenge før jeg blir fan av action filmer nå, haha.

Ukens mest leste innlegg...


HAR DU TØRT HÅR?
JEG GRÅTER
INSTAGRAM LATELY

UKENS BLOGG

 • 29.01.2017 - 13:00

Hei, og god søndag!

I går var jeg på jobb, og tiden gikk utrolig fort siden det var mye folk. Vi har til og med fått egen tv på apoteket, og gratis wifi til og med! Det var nok på grunn av at vi ble månedens apotek for en stund siden, så det var en hyggelig overraskelse å få. Nå kan alle vi som jobber der sitte og se på tv i pausen! Planene i dag er gå på trening, og ellers bare slappe av hjemme. Neste uke skal jeg bare jobbe torsdag og fredag, så det blir en del fri da også. Da blir det nok en del kvalitetstid med kjæresten!Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen. Jeg trakk ut to vinnere i går som fikk et eget innlegg her på bloggen, kanskje det blir din tur neste uke? For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv ''Jeg er med!'' i kommentarfeltet under.

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 28.01.2017 - 13:00Den første bloggen jeg vil anbefale er bloggen til skjønne Benedikte! Hun blogger mest om hverdag, og kommer med mange personlige innlegg, noe jeg liker veldig godt. Hun legger ut matoppskrifter, og har et fint design med store bilder av god kvalitet. Dette er en blogg jeg nylig har begynt å lese, og kommer garantert til å følge den videre. Anbefaler alle å ta en titt på denne bloggen!

For å komme direkte til Benedikte sin blogg, trykker du HERDen andre bloggen jeg vil anbefale er bloggen til nydelige Anja-Kristin! Hun blogger mest om sin hverdag, personlige innlegg, matoppskrifter, trening og mote. Hun har et fint design med en nydelig header. Det er god kvalitet på bildene, og man blir i godt humør av å lese denne bloggen! Dette er en blogg jeg også nylig har begynt å lese, som jeg kommer til å fortsette med. Anbefales!

For å komme direkte til Anja-Kristin sin blogg, trykker du HER.

INSTAGRAM LATELY

 • 27.01.2017 - 12:24
 Her er noen av mine siste Instagram bilder. Hva syntes dere? For dere som vil er det bare å følge meg, hegevalldal heter jeg der. Legg gjerne igjen din instagram i kommentarfeltet under!

FILMTIPS - THE PARENT TRAP

 • 26.01.2017 - 11:52- THE PARENT TRAP -

Hallie Parker bor sammen med sin far i California. Annie James bor sammen med sin designer-mor i London. Hallie og Annie møtes på sommerleir og fyker umiddelbart i tottene på hverandre. Etter hvert ser de hvor like de er hverandre, også fysisk. De finner ut at de er tvillinger som har vokst opp hos hver sin forelder, og da bestemmer de seg for å bytte plass. De starter så å klekke ut en plan for hvordan de kan få sine fraskilte foreldre sammen igjen, så de selv kan leve som søstre.

Dette er en morsom komedie som jeg lo mye av! Det er Lindsay Lohan som spiller begge tvillingene i denne filmen. Selv syntes jeg det hadde vært gøy om hun hadde hatt en tvillingsøster i det virkelige liv også! Denne filmen finner du på Viaplay.
 

 

HAR DU TØRT HÅR?

 • 25.01.2017 - 13:00

Jeg bruker shampo og balsam fra Bed Head, og må si at det er de beste produktene jeg brukt for håret mitt noen gang! Disse er spesielt for de med tørt og skadet hår, i tillegg lukter de himmelsk! De tilfører håret fuktighet, den bevarer hårfargen og beskytter håret mot slitasje ved varmestyling. Jeg retter håret mitt en del, så da passer disse veldig godt til meg. Disse anbefaler jeg til alle som sliter med tørt hår, det er et veldig godt merke! Det er forskjellige farger på flaskene etter hva slags hårtype du har.Jeg har bleket håret mitt en del også, og da er det viktig å bruke gode produkter til håret. Jeg bruker Got2B varmebeskyttende spray i tillegg før jeg retter det ut, og den demper også frizzy hår. Så bruker jeg også hårolje etter hver vask, så det blir mindre tørt. I tillegg er det lurt å kure håret 1-2 ganger i uken, ihvertfall nå på denne årstiden når håret er ekstra tørt.

Hvilke hårprodukter bruker du?

JEG GRÅTER

 • 24.01.2017 - 13:00Ikke fordi jeg er trist, men fordi jeg tror jeg akkurat har hørt den fineste sangen i hele mitt liv.


Vi har mange gamle cd'er i bilen vår, og noen ganger bruker vi å skifte musikk når vi kjører bil. Denne sangen jeg hørte var en sang av SarahMcLachlan, som heter Fallen. Wow, for en stemme sier jeg bare! Noe så nydelig. Så når vi kom hjem igjen måtte jeg søke opp sangen på youtube, og da kunne jeg ikke gjøre annet enn å gråte. Jeg er egentlig ikke fan av sånne rolige sanger, men denne var helt utrolig. Jeg legger igjen sangen under, så dere får høre den også. Det er bare å nyte! Hun har mange flere sanger også som er utrolig fine.

UKEN SOM GIKK

 • 23.01.2017 - 13:00

Ukens høydepunkt...
At jeg fikk lønn på torsdag! Blir alltid i lykkerus hver gang jeg får mer penger inn på kontoen, hehe. Og så er jeg utrolig glad for at snøen har komt bort, det var på tide. Hvis det hadde blitt litt varmere nå, hadde det vært perfekt!

Ukens sang...
Let me hold you (Turn me on) - Dante Klein


Ukens beste innkjøp...
Det må være den røde kjolen jeg kjøpte på Gina Tricot til kun 29kr! Jeg har aldri kjøpt en kjole før som har vært så billig. Så der gjorde jeg et bra kupp. Den er perfekt til en kveld ute på byen.Ukens nedtur...
Denne uken har jeg ikke hatt noen nedturer, men jeg hadde et lite uhell på lørdag når jeg kom hjem fra jobben! Skulle spise middag, og når jeg var ferdig å skylle av tallerkenen min og skulle ha den i oppvaskmaskinen greide jeg å miste den på gulvet så den ble knust! Snakk om å være slepphendt da.. 

Ukens film...
Star Wars - The force awakens. Denne filmen så jeg med storebrødrene mine på kino i 2015, og den falt i smak! Har ikke sett noen av de andre filmene, men denne likte jeg veldig godt. Så når jeg fant den på Viaplay her en dag måtte jeg bare se den på nytt igjen! 

Ukens mest leste innlegg...

JEG VANT MUD MASK!
NY HEADER

UKENS BLOGG

 • 22.01.2017 - 13:00

Hei, og god søndag! I går var jeg på jobb igjen, etter å ha hatt fire dager fri. Var ganske mye folk, men det er det alltid på lørdager. Men da går ihvertfall tiden veldig fort, så det er jo bra! Nå skal jeg snart på trening, alltid godt å trene på søndager. Denne uken som kommer skal jeg bare jobbe to dager, så da blir det nok en del trening. Jeg har forresten en glad nyhet til dere, så jeg er utrolig lykkelig om dagen. Kan desverre ikke dele det enda før det er helt sikkert, men så fort vi får vite mer så får dere selvfølgelig vite om det!Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen. Jeg trakk ut to vinnere i går som fikk et eget innlegg her på bloggen, kanskje det blir din tur neste uke? For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Legg igjen din bloggadresse i kommentarfeltet under.

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 21.01.2017 - 13:00Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Ida! Hun blogger mest om sin hverdag og trening, i tillegg til gode tips og anbefalinger. Hun har et fint design, og bruker store og fine bilder i innleggene sine. Hun kommer også med fine antrekksbilder. Dette er en blogg jeg blir motivert av, og kommer til å fortsette å følge videre. 

For å komme direkte til Ida sin blogg, trykk HER.Den andre bloggen jeg vil anbefale er bloggen til Vilde! Ei herlig jente som sprer glede og motivasjon med sin blogg. Dette er en blogg jeg har lest en stund, og det kommer jeg fortsatt til å gjøre så lenge hun blogger. Hun blogger mest om sin hverdag, tips, anbefalinger, antrekksbilder og mye mer! Hun har et fint design, med god kvalitet på bildene sine. 

For å komme direkte til Vilde sin blogg, trykk HER

NY HEADER

 • 20.01.2017 - 12:59

Hei og god fredag, har dere det fint? Selv har jeg vært sammen med kjæresten min her i Ålesund, det har vært koselig. Vi har vært på shopping, spist ute og bare kost oss sammen. Jeg kjøpte meg en utrolig fin rød kjole i går som dere ser på bildet under. Fikk sjokk når jeg så på prislappen og det sto at den kun kostet 29 kroner. Jeg var heldig som fikk den så billig! Kjolen ble kjøpt på Gina Tricot. Kjøpte meg også en svart topp til samme pris. Nå skal jeg og kjæresten snart ut og sitte på cafe, så får vi se om vi kanskje drar ut senere på kvelden.Nå har jeg endelig fått ny header igjen til bloggen, og jeg ble utrolig fornøyd! Var snilleste Albertine som laget den til meg, og hun er kjempeflink til å lage headere. Anbefaler å spørre henne om du trenger en ny header. Jeg tenkte jeg måtte skifte siden jeg ikke har mørkt hår lengre, hehe. I tillegg så har jeg hatt den ganske lenge også. Forandring fryder!Hva syntes du om headeren?

JBL HØYTTALER

 • 19.01.2017 - 13:00- Without music, life would be a mistake

Denne høyttaleren fikk jeg i julegave fra apoteket jeg jobber på. Vi fikk velge hva slags gave vi ville ha ved å krysse av et skjema, så da valgte jeg denne høyttaleren. Jeg er veldig fornøyd med den så langt! Du kan koble den til bluetooth, så man kan spille av musikken sin fra Spotify. Passer bra til meg som elsker musikk! Denne høyttaleren får du kjøpt på Elkjøp til 299kr her
Har du høyttaler?

MY NEW BABY

 • 18.01.2017 - 13:00-  I'd never choose to turn the clock back


Jeg tenkte litt på å bestille meg en klokke her en dag, men så kom jeg på at mamma hadde en fin blå en som hun ikke bruker. Så da fikk jeg den istedet! Jeg bruker egentlig ikke klokke, men har tenkt å bruke det mer nå. Mest når jeg er på jobb og slikt, for da er det greit å passe tiden. Denne klokken ble kjøpt på Ebay for kanskje 9 kroner. Så det var ganske billig! Før når jeg brukte klokke så glemte jeg alltid å ha den av meg før jeg gikk i dusjen, det skal det bli slutt på nå. Håper det ikke bare er meg? Haha.Hva syntes du om klokken?

JEG VANT MUD MASK!

 • 17.01.2017 - 13:00

Jeg meldte meg på en konkurranse på en blogg for ikke så lenge siden, og fikk melding i går om at jeg hadde vunnet! Innlegget til konkurransen finner du her. Det jeg vant var en mud mask. Har hørt mye bra om den, så gleder meg til å prøve! Ble så glad når jeg vant, er alltid gøy å vinne ting. Denne masken skal fjerne sorte prikker og urenheter, døde hudceller og overflødig fett. Den inneholder 50 mineraler som sink og magnesium, og funker også på nupper og inngrodde hår. Har du prøvd denne masken?

UKEN SOM GIKK

 • 16.01.2017 - 13:00

Ukens høydepunkt... Når jeg fikk lommeboken i posten tidligere enn forventet! Da ble jeg glad, for er vant til at du må vente lenge på pakker fra Wish. Så det var en hyggelig overraskelse å få. I tillegg har jeg vært flink og trent 3 dager denne uken, så nå føler jeg meg flink! Tror jeg skal holde meg som mål å trene 3 dager i uken. Trener hele kroppen når jeg først er på treningssenteret, så føler ikke det er nødvendig å trene flere dager enn det.

Ukens sang...  By your side - Jonas Blue, Raye.

Ukens beste innkjøp... De to toppene jeg kjøpte fra Cubus til 49 per stykk, og en hvit genser til 79kr. De var fine! Og billig også siden de var på salg. En dag tok jeg på meg den t-skjorten som det sto ''Beyond'' på, så begynte jeg å lure på hva det betydde på norsk, så søkte jeg det opp. Fant ut at det betydde ''bortenfor''. Hva slags mening gir nå det? Haha. Men fin var den!Ukens nedtur... Vi skulle egentlig få overnattingsbesøk av de tre tantebarna mine på lørdag, men det ble ikke noe av siden mamma ble syk! Så det var litt kjipt. I tillegg har det kommet masse snø ute, noe som er utrolig kjedelig. Håper det kommer regn snart så den går bort.

Ukens film... The hunger games! Så den sammen med kjæresten min på tirsdag, og den falt i smak! Har lest boken til filmen, og det anbefaler jeg alle å gjøre, for den er utrolig spennende. Jeg skiftet nå nylig fra Netflix til Viaplay, for jeg syntes de har mye mer utvalg der i nyere filmer og serier. 


Ukens mest leste innlegg...

MIN BEHANDLING MED DERMAPEN
- HVORFOR SPISE MANGO?

UKENS BLOGG

 • 15.01.2017 - 12:00

Hei, og god søndag! I går var jeg på jobb fra 12-6, og når jeg kom hjem ble det kos med taco på oss. De tre tantebarna mine skulle egentlig sove over i natt, men det ble ikke noe av siden mamma ble syk. Jaja, det får bli en annen gang! Er så irritert for at det har komt snø nå, hater det. Er jo så vått og kaldt. Får bare håpe at den går bort snart. Kan det ikke bare være sommer hele året?Men over til noe annet! Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse. Dette er en konkurranse som er en stund siden jeg har hatt, siden jeg har hatt problemer med kameraet mitt. Men nå kommer det konkurranse hver søndag igjen! For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Legg igjen din bloggadresse i kommentarfeltet under.

HVORFOR SPISE MANGO?

 • 13.01.2017 - 13:00

Visste dere at mango er den mest spiste frukten i verden?

Det er mange ganger jeg kjøper inn en mango som jeg bruker å kose meg med om kvelden istedet for en sjokoladeplate eller en pose med potetgull. Sunt er det også! Jeg syntes det er utrolig godt, og mango er faktisk min favorittfrukt. Det er mange som bruker den til matlaging også. I tillegg er det mange gode grunner til å få i seg denne frukten!

Mango er en god kalium kilde, og rikelig med kalium er viktig for å redusere høyt blodtrykk. En hel mango veier 6-700 gram, og tilfører mer enn 30% av det daglige kalium behovet. Regelmessig inntak av en mango daglig kan bidra til å redusere blodtrykket. Den inneholder svært rikelig med betakaroten som er gode antioksidanter. Frukten er en god A-vitamin kilde og gir deg godt nattesyn. Mango har et høyt innhold av vitamin C som styrker immunsystemet og øker opptaket av jern fra andre matvarer. Mango er like rik på C-vitamin som en appelsin. Mango er også en kilde til folat som reduserer tretthet og utmattelse, samt kostfiber som er gunstig for fordøyelsen. Det er altså mange gode grunner til å spise mango, og det motiverer ihvertfall meg til å spise mer nå enn før!


Spiser du mango?

MIN TANNHYGIENE

 • 12.01.2017 - 12:00

Før så slet jeg veldig mye med tannstein, og når jeg var med tannlegen sa de at jeg ikke var langt unna å få en tannkjøttbetennelse. De syntes det var unormalt siden jeg var så ung, og anbefalte meg å prøve en elektrisk tannbørste. Og det angrer jeg ikke på i dag! Nå har jeg ikke tannstein i det hele tatt. En elektrisk tannbørste fjerner mer bakteriebelegg og plakk enn en vanlig tannbørste. Jeg bruker Oral B elektrisk tannbørste som jeg har kjøpt på apoteket der jeg jobber, siden jeg får 30% på alt jeg kjøper der. I tillegg bruker jeg mellomromsbørste for å rengjøre mellom tennene. Det bruker jeg ikke hver dag, men et par dager i uken.Jeg bruker IWhite tannkrem, den har jeg brukt en stund og er veldig fornøyd! Føler at jeg har fått hvitere tenner av den. Den har jeg også kjøpt på apoteket. Tannkremen inneholder virkestoffet PAP, mikrokrystaller og polyfosfat-partikler. PAP virker direkte på misfarging og flekker på tannoverflaten. Mikrokrystaller fjerner misfarging, som ikke er forårsaket av skader på emaljen. Polyfosfat-partikler beskytter tennene mot flekker og har hvithetseffekt på grunn av hemming av plakkoppbygging. Når jeg prøvde tannkremen for første gang, syntes jeg smaken var litt rar, men nå som jeg har brukt den en stund syntes jeg den er frisk og god. Bruker du elektrisk tannbørste?

MIN BEHANDLING MED DERMAPEN

 • 11.01.2017 - 12:39

Da tenkte jeg å skrive et innlegg om da jeg tok behandling med Dermapen! Jeg tok denne behandlingen for å bli kvitt arr i ansiktet mitt, siden jeg har slitt med en del kviser når jeg var ungdom, og da fikk jeg mye arr når de forsvant. Bilde av behandlingen ble også lagt ut på instagram siden deres, gjerne følg den om dere vil: medilaser_alesund. Det kom ihvertfall mye blod som dere ser. Jeg fikk først på en bedøvelseskrem som jeg skulle ligge med i 1 time.

Jeg behandlet hele ansiktet, pannen, kinnene og haka. Det gjorde mest vondt i pannen, der kjente jeg det for å si det sånn! Kanskje fordi det er tynnere hud der enn i kinnene og på haken. Hun viste meg hvordan jeg så ut etterpå, og fikk sjokk, haha! Var helt blodig i ansiktet. Når hun var ferdig med behandlingen, tok hun på en hyaluronsyremaske som skulle kjøle ned huden. Jeg var veldig rød i huden etterpå, og syntes det var ekkelt å vise meg foran folk, haha. Var rød i huden et par dager etterpå, men brukte sminke så det vistes ikke så godt. 
Her er litt mer informasjon om Dermapen behandling

Dermapen er en ny avansert form for microneedling, som er mer effektiv og skånsom enn tradisjonell dermaroller. Gir gode resultater på arr, aknearr, strekkmerker, brannskader, cellulitter/slapp hud, store porer, linjer/rynker og pigmentforandringer. Dermapen penetrerer huden ca. 90 ganger i sekundet, og har en justerbar nåledybde fra 0,25- 2,5 mm. Behandlingen setter i gang økt produksjon av kollagen og elastin. Nedsunkne akne arr og rynker blir glattere. Huden blir strammere og porer minskes. Arr kan forbedres med 70-80 % etter et par behandlinger.

Jeg har blitt mye finere i ansiktet etter denne behandlingen, men jeg har tenkt å ta en behandling til for å få det enda bedre. Arr er noe jeg har slitt med i mange år, og jeg har prøvd all mulige slags produkter som Bio Oil, Dermaroller og forskjellige kremer. Men føler ikke det har hjulpet, så da tenkte jeg at dette kunne være noe for meg! Målet mitt er å få fjernet alle arrene i ansiktet, så jeg blir 100% fornøyd med huden min. Dette anbefaler jeg til alle som sliter med arr! Hvis det er noe mer dere lurer på om behandlingen, så er det bare å spørre i kommentarfeltet!

TIRSDAG

 • 10.01.2017 - 19:27

Hei, og god tirsdag!

I dag har jeg vært på Expert for å fikse Mac'en min, for jeg hadde noe problemer med ICloud. Jeg fikk ikke til å få opp bildene fra mobilen til pcen, men nå er det fikset! Har vært mye problemer med kameraapp og kamera osv, så glad alt er i orden nå, så jeg kan blogge. Etter jeg var der var jeg på trening, trente på elipsemaskinen i en halvtime, deretter styrke på hele kroppen. Så satt jeg litt i massasjestolen når jeg var ferdig, før jeg gikk til Cubus og så på litt klær. Kjøpte meg to topper til 49kr per stykk, og en hvit genser til 79kr. Jeg møtte tilfeldig på en venninne av meg der, så da ble det cafebesøk på oss! Vi bestilte akkurat det samme, ostehorn med iste til drikke. Ostehorn er favorittlunsjen min, bruker alltid å kjøpe det med meg og spise på bussen på vei til jobb. Kjempegodt! Vi var der i en time og så i litt butikker før vi tok bussen hjem igjen. Tenkte å rydde litt i klærne mine nå i kveld, for det trengs! Kanskje jeg skal selge noe av det som ikke blir brukt, hvis ikke så gir jeg de bort til Freetex.Forresten så fikk jeg denne fine lommeboken i posten i går! Trodde jeg måtte vente mye lengre på den, så ble veldig glad når jeg fikk den så fort. Den passer perfekt til meg som har så mange kort å holde styr på. I tillegg kan du ha kontanter i den også. Bestilte den fra wish.com, og den kostet meg kun 26 kroner! Du får alt så mye billigere der.Hva syntes du om lommeboken?

GODT NYTTÅR

 • 02.01.2017 - 19:16

Da vil jeg ønske alle mine lesere et riktig godt nyttår! Håper dere har hatt en fin nyttårsfeiring, og at dere får et fantastisk år i 2017. På nyttårsaften var jeg ute på byen sammen med kjæresten min, ei venninne av meg og et par andre, så det var koselig! Var ute både på fredag og lørdag, så lørdagen drakk jeg ikke like mye som på fredagen. Fredagen var venninna mi hos oss og da drakk vi en del før vi gikk ut, så da ble det bare to drinker på meg ute. Det var masse folk og kjempegod stemning, kunne ikke fått en bedre start på 2017! I går kom jeg og kjæresten min hjem igjen fra Ålesund, det var godt å få slappe av etter 2 dagers festing! Da spiste jeg pinnekjøtt som var igjen fra gårsdagen, det var godt det. Nå i januar har jeg og kjæresten min vært sammen i 1 år, det har gått fort!I dag er det mandag, ny uke og nye muligheter! Denne uken jobber jeg bare på torsdag, noe som betyr mye fri. Så i dag har jeg trent, dusjet, handlet og laget middag! Til middag ble det pasta med tunfisk, noe som var utrolig godt. HER er oppskriften til dere som vil ha! Er 10 kroners marked på Spar denne uken, så da måtte jeg bare handle en del siden det er så billig.  Ha en fin kveld videre!
 

Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no