hits

SØNDAG

 • 21.01.2018 - 20:18

Hei og god søndagskveld 😃

I dag har jeg bare brukt dagen til å slappe av. Jeg sov helt til jeg våknet av meg selv, så spiste jeg en god frokost. Jeg ble med kjæresten min når han skulle på jobb, så laget han pizza til meg som jeg spiste der, og tok med restene hjem. De har så sykt god pizza der han jobber, så der er favorittstedet mitt å spise når jeg har lyst på noe godt. Jeg betaler heller ingenting, så skal ikke klage der! Jeg var også en tur innom apoteket, siden jeg var tom for ansiktskrem. Jeg kjøpte denne kremen fra Aderma, som også var på 40%, så da betalte jeg bare 48 kroner for den! Jeg har veldig tørr og rød hud, og har hørt at dette er et bra merke for det, så gleder meg til å teste ut denne. Nå har jeg faktisk sett ferdig Pretty little liars for 2 gang, så nå aner jeg faktisk ikke hva jeg skal se på. Er veldig lite som slår den serien syntes jeg! Trist at det ikke er flere enn 7 sesonger.Hvilken ansiktskrem bruker du?

NY FAVORITTPARFYME

 • 12.01.2018 - 22:04

Hei, og god fredag!

I dag har jeg og venninna mi vært på shopping i mange timer på Moa. Jeg trengte en ny parfyme, og når jeg luktet på denne så ble jeg forelsket med en gang. Lukten var helt amazing, og det beste var at de solgte den i gavepakning sammen med dusjkrem og bodylotion i samme merke til 50%! så da sparte jeg en del penger der. Jeg kjøpte også en del andre ting, blant annet klær, fotkrem, munnskyll, ny barberhøvel og litt andre ting som var på tilbud.

I går var jeg og venninna mi ute på byen, siden det var halv pris på alle drinker. Vi møtte også en annen venninne av meg, så da ble vi en gjeng til slutt som drakk sammen og pratet og koste oss. Vi ble sultne etter hvert, så da dro vi på et utested og spiste. Det var en veldig koselig kveld! I morgen skal jeg på jobb igjen, kanskje på tide nå siden jeg ikke har vært der siden tirsdag, haha.


Håper at dere får en god helg 💓

DETTE VANT JEG

 • 10.01.2018 - 16:11

I dag fikk jeg disse hårproduktene i posten - jeg vant nemlig luke 23 i en OGX julekalender som de hadde på facebook! Disse inneholder kokosolje, avokadoolje, kakaosmør og keratinproteiner som pleier håret. De skal gi håret fukt og reparere skadet hår, i tillegg til å holde krusete hår glatt og mykt. De luktet veldig godt, så disse produktene her gleder jeg meg til å prøve 😃  Følte meg veldig heldig som vant! 


På mandag var jeg og kjæresten på Amfi en tur og så oss litt rundt. Jeg kjøpte blant annet denne massasjeputen her, som var sykt billig! Betalte kun 200 kroner for den. Det var noe jeg virkelig trengte, for jeg sliter sånn med vond nakke og skuldre. Syntes det er veldig rart, siden jeg ikke jobber så mye. Men nå får jeg ihvertfall løsnet opp litt med denne her, så det blir bra! I tillegg er den med varme i også. Denne kommer nok til å bli brukt mye, ihvertfall til smertene går bort. I morgen kommer venninna mi på besøk og skal overnatte her i Ålesund, så det blir gøy. Er halv pris på drinker på torsdager, så da skal vi ta oss en tur ut 💖


 Bruker du hårprodukter fra OGX?

EN FANTASTISK KVELD

 • 02.01.2018 - 14:48

Nyttårsaften var virkelig en av de beste kveldene jeg har hatt på lenge! Jeg ordnet meg og tok på finkjolen i 5-6 tiden, så var jeg og kjæresten på et lite party under her vi bor, der det var masse god mat og drikke. Når det var ferdig, reiste kjæresten min på jobb og jeg slappet av i hybelen før jeg kom ut litt før klokka halv 12 på kvelden, og gikk på jobben til kjæresten for å møte han. Når klokka slo 12 så var vi ute og så på fyrverkeriet og jeg fikk nyttårskyss 💖  Jeg var inne på Brooklyn og drakk to drinker før jeg avtalte å møte ei venninne av meg jeg ikke har sett på lenge.Vi gikk på et annet utested, og det var kjempebra musikk der. Vi drakk et par drinker, og så ble vi spandert på drikke også. Vi satt og pratet og sang til musikken der og danset litt. Når klokka ble halv 3 så ble vi med en kompis av venninna mi og 2 andre på vors, siden det snart skulle stenge der vi var. Vi satt sammen og hørte musikk og pratet og hadde det kjempekoselig. Jeg og venninna mi reiste ikke hjem før klokka 4 på natten. Tror det er det lengste jeg har vært ute på byen noen gang, haha. Men det var ihvertfall en uforglemmelig kveld!

Godt nyttår 

DETTE FIKK JEG TIL JUL

 • 25.12.2017 - 17:29

Hei, håper at dere hadde en fin julaften i går 😃

Jeg, foreldrene mine, kjæresten min og broren min spiste først julemiddagen vår her hjemme klokka 5, så reiste vi til Sjøholt etterpå til den eldste broren min, kona hans og tantebarna mine for å åpne pakker og spise dessert der. Det var en kjempekoselig kveld, og jeg fikk masse fint! Tenkte å vise dere litt av det jeg fikk: 3 pakning med ansiktsmasker fra Skin Totale + første boken i en serie som heter Night SchoolNivea dusjsåpe og deodorant (dusjsåpen luktet sykt godt!) + neglelakker fra DependMasse sjokolade! (fikk mer enn det jeg tok bilde av)Gavekort på 500 kroner

Jeg fikk også en del annet som jeg ikke har tatt bilde av, blant annet penger, to sengesett, to par ullstrømper, en lysende snømann som skifter farge, og konfekt. Var spennende å se reaksjonene til tantebarna mine når de åpnet gavene fra meg, og utrolig gøy å se at de ble så glad for det de fikk! Til dessert så spiste vi gele med vaniljesaus, iskake, og kakemenn. Når vi kom hjem igjen derfra spiste jeg og kjæresten enda mer julemat, haha!

BODYLOTION TIL 39 KRONER

 • 15.12.2017 - 17:58

Hei, har dere hatt en fin fredag?

Dagen i dag startet vanligvis med at klokka ringte 11.00, og jeg greide ikke å stå opp. Når jeg våkner om morgenen ligger jeg som oftest i 1 time eller mer før i det hele tatt kroppen vil. Det gjorde jo ingenting, siden jeg har fri fra jobb, men har ikke lyst til å ligge i senga hele dagen heller. (selv om det frister) Er nok denne mørketiden som gjør at jeg blir ekstra sliten og deppa, gleder meg til det blir lysere ute. Men det er vel ikke bare meg? Ja takk til sommer hele året! Jeg er veldig glad i julen, men det er nok det eneste positive jeg kommer på som jeg liker med vinteren.Jeg har vært ute i sentrum i dag og sett litt i butikker, og da kjøpte jeg meg en Nivea bodylotion til kun 39 kroner på Cubus, så det var billig! Jeg har også vært og fått meg massasje i dag, så nå føler jeg meg veldig avslappet. Nå skal jeg spise pasta til middag og bare slappe av foran tven resten av kvelden. Nå gleder jeg meg bare til å reise hjem til familien min neste uke og feire jul sammen med de og kjæresten min!

A BEAUTIFUL DAY

 • 12.12.2017 - 17:54

Noe av det beste med desember er at man betaler kun halv skatt fra lønnen sin - noe som betyr at man får en del penger i desember! Jeg er ferdig med alle julegavene allerede, så de pengene skal jeg bare bruke på meg selv, i tillegg til at en del av de går til sparing. Er veldig fornøyd med det jeg har klart å samle opp til nå, for jeg og kjæresten har lyst til å kjøpe oss leilighet sammen. 

Jeg fortalte dere at jeg hadde urinveisinfeksjon for en stund siden, og da fikk jeg antibiotika for det. Så fikk jeg soppinfeksjon av antibiotikaen jeg tok, gurimalla så typisk.. haha. Men nå tar jeg behandling for det også, så forhåpentligvis så går det bort om ikke så lenge.Akkurat nå sitter jeg og spiser ostepølse i brød til middag, mens jeg ser på en film på Netflix. Jeg har vært på jobb i dag, og nå skal jeg ikke på jobb igjen før på lørdagen. Da skal jeg bare være sammen med kjæresten min, og så skal jeg gå og få meg massasje igjen, siden det er en stund siden sist. Mandag i neste uke så fikk jeg time til å ta Dermapen behandling, så det gleder jeg meg til. Man må skjemme seg selv litt bort nå før det blir jul! 

Ha en fin tirsdagskveld videre 😃

PARADISE ISABELLE FØLGER MEG

 • 19.11.2017 - 16:17

Hei, har dere det bra? Det er en stund siden sist, og det er nok på grunn av at jeg har manglet motivasjon med bloggen. Det er umulig å få bra bilder, så jeg håper at det kommer seg etter hvert. Gleder meg til det blir lysere ute! I dag har jeg vært på trening, noe jeg skal i morgen også, siden jeg har fri. Jeg får en del mindre jobb i desember, noe jeg ser fram til, på grunn av at da får jeg mer tid til trening og andre ting. I tillegg blir man jo sliten av å jobbe så mye også. Må ha litt variasjon! Når jeg sjekket instagram i dag så jeg at Isabelle Eriksen fra Paradise Hotel har begynt å følge meg på Instagram, så det var gøy! Jeg la igjen en kommentar på bloggen hennes i dette innlegget, så tydeligvis så likte hun Instagrammen min nok til å følge meg 💕


På torsdag så var jeg og kjæresten min på medlemskveld på Amfi Moa, der det var åpent helt til klokka 12 på kvelden, med masse tilbud i butikkene. Jeg orket ikke å kjøpe så mye, for det var så lang kø i mange av butikkene. Men jeg fikk kjøpt noen småting. Jeg møtte også venninna mi der, som hadde bursdag og fylte 20 år! Så hun fikk gave med meg. Ellers denne uken har jeg bare jobbet. I går hadde jeg fri, så da bare slappet jeg av hjemme sammen med foreldrene mine, så reprise av jakten på kjærligheten og koste meg med sjokolade og litt annet godt. Lov det på en lørdag!

SUNDAY

 • 12.11.2017 - 15:13

Hei, og god søndag ❤️

Nå har jeg akkurat spist middag sammen med foreldrene mine. Det ble stekt torsk med grønnsaker til, noe som var veldig godt! Vi har også kjøpt inn marsipankake som vi skal kose oss med litt senere, siden det er farsdag i dag. Jeg hadde fått 3 pakker i posten, blant annet fikk jeg denne neglelakkholderen her i metall. Syntes den var så fin! Denne blir perfekt til å oppbevare alle neglelakkene mine i. Denne bestilte jeg på Wish.Det har blitt utrolig fint i leiligheten til foreldrene mine nå, pappa har blant annet malt veggen og trappen opp til 2.etasje, og så har de fått hengt opp alle bildene. Så nå ser det veldig koselig ut her! Jeg skal kun sove her til i morgen, siden jeg må på jobb igjen. Men til helgen igjen skal jeg tilbake, for da har jeg langhelg! I dag skal jeg kun slappe av og kose meg, og så skal vi se på Farmen senere i kveld. Håper at dere får en fin dag!

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

JEG VANT JULEKALENDER FRA GLITTER

 • 10.11.2017 - 20:24

Hei, og god fredagskveld!

I dag fikk jeg meg litt av en overraskelse når jeg sjekket instagram i pausen på jobb - jeg hadde vunnet en Glitter julekalender! Det var en konkurranse de hadde på instagram med over 800 personer som hadde deltatt. Jeg vinner nesten aldri noe, så det var utrolig gøy 😃 Så etter jobb var jeg på Glitter og hentet den. Så nå trenger jeg ikke å tenke mer på hva slags julekalender jeg skal kjøpe meg, for nå har jeg jo en. Blir spennende å se hva som er i denne, kjenner jeg gleder meg litt ekstra til desember nå! Man blir aldri for gammel til julekalender.
I dag har jeg spist pizza til middag, noe som var utrolig godt! I morgen skal jeg på jobb, og på søndag er det farsdag, så da blir det feiring av pappa. Jeg har forresten vært og sett på et treningssenter her i byen, der koster det kun 299 per måned å trene. Jeg skal komme dit på en prøvetime en dag for å se på alle apparatene og for å bli vist litt hvordan man bruker de og slikt. Det så veldig fint ut! Nå må jeg bare si opp der jeg er medlem fra før av.

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

LANGHELG

 • 03.11.2017 - 18:53

Jippi, da er det endelig helg! Det blir langhelg på meg, siden jeg ikke skal på jobb igjen før tirsdag 😃  Jeg skal hjem til foreldrene mine i morgen, så reiser jeg tilbake til Ålesund på mandag. Har blitt dårlig med nye bilder til bloggen i det siste, og det er på grunn av at det blir så fort mørkt ute, og da blir det vanskelig å ta bilder av god kvalitet. Blir jo mørkt sånn klokka 5! Det er altfor tidlig spør du meg. Får se om jeg får tatt noen bilder nå i helgen, siden jeg har en del fri. Jeg skal ihvertfall på trening, for der har jeg ikke vært denne uken. Mandagen når jeg kommer tilbake til Ålesund skal jeg gå og se etter treningssentre her i byen, så da håper jeg noen av de faller i smak!Neste uke får vi julekampanje på apoteket, så da skal alle sammen hjelpe til å sette den opp. Blir spennende å se hva slags gaver vi får på apoteket i år! Da blir det skikkelig julestemning på jobb, så det blir koselig. Nå i kveld skal jeg bare slappe av med en bok og Netflix, og så har jeg hamstret inn en del godis på 10-kronersmarkedet på Spar, så jeg har nok å kose meg med i helgen 🍫

Ha en fin kveld, og en god helg!

TOPPBLOGGER KOMMENTERTE MITT PROFILBILDE

 • 28.10.2017 - 13:25

Jeg skiftet profilbilde på facebook her en dag, og da dukket det plutselig opp et varsel om at Jessica (mammasom16.blogg.no) hadde kommentert bildet mitt! Der sto det: Så fin du er! Det var utrolig gøy å få en kommentar fra henne, jeg har aldri fått en kommentar fra en toppblogger før. Jeg følger bloggen hennes her på blogg.no, og syntes hun er en kjempeflink mor til barna sine. Er kjempekoselig å lese bloggen hennes, og barna hennes er bare så skjønne! Litt morsomt, siden hun har mange tusen venner på facebook, så at akkurat jeg skulle få en kommentar var veldig hyggelig da! Tusen takk for kommentaren, Jessica ❤️


FANTASTISK GOD SERVICE

 • 20.10.2017 - 21:07

Hei, og god fredagskveld 😃 I dag har jeg hatt fri, noe som var utrolig deilig. I morgen er siste jobbdag før høstferie, det skal bli godt med ferie nå kjenner jeg! Har virkelig pleiet meg selv i dag, jeg har vært på thaimassasje i en halvtime, så har jeg vært på shopping her i sentrum, og i tillegg fikk jeg time med frisøren til å bleke håret mitt. Jeg blekte hele håret, unntatt tuppene. Så nå er jeg utrolig fornøyd med håret mitt! Var også ute og spiste potetball til middag i dag, noe som var utrolig godt. Tror jeg satte meg ned for å vente, så kom de etter 30 sekunder med maten! Tror det er det raskeste jeg har fått servert mat ute noen gang altså! Jeg kjøpte blant annet to par sko til kun 500 kroner tilsammen, som jeg elsket fargene på! Var en utrolig hyggelig mann som jobbet der, han hjalp meg med å finne riktig størrelse, i tillegg knyttet han opp skoene for meg, haha. Han ga meg 100 kroner i avslag fordi sjefen ikke var der, så det var utrolig god service jeg fikk. Han lyste virkelig opp dagen min! Så nå sitter jeg her og er veldig tilfreds med dagen i dag 😍Hva har dere gjort i dag?

INNKJØP 07.10.17

 • 07.10.2017 - 20:55

Hei og god helg! I dag kom venninna mi hit til meg i Ålesund, og så reiste vi til Moa på shopping. Vi var der i nesten tre timer og så rundt i butikker, og jeg kjøpte mye fint! Kjøpte meg et par svarte sko, som jeg skal bruke ute på byen i kveld. Håper at vi kommer inn, for jeg husker ikke om det var 18 eller 20 årsgrense dit vi skal. Og venninna mi fyller 20 om 1 måned, så da håper jeg at det er 18 årsgrense. Vi får gå tidlig, så får vi håpe at de ikke skal se ID, haha. Jeg kjøpte også dette bestikk settet til hybelen, som jeg syntes var så fint fordi de var rosa! Vi trengte uansett litt mer av bestikk her vi bor, så det var et smart kjøp. Jeg kjøpte også et par proteinbarer med forskjellige smaker som jeg skal teste ut, håper at de er gode! Litt smartere å spise sånne enn vanlig sjokolade.

Vi var også på Mc Donalds og spiste etter hvert når vi begynte å bli sultne! Begge to bestilte quarter pounder meny, er det jeg alltid bestiller når jeg er der for det er så sykt godt! Var veldig mange folk på shopping i dag, men det er vel kanskje ikke så rart siden det er lørdag. Når vi var ferdige på shopping tok vi bussen tilbake til sentrum, og så kjøpte vi oss hver vår milkshake mens vi gikk en tur. Nå skal vi snart ordne oss, så skal vi snart ut på byen, så det blir nok en koselig kveld! Dere får ha en fin lørdag videre 😃

FRUSTRERT

 • 05.10.2017 - 20:02

Hei og god torsdagskveld! Har dere det fint? I dag hadde jeg tidligvakt på jobb, så nå blir det avslapning resten av kvelden. Jeg fant en fin leilighet her i sentrum som kostet kun 7000 kr i måneden og var inkludert både tv, strøm og internett. Jeg og kjæresten var og så på den i går, og jeg elsket den! Fikk ikke samme respons tilbake akkurat.. Det ble en del krangling for å si det sånn! Han likte ikke at det var kjellerleilighet, og så syntes han den var for liten og for dyr. 3500 kroner på hver i måneden, det er jo ikke dyrt? Er større den leiligheten enn den hybelen vi bor i nå. Så kan si jeg ble veldig frustrert.. men er jo ikke noe å gjøre med det, må jo ha noen å bo der med om jeg skulle tatt den. Så kjedelig at han ikke likte den like godt som meg, skjønner ikke hva han tenker med akkurat. Haha.. Får se om han kan finne noe bedre selv! Var bare så kjipt å la den sjansen gå fra oss.. Ville bare skrive til han som leide ut at vi tar den med en gang! Nå er det bare en arbeidsdag igjen og så er det helg! Skal kose meg litt her i byen på lørdag, og så skal jeg hjem igjen, for da får jeg overnattingsbesøk av venninna mi. Vi skal se de to siste Harry Potter filmene sammen, så det blir koselig. Jeg skal jobbe nå i to uker til og så tar jeg høstferie, det skal bli godt!

OVERNATTING OG BURSDAG

 • 02.10.2017 - 22:24

Hei og god mandagskveld!

Har vært lite blogging nå de siste dagene, grunnen til det er at vi har problemer med internettet her i den nye leiligheten. Vi får til å komme på internett på mobilen, og pappa har fått nett på sin data. Men jeg har Mac, og internettet vil ikke koble seg til på den.. så i morgen skal jeg få noen til å se på det, så håper jeg at det ordner seg så fort som mulig! Enn så lenge får jeg blogge fra pappa sin data. Nå i helgen hadde jeg overnattingsbesøk av ei venninne av meg, og vi begynte på Harry potter maraton. Vi har sett de tre første filmene, og en dag denne uka skal vi se flere også. Jeg, foreldrene mine og venninna mi var ute og spiste på restaurant på lørdagen, der bestilte jeg meg nachos, noe som var utrolig godt! Kjæresten min fylte hele 27 år i går, så da fikk han gave med meg. Jeg kjøpte Bulldog ansiktskrem og deodorant til han, og så fikk han gulrotkake når han kom hjem fra jobb. Så jeg har hatt en utrolig koselig helg!

BESTE SMOOTHIEN JEG HAR SMAKT

 • 22.09.2017 - 12:47

På onsdag så hadde jeg fri fra jobb, så da var jeg og kjæresten min en liten tur i byen. Vi var på New Yorker og handlet inn litt klær, jeg kjøpte inn 6 topper til totalt kun 265 kr, så der gjorde jeg et kupp! Er så fornøyd med de, og jeg kommer nok til å vise bilder til dere på bloggen en dag 😃 Senere så var vi på en kafe her i Ålesund som jeg aldri har vært før. Bestilte meg en smoothie med jordbær og banan, og den var bare helt fantastisk god! Må være en av de beste jeg har smakt noen gang. Der skal jeg garantert komme å drikke smoothie flere ganger! I tillegg hadde de masse spennende matretter der også som jeg har lyst til å teste ut.Når vi kom hjem så laget kjæresten min lammekjøtt og ris til oss, det var også fantastisk godt! Vi spiste også det samme til middag i går. I morgen skal jeg og ei venninne til Åndalsnes på marked og tivoli, noe jeg gleder meg masse til! Skal bli nokså fint vær også, så det blir bra. Kommer nok til å ta et par karuseller, siden jeg syntes det er så gøy!

Ha en fin helg alle sammen ❤️

JEG ER GRAVID

 • 17.09.2017 - 14:25

Var en dag jeg ble så skikkelig oppblåst etter at jeg hadde spist - så da tok jeg et bilde av magen min på snapchat, så skrev jeg ''jeg er gravid!'', for å se hva folk svarte. Svarene jeg fikk var:

''seriøst? :o ''
'' Nei! Er du?''
''Hæ?''
'' Oppblåst eller på ekte?''


Så kommer den beste kommentaren av dem alle fra mamma:
''Hva har du spist nå da?''. Haha, mamma skjønner alt! Etter jeg spiser så ser jeg noen ganger skikkelig gravid ut, så jeg bruker å tulle med kjæresten min og si ''det er en jente'' eller ''du skal bli pappa''. Haha. Skjønner ikke hvorfor magen min blir så stor etter jeg har spist, men er nok ikke noe jeg kan gjøre med det. Jeg tar noe som heter Dulcogas i slike doseposer, og føler det hjelper mot luft. Men akkurat den dagen var det sikkert noe jeg spiste som gjorde at jeg ble ekstra oppblåst. Er jo morsomt å ha litt humor også!

 

HAR BLITT SYK

 • 25.08.2017 - 15:43

Hei fine lesere ❤️

Jeg håper at dere har en bedre fredag enn meg, for jeg har nemlig blitt syk. Har sår hals, hoste, hodepine og er sliten i kroppen. Jeg gikk på jobb i går, men kjente at jeg ble mye dårligere på kvelden, så da ble jeg hjemme i dag. Har vært på apoteket og kjøpt meg paracet, nesespray og halsdrops, så da håper jeg at jeg blir bedre så jeg kommer meg på jobb i morgen. Heldigvis har jeg en snill kjæreste som er her og passer på meg, så da går det fint! Tror jeg ble smittet av en kunde fra jobben her en dag, for hun hostet og var forkjølet. Er veldig sjelden jeg er syk, men nå var det visst min tur! Frokosten i dag ble belgisk vaffel med sjokolade og bær som kjæresten kjøpte til oss fra sentrum. Resten av dagen skal jeg bare slappe av i senga og håpe på at jeg blir fort frisk.Jeg har forresten fått meg et nytt design her på bloggen, hva syntes dere? Selv er jeg utrolig fornøyd. I tillegg har jeg ordnet med kategorier, slik at dere kan finne fram til innleggene mine mye enklere, alt etter hva dere har lyst til å lese om. Så nå syntes jeg det ble mer oversiktlig og fint! Designet er fra Kvdesign.

OPP I LØNN

 • 19.08.2017 - 11:41

Hei, hvordan har dere det i dag? 😃

Jeg fikk meg en gledelig overraskelse når jeg sjekket lønnsslippen min fra jobb i går - jeg har gått opp hele 5 kroner i lønn per time! Syntes det var ganske overraskende, men jeg skal ikke klage. Blir bare enda mer motivert av det! Denne helgen har jeg fri, så det skal nytes. Gleder meg slik til september, for da skal vi endelig flytte. Blir spennende å se hvordan det ser ut der, for jeg har enda ikke sett leiligheten! Det er ihvertfall to etasjer, med tre rom oppe + bad, og nede er det stue, kjøkken og et lite toalett. Mer enn nok plass for 4 personer blir det ihvertfall! Jeg har en elipsemaskin som står hjemme hos broren min, så håper på å få plass til den slik at jeg kan trene inne i leiligheten, det hadde vært perfekt! Den står hos han nå fordi vi ikke har plass til den her hjemme, for her er det kun en etasje. 
Håper at dere får en fin helg 💜

NEW IN

 • 12.08.2017 - 21:24

Heisann, har dere hatt en fin lørdag? 😃 

I dag har jeg vært og fikset øyenvippene mine, jeg tok vippeløft og så farget jeg de. Jeg ble utrolig fornøyd! Nå ser de veldig fint sminket ut, og i tillegg trenger jeg ikke å bruke mascara på en stund. Når jeg var ferdig reiste jeg hjem til foreldrene mine, der jeg hadde fått to pakker i posten! Jeg fikk denne fine rosa klokken, og en fruktkurv som man kan henge bananer på. Syntes den var utrolig stilig! Var veldig godt med fri i dag, i tillegg skal jeg ha fri neste lørdag også! To frihelger på rad, det er ikke verst 😎  Denne onsdagen som kommer skal jeg og kjæresten min flytte ned en etasje fra hybelen vi bor i, der det er mye større plass til ting og i tillegg har vi komfyr der. Så er det mye finere utsikt, og det er akkurat samme prisen, så da tenkte vi hvorfor ikke? Blir spennende å se hvordan det ser ut til slutt!Håper at dere får en fin kveld videre 💕

PINK LADY

 • 10.08.2017 - 11:38

Hei, og god torsdag 😃

Nå er det lenge siden jeg har blogget! Har vært veldig opptatt med jobb og slikt, så da har det vært liten tid til det. I går hadde både jeg og kjæresten fri fra jobb, så da koste vi oss masse. Det var utrolig fint vær, så den fridagen var vi heldige med! Vi var på Moa og så litt i butikker, og så reiste vi tilbake til sentrum etter en stund og bestilte oss en stor pizza. Den pizzaen var utrolig god, noe av det beste jeg har smakt. Han som jobbet der ville ikke ta betaling etterpå, på grunn av at han er en kompis av kjæresten min. Haha! Denne rosa toppen jeg har på meg kjøpte jeg fra H&M, og jeg bare elsker den! Kjøpte akkurat den samme i blå også, fordi jeg syntes de var så fine. De har blitt mine nye favorittplagg, siden jeg bruker de hele tiden, hehe. Nå er det ikke lenge til vi skal flytte, det blir i midten av september! Gleder meg så mye, greier nesten ikke å vente. Alt blir så mye mer sentralt, og man får mer frihet til å gjøre det man vil. Det er foreldrene mine som har kjøpt leilighet, jeg og kjæresten min kommer til å bo en del både med de og en del her i Ålesund!

EN FIN FEIRING

 • 28.07.2017 - 12:29

Jeg hadde en kjempefin bursdagsfeiring i går sammen med familien! Vi spiste oreokake, sjokoladekake, og gele med vaniljesaus. Kjæresten kom med denne kaken her som han hadde bestilt, jeg syntes den var kjempefin! Det manglet en N til slutt, men det gjorde ikke noe, hehe. Den var ihvertfall veldig god! Var så koselig å se tantebarna mine igjen, er en stund siden sist jeg har sett de. Til bursdagen fikk jeg 2200kr, gavekort på 400 og en fin veske. Så det var jeg veldig fornøyd med 😃Ellers i dag skal jeg på trening, må få trent vekk litt kake jeg spiste i går, haha. Vi har igjen mer oreokake i kjøleskapet, så blir vanskelig å la være å spise når jeg vet vi har det! Men man har bare bursdag en dag i året, så da er det lov å kose seg. Selv om man spiser litt mer kake i et par dager etterpå! Vi var også ute og spiste på en restaurant i går kveld, så det var en fin avslutning på bursdagen 💕

JEG HAR BURSDAG I DAG

 • 27.07.2017 - 11:54

I dag fyller jeg hele 22 år! Haha, føler meg veldig gammel nå.. Syntes tiden går altfor fort! I dag skal jeg ha bursdagsselskap klokken 4 med et par stykker av familien og kjæresten min, så det blir koselig! Mamma har laget oreokake, og så blir det servering av litt andre ting også. Er så hyggelig med alle de fine gratulasjonene som kommer inn på facebook, det er ikke så ille å ha bursdag da! Jeg har ikke ønsket meg noe spesielt til bursdagen, så det blir spennende å se hva jeg får. Blir sikkert en del penger tror jeg! Har pyntet meg med en fin rød kjole som jeg kommer til å vise dere en dag, kommer nok til å ta en del bilder også. Skal bare kose meg og spise masse kake i dag, så håper jeg at dere også får en fin dag videre 🎉
Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

BRUN OG BLID

 • 22.07.2017 - 13:45

Heisann!

Vi har virkelig hatt fantastisk vær de siste dagene, jeg har bare vært ute og nytt sola til det fulle. Har vært så heldig og fått brunfarge på kroppen, så nå er jeg virkelig brun og blid 😃  Skal ta meg en tur på trening i dag, ellers skal jeg bare sitte ute i sola resten av dagen. I morgen skal vi i bursdag til tantebarnet mitt som fylte 8 år for en stund siden. Det ble ikke bursdag sist gang, for da ble han syk! Så nå blir det endelig feiring. Nå har snart to uker av ferien gått, og jeg syntes det har gått altfor fort! Er meldt mye sol neste uke også, så da skal jeg virkelig nyte siste uken med ferie! Den 27.juli fyller jeg 22 år, så da blir det feiring hos oss også.
Jeg ryddet forresten i klærne mine i går.. gjett hvem som fant 9 bukser og 2 shortser som ikke passet lengre? Uff, jeg har visst lagt på meg en del, haha. Jeg får prøve å gå ned et par kilo! De klærne som ikke passer skal jeg selge eller gi bort, og så fant jeg masse andre klær jeg ikke vil ha lengre som jeg skal gi til Fretex. Godt å få litt mer oversikt over hvilke klær jeg har, så fant jeg mange fine klær jeg ikke har brukt på lenge og som jeg ikke visste jeg hadde også! Så å rydde i klær er noe jeg skal bli flinkere til.

Rydder du ofte i klærne dine?

Facebook HER
 - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

WEDNESDAY

 • 19.07.2017 - 12:11

Hei, og god onsdag 😃

I går kom jeg hjem igjen fra Ålesund, fordi jeg skulle på moldejazz i dag. Det er et arrangement der de selger mye forskjellig i gatene, så det blir gøy! Er meldt sol resten av uken, så da skal jeg kose meg! Pappa kom forresten hjem igjen fra Sverige i går, da hadde han kjøpt fem kasser med Capri Sonne til meg. Jeg liker disse multivitamin best, så det var bra de hadde igjen. I tillegg kjøpte han mye ost som vi har i lang tid fremover. Han betalte 99 kr for 5 sånne esker med Capri Sonne, så det var veldig billig! Her i Norge koster det 99kr for kun en eske. Kjøper aldri dette i Norge, så bra pappa er i Sverige et par ganger i året og kan hamstre litt.Jeg fikk også en pakke i posten i går fra Wish. Jeg hadde bestilt børstehoder til Oral-B tannbørsten min som er elektrisk. De koster bare 9 kr, noe som er mye billigere enn å kjøpe de her i Norge! Kjæresten min også har elektrisk tannbørste, så vi kommer nok til å bestille derifra neste gang også når vi trenger nye. Var en gang jeg skulle pusse tennene, så hadde jeg glemt igjen den elektriske tannbørsten hjemme.. så måtte jeg pusse tennene med en vanlig tannbørste.. det syntes jeg var helt grusomt, og skjønte ikke hvordan jeg greide å børste med vanlig tannbørste før? Haha. Sikkert fordi jeg er så vant til å bruke elektrisk tannbørste nå at det blir ekkelt å bruke noe annet.  
Ønsker dere en fin onsdag videre, håper at dere også har fint vær i dag 💕

DÅRLIGERE SYN

 • 15.07.2017 - 13:05

Hei, og god lørdag 💕

I går var jeg på shopping hele dagen - og det kjentes godt for å si det sånn! Var så sliten når jeg kom hjem igjen. I tillegg var jeg på synsundersøkelse, for jeg syntes synet mitt har blitt mye dårligere siden sist. Er jo 1 år siden jeg sist var på kontroll, så var på tide at jeg sjekket synet nå. Og det stemte, jeg må opp i styrke på begge øynene. Nå blir det -3,50 på venstre og -3,75 på høyre. Jeg fikk med fem par dagslinser med hjem som jeg skulle prøve, i tillegg skulle han bestille månedslinser til meg som kommer i løpet av kanskje 2-3 uker. Jeg fortalte han at jeg slet en del med tørre øyne også, så da anbefalte han silikonlinser, for de gir mer fuktighet enn vanlige kontaktlinser. Jeg prøvde dagslinsene jeg fikk med en gang, og det føltes så mye bedre! Dumt at synet mitt bare blir dårligere og dårligere, hadde vært fint å våkne opp og kunne se alt uten å bruke linser. Hvem vet, kanskje jeg opererer øynene en dag?Jeg kjøpte blant annet disse to bøkene, som jeg syntes så veldig spennende ut! I tillegg kjøpte jeg en shorts, en fin topp og en jakke. Termoskopp kjøpte jeg meg også, siden jeg har sånn kaffeavtale på Shell. Jeg ville ha en litt større kopp, så det fant jeg på Clas Ohlsson. Så var jeg og spiste på Mc Donalds når jeg var ferdig på shopping. En veldig koselig dag! I morgen skal jeg og kjæresten til Ålesund igjen, og da skal jeg på tivoli og båtfestival, så det blir gøy. Bra at det skjer litt saker og ting når jeg har ferie. 

Håper at dere får en god helg videre 😃

INVITERT MED TIL LONDON

 • 12.07.2017 - 11:16

På mandag var jeg ute og spiste sammen med en tante av meg, pappa og et søskenbarn av han. Jeg bestilte meg nachos, noe som var utrolig godt! Jeg spiste faktisk opp alt, så det var bra jeg reiste på trening dagen etter, hehe 😃  Tanten min ble ringt opp av et annet søskenbarn av pappa som bor i Hamar, og hun inviterte oss med til London nå i høst! Jeg vil selvfølgelig bli med, for jeg har aldri vært i London før, så det hadde vært en stor opplevelse å få reist dit! Jeg har ikke reist så mye, har kun vært i Norge, Sverige og en helg i Amsterdam. Så å reise er noe jeg har skikkelig lyst til. Vi er ikke sikre på når det blir, men sannsynligvis i Oktober en gang. Kjenner jeg gleder meg allerede! Håper på at kjæresten kan ta fri fra jobb, så han også kan bli med! 
Har du vært i London før?

MANGE RARE DRØMMER

 • 06.07.2017 - 21:49

God kveld 😃​

I dag har jeg vært på jobb til klokka 7, etter det var jeg og handlet litt mat. Til middag i dag ble det Toro pasta di parma, syntes det er kjempegodt! Billig med middag til kun 38 kroner. Kjøpte familiepakke, men spiser nesten hele selv jeg, haha. Man trenger bare vann og melk, så er ganske enkelt å ordne det selv. Går kun 10-15 minutter å koke, så går ganske fort også! Sånn blir det når kokken (kjæresten) er på jobb, hehe. Da blir det mat som er enkel å tilberede! 
Var ute i går og tok en del bilder i sentrum. Spesielt den blå bygningen jeg tok bilde av under syntes jeg var kjempestilig. Bygningene her i Ålesund minner meg mye om de i Amsterdam, de er så fint laget til. Nå er det forresten bare to dager igjen på jobb, så er det ferie! Har nedtelling nå jeg, hehe. Har forresten drømt så mye rart de siste dagene, tror det er på grunn av den nye medisinen jeg har begynt på. Jeg bruker aldri å drømme om natten omtrent, så det var en rar overgang fra å drømme ingenting til å drømme sykt mye rart. Håper ihvertfall at det gir seg om en stund! Tror mobilen min lever helt i sin egen verden, for i går hadde kjæresten min fått en melding fra meg som jeg ikke har skrevet. Så det kan hende at jeg ikke har ringt han i søvne likevel, og at det bare er mobilen min som har klikka helt, haha!

Ønsker dere en fin torsdagskveld videre 💕

RINGTE KJÆRESTEN I SØVNE

 • 05.07.2017 - 12:54

Nå skal jeg fortelle dere noe merkelig som skjedde i dag.. Kjæresten min sto opp tidlig, for han hadde time hos Medi3, og jeg hadde fri fra jobb. Så sa han at han hadde et ubesvart anrop fra meg, og jeg hadde ringt klokka 05.42? Da lå jo begge to og sov, haha! Så da må jeg ha ringt han i søvne da? Og jeg husker ingenting.. Hvordan kan jeg åpne opp telefonen min om natten uten at jeg merker det og så ringe til han? Haha. Dette har aldri skjedd meg før faktisk. Så det syntes jeg var litt merkelig. Noen av dere som har opplevd det samme?Denne vesken fikk jeg forresten i posten for ikke så lenge siden, bestilte den fra Wish. Jeg er så fornøyd med den og elsket fargen! Denne har jeg brukt hver dag den siste tiden, syntes den er så fin! Har alltid hatt en svart veske jeg har brukt ganske lenge, så det var på tide med en forandring i farge syntes jeg. Siden jeg har fri i dag skal jeg til sentrum og gå litt rundt der, i tillegg er det sol, så det må nytes 😃

Hva syntes dere om vesken?

SATURDAY

 • 24.06.2017 - 22:16

Hei, og god lørdag 😃

I dag kom jeg hjem igjen fra Ålesund, siden jeg har vært på jobb tre dager denne uken. Neste uke jobber jeg fra mandag til torsdag, så har jeg langhelg. Det skal bli godt! Da blir det nok en tur ut på byen og ta et par drinker sammen med kjæresten, for det er lenge siden jeg har vært ute nå. Ikke at jeg er så glad i å gå ut så ofte, men en gang iblant er koselig. Jeg har forresten fått time på røntgenavdelingen nå i sommer, der de skal ta ultralyd av magen min. Så det blir spennende å høre hva de finner ut av, hvis de finner noe da.​Jeg føler meg ganske mye bedre nå som jeg har startet på medisinen jeg fikk fra legen, så det er jo bare positivt! Sliter med en del hodepine enda, men det tror jeg er på grunn av nakken, så jeg går en del til massasje nå for å løsne opp i muskelknutene. Så da håper jeg det også bedrer seg snart. Nå er det bare to uker igjen til jeg skal ha ferie, kjenner jeg gleder meg veldig! 
 

Er det noen av dere som har ferie enda?

LYKKERUS

 • 19.06.2017 - 17:26

I dag har jeg fått både lønn og feriepenger inn på konto, gjett hvem som er i lykkerus! Føler meg så rik nå, hehe. Kom hjem fra Ålesund i dag til fire pakker som lå og ventet på meg. Jeg fikk en skinntights, kjole og 7 par sokker fra Wish som jeg hadde bestilt meg. Alt passet perfekt! Jeg fikk også en pakke fra en konkurranse jeg vant på en blogg, der fikk jeg en barberhøvel, et par testere på forskjellige kremer og Argi+ pulver du blander ut i vann som skal gi deg mer energi. Det har vært som en liten julaften for meg i dag 😃  Nå skal jeg ikke på jobb igjen før torsdag, så disse dagene skal nytes. Blir nok en del trening på meg, siden det er en stund siden sist!Jeg skal ha ferie de tre siste ukene i juli, så det er ikke så lenge til! Håper på at jeg og kjæresten kan reise på tur sammen, vi får se hvordan det blir. Jeg har bursdag den 27 juli også, så da blir det feiring. Har ikke lyst å bli enda et år eldre, føler jeg blir bare gamlere og gamlere, huff. Men sånn er det! Bra at jeg ser såpass ung ut enda, haha.

PÅ SHOPPING

 • 10.06.2017 - 20:29

Heisann 😃  I dag har jeg vært på shopping med ei venninne i Molde, noe som var veldig koselig. Jeg måtte dit for å hente linsene mine, så da tok vi oss like gjerne en shoppingtur sammen. Jeg kjøpte mye forskjellig, blant annet en bok, litt undertøy, Nivea dusjsåpe som var på tilbud, barberblad til Venus Swirl barberhøvelen min, en ny hårolje og litt annet småtteri. Etterpå så spiste vi på Mc donalds, der bestilte jeg quarter pounder meny, det som er favoritten! Så spiste jeg en dobbel cheeseburger etter det også, haha. Ikke fordi jeg ikke var mett, men det var bare så godt. Er veldig godt å spise der når du ikke har gjort det på en stund!Var en dame som kom og spurte meg om hvilken shampoo som var bra på Vita, for hun syntes jeg hadde så fint hår. Men det var til mannen hennes, så da visste jeg ikke hva jeg skulle svare, haha. Jeg sa bare hva slags type jeg brukte. Hun kunne spurt damen som jobbet der istedet for meg da, hehe. Men veldig koselig å få komplimenter for håret mitt! Jeg må nok klippe noe av tuppene snart, så det skal jeg få gjort i løpet av de neste dagene.

Hva har du gjort på i dag?

DEN VAKRESTE BYEN

 • 04.06.2017 - 18:20

Fine Ålesund! Jeg får en sånn indre ro inni meg av å gå her i sentrum, det er så utrolig fint. Var ute i går og tok litt bilder og kjøpte meg en sjokolademilkshake mens jeg bare nøt utsikten og koste meg. På torsdagen var jeg i thai massasje salong og fikk massasje i en hel time, for å løsne opp litt i ryggen siden jeg sliter en del med vond nakke og korsrygg. Var både godt og vondt på en gang, og dit kommer jeg til å gå flere ganger! Hun fant en del muskelknuter for å si det sånn.. Er ikke rart jeg har hatt så mye hodepine i det siste!

Jeg har forresten vært med legen og pratet om smertene jeg har. Vi har tatt alle slags tester, men ikke funnet noenting. Hun trodde det var psykisk, og det kan jo godt stemme, men man kan vel umulig ha slike smerter bare på grunn av det? Ikke vet jeg.. Hun ville gi meg medisin mot angst og depresjon, og jeg tenkte å takke ja til det, for jeg har vært ganske nedstemt den siste tiden. Og angst kan det godt hende jeg har, for har hatt en del symptomer på det også. Jeg er så sliten hele tiden, og orker ingenting. Sover veldig mye. Skal tilbake på onsdag, og da skal vi prate litt om hva slags medisin jeg skal bruke. Håper virkelig jeg blir bedre da!​Ønsker dere alle en fin kveld videre,
Nyt fridagen i morgen 
💕

FÅR TILBAKE 5692 KRONER PÅ SKATTEN

 • 04.04.2017 - 20:55

Ble så glad når jeg sjekket skattelisten i natt, jeg får tilbake hele 5692 kroner på skatten i juni! Hadde ikke forventet så mye, men det var en kjekk beskjed å få. Kommer godt med til ferien det, i tillegg til feriepenger! I dag har jeg vært på jobb, så nå blir det en rolig kveld her hjemme. I morgen har jeg fri, så da får jeg endelig trent litt! Det er siste dagen med antibiotika i morgen, så det blir godt. Har mye jobb denne uken her, så blir litt lite tid til bloggen. Men jeg prøver så godt jeg kan å oppdatere dere! 
Fikk du tilbake på skatten?

I MIN HANDLEKURV

 • 22.03.2017 - 13:00Hei, og god onsdag 😃  I går var jeg og handlet på Spar, der er det 10 kroners marked nå, så løp og kjøp! Jeg lagde pasta med tunfisk i går, noe som er lenge siden jeg har laget. Hvis du har lyst å prøve, finner du oppskriften HER. Utrolig godt var det ihvertfall! Den eneste matretten jeg føler jeg mestrer å lage, så om jeg skal fikse middag så blir det sannsynligvis det jeg lager. Jeg lærte å lage det av ekskjæresten min, og først så tenkte jeg ''æsj, pasta med tunfisk?'' jeg liker jo ikke tunfisk. Men du smaker nesten ikke tunfisken i det hele tatt! Etter det ville jeg bare spise det hele tiden, hehe. 
Ønsker dere alle en fin dag videre!

I MIN HANDLEKURV

 • 07.03.2017 - 13:00

Hei, og god tirsdag 😃

Jeg har vært på butikken i dag og handlet inn litt forskjellig som jeg har lyst på, så da tenkte jeg å vise dere hva jeg har kjøpt! Jeg handler veldig lite, siden jeg bor hjemme og får middagen servert på bordet hver dag, men noen ganger så kjøper jeg inn litt mat bare til meg selv. Disse grove gourmetstykkene bare elsker jeg, de er perfekt å spise til kveldsmat! Jeg har tenkt å kutte helt ut brusdrikkingen (unntatt på lørdager), så da blir appelsinjuice en erstatter for det. Har så følsom mage, så da må jeg ha Biola i tillegg. Jeg har tenkt å bestille time med legen og sjekke, kanskje det er noen matvarer jeg reagerer på, siden jeg er så oppblåst hele tiden.Jeg spiser ikke så mye yoghurt til vanlig, men disse her fra Fjordland er veldig gode! I tillegg inneholder de en del fiber og proteiner, og veldig lite sukker, så det er noe du kan spise med god samvittighet! Perfekt til frokost eller mellommåltid. De finnes i blåbær og bringebærsmak, men blåbær er min favoritt. Banan og mango er et must her i hus, for å få meg til å spise mer frukt. Og så måtte jeg selvfølgelig kjøpe meg en liten is å ha i fryseren, i tilfelle jeg blir ekstra godtesyk en dag 😜

PASTA

 • 01.03.2017 - 14:00

Hei, og god onsdag til dere 😃

I dag er det 1.mars, tenk at nå er det ikke så lenge til sommeren! Jeg ser fram til lysere og varmere tider nå. I går var jeg med kjæresten på jobb og spiste pasta før jeg gikk på trening, det var veldig godt. Har vært flink og trent to dager på rad nå. I dag reiser jeg og kjæresten til Ålesund og blir der til lørdag, så da skal vi kose oss masse. Jeg har time hos noen klokka 3 i dag, jeg både gleder og gruer meg litt.. Noen som kan gjette hva jeg skal? Dere får ihvertfall vite det på bloggen en av de neste dagene. Det er noe jeg har hatt lyst til å gjøre lenge. Jeg kan røpe at det har noe med utseendet å gjøre! Jeg er veldig spent på resultatet.På fredag tenkte jeg å gå med kjæresten min på kino å se Fifty shades darker! Er det noen av dere som har sett den, isåfall er den bra? Har hørt fra noen at det er mer action i den filmen enn den forrige. Er litt sent ute, men tenkte det var bedre å vente litt, for jeg orker ikke når det skal være så fullt i kinoen. Da skal jeg kjøpe meg popcorn! Jeg går aldri på kino uten å kjøpe popcorn, hehe.

Håper at dere får en fin dag videre, kos dere i dag!

VALENTINES DAY

 • 15.02.2017 - 13:00I går var både jeg og kjæresten min på jobb, så det ble ikke noe valentines feiring på dagtid. Men jeg kjøpte jo så klart gave til han! Når jeg kom hjem fra jobb var det bare å glede seg til han kom hjem fra jobb klokka 11, så overrasket jeg han med gaven! Jeg kjøpte et stort hjerte fra godteland med fullt av sjokoladebiter inni. Og han ble kjempeglad, siden jeg vet at han elsker sjokolade, hihi 😍  Og jeg var så heldig å få roser fra han også! De skal stå til pynt og friske opp stuen, alltid koselig å få blomster!Fikk du noe fint fra din kjære på valentines day?

MINE SISTE INNKJØP

 • 08.02.2017 - 12:42

Nå tenkte jeg å vise dere innkjøpene jeg har gjort de siste dagene. Jeg kjøpte meg to deodoranter fra apoteket, siden de var på halv pris! Jeg bruker Nuxe deodoranten, og den er jeg veldig fornøyd med. Men så ville jeg også prøve en fra Vichy, siden jeg har hørt at den er ganske bra. Så da kjøpte jeg med meg begge to. Nå har jeg deodorant en god stund framover! Jeg var også innom Cubus og kjøpte meg denne peel off ansiktsmasken her. Denne syntes jeg er utrolig god. Den er veldig lett å rive av etterpå også, så det er et stort pluss. Beste peel off masken jeg har prøvd, så denne anbefales! Den kostet kun 25 kroner.Så var jeg innom Spar og kjøpte litt mat som var på tilbud. Kjøpte med meg fire pakker med grandiosa pepperoni, det er det som er favoritten! Så nå er det bare å lete i fryseren når jeg får lyst på noe godt å spise. Mango var det tilbud på også, kun 20 kroner! Så da måtte jeg ha det også. Disse gourmetstykkene jeg kjøper er så utrolig gode, i tillegg er de grove også! Spiser de ofte til frokost eller kveldsmat.Hva er dine siste innkjøp?

UNDERSØKELSE

 • 07.02.2017 - 13:00

Dagen i går ble ikke helt som jeg så for meg. Var slapp og hadde utrolig lite energi. Jeg vasket hele kjøkkenet og begynte å blø neseblod etterpå, etter det var jeg helt slått ut og måtte holde senga en stund. Men så ble jeg heldigvis bedre igjen utpå kvelden! I morgen skal jeg til gynekolog på ultralydundersøkelse, og jeg håper de finner ut hva som feiler meg. For jeg er ganske lei av å ha vondt og så finner de ikke ut hva som er galt. Jeg har hatt vondt i magen, luftsmerter, i tillegg til en del andre smerter jeg ikke vet hva kommer av.Jeg tenkte det var lurt å sjekke det opp, så jeg har vært hos Medi3 for å snakke om plagene mine. De tok noen tester der, men fant ingenting. Så da håper jeg de finner ut noe nå, så jeg slipper å gå med disse smertene. Jeg skal dit 08.30 i morgen tidlig, så jeg og kjæresten min reiser til Ålesund nå i kveld, så jeg slipper å stresse med å stå opp så tidlig i morgen. I dag skal jeg handle inn litt mat fra butikken og diverse andre ting, så får jeg se om jeg tar meg en tur på trening litt senere i dag.

Håper at dere får en fin tirsdag!

TIRSDAG

 • 10.01.2017 - 19:27

Hei, og god tirsdag!

I dag har jeg vært på Expert for å fikse Mac'en min, for jeg hadde noe problemer med ICloud. Jeg fikk ikke til å få opp bildene fra mobilen til pcen, men nå er det fikset! Har vært mye problemer med kameraapp og kamera osv, så glad alt er i orden nå, så jeg kan blogge. Etter jeg var der var jeg på trening, trente på elipsemaskinen i en halvtime, deretter styrke på hele kroppen. Så satt jeg litt i massasjestolen når jeg var ferdig, før jeg gikk til Cubus og så på litt klær. Kjøpte meg to topper til 49kr per stykk, og en hvit genser til 79kr. Jeg møtte tilfeldig på en venninne av meg der, så da ble det cafebesøk på oss! Vi bestilte akkurat det samme, ostehorn med iste til drikke. Ostehorn er favorittlunsjen min, bruker alltid å kjøpe det med meg og spise på bussen på vei til jobb. Kjempegodt! Vi var der i en time og så i litt butikker før vi tok bussen hjem igjen. Tenkte å rydde litt i klærne mine nå i kveld, for det trengs! Kanskje jeg skal selge noe av det som ikke blir brukt, hvis ikke så gir jeg de bort til Freetex.Forresten så fikk jeg denne fine lommeboken i posten i går! Trodde jeg måtte vente mye lengre på den, så ble veldig glad når jeg fikk den så fort. Den passer perfekt til meg som har så mange kort å holde styr på. I tillegg kan du ha kontanter i den også. Bestilte den fra wish.com, og den kostet meg kun 26 kroner! Du får alt så mye billigere der.Hva syntes du om lommeboken?

AKVARIUMET I ÅLESUND

 • 30.09.2016 - 18:21

Heihei, nå er jeg hjemme igjen fra Ålesund. Har vært der to dager sammen med kjæresten min. I går var vi og sønnen hans på akvariumet! Har aldri vært der før, så det var spennende. Var så utrolig mange fargerike fisker som var utrolig morsomme å se på (og mange rare også!) I tillegg var det krabbefisking der, som gikk ut på at du kastet ut agn med fisk på så kom krabbene grep tak i så du kunne dra de opp og se på dem. Var utrolig stort der også, du gikk nesten aldri tom for ting å se. Det var en gøy ting å få oppleve.Onsdagen var jeg og tok DermaPen behandling, det gikk ganske bra! Jeg lå med bedøvelse i ansiktet i en time før hun startet behandlingen. Jeg kjente det ikke så mye i kinnene og haken, men i panna var det utrolig vondt. Når hun var ferdig var det blod i hele ansiktet mitt, hjelp.. Jeg fikk en beroligende maske på ansiktet mitt som jeg lå med en stund, i tillegg kjøpte jeg med meg en dagkrem med solfaktor i som skal dempe rødhet. Er fortsatt litt rød i ansiktet enda, men det går sikkert over om ikke så lenge. I morgen har kjæresten min bursdag, da fyller han 26 år! Mamma er godt i gang med å lage oreokake her i hus, hehe. 

Håper dere alle får en fin helg, kos dere masse!

MITT NYE HÅR

 • 31.08.2016 - 17:00I dag har jeg vært hos frisøren for å bleke håret mitt, og ble veldig fornøyd! Vet jo at det ikke kan bli blondt med en gang, så må ta det litt etter litt. Hun blekte det først, og etterpå hadde hun i farge for å få vekk rødskjær i håret. Når jeg satt med bleking i var det veldig varmt, det føltes som at håret mitt skulle brenne opp! Nå ser håret mitt brunt ut, syntes det ble ganske så fint! Så får vi se om jeg vil ha det enda lysere etter hvert. Men da må jeg nok vente en stund til. Tror jeg satt i frisørstolen i litt over 3 timer, i tillegg fikk jeg hodebunnsmassasje to-tre ganger, så det var deilig. Håret ser mye mørkere ut på disse bildene, men håret er mer lysere bakfra! Etter jeg var ferdig med frisøren var jeg på Cubus og kjøpte meg en svart bukse som var veldig behagelig å ha på seg. Hva syntes dere?

Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no