hits

INSTAGRAM LATELY

 • 07.03.2018 - 11:19

Her er noen av mine siste instagram bilder, hva syntes dere? For dere som vil følge meg der, heter jeg hegevalldal. Legg gjerne igjen din instagram i kommentarfeltet, så tar jeg en titt 😃

4 PROBLEMER MED LANGT HÅR

 • 01.12.2017 - 10:05

Det tar lang tid
Å vaske, føne og rette håret tar utrolig lang tid, ihvertfall om du skal gjøre alt på samme dag. Når jeg ser andre jenter ute med sykt langt hår (nesten ned til rumpa), så tenker jeg bare; må ikke de bruke sykt mye shampoo og balsam for å vaske alt det der? I tillegg til mye jobb med å føne det etterpå.. Er veldig glad for at jeg ikke har lengre hår enn det jeg har nå! Jeg har nok jobb med mitt hår for å si det sånn.. 

Røyting
Jeg får alltid skylden om noen finner en hel haug med hår på gulvet.. for det er jeg som mister så sykt mye hår. Jeg røyter faktisk sykt mye, og vet ikke om det er normalt, for jeg har aldri mistet så mye hår før! Kanskje det er på tide å skifte til en ny shampoo og balsam, så får vi se hvordan det går. Håret mitt er overalt, på gulvet, i senga, på sofaen.. = ikke en så glad kjæreste 😅Er alltid i veien
Hvis jeg og kjæresten ser på film sammen og jeg ligger i armkroken hans, må jeg flytte på håret mitt sånn tusen ganger så han ikke skal få det i ansiktet.. Det setter seg også veldig ofte fast i glidelåsen på jakken. Og en gang så satte jeg det fast i den tingen du drar ut bilbeltet med. Det gjorde sykt vondt!

Vind
Vinden gjør at håret havner overalt, du blir omtrent blind til du kommer inn døren igjen, og det blir flokete og ekkelt. Vind og langt hår er virkelig ingen god kombinasjon!
 Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

UKENS SPØRSMÅL #5

 • 05.11.2017 - 10:13

Ville du ha gått på skole igjen?
Nei, jeg har ikke lyst til å gå mer skole. Føler meg helt ferdig med det nå! Eneste jeg syntes hørtes spennende ut, er å bli psykolog. Men det blir nok altfor mange år på skole for meg, og så måtte jeg ha flyttet herfra. Og nå har jeg en utdanning og en jobb jeg trives i, så jeg ser ingen grunn til å begynne på noe mer skole.

Er det noe du liker å lage av mat? Isåfall hva?
Jeg liker ikke å lage mat, men jeg liker å spise mat, haha. Eneste matretten jeg syntes går bra å lage, er pasta med tunfisk. Den oppskriften har jeg delt på bloggen tidligere, du finner oppskriften HER. En grunn til at jeg kanskje ikke er så flink til å lage mat, er på grunn av at jeg ble mobbet. Når vi hadde kjøkken på skolen så turte jeg ikke å gjøre så mye og holdt meg mest i bakgrunnen, fordi alle skulle kommentere på alt det jeg gjorde. Og da turte jeg heller ikke å ha kjøkken når jeg begynte på videregående, selv om alle var veldig snille og greie der. Så det var noe jeg trengte hjelp til å bearbeide etterhvert! Så det er kanskje også en grunn til at jeg ikke er så interessert i matlaging.
Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

UKENS SPØRSMÅL #4

 • 29.10.2017 - 19:30

Ville du ha valgt noe annet enn apotek hvis du skulle gått skole igjen?
Det tror jeg ikke. Syntes det passer meg veldig bra å jobbe på apotek nå som jeg har jobbet der i over 2 år. Jeg føler at jeg har lært mye og trives veldig godt i jobben. Og om jeg hadde gått skole igjen så hadde jeg heller ikke hatt noen inntekt. Så jeg tror ikke det blir noe mer skole på meg, nei!

Hvilke skjønnhetsprodukter er dine favoritter til hverdags?
Det må bli Smashbox primeren jeg bruker fra Kicks, som jeg påfører før foundation. Den reduserer også rødhet i huden, noe som passer perfekt for meg som har litt rød hud. Jeg er også veldig glad i Estee Lauder foundationen min, den dekker virkelig alt og ser helt fantastisk ut på huden! Anbefales virkelig. Hvordan ser din drømmemann ut?
Jeg har faktisk funnet drømmemannen jeg, og det er kjæresten min! Han har virkelig en helt fantastisk personlighet, han er omsorgsfull, tar kjempegodt vare på meg og bryr seg alltid om at jeg skal ha det bra. Han er også kjempeflink å lage mat, som er et stort pluss for meg som ikke er så flink til det. Så jeg føler meg som en utrolig heldig jente!

Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

VINNEREN AV IPHONE 6 DEKSLENE

 • 25.10.2017 - 11:30

Da har jeg trukket vinneren av konkurransen der du kunne vinne 8 Iphone 6 deksler. Den heldige vinneren ble.... Nina! Gratulerer så mye til deg, og håper du blir fornøyd med dekslene. Dekslene blir sendt til deg i posten så fort som mulig! 

UKENS SPØRSMÅL #3

 • 22.10.2017 - 11:42

Hva gjorde at du valgte å bli apotektekniker?
Når jeg gikk første året Helse og sosialfag, så søkte jeg først på barn og ungdom. Men jeg fikk vite at jeg ikke hadde gode nok karakterer til å komme inn på VG2, og det var på grunn av at jeg slet så mye med angst så derfor hadde jeg en del fravær. Så jeg bestemte meg for å gå om igjen første året, og da bestemte jeg meg senere for å søke helseservice og deretter apotektekniker. Jeg valgte å bli apotektekniker, fordi jeg syntes det hørtes ut som et spennende yrke!

Positive vs negative ting med jobben din / eventuelt bloggen ?
Positive ting med jobben er at jeg har så mange hyggelige kollegaer, og det syntes jeg er veldig viktig når man har en jobb. Jeg jobber også med mange forskjellige produkter som jeg skal selge til kunder, som jeg syntes er veldig spennende å jobbe med og lære om! Negative ting med jobben er vel når det kommer inn frekke mennesker som bare vil lage dårlig stemning, men det er det heldigvis veldig lite av! Det beste med bloggen er at jeg har et sted jeg kan skrive om alt jeg vil selv som jeg kan dele med andre, og så har jeg så mange koselige lesere som legger igjen fine kommentarer! Har faktisk ikke opplevd så mye negativt med bloggen enda.Kan du ha videoblogg på bloggen din?
Jeg kan vedig lite om det å lage videoer og redigering og slikt. så det blir kanskje litt vanskelig. Men jeg har veldig lyst til å lære meg det! Nå trives jeg veldig godt med å skrive og dele bilder, men kanskje når jeg har ekstra tid til å sette meg inn i det og lære mer om videoblogging, så blir det en video en gang!


Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

GIVEAWAY - VINN 8 IPHONE DEKSLER

 • 16.10.2017 - 12:00

Nå tenkte jeg å ha en liten giveaway på bloggen igjen, siden det er en stund siden sist. Denne gangen kan du vinne hele 8 deksler til Iphone 6. Jeg har veldig mange deksler som jeg ikke bruker lengre, så da tenkte jeg hvorfor ikke gi de bort til en av dere fine lesere? Dette må du gjøre for å bli med i konkurransen:

1. Lik min facebookside HER.
2. Skriv din epost i kommentarfeltet under.


UKENS SPØRSMÅL #2

 • 15.10.2017 - 14:11

Trodde dere nettopp hadde flyttet? Skal dere flytte igjen?
Det er foreldrene mine som har kjøpt seg leilighet, så vi bor en del hos de. Men så har vi en liten hybel her i Ålesund, så derfor leter vi etter noe litt større og bedre her. Jeg jobber her også, så hvis vi hadde funnet en bra leilighet her i Ålesund, så hadde vi nok nesten bare bodd her! Så jeg er mest i hybelen for å slippe å ta så mye buss frem og tilbake når jeg må på jobb og slikt.

Hvordan vet du hvilke innlegg som er mest lest?
Jeg ser på antall lesere fra dag til dag, så da ser jeg jo omtrent hvilke innlegg som er mest lest. Så jeg går ut ifra den tabellen når jeg skriver opp hvilke som er de mest leste innleggene. Vet faktisk ikke om det er noe sted du kan se hvilke innlegg som er mest lest faktisk. Om det er noen av dere som vet, gjerne si fra!Noe du lurer på til neste "ukens spørsmål"?

MINE MEST LESTE INNLEGG I 2017

 • 13.10.2017 - 12:55

DETTE MOTIVERER MEG TIL Å TRENE

 • 20.09.2017 - 13:36

Nå skal jeg skrive litt om hva som motiverer meg til å trene. Det er Rabble som er inspirasjonen bak dette innlegget!

Musikk
En ting som motiverer meg veldig mye på trening, det er musikk! Det får meg til å yte litt ekstra enn ellers, og får meg til å føle at jeg presterer enda litt bedre. I tillegg blir det morsommere å trene med musikk på ørene. Forskning har bevist at om man hører musikk mens man trener, kan det øke prestasjonen med opptil 20%!

Se resultater på kroppen
Å se resultater er noe av det mest motiverende med å trene! Enten å få bedre kondisjon, mer muskler, eller generelt føle seg mye sterkere i kroppen, det er en fantastisk følelse. Jeg bruker også å drikke en proteinshake etter trening, på grunn av at hvis man trener, er det viktig å få i seg nok proteiner. Gjennom Rabble får du nå 30% på alt du kjøper på Myprotein. Der kan du kjøpe inn proteinpulver eller proteinbarer for å kickstarte treningen!
For å komme direkte til tilbudene, trykk HER.Mat
Hvis man trener, så hjelper det ikke hvis du ikke passer på kostholdet ditt i tillegg. Da blir det enda vanskeligere å få det resultatet du ønsker. Spiser du usunn mat, blir du slapp og trøtt, men hvis du spiser sunt, gjør det at du blir gladere og får mer energi. Så pass på hva du spiser også, for å få maks utbytte av treningen. 

Nye treningsklær
Å handle inn nye treningsklær gjør at jeg blir mer motivert, for da føler jeg meg fresh og fin. Det er fint å variere litt med hva man har på seg, så om det er lenge siden du har handlet inn treningstøy, så er det kanskje på tide å ta seg en liten shoppingrunde?

NY HEADER

 • 02.09.2017 - 14:30

Da har jeg endelig fått meg ny header til bloggen, og jeg ble utrolig fornøyd med den! I tillegg passer den til resten av designet mitt også, siden den ble laget litt større enn sist gang. Det er flinke Kristine som har laget denne headeren til meg (Kvdesign). Hun er den jeg alltid kontakter om jeg trenger ny header. Anbefaler dere virkelig å spørre henne om dere trenger en ny header til bloggen deres! Hva syntes dere?
Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

 • 01.09.2017 - 12:18

Hvor er du om 5 år tror du?
Hmm, det er vanskelig å si! Om 5 år bor jeg forhåpentligvis i en stor og fin leilighet sammen med kjæresten min, og en liten katt. Jeg jobber fortsatt på apoteket, og vi er lykkelige sammen. Forhåpentligvis reiser vi en del også, og har masse kvalitetstid sammen.

Hva er drømmejobben din?
Drømmejobben min er å kunne blogge på fulltid og leve av det, slik at jeg har muligheten til å reise masse! Det hadde vært en drøm som hadde gått i oppfyllelse. Ellers så trives jeg veldig godt i den jobben jeg har nå, og er veldig glad for at jeg har tid til både den og bloggen.

Tror du at du og typen kommer til å gifte dere en dag?
Ja, det tror jeg! Kan ikke se for meg et liv uten han, og har veldig lyst til å gifte meg en dag. Så da er det bare å vente på at han frir til meg, hihi. Neida, det er kanskje litt tidlig enda, vi har ingen hast med å gifte oss!

Hva er ditt beste skjønnhetsprodukt?
Det må bli Estee Lauder foundationen min fra Kicks. Den dekker sykt bra, og er den beste foundationen jeg noen gang har prøvd. Den er litt dyr, men helt klart verdt pengene! Kommer nok aldri til å skifte den ut.Er håret ditt ekte?

Mener du om jeg har extensions eller ikke, så har jeg ikke det. Men jeg har bleket det lysere. Jeg er naturlig mørkeblond, så den fargen jeg har nå er litt lysere enn den jeg har naturlig. Nå er jeg veldig fornøyd med håret mitt, både med lengden og fargen!

Kan du beskrive deg selv med 3 ord?
Snill, effektiv, og sta. 

Hva slags forhold har du til familien din?

Jeg har et veldig godt forhold til alle i familien min, både foreldrene mine, storebrødrene mine og alle tantene og onklene mine. Jeg er kjempeglad i alle sammen, og det har aldri vært noen problemer mellom noen av oss.

Hva driver du med på fritiden?
På fritiden finner jeg på ting sammen med kjæresten, blogger, og trener. Er også veldig glad i å dra på shopping!

Hvis du hadde vunnet 10 millioner, hva hadde du brukt pengene på?
Da hadde jeg kjøpt en leilighet til meg og kjæresten her i Ålesund. Vi hadde reist jorda rundt og opplevd nye steder, og jeg hadde gitt en del til familien min også. Så hadde jeg gitt litt til veldedige formål, for syntes det er så fælt at vi her i Norge kaster så mye mat, og så er det andre her i verden som sulter!

KICKSTART HØSTEN

 • 30.08.2017 - 12:24

Innlegg i samarbeid med Rabble

Nå skal jeg skrive et innlegg om hva jeg gjør for å kickstarte høsten. Det er Rabble som er inspirasjonen bak dette innlegget.

Når høsten kommer bruker jeg å rydde en del i garderoben min, så jeg ser hva slags klær jeg har. Jeg rydder vekk alle sommerklær i en skuffe for seg selv, og så legger jeg lengst fram alle varme gensere, jakker og sko som jeg har. Så slipper man å fryse nå når høsten kommer! Det verste jeg vet er å fryse, så det vil jeg helst unngå. Man kan godt se bra ut selv om man har litt tykkere klær på seg, for det finnes masse fint der ute!

På Rabble får du nå 50% på din dyreste vare + fri frakt, om du handler for over 200 kroner på Ellos.no. Der har det kommet inn mange nye høstklær, så hva er vel ikke bedre enn å få litt nye klær for en billig penge? Det er fin mulighet til å oppgradere garderoben din, om du trenger det. 


Nå når høsten kommer, blir man ofte en del tørrere både i ansiktet og på hendene. Derfor er jeg føre var, og har alltid gode kremer tilgjengelig. En håndkrem jeg anbefaler, er Aderma håndkrem. Den er basert på havreekstrakt som reduserer rødhet, kløe og irritasjoner i huden. Den gir masse fukt, og beskytter mot vann, såpe, vind og kulde. En perfekt krem å ha nå når høsten kommer for å unngå tørre og sprukne hender. Denne kremen kan kjøpes hos Apotek1. Der får du også mange gode råd om kremer til tørr ansiktshud. Ta deg en tur til ditt nærmeste apotek og spør om råd!

VINNEREN AV GIVEAWAY BLE...

 • 29.08.2017 - 13:42

Da har jeg trukket vinneren av giveawayen jeg hadde der du kunne vinne en Feelosophy håndkrem og en liten lommebok. Den heldige vinneren ble... adalsjenta! Gratulerer så mye, gaven blir snart sendt i posten til deg. Håper du blir fornøyd! Det er alltid gøy å ha konkurranser her på bloggen når det er så mange som melder seg på. Tusen takk til alle som ville bli med, og håper dere vil melde dere på neste gang jeg har en giveaway her på bloggen 😃

 

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 23.08.2017 - 13:07

Hei, og god onsdag ☀️

I dag har jeg fri fra jobb, og jeg og kjæresten skal se på en leilighet her i Ålesund. Håper at vi liker den, for jeg har veldig lyst å flytte ut av den lille hybelen vi har der nå. Blir spennende å se om den faller i smak! Nå er det forresten lenge siden jeg sist hadde en spørsmålsrunde på bloggen, så nå tenkte jeg det var på tide med en ny! Spør meg om alt du lurer på i kommentarfeltet under, så svarer jeg i et eget innlegg på bloggen om ikke så lenge. Blir det veldig mange spørsmål, deler jeg den opp i to innlegg.
Da er det bare å spørre i vei 💋

DU VET DU ER BLOGGER NÅR..

 • 22.08.2017 - 12:15

-  Du har så masse sminke, ansiktsprodukter og hårprodukter at du aldri får sjansen til å bruke opp alt

-  Du må alltid ta bilde av maten din før du spiser den

-  Du finner kun 3 brukbare bilder av de nettopp 30-40 bildene du akkurat har tatt

-  Pcen din er stappfull av bilder
-  Du tar med deg kamera overalt

-  Du sminker deg kun for å ta bilder til bloggen

-  Du drar på shopping fordi du må ha nye klær å vise på bloggen

-  Du kan se tilbake på hva du gjorde for nøyaktig 1-2 år siden

GIVEAWAY - VINN HÅNDKREM OG LOMMEBOK

 • 20.08.2017 - 12:14

Da tenkte jeg å kjøre på med en liten giveaway igjen - det er alltid koselig å gi noe tilbake til dere fine lesere 💞  Denne gangen kan dere vinne en håndkrem i merket Feelosophy med duft av mandel og kokos, og en lommebok med plass til mange kort i. Dette må du gjøre for å vinne:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv din epost i kommentarfeltet under.


DISSE VANT UKENS BLOGG

 • 17.08.2017 - 12:10Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Stine! Jeg fikk et veldig godt førsteinntrykk av bloggen, med en fin header og et fint design. Hun blogger mest om sin hverdag, tips og anbefalinger. Hun tar fine bilder til bloggen som er av god kvalitet, og er veldig flink til å skrive. En blogg jeg anbefaler dere å ta en titt innom!


For å komme direkte til Stine sin blogg, trykk HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Stine Sophie! Hun har et fint design med en kreativ header. Hun blogger mest om sin hverdag, mat, personlige innlegg og mye mer! Hun har bilder av god kvalitet som er inspirerende å se på. Hun er flink til å skrive og byr mye på seg selv. Det anbefales å ta en titt innom denne bloggen!

For å komme direkte til Stine Sophie sin blogg, trykk HER.

 

INSTAGRAM LATELY

 • 16.08.2017 - 14:10
Her er noen av mine siste instagram bilder, hva syntes dere? For dere som vil følge meg der, heter jeg hegevalldal. Legg gjerne igjen din instagram i kommentarfeltet, så tar jeg en titt 😃

UKENS BLOGG

 • 13.08.2017 - 14:46

Hei, og god søndag 😃  I dag blir det trening på meg, så det skal bli godt! Ellers skal jeg bare slappe av og kose meg resten av dagen. Jeg var på besøk med besteforeldrene mine i går, og mormor fikk en parfyme av meg som hun syntes var så god. Når jeg sa den kostet kun 50 kroner trodde hun ikke på meg, haha! Jeg ville ikke ta imot penger, og sa at hun skulle få den. Men dere kjenner vel besteforeldre, de tar ikke nei for et svar! Senere den kvelden når vi kom hjem spiste vi kebab i lefse med ost og grønnsaker, som var utrolig godt. Jeg brukte ekstra lang tid på å spise, for jeg har fått et sår i munnen som gjør kjempevondt når jeg spiser eller drikker. Kjøpte meg en gel som jeg skal smøre på såret, som lindrer smerten en del. Håper det går vekk fort!Siden det er søndag i dag, tenkte jeg å ha en ukens blogg konkurranse igjen! Jeg trekker ut to vinnere neste uke som får et eget innlegg på min blogg, der jeg skriver hva jeg liker med akkurat de bloggene. For å melde deg på, så følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv ''Jeg er med!'' i kommentarfeltet under.

NYTT DEKSEL

 • 30.07.2017 - 13:17

Fikk dette fine hjertedekselet i posten her en dag, syntes det var så søtt! I tillegg bestilte jeg denne rosa kortholderen som man fester på iphonen i tillegg, så det matchet bra sammen! Jeg takler ikke sånne deksel som du må åpne, så da passet det bra å ha kortene bakpå dekselet istedenfor. Det var et veldig billig deksel også, kostet meg kun 16 kroner på wish. Bestiller alltid deksler derfra om jeg trenger noe nytt, siden det er så billig der. Akkurat nå venter jeg på en rosa klokka jeg har bestilt derfra, som jeg syntes var veldig fin 😊

Hva syntes dere om dekselet?Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

6 FAKTA OM BLOGGEN

 • 20.07.2017 - 13:07

⭐  Det første innlegget på bloggen skrev jeg den 28.06.2015, og innlegget finner du HER. Dette innlegget skrev jeg siste dagen min på videregående, etter jeg hadde gått der i 4 år. Minner!

⭐  Jeg har totalt skrevet 361 innlegg på denne bloggen. Og mange flere kommer det til å bli!

⭐  3317 kommentarer har jeg fått på denne bloggen, noe som er utrolig mye!⭐ Jeg har 566 følgere på blogg.no. Tusen takk til alle dere som følger bloggen min, det setter jeg stor pris på!

⭐  Jeg har blogget i litt over 2 år, og kommer ikke til å stoppe med det første! Å blogge er noe jeg elsker å holde på med.

⭐  Jeg har kjøpt både header og design til bloggen på Kvdesign. Anbefaler dere å sjekke der om dere trenger et nytt design eller header!


Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Hegevalldal

INSTAGRAM LATELY

 • 18.07.2017 - 10:00

Her er noen av mine siste instagram bilder, hva syntes dere? For dere som vil følge meg der, heter jeg hegevalldal. Legg gjerne igjen din instagram i kommentarfeltet, så tar jeg en titt 😃

NY HEADER

 • 16.07.2017 - 12:39

Da har jeg fått ny header til bloggen igjen - og jeg er utrolig fornøyd med den! Det var Kristine (Kvdesign) som ordnet headeren til meg, og det er første gang jeg har bestilt header hos henne. Hun er utrolig flink til å lage headere, syntes den ble så fin! Kommer nok til å fortsette å bestille header hos henne heretter. Var på tide med en ny syntes jeg, for den forrige jeg hadde har jeg hatt en stund. Om du trenger en ny header, så er det bare å gå inn på nettsiden hennes og bestille, du kommer ikke til å angre! Bare skriv hvordan du vil den skal se ut, og legg ved noen bilder, så fikser hun til deg. Det koster 199 kr for en header, men det er helt klart verdt pengene syntes jeg!
Hva syntes du om headeren? 😃

UKENS FILMTIPS

 • 14.07.2017 - 12:34

Nå skal jeg anbefale dere en morsom film som jeg og kjæresten har sett denne uken - Temptation Island. Dette var en film jeg likte veldig godt, og vi lo en del gjennom hele filmen. Syntes alle filmene som Amanda Bynes er med i, er morsomme. Hun er en veldig god skuespiller syntes jeg. Denne filmen anbefales til alle som liker en morsom komedie! Her er litt om hva filmen handler om:

Jenny har vært forelsket i rockestjernen Jason så lenge hun kan huske. Ja, faktisk har hun fått jobb på Jasons yndlingsstrand for å få en sjanse til å møte ham. Så når drømmemannen endelig dukker opp er det klart Jenny vil gjøre alt for å lære ham å kjenne. Som for eksempel å innbille ham at de er strandet på en øde øy, selvom feriestedet ligger rett i nærheten. Men så snart pressen finner ut at Jason er forsvunnet, blir det vanskelig for Jenny å holde stjernen for seg selv! Det må være enhver tenåringsjentes drøm å havne alene på en øde øy med stjernen fra idolplakatene, så hvorfor ikke hjelpe drømmen litt på vei?

Filmen kan ses på Netflix 😃

DISSE VANT UKENS BLOGG

 • 13.07.2017 - 11:09

Processed with VSCO with hb1 preset

Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til skjønne Ingeborg! Dette er en blogg jeg fikk et veldig godt førsteinntrykk av, hun hadde et veldig fint design med en fin header. Hun blogger mest om sin hverdag, tips, personlige innlegg og mye mer. Hun bruker store og fine bilder av god kvalitet i innleggene, som gjør at bloggen blir spennende å lese. Dette er en blogg jeg kommer til å følge med på videre!

For å komme direkte til Ingeborg sin blogg, trykk HER.
Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til vakre Signe! Hun har et veldig fint design med en fin header. Hun blogger mest om sin hverdag, personlige innlegg, tips og anbefalinger. Elsker at hun er så personlig og byr på seg selv! Hun tar mange fine bilder til bloggen, og hun er en blogger som man blir veldig inspirert av. Det anbefales å ta en titt innom denne bloggen!

For å komme direkte til Signe sin blogg, trykk HER.

UKENS BLOGG

 • 09.07.2017 - 13:11

Hei, og god søndag 💜  Nå har jeg endelig 3 uker ferie, det skal bli deilig! Hva jeg skal i ferien kommer jeg til å skrive litt mer om på bloggen i morgen. Nå er det forresten lenge siden jeg har hatt ukens blogg konkurranse her på bloggen - så da tenkte jeg å kjøre igang en ny! Er ikke hver uke jeg kommer til å ha dette, men av og til når jeg føler for det. Jeg trekker ut to vinnere som får et eget innlegg her på bloggen i neste uke, der jeg skriver hva jeg liker med akkurat de bloggene. For å melde deg på, så følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv ''Jeg er med!'' i kommentarfeltet under.


KJÆRE BLOGG.NO

 • 04.07.2017 - 12:00Hvorfor må dere forandre utseende på forsiden av blogg.no? Er det flere enn meg som er misfornøyd? Syntes det ser helt grusomt ut.. Den gamle var mye mer oversiktlig syntes jeg! Den nye var bare så rotete.. Og alt står i så stor skrift. Håper de skifter ut den som de har nå ihvertfall.. Syntes det blir dumt at de skal forandre alt hele tiden. Så jeg kommer nok til å være mest på Hjem siden på blogg.no fra nå av, der alle bloggene jeg følger er. Håper virkelig at de kommer til å forandre på dette. 
Flere enn meg som syntes den gamle forsiden var mye bedre?

INSTAGRAM LATELY

 • 08.06.2017 - 12:30Her er noen av mine siste instagram bilder, hva syntes dere? For dere som vil følge meg der, heter jeg hegevalldal. Legg gjerne igjen din instagram i kommentarfeltet, så tar jeg en titt 😃

VINNEREN BLE...

 • 31.05.2017 - 19:29

Da har jeg trukket vinneren fra den store giveawayen jeg hadde. Alle navnene til de som ble med ble lagt i en skål og trukket helt tilfeldig. Den heldige vinneren ble Kathrine Skaug, gratulerer så mye til deg! Pakken vil bli sendt så fort som mulig, og håper du blir glad og fornøyd med det du har fått. Tusen takk til alle som ville bli med i konkurransen 💕  Det blir nok også flere giveawayer på bloggen om ikke så lenge!

INGEN URINVEISINFEKSJON

 • 30.05.2017 - 20:40

Fikk svar på urinprøven min i dag, og de fant ingen urinveisinfeksjon. Jeg har fått fri fra jobb i morgen, og da skal jeg rett til legen. Fikk time klokken 2, så da får vi høre hva hun sier. Jeg lurer veldig på hva som feiler meg, siden de ikke fant noe. Har smerter i nesten hele kroppen, så noe galt må det være. Nå i kveld skal jeg bare slappe av og ta det med ro, så håper jeg på at jeg er litt bedre i morgen. Bare de finner ut av det, så er jeg fornøyd! Jeg må slutte å google alle symptomene mine, for da finner jeg ut mye fælt, haha. Best å la være!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg har forresten bestilt meg en del ting fra Wish i det siste, gleder meg kjempemasse til å få det i posten! Jeg har bestilt vesker, skinntights, en svart kjole, toalettmappe, litt sminke og en peel off maske. Gleder meg til å vise til dere! Kan virkelig sitte en hel dag og se på ting der, er jo så mye fint og billig. Håper at dere får en fin tirsdagskveld videre 💕

LEI AV Å VÆRE SYK

 • 29.05.2017 - 22:08

Nå er jeg ganske lei av å være dårlig.. først var det magen, så ble den litt bedre etter at jeg begynte med foodmap dietten og da tenkte jeg alt skulle bli bra. Men neida.. Nå har jeg plutselig fått vondt i hele kroppen. Vondt i beina, magen, ryggen, hodet. Følt meg veldig sliten og orker veldig lite. Jeg lurer på om det er urinveisinfeksjonen som har komt tilbake, jeg skal sende inn ny urinprøve på legesenteret i morgen, så får jeg nok svar i løpet av dagen. Får også ha i meg noe paracet så jeg kommer meg gjennom arbeidsdagen. Kan jeg ikke bare være frisk? Det er så frustrerende.. Har følt meg så nedfor på grunn av dette her. Jeg har fått en del dødsangst og noen ganger så gråter jeg på kveldene fordi jeg er redd for at det er noe alvorlig galt med meg. Så jeg håper virkelig at det er urinveisinfeksjon, for hvis det ikke er det, hva er det som feiler meg da? Jeg har jo tatt antibiotika mot det, men kanskje den medisinen ikke virket på meg? Jeg har aldri hatt urinveisinfeksjon i løpet av livet, og jeg vet heller ikke årsaken til at jeg har fått det. Jeg får bare prøve å holde motet oppe! Selv om det er slitsomt å ha det slik. Alt jeg ønsker nå er å være frisk og glad. Ikke slite med smerter og angst. Jeg lurer på om jeg skal begynne å gå til psykolog igjen for å prate om følelsene mine. Så nå vet dere grunnen til at jeg ikke har blogget i det siste. Jeg elsker å blogge, og kommer nok snart tilbake, men akkurat nå må jeg bare ta vare på meg selv og finne ut av ting. Så kommer jeg sterkere tilbake 💕

NY RETTETANG

 • 24.05.2017 - 21:44

Da har jeg endelig kjøpt meg ny rettetang! Jeg var på en liten shoppingrunde i går etter jobb, da jeg kjøpte inn denne. Jeg måtte stå lenge og rette ut håret med den rettetangen jeg hadde fra før, så da måtte jeg bare fornye den. Jeg har kjøpt Jan Thomas Studio rettetang, og jeg er så fornøyd! Den retter ut håret med en gang, i tillegg er den med keramisk belegg, så den beskytter håret samtidig som den retter det ut! I tillegg er det display der det står hvor mange grader den er på, som du kan stille inn selv. 


Kjenner at det skal bli godt med fri i morgen! Har vært så sliten i kroppen i det siste. Har begynt å ta flytende Floradix magnesium, så da håper jeg at smertene i beina blir bedre. Kan ikke kroppen bare fungere 100% til alle tider, det hadde vært helt perfekt. Har aldri slitt så mye med smerter i kroppen som dette året her. Vi får bare håpe på at det blir bedre etter hvert. Nå står jeg på venteliste på å ta røntgen av magen min. Jeg er faktisk en del bedre i magen, men har begynt å få smerter andre steder i kroppen istedet. Er jo typisk det da, haha. Ønsker dere en fin onsdagskveld 😃

ENDELIG HELG

 • 20.05.2017 - 21:17

Da var det endelig helg på meg også! Fristet lite å gå på jobb i dag når sola skinte og det var varmt ute. Det var så mye folk på apoteket både i går og i dag, og jeg skjønner ikke hvorfor? Vi har aldri hatt det så travelt som nå de siste dagene, haha. Unntatt i julen da! Vi ble ikke ferdige med å sette på plass varene en gang. Jeg er ihvertfall veldig sliten, så blir godt med fri til tirsdag! Etter neste uke skal jeg begynne å jobbe annenhver lørdag, istedenfor nesten hver eneste lørdag, så det blir godt. Jeg har fått 50% på apoteket nå, som jeg får ha i 1 år, så det blir bra! Det blir ca 3-4 dager med jobb i uken, og det syntes jeg passer meg fint. I kveld skal jeg kose meg med denne nye Oreo sjokoladen fra Freia som jeg gleder meg til å smake! Noen av dere som har prøvd den? Når kjæresten kommer hjem fra jobb i kveld så skal vi kose oss med godis og film. Så får vi se om jeg orker en tur ut senere på kvelden! 

Ønsker dere en fin helg videre 💕

HVORDAN BLI EN STERK PERSON

 • 18.05.2017 - 13:00

Innlegg i samarbeid med Rabble

Nå skal jeg skrive litt om hva jeg gjør for å føle meg sterk. Ting jeg gjør om jeg har en kjip dag, er i dårlig humør, eller for å takle utfordringer i hverdagen. Det er mye du kan gjøre for å føle deg bedre, så da håper jeg dere liker dette innlegget og får noen gode tips!

TENK POSITIVT
Det beste du kan gjøre om du har en dårlig dag, er å prøve å tenke så positivt som mulig. Tenk på noe du gleder deg til, eller gjør noe den dagen som gjør deg glad. Vet at det er lett å tenke negativt på dårlige dager, men det beste du kan gjøre da er å tenke positivt. 

TRENING
Har du en dårlig dag, ta deg en tur på trening! Da får du ut negativ energi, og føler deg så mye bedre etterpå. Du får en god følelse i kroppen og trening gjør at du produserer mer av lykkehormoner. VÆR MED FOLK SOM GJØR DEG GLAD
Familie, venner, kjæreste. Vær med mennesker som gjør deg lykkelig. Og fortell de hvor glad du er i dem hver dag. Vis at du setter pris på dem. Ikke vær med negative mennesker som drar deg ned.

TID FOR DEG SELV
Når man har en dårlig dag, er det godt å ha litt tid for seg selv. Man kan se på film og spise noe godt, eller ha spadag med hårkur, ansiktsmaske, smøre seg inn med en god bodylotion etter en dusj, lakkere neglene og bare slappe helt av. Da får du en mye bedre følelse i kroppen etterpå!

SETT PRIS PÅ DE SMÅ TINGENE
Det er så viktig å sette pris på de små tingene i hverdagen. En god middag, cafebesøk, kino, en kopp kakao, eller hva som helst egentlig. Du blir mer positiv og gladere til sinns. 


Hva gjør du i hverdagen for å føle deg sterk? 💕

STOR GIVEAWAY KONKURRANSE

 • 16.05.2017 - 13:00

Da er det klart for en stor giveaway her på bloggen 😃  Det blir den største jeg har hatt så langt. Syntes det er så koselig å gi noe fint tilbake til dere som leser bloggen min og legger igjen så hyggelige kommentarer. Så syntes jeg det passet fint med en konkurranse siden det er 17 mai i morgen, så den som vinner får en ekstra oppmuntring! Dette er hva du kan vinne:
-   7 neglelakker i forskjellige farger
-   En lilla leppestift i merket Viva la diva
-   Shea håndkrem med duft av granateple
-   Loccitane håndkrem
-   2 deksler til Iphone 6
-   Rosa sminkepung

-   Skrubbehanske
-   HjertesmykkeFor å delta følger du to enkle trinn:

1. Lik min facebook side HER. For en ekstra lapp med ditt navn på som gir deg større sjanse til å vinne, del innlegget.
2. Legg igjen en kommentar der du skriver ''jeg er med'' i tillegg til din epost adresse, så jeg kan kontakte deg om du vinner.

UKENS SPØRSMÅL #1

 • 14.05.2017 - 13:00

Hva betalte du for å fikse brynene?

Jeg betalte 3200 kroner for ombre-bryn. Men syntes helt klart det er verdt pengene, når brynene skal vare i 2-3 år. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet, nå trenger jeg ikke å sminke brynene mine hver eneste dag, så det er en deilig følelse. Føler meg så mye finere uten sminke nå! Jeg fikk med et ark der det står litt forskjellig om hva du må passe på etter behandlingen. For eksempel så kan du ikke trene på en uke, og det er fordi hvis du svetter så kan det komme infeksjon i de. Men etter det har gått en uke går det helt fint! Du får med en krem som du skal smøre på i et tynt lag 2 ganger daglig i 10 dager. Første dagen skal du vaske brynene før du tar på kremen, men dagen etter skal de ikke komme i kontakt med vann. Etter at det har gått 10 dager slipper du å smøre på krem eller passe på at de ikke får vann på seg. Du bør heller ikke ha sminke i pannen i den perioden. Som sagt, litt mye å passe på, men helt klart verdt det når du ser resultatet!Noe du lurer på til neste ukens spørsmål? 💕

FILMANBEFALING - THE LONGEST RIDE

 • 12.05.2017 - 21:57

Denne filmen så jeg sammen med kjæresten min i går, og det må være en av de fineste filmene jeg har sett noen gang! Den var bare så nydelig, felte mange tårer i løpet av denne filmen her. Den får deg til å føle enormt mye, så det er lurt å ha klart lommetørkle ved siden av! En vakker film i kategorien drama/romantikk. Filmen finner du på viaplay.

Filmen handler om to forskjellige kjærlighetshistorier. I den ene møter vi den eldre mannen Ira, som noen år tidligere mistet sitt livs store kjærlighet gjennom 55 år. I den andre, cowboyen Luke som kjemper for å redde familiens ranch på samme tid som han forelsker seg i den unge og sofistikerte Sophia. Dette er to par som har lite til felles både når det gjelder alder og erfaringer. Likevel kommer deres veier til å krysses på et overraskende vis. 
 


Har du sett denne filmen?

FULL FORANDRING

 • 11.05.2017 - 14:44

Hei, og god torsdag 😃 

I dag var jeg ute i byen og spiste ostehorn til frokost. Jeg var også innom Bik Bok og kjøpte meg en fin kjole til 139 kr. Kanskje jeg skal bruke den på 17 mai? Har en kjole fra før som jeg tenkte å bruke, så nå må jeg bare bestemme meg for hvilken jeg skal ha. Kanskje jeg legger ut bilde av kjolene så dere kan hjelpe meg å velge. I går var jeg og kjæresten min hos en familie han kjenner og spiste middag, det var koselig! Jeg fikk kurdisk mat, så det var litt uvanlig mat enn det jeg ellers bruker å spise. Men det var veldig godt! Jeg fikk også se et bilde av kjæresten min i går, fra da han var yngre. Vet ikke hvor gammel han var, kanskje 16-17? Det var så rart å se, for det lignet ikke på han i det hele tatt! Trodde ikke noe på det når han sa at det var han, haha. Han har ihvertfall forandret seg veldig! Han er 26 år nå, så det bildet er jo tatt for kanskje 10 år siden. Det var ihvertfall gøy å se et gammelt bilde av han, for jeg har aldri sett bilder av han fra da han var ung. Nå skal jeg snart ta meg en dusj, så blir det avslapning sammen med kjæresten resten av dagen.

Håper at dere får en fin dag!

FOODMAP DIETTEN

 • 09.05.2017 - 14:17

I dag var jeg med legen igjen, og hun fortalte meg om noe som heter FOODMAP dietten. Det er en diett som kan hjelpe mot irritabel tarm, der er det en liste som det står hva slags matvarer du bør unngå, og hva slags mat du trygt kan spise. Jeg skal teste ut litt forskjellig for å se hva jeg reagerer på og ikke, så skal jeg på kontroll igjen om 3 uker. Hun skal også sende meg for å ta røntgen av magen min, for å se om de kan finne ut noe der. Jeg må også teste ut litt matvarer som jeg ikke kan spise også, som er på den røde listen, for å se om jeg reagerer på noe der. Jeg skal også prøve å spise og drikke mer matvarer som er laktosefritt.Jeg håper virkelig at dette kan hjelpe meg så jeg blir kvitt mageproblemene. Vet ikke om det er irritabel tarm jeg har, men mest sannsynlig så har jeg det. Hvis de ikke finner ut noe annet på røntgen. Var tidlig hos legen i dag, ti over halv 9, så når jeg kom hjem igjen så la jeg meg igjen og sov et par timer til. I dag skal jeg bare slappe av, siden jeg var på trening både i går og på søndag. 
Har du noen gang prøvd FOODMAP dietten?

JEG VANT GAVEKORT FRA RABBLE

 • 07.05.2017 - 13:00

Jeg skrev et innlegg om mine must haves i samarbeid med Rabble - og jeg vant enda et gavekort på 200 kroner! Gøy å blogge for de når du får noe fint igjen for det. Jeg valgte gavekort fra H&M, siden det er den butikken jeg handler mest i. Så nå er det bare å vente på at jeg får det i posten. Har vært lite blogging av meg i det siste, det er fordi jeg ikke har vært i form rett og slett. Har fullført antibiotikakur for urinveisinfeksjon. Hadde ingen symptomer, bare litt smerter i korsryggen, så syntes det var rart at jeg hadde fått det.

Jeg skal til legen igjen neste uke, hun tror kanskje at jeg har irritabel tarm, de får undersøke nærmere hva det er for noe. Jeg var med legen her en dag, for det presset sånn i brystet og det var så ekkelt. Tok EKG, men de fant ingenting. Er nok bare luften som presser seg opp. Blir så redd når man får smerter i brystet også, er det som er så ubehagelig. Men jeg er heldigvis i bedre form nå!


 
I dag skal jeg på trening, for det er lenge siden. Har vært mye ute i sola de siste dagene, for har vært så nydelig vær. Jeg ble litt solbrent i ansiktet også, haha. Var en dag jeg glemte å smøre meg i ansiktet, og det var ikke så smart, hehe. Husk å smøre dere inn med solkrem alle sammen, både i ansiktet og på kroppen!

Håper at dere får en fin søndag 😃 

FRA TELENOR TIL CHESS

 • 23.04.2017 - 12:00

Når jeg kom hjem fra Ålesund i går, hadde jeg fått en pakke i posten. Jeg vant en konkurranse på en blogg, og det var en tannkrem som skal gjøre tennene hvitere. Denne her gleder jeg meg til å prøve, håper at den virker! Jeg fikk også det nye simkortet mitt fra Chess, for jeg har skiftet abonnement fra Telenor til de. Du får mye mer data for pengene med Chess enn Telenor! Angrer på at jeg ikke har skiftet før, haha. ''Det hørtes fornuftig ut'' sa han jeg pratet  med i telefonen når jeg sa at jeg ville skifte abonnement til de. Det er vel en grunn til at det heter Norges mest fornøyde mobilkunder? I dag skal jeg endelig på trening igjen - husker ikke sist gang jeg var der, det er ihvertfall lenge siden! Har vært en del jobb på meg i det siste, og da orker jeg ikke å trene samtidig. Jeg er lat, haha. Denne uken som kommer skal jeg bare jobbe torsdag og lørdag, så da blir det forhåpentligvis en del trening! I dag skjer det noe spennende som jeg skal fortelle dere om i neste innlegg, har holdt det hemmelig en stund. Men nå er det endelig bestemt, og jeg gleder meg til å fortelle det til dere!
Har du prøvd denne tannkremen før?

INSTAGRAM LATELY

 • 18.04.2017 - 13:00
Her er noen av mine siste instagram bilder, hva syntes dere? For dere som vil følge meg der, heter jeg hegevalldal. Legg gjerne igjen din instagram i kommentarfeltet, så tar jeg en titt 😃

ET HELT HALVT ÅR

 • 15.04.2017 - 20:01

I dag har jeg vært på jobb, akkurat nå skal vi snart spise kylling og ris som pappa har laget til oss. Jeg har sett filmen ''Et helt halvt år'' på tv. Har sett den en gang før, men den er så fin at jeg ville se den en gang til. Jeg anbefaler virkelig å se den, en så herlig og fin film skal du lete lenge etter. Men så er den så trist også.. greier ikke å la være å felle et par tårer under denne filmen. Nå blir det to dager til med fri, så det blir godt. Skal i bursdag til morfar i morgen som fyller 89 år, så det blir koselig. Ønsker dere en fin kveld videre!


 

UKENS BLOGG

 • 09.04.2017 - 12:24

Hei, og god søndag! I går var jeg på jobb, var ferdig klokka 4 så jeg kom litt tidligere hjem. Jeg fikk en pakke med påskegg med ei jeg jobber sammen med, fordi at jeg ville bytte vakt med henne! Så det var snilt 😃  Jeg har forresten fått hull i ørene som dere ser, et par stykker av de jeg jobber med har vært på ørehullkurs, så jeg fikk det gratis! Måtte bare slå til da. Tåler egentlig ikke sånt, men har ikke reagert enda. Så håper det varer! Syntes det ble kjempefint. Nå kan kunder på Apotek1 få hull i ørene hos oss, hehe.Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen. Jeg trakk ut to vinnere på fredag som fikk et eget innlegg her på bloggen, kanskje det blir din tur neste uke? For å melde deg på, så følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv ''Jeg er med!'' i kommentarfeltet under.

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 07.04.2017 - 18:57Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Cecilie! Hun blogger mest om sin hverdag, skjønnhet, sminke, trening og mye mer. Det er alltid mye variasjon om hva hun skriver om, noe som er bra! Liker headeren og designet hennes veldig godt. 

For å komme direkte til Cecilie sin blogg, trykk HER.
Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Beatrix! Hun har nylig begynt å blogge, men så langt liker jeg bloggen hennes veldig godt. Hun blogger mest om sin hverdag, mote og sminke. Liker designet hennes veldig godt. Hun er flink til å skrive, og med å variere innleggene sine. Fine bilder av god kvalitet. 

For å komme direkte til Beatrix sin blogg, trykk HER.

FOREVER LIVING

 • 05.04.2017 - 17:39

Jeg fikk melding om at jeg hadde fått en pakke fra Posten i dag, så da var det rett ned på butikken og hente den. Det var Forever Living produktene jeg har ventet på, jeg bestilte meg en pakke som heter ''Everyday Beauty''. Gleder meg masse til å teste ut disse produktene! Dette er noe jeg har lyst til å jobbe med videre, syntes du også dette hørtes spennende ut? Jeg trenger også en kollega som også kunne tenke seg å jobbe hjemmefra. Det beste er at det er helt valgfritt hvor mye tid du vil legge i det, og du kan tjene dine egne penger. Send en epost på hege.valldal@hotmail.com, eller send meg en melding på facebook hvis du syntes dette hørtes interessant ut 😃I denne pakken fikk jeg (fra venstre): Aloe First, som er en spray for å berolige huden. Så fikk jeg Aloe vera cleanser, som du skal bruke til å rense huden din med morgen og kveld. Aloe Moisturizing Lotion kan du bruke både til ansikt, hender og kropp! Forever Aloe Scrub er en skrubb du kan bruke 1-2 ganger i uken for å fjerne døde hudceller og smuss. Forever Marine Mask brukes også 1-2 ganger i uken, den skyller du av etter 15-20 minutter. Jeg fikk også et serum som skal gi huden glød, den testet jeg ut i dag, og syntes den ga mye fukt og luktet godt! Gleder meg til å teste ut disse, skal gi dere mer tilbakemelding når jeg har fått prøvd alt sammen! Har du testet ut noen produkter fra Forever Living?

UKENS BLOGG

 • 02.04.2017 - 13:00

Hei, og god søndag 😃  I går hadde jeg fri fra jobb, så da var jeg og stripet håret mitt lysere. Jeg ble utrolig fornøyd! Skal ta litt bilder i dag, så dere får se resultatet i løpet av de neste dagene. Nå er jeg så blond som jeg vil være. Fikk god service også, vann og kanelsnurrer, hihi. Det er så godt å vaske håret med frisøren, og bli massert skikkelig i hodebunnen. Så det nøt jeg! Jeg startet på antibiotika i går, og blir ferdig med den på onsdag. Så blir det kontroll igjen om to uker etter det, for å se om jeg har blitt kvitt infeksjonen. Syntes det var bra de fant ut hva som var galt! Denne uken her har jeg kjøpt en del billige klær igjen. Jeg greier ikke la være, haha. Når man finner fine tightser og topper til kun 15 kroner på New Yorker så må man bare slå til! Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen. Jeg trakk ut to vinnere på fredag som fikk et eget innlegg her på bloggen, kanskje det blir din tur neste uke? For å melde deg på, så følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv ''Jeg er med!'' i kommentarfeltet under.

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 31.03.2017 - 21:10Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Dreamofstyle! (Fant ikke ut navnet hennes, så da skriver jeg bloggnavnet istedet) Hun blogger mest om sin hverdag, mote, tips og mye mer. Jeg liker denne bloggen fordi at det er alltid variasjon, hun har god kvalitet på bildene hun bruker og jeg blir i godt humør av å lese den! Fin header har hun også. Hun er veldig flink til å ta antrekksbilder.

For å komme direkte til Dreamofstyle sin blogg, trykk HER.
Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Cassandra! Hun blogger mest om sin hverdag, tips og sminke. Hun deler mye av sin hverdag, noe som er gøy å lese om! Hun bruker fine bilder av god kvalitet i innleggene sine. Og så har hun et søtt og enkelt design!

For å komme direkte til Cassandra sin blogg, trykk HER.

ROSA MAC

 • 29.03.2017 - 22:07

Dette rosa tastaturet fikk jeg i posten fra Wish, så har jeg en rosa Mac! Er veldig fornøyd med det, syntes pcen min ble enda finere nå. I dag har jeg vært på jobb, etter det så shoppet jeg en del billigere klær, var så mye på salg på BikBok og New Yorker! Jeg fikk forresten svar på blodprøvene i dag, de var helt fine. Men de fant noe i urinen min, en infeksjon. Så jeg må gå på antibiotika. Legen min sa hun trodde det var derfor jeg har hatt disse smertene, så etter antibiotikakuren håper jeg magen min blir fin igjen! Godt at de fant ut hva som var galt. Jeg kommer til å bli overlykkelig om smertene forsvinner! Nå lager kjæresten min pasta til oss, det ble litt sen middag i dag, hehe. Men vi har vært ganske mye ute i dag, så da ble det sånn! Kjenner det skal bli godt med mat nå. Jeg skal jobbe i morgen og fredag, og så har jeg helg også. Er ikke ofte jeg har fri på en lørdag, men det skal bli deilig. Da blir det nok en tur ut på byen fredagskvelden! Jeg skal bleke håret mitt også på lørdag, så det gleder jeg meg til. Har ikke lagt ut så mye bilder av meg selv i det siste, det er på grunn av håret mitt hvis dere lurer, haha.

VINNEREN AV GIVEAWAY

 • 28.03.2017 - 20:01

Da har jeg trukket vinneren av nattkrem fra Yves rocher - gratulerer til CathrineI dag har jeg hatt fri, så jeg har vært på trening i dag. Var ikke helt i form egentlig, men når jeg var ferdig følte jeg meg mye bedre med en gang! Nå har jeg kjøpt inn noen dråper fra Sunkost som skal hjelpe mot luftplager. Jeg skal ta det 3 ganger daglig, etter måltid. Skal gi tilbakemelding om jeg føler at det funker! Ringte til legesenteret i dag og spurte om blodprøvene mine, først så sa hun de var fine, men så sa hun plutselig at det sto noe der. Så var det noe hun ikke forsto, så sa hun at en annen skulle ringe opp igjen i morgen. Så nå mistenker jeg at de har funnet noe, ble veldig nysgjerrig ihvertfall. 

Ha en fin tirsdagskveld videre 

UKENS BLOGG

 • 26.03.2017 - 13:45

Hei, og god søndag 😃  I går var jeg helt utslitt etter jobb, så når jeg kom hjem orket jeg ingenting før et par timer senere, haha. I tillegg spiller ikke magen min helt på lag, er så oppblåst og jævlig at jeg må nok kjøpe meg noe mot luftplager snart. Syntes det er rart legen ikke har gitt meg noe mot det, men jaja. Jeg har tatt blodprøve og sjekket for matallergi, så på tirsdag skal jeg ringe og få svar. Det er så kjipt når du har slike smerter, men så finner de ikke ut av hva det er. Og du vet at noe er galt med kroppen din.

I dag skal jeg bare slappe av hjemme. Pappa kommer hjem fra tur i dag, han har vært i Sverige og handlet, så gleder meg til han kommer hjem og få se hva han har kjøpt! Han har nok kjøpt inn et par bokser med Capri Sonne til meg, hehe. Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen. Jeg trakk ut to vinnere på fredag som fikk et eget innlegg her på bloggen, kanskje det blir din tur neste uke? For å melde deg på, så følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv ''Jeg er med!'' i kommentarfeltet under.

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 24.03.2017 - 13:00Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Ingvild! Hun blogger mest om sin hverdag, mote, tips, og personlige innlegg. Hun har nylig begynt å blogge, men må si jeg liker den ganske godt så langt. Hun har et fint design og en fin header. Hun tar fine bilder til bloggen som er av god kvalitet, og er veldig flink til å skrive! Hun deler mye av sine tanker og meninger, som er spennende å lese om.

For å komme direkte til Ingvild sin blogg, trykk HER.
Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Oda! Hun blogger mest om sin hverdag, mote, mat, personlige innlegg og mye mer. Hun deler mye av sin hverdag og tanker, noe som er spennende å lese om! Hun har et fint og kreativt design som jeg liker veldig godt. Hun tar fine bilder til bloggen som er av god kvalitet.

For å komme direkte til Oda sin blogg, trykk HER.

UKENS BLOGG

 • 19.03.2017 - 13:00

Hei, og god søndag 😃

I går var jeg på jobb, og når jeg kom hjem igjen fikk jeg servert kebab til middag. Det var godt! Jeg hadde også fått post, fikk et gavekort fra H&M på 200 kroner som jeg vant fra Rabble. Jeg er i et samarbeid med de, og så skrev jeg et blogginnlegg for de som jeg vant på. Det er veldig gøy å blogge når man får noe tilbake for det! Jeg har kjøpt meg 5 nye topper i Ålesund, som var utrolig fine. Skal ta bilde og vise til dere også en dag så dere får se! I dag skal jeg på trening, og ellers bare slappe av hjemme. Bruker å drikke proteinpulver etter trening, den jeg kjøpte var utrolig god, den smakte rett og slett vaniljesaus, haha. Så den kommer jeg til å bruke i lang tid fremover!Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen. Jeg trakk ut to vinnere på fredag som fikk et eget innlegg her på bloggen, kanskje det blir din tur neste uke? For å melde deg på, så følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv ''Jeg er med!'' i kommentarfeltet under.

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 17.03.2017 - 13:00Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Line! Dette er en blogg jeg ikke har sett før, men må si at jeg ble positivt overrasket når jeg tok en titt! Hun blogger mest om sin hverdag, mote, sminke, og en del personlige innlegg. Hun har en fin header med et søtt design. Hun har også videoer en gang iblant, noe som er gøy å se på! Hun har store bilder av god kvalitet i sine innlegg, og byr mye på seg selv. Dette er en blogg jeg anbefaler å ta en titt på!

For å komme direkte til Line sin blogg, trykk HER.Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Amalie! Hun blogger mest om sin hverdag, mote, reise, matoppskrifter og mye mer. Hun har et fint og oversiktlig design på sin blogg. Hun bruker bilder av god kvalitet som man blir inspirert av! Hun er veldig flink til å ta fine bilder til bloggen. Det er mye variasjon i det hun legger ut, så alltid noe spennende å lese. Anbefaler å ta en titt!

For å komme direkte til Amalie sin blogg, trykk HER.

YOU LOOK SO COOL

 • 16.03.2017 - 13:00

Dette kule dekselet fikk jeg i posten fra Wish for et par dager siden - dette var jeg veldig fornøyd med! Elsker å bestille deksler derfra, fordi det er så billig. Dette dekselet kostet meg kun 18 kroner. Bedre å kjøpe det der enn i vanlige butikker ihvertfall, der hadde det sikkert kostet meg en 100 lapp eller mer. Så jeg anbefaler å kjøpe deksler derfra om du trenger et par nye! Nå i skrivende stund er jeg i Ålesund, vi kom hit i går. Jeg har tenkt meg til frisøren og spørre om de kan farge etterveksten min i dag. Jeg vil bli enda litt lysere ellers også, for noen deler av håret mitt ser brunere ut enn andre steder. Så da håper jeg det blir fint, skal selvfølgelig vise dere bildet av resultatet også! Været er skikkelig kjipt om dagen, det blåser utrolig mye og noen ganger kommer det byger med regn og hagl. Det frister veldig lite å gå ut da! 


Bestiller du deksler fra Wish?

NY HEADER

 • 15.03.2017 - 13:00

Nå har jeg fått meg ny header igjen - og jeg ble kjempefornøyd! Det er Ane som har laget headeren min, bloggen hennes finner du HER. Hun lager design og header til folk for en billig penge, i tillegg er hun veldig flink! Jeg blir veldig fort lei av headerne jeg har, vil alltid ha noe nytt. Men denne ble jeg veldig fornøyd med, så denne kommer jeg nok til å ha en stund! Anbefaler å spørre henne om du trenger et nytt design eller en ny header på din blogg. Nå får vi se hvor lenge jeg greier å ha denne før jeg skifter igjen, hehe 😜
Hva syntes du om headeren?

GIVEAWAY - VINN NATTKREM

 • 14.03.2017 - 13:00

Nå er det lenge siden jeg har hatt giveaway her på bloggen - så nå tenkte jeg det var på tide med en ny! Denne gangen kan du vinne en antiage nattkrem i merket Yves Rocher. Denne fikk jeg som gave fordi jeg bestilte meg bodylotion fra samme merke. Jeg har veldig mange kremer og sånt fra før, så da tenkte jeg hvorfor ikke heller gi den til en av de fine leserne mine? Det er alltid gøy å glede noen 😃
For å vinne denne kremen må du gjøre disse to tingene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv ''Jeg er med!'' i kommentarfeltet under + din epost adresse.

VEKTEN STÅR STILLE

 • 11.03.2017 - 13:00

Hei, og god lørdag! Jeg og kjæresten min har vært i Ålesund nå i tre dager, og vi har kost oss masse. Jeg har også kjøpt inn litt nytt, som jeg tenkte å vise dere. Disse skoene på bildet under kjøpte jeg til kun 150 kroner på XXL, det var så billig at jeg bare måtte kjøpe de. Disse har jeg tenkt til å bruke på trening, det er motiverende å trene med nye treningssko syntes jeg!Jeg har også kjøpt inn proteinpulver, det er noe jeg har hatt lyst til å teste ut. Jeg føler at jeg ikke får så mye fremgang på treningen som jeg ønsker, så da håper jeg at proteinpulveret kan hjelpe meg med det! Vekten står bare stille, så enten er det jeg som ikke gjør noe riktig, eller så har jeg fått mindre fettforbrenning med årene, haha. Gleder meg ihvertfall til å teste det ut, denne er med vaniljesmak og er nok til 18 serveringer. Tenkte det var lurt å kjøpe noe lite istedet for en stor boks med en gang. Var også innom Rusta en tur, de har så mye fint og billig der! Den butikken anbefaler jeg å sjekke ut om du ikke allerede har vært der. Jeg fant en sykt god parfyme der til kun 50 kroner, den luktet utrolig godt. Jeg har egentlig nok parfyme, men når jeg finner noe som lukter så godt må jeg bare kjøpe det. Det er typisk meg å kjøpe noe selv om jeg har nok av det, hehe 😜 Hva syntes du om innkjøpene?

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 10.03.2017 - 13:00Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Helene. Hun blogger mest om sin hverdag, mote, personlige innlegg og tips. Hun har et fint design, og bruker fine bilder av god kvalitet i innleggene sine. Likte også headeren hennes veldig godt! Hun har veldig god variasjon i sine innlegg, hun blogger alltid om mye forskjellig som gjør det spennende å lese. Anbefales!

For å komme direkte til Helene sin blogg, trykk HER.Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Heidi! Hun blogger mest om sin hverdag, mote, innkjøp og mat. Elsker designet hennes! Hun bruker bilder av god kvalitet, som er inspirerende å se på. Hun er veldig flink å ta antrekksbilder til bloggen, og har en kul stil. 

For å komme direkte til Heidi sin blogg, trykk HER.

UKENS BLOGG

 • 05.03.2017 - 13:00

God morgen! Har dere hatt en fin helg? I går kom jeg og kjæresten min hjem igjen fra Ålesund. Vi har slappet av og bare kost oss i 3 dager, og jeg har vært på jobb torsdag og fredag. Neste uke skal jeg bare jobbe på lørdag! Så da blir det mye tid til blogg og trening. Jeg og kjæresten har komt til sesong 5 på The walking dead nå, vi er helt hekta, haha. Når sesong 5 er ferdig må vi se resten på et annet sted, for de har ikke flere på viaplay. I dag har jeg tenkt meg på trening, og etter det skal jeg bare slappe av her hjemme og kose meg 😊Fine Ålesund 😍


Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen. Jeg trakk ut to vinnere på fredag som fikk et eget innlegg her på bloggen, kanskje det blir din tur neste uke? For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv ''Jeg er med!'' i kommentarfeltet under.

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE - DEL 2

 • 04.03.2017 - 15:00

Hvis du fikk et ønske, hva ville det vært og hvorfor?
Å vinne 171 millioner i vikinglotto! Da hadde jeg reist jorda rundt og nytt livet rett og slett. Jeg hadde aldri mer trengt å jobbe, jeg hadde kjøpt meg hus til meg og kjæresten og hatt et liv i luksus. Det hadde vært helt fantastisk! Selv om det sannsynligvis aldri kommer til å skje.

Hvis du kunne snakket et annet språk enn norsk, hvilket språk ville det vært?
Det må være språket kjæresten min snakker, som er kurdisk. Alle i familien hans prater kurdisk, så litt dumt at jeg ikke kan snakke med de. Da må kjæresten min oversette til oss. Det er bare to av brødrene hans som kan engelsk. Og når han snakker med venner og slikt, er det irriterende å ikke skjønne noe av det de snakker om, haha.

Hvor lenge har du og kjæresten vært sammen? 
Vi har vært sammen i 1 år og 2 måneder! Det har vært den fineste tiden i mitt liv. Jeg gleder meg til mange flere år sammen med han 😍

Hva er ditt favorittmåltid i løpet av dagen?
Det må bli middag! Det som er høydepunktet i løpet av dagen, hehe. Men når jeg har fri, er jeg veldig glad i en god frokost også, da bruker jeg å lage meg en omelett med ost og skinke. Ønsker du å stifte familie?
Nei, ikke enda. Men jeg har veldig lyst på katt da, haha! Ser ikke for meg som mamma i det hele tatt, men hvem vet hva fremtiden bringer? Jeg har egentlig aldri hatt lyst på barn. Men det kan jo forandre seg 😊

Planer for fremtiden?
Det må bli å flytte sammen med kjæresten min i en fin leilighet. Kjæresten min prøver å finne seg en ny jobb i nærheten av der jeg jobber også, og etter det har vi tenkt å finne oss et fint sted å bo.

Hvilke blogger leser du mest?

Jeg leser veldig mange blogger i løpet av en dag, alle de som jeg følger i tillegg til mange av de som er på topplista. Så om jeg skulle skrevet opp alle bloggene jeg leste, hadde den listen blitt veldig lang! 

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 03.03.2017 - 15:00

PS. Nå kommer ukens blogg anbefalinger ut på fredager istedet for lørdager!Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Victoria. Hun blogger mest om sin hverdag, personlige innlegg, tips og mye mer. Jeg elsker at hun byr mye på seg selv, og hun skriver om ting som mange andre kan kjenne seg igjen i. Hun har bilder av god kvalitet i innleggene sine, og dette er en blogg som jeg blir inspirert av, og glad av å lese. Denne bloggen anbefaler jeg virkelig å ta en titt på! 

For å komme direkte til Victoria sin blogg, trykk HER

Processed with VSCO with b5 preset

Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Nora! Hun blogger mest om hverdag, sminke, personlige innlegg, antrekk, og mye mer. Hun har fine bilder av god kvalitet i sine innlegg, og hun blogger alltid om mange forskjellige ting så det blir spennende å gå inn og se hva hun har skrevet om. Jeg syntes hun er veldig reflektert, og en flink blogger! Anbefaler å ta en titt innom denne bloggen.

For å komme direkte til Nora sin blogg, trykk HER

MY FAVORITE BREAKFAST

 • 02.03.2017 - 12:00

- OMELETT MED OST OG SKINKEDen beste starten på morgenen, spør du meg! Har blitt helt hekta på omelett med ost og skinke til frokost, det smaker jo helt fantastisk også. Jeg bruker ristet brød ved siden av med smør på. Egg har i tillegg alt av næringsstoffer som kroppen trenger - unntatt vitamin C. Så hvis du for eksempel drikker et glass appelsinjuice ved siden av, så har du dekket alt! Hvor fantastisk er ikke det? I tillegg metter den ganske lenge også, jeg blir ihvertfall ikke sulten igjen før middag. 


Hva er din favorittfrokost?

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE - DEL 1

 • 28.02.2017 - 12:00

Når begynte du å blogge, og hvorfor?
Jeg begynte å blogge i Juni 2015, men da blogget jeg bare av og til, når jeg følte for det. Skikkelig interesse av det fikk jeg ikke før lenge etterpå, kanskje sommeren 2016. Jeg begynte å blogge fordi jeg syntes det er gøy, og så får jeg så mange fine kommentarer, i tillegg elsker jeg å lese andre sine blogger og få inspirasjon!

Hvordan har du det nå?
Jeg har det veldig bra for tiden, takk som spør! Er veldig glad i livet mitt slik det er nå, jeg er heldig som har familien og kjæresten min. Kunne ikke vært mer fornøyd! Har ikke noe å klage over for å si det sånn 😃

Favorittprodukter innenfor sminke?
Når jeg sminker meg, bruker jeg full pakke. Det vil si primer, concealer, foundation, mascara og eyeliner. Men mitt favorittprodukt må nok bli Estee Lauder sin foundation fra Kicks, den dekker sykt bra og er det beste produktet jeg har brukt for huden min. Den koster litt over 400 kroner, men er helt klart verdt pengene! 

Hva gjør du nå for tiden, skole eller jobb?
Jeg er utdannet apotektekniker, så jeg jobber på apotek! Jeg trives veldig godt i jobben min, og elsker å tjene mine egne penger. Jeg har ikke tenkt til å gå mer skole. Farmasøyt har jeg ikke lyst til å bli, grunnen til det er at jeg ikke kan matte, og det er det en del av hvis du skal videreutdanne deg. I tillegg er jeg ikke glad i å ta ansvar. Når man er farmasøyt har du et veldig stort ansvar for at alt er riktig med medisiner og alt som må gjøres i apoteket, og det føler jeg ikke passer til meg.Hvordan ble du lys så fort og har det slitt masse på håret ditt?
Først var jeg hos en frisør der jeg følte håret mitt ikke ble så lyst som jeg ville ha det. 3 måneder senere var jeg hos en annen frisørsalong som blekte det lyst med en gang, så da ble jeg veldig fornøyd! Jeg bruker Bed Head shampoo og balsam som gir mye fuktighet, i tillegg til hårkur 1-2 ganger i uken, og en god hårolje etter jeg har dusjet håret. Så er det viktig å bruke varmebeskyttende spray før man retter ut håret eller føner det. Hvis man bruker gode produkter til håret og pleier det godt, så blir det ikke slitt!

Hva er drømmejobben din?

Drømmejobben min det er å jobbe som blogger på fulltid, i tillegg til å jobbe som modell ved siden av. Det er det som er drømmen! Ikke at jeg tror det kommer til å skje da, hehe 😋  Men det er lov å håpe! 

Hvordan er din morgenrutine?

Når jeg har fri, så bruker jeg å stå opp klokka 11. Så står jeg opp og ordner meg på badet, deretter lager jeg meg en god frokost, som oftest omelett med ost og skinke. Så logger jeg meg inn på blogg.no, der jeg enten jobber med min egen blogg eller leser andre sine blogger. En perfekt start på dagen!

Hvordan møttes du og kjæresten?

Vi møttes på restauranten der han jobber! Jeg har også skrevet et eget innlegg om hvordan vi ble sammen her på bloggen. Du kommer direkte til innlegget ved å trykke HER

UKEN SOM GIKK // BARNEVAKT, OVERNATTING, FORKJØLET, ET HELT HALVT ÅR ++

 • 27.02.2017 - 12:00

Ukens høydepunkt... Det må bli onsdagen, for da hadde jeg fri fra jobb! Var bare hjemme og slappet av, i tillegg var vi barnevakt og hadde overnattingsbesøk av Nathaniel, så det var koselig.

Ukens sang... Solo dance - Martin Jensen

Ukens nedtur...
At det har kommet snø igjen! Er så lei av snø nå. I tillegg til at jeg har blitt litt småforkjølet, så det er litt kjipt. Men det går sikkert fort over! Jeg har veldig godt immunforsvar så jeg blir nesten aldri syk. I tillegg blir jeg veldig fort frisk igjen når jeg først har blitt det.Ukens beste innkjøp... Det må bli de rosa skoene jeg kjøpte meg til kun 399 kroner. De var jeg veldig fornøyd med! Bruker de på jobben, og syntes de er veldig gode å gå i så langt.

Ukens film...  
Et helt halvt år! Så den gikk på tv her en dag, og jeg har alltid hatt lyst til å se den. Det var en fin film, med masse humor. Men også veldig trist! Den anbefaler jeg alle å se.

Ukens mest leste innlegg...

MIN DRØMMEREISE
NEW SHOES

SANEX INTIMVASK

UKENS BLOGG

 • 26.02.2017 - 12:00

Hei, og god søndag! I går var jeg sliten etter en uke med masse jobbing, så det var godt å komme hjem til god middag. Nå har jeg heldigvis fri til torsdag igjen, så det skal bli godt! Dagen i dag skal jeg bare bruke til å slappe av og kanskje vaske litt. Jeg har blitt litt forkjølet, og så blir jeg veldig fort sliten, håper at det går over fort! Så det er litt kjedelig da. Så da tenkte jeg at dagen i dag skal jeg bare slappe av, selv om jeg burde tatt meg en tur på trening. Men det får jeg ta igjen denne uken som kommer, for da har jeg god tid!Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen. Jeg trakk ut to vinnere i går som fikk et eget innlegg her på bloggen, kanskje det blir din tur neste uke? For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv ''Jeg er med!'' i kommentarfeltet under.

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 25.02.2017 - 13:00Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Siri! Hun blogger mest om sin hverdag, trening, mat og mye mer. Det er alltid noe nytt og spennende å lese på denne bloggen! Hun har et veldig fint design med en kreativ header. Hun bruker fine bilder av god kvalitet som man blir inspirert av. Det anbefales å ta en titt innom denne bloggen!

For å komme direkte til Siri sin blogg, trykk HER.Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Julie! Hun blogger mest om sin hverdag, mote, og personlige innlegg. Elsker at hun byr mye på seg selv! Dette er en blogg man blir inspirert av, som du blir glad av å lese. Hun har fine bilder av god kvalitet i innleggene sine, og et stilig design. Anbefales å ta en titt innom denne bloggen!

For å komme direkte til Julie sin blogg, trykk HER

NEW SHOES

 • 23.02.2017 - 13:00

Hei, og god torsdag! For et par dager siden var jeg og kjøpte meg et par nye sko. Jeg trengte nye sko å jobbe i fordi de forrige var så slitte. Jeg syntes disse var så fine, så da måtte jeg bare kjøpe de! I tillegg kostet de bare 399 kroner, så det var billig. Var på XXL og så på sko, men fant ikke så mange jeg likte, i tillegg er det veldig dyrt der. Disse skoene kjøpte jeg på en skobutikk som heter Mani, der har de alt fra finsko til joggesko. I tillegg er det rimeligere priser der, noe som var veldig positivt.Med disse skoene var det kjærlighet ved første blikk! Det var det første som fanget oppmerksomheten min når jeg gikk inn i butikken, og da endte det opp med at jeg kjøpte de også. Dere skjønner sikkert hva som er favorittfargen min på sko, hehe. Alt som er rosa! Jeg kjøper nesten alltid joggesko som er rosa, ellers kjøper jeg vanlige støvletter og sånt i svart.

Hva syntes du om skoene?

ASK ME ANYTHING

 • 22.02.2017 - 12:18

- SPØRSMÅLSRUNDE

Da tenkte jeg det var på tide med en spørsmålrunde her på bloggen - noe som er lenge siden jeg har hatt! Da får dere en sjanse til å bli bedre kjent med meg også. Dere kan spørre meg om alt dere lurer på i kommentarfeltet under, så svarer jeg i et innlegg på bloggen neste uke. Hvis det blir veldig mange spørsmål, så deler jeg det kanskje opp i del 1 og 2. Da er det bare å spørre i vei!
 

SANEX INTIMVASK

 • 21.02.2017 - 13:00Sanex Intimvask er en hypoallergenisk, såpefri og parabenfri intimvask som gir deg en frisk, beskyttet og behagelig følelse hele dagen. Intimvasken har samme pH som den fysiologiske pHen i underlivet og hjelper å motvirke kløe og irritasjoner.

Denne intimvasken her var jeg helt frelst av etter å ha prøvd! Jeg tok med meg et par gratisprøver fra butikken en gang, og da var det gjort. Nå bruker jeg denne intimvasken fast, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Den lukter utrolig godt, i tillegg inneholder den 0% såpe og parabener, og holder huden sunn. Det er viktig å bruke en intimvask som har samme pH som den i underlivet, det vil si en pH verdi mellom 3 og 4. Denne intimvasken anbefaler jeg på det sterkeste å teste ut! 

UKENS BLOGG

 • 19.02.2017 - 13:00

Heisann. Har dere hatt en fin helg? I går var vi i bursdag til tantebarnet mitt Kine som fylte 11 år, det var kjempekoselig. Vi spiste pølse med brød, kake, brownies, muffins og mye annet godt. Beklager for lite blogging de siste dagene - har rett og slett fått en liten skrivesperre og ikke hatt noen ideer om hva jeg skal blogge om. Det skjer vel alle noen ganger, hehe. Tok litt nye bilder i går, så forhåpentligvis kommer inspirasjonen tilbake fort! Nå har jeg fått kjæresten min hekta på The walking dead, så vi har sett mye på det de siste dagene. Har kommet til sesong 2 nå. Jeg elsker den serien, er så utrolig spennende! Er umulig å stoppe å se på det når du først har begynt.Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen. Jeg trakk ut to vinnere i går som fikk et eget innlegg her på bloggen, kanskje det blir din tur neste uke? For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv ''Jeg er med!'' i kommentarfeltet under.

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 18.02.2017 - 19:50Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Malin! Hun blogger mest om sin hverdag, mote, antrekk, sminke, i tillegg til personlige innlegg. Hun varierer innleggene sine, så det er alltid noe nytt og spennende å lese på hennes blogg. Hun har fine bilder av god kvalitet i innleggene sine. Hun har en fin header og et enkelt og oversiktlig design. Denne bloggen anbefaler jeg å ta en titt på!

For å komme direkte til Malin sin blogg, trykk HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset


Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Emma! Hun blogger mest om sin hverdag, mote, tips og trening. Hun har store bilder av god kvalitet i sine innlegg, og et fint design jeg liker veldig godt. Dette er en blogg jeg blir inspirert av, for det er alltid noe nytt og spennende å lese. Det anbefales å ta en titt innom!

For å komme direkte til Emma sin blogg, trykk HER.

LESEGLEDE

 • 14.02.2017 - 22:49

Når jeg var i Ålesund forrige uke var jeg på biblioteket og lånte meg to krimbøker. Jeg har begynt på den første, og den er utrolig spennende! Den handler om en seriemorder som bortfører to personer om gangen, og så må de velge hvem av dem som får overleve. De har en pistol i rommet, så en av de kan skyte den andre om de bestemmer seg for det. Denne boken kommer jeg nok til å lese ut på en eller to dager, kjenner jeg meg rett, hehe. Kanskje jeg skriver en anmeldelse av boken når jeg har lest den ferdig også!Leser du noen bøker for tiden?

UKEN SOM GIKK

 • 13.02.2017 - 13:00

Ukens høydepunkt...  Det må bli fredagskvelden! Jeg og kjæresten min var på besøk hos venninna mi, og så gikk vi ut på byen sammen etterpå. En utrolig koselig kveld. Jeg skulle på jobb klokken 12 lørdagen etterpå, så vi gikk hjem i litt over 2 tiden. Jeg måtte låne sko med venninna mi, siden jeg glemte å skifte sko på jobb, så jeg gikk hjem i arbeidsskoene mine, haha. Så da gikk jeg i svarte støvletter, syntes de var kjempefine. Kanskje jeg skal begynne å gå i det, for det er egentlig ganske fint! 


Verdens beste 

Ukens sang...  Lighthouse (Andrelli Remix) - Hearts & Colors

Ukens beste innkjøp...
Det må bli en svart topp fra Cubus, som jeg syntes var utrolig fin! Brukte den ute på byen på fredag. Får vise den i et annet innlegg, for akkurat nå er den til vask!

Ukens nedtur...
Kan ikke komme på noen nedturer denne uken! Har kost meg masse sammen med kjæresten min, ingenting som er bedre enn det.  

Ukens film....
Fathers & Daughters. For en nydelig film! Felte et par tårer gjennom denne filmen ja, denne anbefales på det sterkeste å se. Er ikke ofte jeg finner filmer jeg blir rørt av, men dette var en utrolig fin film.

Ukens mest leste innlegg...


UNDERSØKELSE

MINE SISTE INNKJØP
UKEN SOM GIKK

UKENS BLOGG

 • 12.02.2017 - 13:00

Hei, og god søndag! Har dere hatt en fin helg?

På fredag var jeg og kjæresten min på besøk av ei venninne av meg. Hun hadde besøk av to kompiser og ei venninne, så vi koste oss og drakk litt før vi gikk ut sammen. Det var en veldig koselig kveld! Var gratis inngang på et utested jeg ikke har vært før, men syntes det var veldig fint der, så dit må jeg gå flere ganger. Venninna mi har fått seg en katt for ikke lenge siden, og den var så utrolig søt! Måtte bare kose og leke med den, jeg som elsker katter.  

Jeg og kjæresten min hadde blitt perfekte foreldre til et sånt lite søtt vesen, hihi. Vi kommer nok til å få katt istedenfor unger! De to neste ukene som kommer har jeg nesten full uke jobb, siden det er noen som skal ha ferie. Så da blir det mer penger på meg! Håper jeg ikke blir for sliten da, siden jeg ikke er så vant med å jobbe så mye, haha. Men det går sikkert fint.Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen. Jeg trakk ut to vinnere i går som fikk et eget innlegg her på bloggen, kanskje det blir din tur neste uke? For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv ''Jeg er med!'' i kommentarfeltet under.

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 11.02.2017 - 22:56Den første bloggen jeg vil anbefale er bloggen til Luna! Hun blogger mest om sin hverdag med spiseforstyrrelsen anoreksia, men også andre ting. Dette er en blogg som jeg syntes er interessant å lese, for hun kommer med så mange gode personlige innlegg. Hun har fine bilder i sine innlegg, og et fint design. Denne bloggen anbefaler jeg å ta en titt på!

For å komme direkte til Luna sin blogg, trykk HER.Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Rebekka. Hun blogger mest om sin hverdag, antrekk, tips, personlige innlegg og mye mer. Hun har en fin header og et fint design som passer godt sammen. Hun bruker fine bilder av god kvalitet på bloggen, som gjør det spennende å lese. Hun varierer med innleggene sine, så det er alltid mye forskjellig å lese om. Anbefales!

For å komme direkte til Rebekka sin blogg, trykk HER.

UKENS BLOGG

 • 05.02.2017 - 13:00

Er det virkelig søndag igjen? Denne uken syntes jeg har gått veldig fort! Jeg har vært i Ålesund sammen med kjæresten min fra onsdag til lørdag, og det var kjempekoselig. Vi har gått sammen ute i byen og han har laget mye god mat til oss. Jeg er heldig som har en så fin kjæreste som tar så godt vare på meg! Jeg var ute i går og drakk fire drinker, og da møtte jeg en jente som jeg kom i kontakt med, vi satt og pratet sammen hele kvelden. Nå er vi venner på facebook, så vi kan holde kontakten der. Kanskje vi møtes igjen en dag, hvem vet?  Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen. Jeg trakk ut to vinnere i går som fikk et eget innlegg her på bloggen, kanskje det blir din tur neste uke? For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv ''Jeg er med!'' i kommentarfeltet under.

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 04.02.2017 - 13:00Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til skjønne Anna! Hun blogger mest om mote, skjønnhet og livet hennes som tobarnsmor. Hun har en fin header og et fint design på bloggen, noe som gjør at man får lyst til å lese mer. Hun legger også ut en del antrekksbilder, og hun har bilder av god kvalitet. Hun blogget før på en annen plattform, og har nylig begynt å blogge på blogg.no. Og det håper jeg hun fortsetter med! Det anbefales å ta en titt på denne bloggen her.

For å komme direkte til Anna sin blogg, trykk HER.Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til søte Malin! Hun blogger mest om sin hverdag med sin familie, meninger, mote og andre ting. Hun har en fin og ryddig blogg med et fint design. Hun bruker bilder av god kvalitet i innleggene, og hun blogger alltid om mye forskjellig. Hun skriver også personlige innlegg, noe som er interessant å lese. Dette er en blogg jeg anbefaler å ta en titt på!

For å komme direkte til Malin sin blogg, trykk HER.

PÅ TOPPLISTEN

 • 03.02.2017 - 18:40

Så gøy å se at innlegget jeg publiserte i går falt i smak! Det førte til og med til at jeg kom på topplisten i dag, da jeg hadde 119 lesere som var innom bloggen! Det er ikke ofte det skjer. Langt nede på lista, men gøy selv om! Jeg har vært på denne lista en gang før også, men det er lenge siden. Legg gjerne igjen en kommentar under om hva dere vil lese mer om på bloggen, så jeg vet hva slags innlegg som faller i smak hos dere. Det er ikke alltid lett å vite hva slags innlegg som er interessant å lese om, så hadde vært fint med deres meninger!Har du vært på topplisten før?

UKENS BLOGG

 • 29.01.2017 - 13:00

Hei, og god søndag!

I går var jeg på jobb, og tiden gikk utrolig fort siden det var mye folk. Vi har til og med fått egen tv på apoteket, og gratis wifi til og med! Det var nok på grunn av at vi ble månedens apotek for en stund siden, så det var en hyggelig overraskelse å få. Nå kan alle vi som jobber der sitte og se på tv i pausen! Planene i dag er gå på trening, og ellers bare slappe av hjemme. Neste uke skal jeg bare jobbe torsdag og fredag, så det blir en del fri da også. Da blir det nok en del kvalitetstid med kjæresten!Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen. Jeg trakk ut to vinnere i går som fikk et eget innlegg her på bloggen, kanskje det blir din tur neste uke? For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Skriv ''Jeg er med!'' i kommentarfeltet under.

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 28.01.2017 - 13:00Den første bloggen jeg vil anbefale er bloggen til skjønne Benedikte! Hun blogger mest om hverdag, og kommer med mange personlige innlegg, noe jeg liker veldig godt. Hun legger ut matoppskrifter, og har et fint design med store bilder av god kvalitet. Dette er en blogg jeg nylig har begynt å lese, og kommer garantert til å følge den videre. Anbefaler alle å ta en titt på denne bloggen!

For å komme direkte til Benedikte sin blogg, trykker du HERDen andre bloggen jeg vil anbefale er bloggen til nydelige Anja-Kristin! Hun blogger mest om sin hverdag, personlige innlegg, matoppskrifter, trening og mote. Hun har et fint design med en nydelig header. Det er god kvalitet på bildene, og man blir i godt humør av å lese denne bloggen! Dette er en blogg jeg også nylig har begynt å lese, som jeg kommer til å fortsette med. Anbefales!

For å komme direkte til Anja-Kristin sin blogg, trykker du HER.

INSTAGRAM LATELY

 • 27.01.2017 - 12:24
 Her er noen av mine siste Instagram bilder. Hva syntes dere? For dere som vil er det bare å følge meg, hegevalldal heter jeg der. Legg gjerne igjen din instagram i kommentarfeltet under!

FILMTIPS - THE PARENT TRAP

 • 26.01.2017 - 11:52- THE PARENT TRAP -

Hallie Parker bor sammen med sin far i California. Annie James bor sammen med sin designer-mor i London. Hallie og Annie møtes på sommerleir og fyker umiddelbart i tottene på hverandre. Etter hvert ser de hvor like de er hverandre, også fysisk. De finner ut at de er tvillinger som har vokst opp hos hver sin forelder, og da bestemmer de seg for å bytte plass. De starter så å klekke ut en plan for hvordan de kan få sine fraskilte foreldre sammen igjen, så de selv kan leve som søstre.

Dette er en morsom komedie som jeg lo mye av! Det er Lindsay Lohan som spiller begge tvillingene i denne filmen. Selv syntes jeg det hadde vært gøy om hun hadde hatt en tvillingsøster i det virkelige liv også! Denne filmen finner du på Viaplay.
 

 

JEG GRÅTER

 • 24.01.2017 - 13:00Ikke fordi jeg er trist, men fordi jeg tror jeg akkurat har hørt den fineste sangen i hele mitt liv.


Vi har mange gamle cd'er i bilen vår, og noen ganger bruker vi å skifte musikk når vi kjører bil. Denne sangen jeg hørte var en sang av SarahMcLachlan, som heter Fallen. Wow, for en stemme sier jeg bare! Noe så nydelig. Så når vi kom hjem igjen måtte jeg søke opp sangen på youtube, og da kunne jeg ikke gjøre annet enn å gråte. Jeg er egentlig ikke fan av sånne rolige sanger, men denne var helt utrolig. Jeg legger igjen sangen under, så dere får høre den også. Det er bare å nyte! Hun har mange flere sanger også som er utrolig fine.

UKEN SOM GIKK // LYKKERUS AV LØNN, RØD KJOLE, ET LITE UHELL, STAR WARS ++

 • 23.01.2017 - 13:00

Ukens høydepunkt...
At jeg fikk lønn på torsdag! Blir alltid i lykkerus hver gang jeg får mer penger inn på kontoen, hehe. Og så er jeg utrolig glad for at snøen har komt bort, det var på tide. Hvis det hadde blitt litt varmere nå, hadde det vært perfekt!

Ukens sang...
Let me hold you (Turn me on) - Dante Klein


Ukens beste innkjøp...
Det må være den røde kjolen jeg kjøpte på Gina Tricot til kun 29kr! Jeg har aldri kjøpt en kjole før som har vært så billig. Så der gjorde jeg et bra kupp. Den er perfekt til en kveld ute på byen.Ukens nedtur...
Denne uken har jeg ikke hatt noen nedturer, men jeg hadde et lite uhell på lørdag når jeg kom hjem fra jobben! Skulle spise middag, og når jeg var ferdig å skylle av tallerkenen min og skulle ha den i oppvaskmaskinen greide jeg å miste den på gulvet så den ble knust! Snakk om å være slepphendt da.. 

Ukens film...
Star Wars - The force awakens. Denne filmen så jeg med storebrødrene mine på kino i 2015, og den falt i smak! Har ikke sett noen av de andre filmene, men denne likte jeg veldig godt. Så når jeg fant den på Viaplay her en dag måtte jeg bare se den på nytt igjen! 

Ukens mest leste innlegg...

JEG VANT MUD MASK!
NY HEADER

UKENS BLOGG

 • 22.01.2017 - 13:00

Hei, og god søndag! I går var jeg på jobb igjen, etter å ha hatt fire dager fri. Var ganske mye folk, men det er det alltid på lørdager. Men da går ihvertfall tiden veldig fort, så det er jo bra! Nå skal jeg snart på trening, alltid godt å trene på søndager. Denne uken som kommer skal jeg bare jobbe to dager, så da blir det nok en del trening. Jeg har forresten en glad nyhet til dere, så jeg er utrolig lykkelig om dagen. Kan desverre ikke dele det enda før det er helt sikkert, men så fort vi får vite mer så får dere selvfølgelig vite om det!Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen. Jeg trakk ut to vinnere i går som fikk et eget innlegg her på bloggen, kanskje det blir din tur neste uke? For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Legg igjen din bloggadresse i kommentarfeltet under.

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 21.01.2017 - 13:00Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Ida! Hun blogger mest om sin hverdag og trening, i tillegg til gode tips og anbefalinger. Hun har et fint design, og bruker store og fine bilder i innleggene sine. Hun kommer også med fine antrekksbilder. Dette er en blogg jeg blir motivert av, og kommer til å fortsette å følge videre. 

For å komme direkte til Ida sin blogg, trykk HER.Den andre bloggen jeg vil anbefale er bloggen til Vilde! Ei herlig jente som sprer glede og motivasjon med sin blogg. Dette er en blogg jeg har lest en stund, og det kommer jeg fortsatt til å gjøre så lenge hun blogger. Hun blogger mest om sin hverdag, tips, anbefalinger, antrekksbilder og mye mer! Hun har et fint design, med god kvalitet på bildene sine. 

For å komme direkte til Vilde sin blogg, trykk HER

NY HEADER

 • 20.01.2017 - 12:59

Hei og god fredag, har dere det fint? Selv har jeg vært sammen med kjæresten min her i Ålesund, det har vært koselig. Vi har vært på shopping, spist ute og bare kost oss sammen. Jeg kjøpte meg en utrolig fin rød kjole i går som dere ser på bildet under. Fikk sjokk når jeg så på prislappen og det sto at den kun kostet 29 kroner. Jeg var heldig som fikk den så billig! Kjolen ble kjøpt på Gina Tricot. Kjøpte meg også en svart topp til samme pris. Nå skal jeg og kjæresten snart ut og sitte på cafe, så får vi se om vi kanskje drar ut senere på kvelden.Nå har jeg endelig fått ny header igjen til bloggen, og jeg ble utrolig fornøyd! Var snilleste Albertine som laget den til meg, og hun er kjempeflink til å lage headere. Anbefaler å spørre henne om du trenger en ny header. Jeg tenkte jeg måtte skifte siden jeg ikke har mørkt hår lengre, hehe. I tillegg så har jeg hatt den ganske lenge også. Forandring fryder!Hva syntes du om headeren?

JBL HØYTTALER

 • 19.01.2017 - 13:00- Without music, life would be a mistake

Denne høyttaleren fikk jeg i julegave fra apoteket jeg jobber på. Vi fikk velge hva slags gave vi ville ha ved å krysse av et skjema, så da valgte jeg denne høyttaleren. Jeg er veldig fornøyd med den så langt! Du kan koble den til bluetooth, så man kan spille av musikken sin fra Spotify. Passer bra til meg som elsker musikk! Denne høyttaleren får du kjøpt på Elkjøp til 299kr her
Har du høyttaler?

MY NEW BABY

 • 18.01.2017 - 13:00-  I'd never choose to turn the clock back


Jeg tenkte litt på å bestille meg en klokke her en dag, men så kom jeg på at mamma hadde en fin blå en som hun ikke bruker. Så da fikk jeg den istedet! Jeg bruker egentlig ikke klokke, men har tenkt å bruke det mer nå. Mest når jeg er på jobb og slikt, for da er det greit å passe tiden. Denne klokken ble kjøpt på Ebay for kanskje 9 kroner. Så det var ganske billig! Før når jeg brukte klokke så glemte jeg alltid å ha den av meg før jeg gikk i dusjen, det skal det bli slutt på nå. Håper det ikke bare er meg? Haha.Hva syntes du om klokken?

UKEN SOM GIKK // LOMMEBOK, TRENING, NYE TOPPER, THE HUNGER GAMES ++

 • 16.01.2017 - 13:00

Ukens høydepunkt... Når jeg fikk lommeboken i posten tidligere enn forventet! Da ble jeg glad, for er vant til at du må vente lenge på pakker fra Wish. Så det var en hyggelig overraskelse å få. I tillegg har jeg vært flink og trent 3 dager denne uken, så nå føler jeg meg flink! Tror jeg skal holde meg som mål å trene 3 dager i uken. Trener hele kroppen når jeg først er på treningssenteret, så føler ikke det er nødvendig å trene flere dager enn det.

Ukens sang...  By your side - Jonas Blue, Raye.

Ukens beste innkjøp... De to toppene jeg kjøpte fra Cubus til 49 per stykk, og en hvit genser til 79kr. De var fine! Og billig også siden de var på salg. En dag tok jeg på meg den t-skjorten som det sto ''Beyond'' på, så begynte jeg å lure på hva det betydde på norsk, så søkte jeg det opp. Fant ut at det betydde ''bortenfor''. Hva slags mening gir nå det? Haha. Men fin var den!Ukens nedtur... Vi skulle egentlig få overnattingsbesøk av de tre tantebarna mine på lørdag, men det ble ikke noe av siden mamma ble syk! Så det var litt kjipt. I tillegg har det kommet masse snø ute, noe som er utrolig kjedelig. Håper det kommer regn snart så den går bort.

Ukens film... The hunger games! Så den sammen med kjæresten min på tirsdag, og den falt i smak! Har lest boken til filmen, og det anbefaler jeg alle å gjøre, for den er utrolig spennende. Jeg skiftet nå nylig fra Netflix til Viaplay, for jeg syntes de har mye mer utvalg der i nyere filmer og serier. 


Ukens mest leste innlegg...

MIN BEHANDLING MED DERMAPEN
- HVORFOR SPISE MANGO?

UKENS BLOGG

 • 15.01.2017 - 12:00

Hei, og god søndag! I går var jeg på jobb fra 12-6, og når jeg kom hjem ble det kos med taco på oss. De tre tantebarna mine skulle egentlig sove over i natt, men det ble ikke noe av siden mamma ble syk. Jaja, det får bli en annen gang! Er så irritert for at det har komt snø nå, hater det. Er jo så vått og kaldt. Får bare håpe at den går bort snart. Kan det ikke bare være sommer hele året?Men over til noe annet! Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse. Dette er en konkurranse som er en stund siden jeg har hatt, siden jeg har hatt problemer med kameraet mitt. Men nå kommer det konkurranse hver søndag igjen! For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Legg igjen din bloggadresse i kommentarfeltet under.

HVORFOR SPISE MANGO?

 • 13.01.2017 - 13:00

Visste dere at mango er den mest spiste frukten i verden?

Det er mange ganger jeg kjøper inn en mango som jeg bruker å kose meg med om kvelden istedet for en sjokoladeplate eller en pose med potetgull. Sunt er det også! Jeg syntes det er utrolig godt, og mango er faktisk min favorittfrukt. Det er mange som bruker den til matlaging også. I tillegg er det mange gode grunner til å få i seg denne frukten!

Mango er en god kalium kilde, og rikelig med kalium er viktig for å redusere høyt blodtrykk. En hel mango veier 6-700 gram, og tilfører mer enn 30% av det daglige kalium behovet. Regelmessig inntak av en mango daglig kan bidra til å redusere blodtrykket. Den inneholder svært rikelig med betakaroten som er gode antioksidanter. Frukten er en god A-vitamin kilde og gir deg godt nattesyn. Mango har et høyt innhold av vitamin C som styrker immunsystemet og øker opptaket av jern fra andre matvarer. Mango er like rik på C-vitamin som en appelsin. Mango er også en kilde til folat som reduserer tretthet og utmattelse, samt kostfiber som er gunstig for fordøyelsen. Det er altså mange gode grunner til å spise mango, og det motiverer ihvertfall meg til å spise mer nå enn før!
 


Spiser du mango?

MIN TANNHYGIENE

 • 12.01.2017 - 12:00

Før så slet jeg veldig mye med tannstein, og når jeg var med tannlegen sa de at jeg ikke var langt unna å få en tannkjøttbetennelse. De syntes det var unormalt siden jeg var så ung, og anbefalte meg å prøve en elektrisk tannbørste. Og det angrer jeg ikke på i dag! Nå har jeg ikke tannstein i det hele tatt. En elektrisk tannbørste fjerner mer bakteriebelegg og plakk enn en vanlig tannbørste. Jeg bruker Oral B elektrisk tannbørste som jeg har kjøpt på apoteket der jeg jobber, siden jeg får 30% på alt jeg kjøper der. I tillegg bruker jeg mellomromsbørste for å rengjøre mellom tennene. Det bruker jeg ikke hver dag, men et par dager i uken.Jeg bruker IWhite tannkrem, den har jeg brukt en stund og er veldig fornøyd! Føler at jeg har fått hvitere tenner av den. Den har jeg også kjøpt på apoteket. Tannkremen inneholder virkestoffet PAP, mikrokrystaller og polyfosfat-partikler. PAP virker direkte på misfarging og flekker på tannoverflaten. Mikrokrystaller fjerner misfarging, som ikke er forårsaket av skader på emaljen. Polyfosfat-partikler beskytter tennene mot flekker og har hvithetseffekt på grunn av hemming av plakkoppbygging. Når jeg prøvde tannkremen for første gang, syntes jeg smaken var litt rar, men nå som jeg har brukt den en stund syntes jeg den er frisk og god. Bruker du elektrisk tannbørste?

GOD JUL!

 • 23.12.2016 - 19:25

Da var lille julaften her! 

I dag sto jeg opp og ble med mamma, pappa og mormor for å handle inn de siste julegavene. Jeg manglet to pakker, og nå er jeg endelig ferdig. Kjenner at jeg gleder meg til å feire jul med familien og kjæresten i morgen og spise god mat. Vi blir totalt 8 stykker til sammen hjemme med oss, så det blir koselig! Vi har også vasket huset, og pyntet juletre, så nå er vi endelig klare for julen. Fikk melding om at jeg fikk pakke i posten i dag, det var de tre bodylotionene fra Yves Rocher som hadde kommet, så da var det bare å gå ned på butikken og hente. Trodde ikke jeg skulle få de før jul, men det var jo en god nyhet å få! I tillegg fikk jeg en rød veske og en fuktighetskrem helt gratis i gave med på kjøpet. Vesken var så fin, elsket den! Den kommer jeg til å bruke ofte. Kremen gleder jeg meg også til å prøve, kanskje jeg får en ny favoritt? Kommer til å bruke den som nattkrem, siden jeg har dagkrem fra før av. Hva syntes du om vesken?

JEG VANT NESTEN 7000 KRONER!

 • 14.12.2016 - 14:26

For ikke lenge siden fikk jeg meg spillekort, og nå har jeg spilt Extra et par ganger. I går spilte jeg, og jeg hadde kun 1 tall for å rammen rundt, og hvis jeg fikk det tallet hadde jeg vunnet over 7000 kroner! 14 er nå herved mitt ulykkestall, haha. Var så surt når jeg var så nærme, skulle ikke vært lov å gjøre sånt.. Syntes jeg kunne fått trøstepremie til slutt, men fikk ikke det heller. Jaja, bedre lykke neste gang! Hadde vært en fin julegave til meg selv dette. Men jeg kommer fortsatt til å spille, er jo fortsatt mange sjanser til å vinne mer penger.Spiller du Extra?

BARE FOR DEG

 • 13.12.2016 - 17:44

Hei, går det bra med dere? I dag har jeg hatt fri, så da har jeg vært på trening, noe som var veldig godt. Nå skal jeg ikke på jobb igjen før fredag, heldige meg. Godt å få en del tid til å trene, for da føler jeg meg så mye bedre. Var så glad i går etter jobben, for jeg var innom bokhandelen og kjøpte to bøker i en serie jeg holder på å lese, den første boken heter ''Bare for deg'' av Sylvia Day. Så nå har jeg begynt på bok nummer to i serien, elsker disse bøkene så langt. Hvis du likte Fifty shades kommer du til å elske disse bøkene. For min del syntes jeg at disse bøkene er mye bedre enn Fifty shades, det er mer handling på en måte og ikke bare erotikk. Men en fin blanding! Så disse bøkene anbefales. Har blitt en skikkelig lesehest nå i det siste jeg, haha.Tenk at det bare er 11 dager til jul folkens! Det blir min og kjæresten sin første jul sammen, så det gleder jeg meg til. I januar har vi vært sammen i 1 år allerede, tiden går fort! Er utrolig takknemlig for at han er min, han er en så snill og omsorgsfull kjæreste, og setter alltid meg først. Må være det beste forholdet jeg har vært i noensinne, og gleder meg til mange flere år sammen med han. Så gleder jeg meg mye til julematen, ååh det skal bli så godt. Vi spiser alltid pinnekjøtt, kålrotstappe, pølse og potet. 

Hva spiser dere til jul?

DU ELSKET ALLTID HAVET

 • 09.12.2016 - 19:36

Åltså, wow. Denne boken anbefaler jeg dere å lese, var utrolig spennende! Måtte bare lese og lese for å finne ut hva som skjedde til slutt, tror jeg leste den ut på bare 2 dager. Var innom Boklageret og kjøpte denne boken, for der har de mange bøker som er en del billigere enn å kjøpe i bokhandelen. Og når jeg leste om denne boken, måtte jeg bare kjøpe den. Har blitt veldig glad i å lese bøker nå i det siste, noe jeg egentlig aldri har vært. Men finner jeg slike spennende bøker så må jeg bare lese. 

Hørtes spennende ut ja?

​Nå skal jeg forresten selge kameraet mitt og kjøpe meg et nytt om ikke så lenge, så da blir det blogging igjen! Bestilte Ez Share som fører over bildene fra kamera til mobil, men det passer ikke i det kameraet jeg har nå. Så da blir det nytt. Noen av dere som har noen kamera å anbefale? Vurderer Panasonic, for har hørt at det er ganske bra. 

DET ER SYKT

 • 09.11.2016 - 20:31

Etter en god natt søvn, våknet jeg opp og sjekket facebook.. og da så jeg at Trump vant presidentvalget i USA? Ble helt sjokkert, skjønner ikke at de kan stemme på en slik fyr. Håpte virkelig at Clinton skulle vinne. Likte egentlig ingen av de, men måtte jeg velge mellom de to så ville jeg helt klart stemt på henne. Menmen. Er de som har valgt han, og da får de leve med konsekvensene.

Etter en god frokost, var jeg og mamma en tur på trening. Har vært flink og trent både i går og i dag, pluss i boka til meg. Kom hjem og tok en varm dusj, så ble det fiskekaker i brun saus med potet og makaroni til middag som pappa hadde laget. Har blitt utrolig kaldt ute nå, gruer meg bare jeg vet jeg må ut. Har kjøpt meg ullongs i tillegg til at jeg har en varm og god vinterjakke, men det er fortsatt utrolig kaldt! Resten av kvelden blir det avslapning, med Farmen på skjermen senere i kveld. Sitter med tannbleking i også, bruker å sitte i 45 minutter med den så den får virket ekstra godt. Jeg har tatt ut piercingen min i navlen i dag, for jeg syntes det bare er styr med den, har vært betent og renset med grønnsåpe men det har ikke virket. Så syntes det er best å ikke ha i det hele tatt. Leste om at kirurgisk stål kan inneholde nikkel også, og jeg tåler ikke nikkel. Så kanskje det er grunnen, ikke vet jeg. Nå har jeg ihvertfall ett problem mindre! 


Hva syntes du om valget?

BESTILT MEG KJOLE TIL JUL

 • 08.11.2016 - 17:18

Nå har jeg bestilt meg kjole til jul, på showdress.no. Jeg bare elsket denne kjolen, den var så fin. Når jeg så den så bare visste jeg at denne måtte jeg bestille. Skal på julebord med jobben 3.desember, så da skal jeg bruke denne kjolen, i tillegg til på julaften og nyttårsaften. Og ved andre spesielle anledninger. Har bestilt meg Eye-fi eller hva det heter, som fører over bilder fra kamera til mobil, som jeg gleder meg masse til å få i posten. Da kan jeg endelig få blogge igjen og ta bilder! Noe jeg har savnet masse. I dag har jeg hatt fri, så jeg har sovet lenge, og vært på trening. Jeg jobbet i går, så skal jeg bare jobbe igjen nå på torsdag. Ellers har jeg fri resten av uken! Så det blir godt. Skal til Molde med kjæresten på fredag eller lørdag, og bare kose oss. Tenkte oss i svømmehallen, siden vi ikke har vært der sammen før. Og så på kino må vi gå på en kveld, på tide etter å ha vært sammen i 10 måneder kanskje? Hehe. 

Hva syntes dere om kjolen?

NY KORTHOLDER

 • 02.11.2016 - 15:32

Denne kortholderen fikk jeg i posten for ikke så lenge siden, og må si jeg er veldig fornøyd med den! Jeg har plass til alle kortene mine i den, og den lett og enkel å ha i lommen. Nå har jeg kontroll på alle kortene mine. Jeg har totalt 8 kort til sammen, og i denne er det plass til totalt 24 kort, så jeg har fortsatt en del plass til flere kort om jeg skulle få flere. Jeg har fra før hatt kortene mine i en pengbok, men syntes det er mer oversiktlig å ha alle kortene i en slik kortholder. De forskjellige kortene jeg har er bankkort, busskort, lånekort til bibliotek, treningskort (Holokleros), ansattkort som kan brukes på alle apotek1 i Norge, Kicks kort, big bite kort og spillekort. Jeg har begynt å spille Extra, tror jeg har spilt det sånn to ganger nå, hehe. Var på tide for meg også å skaffe meg spillekort syntes jeg. Så får vi se om jeg er heldig og vinner litt penger også!Hvor oppbevarer du dine kort?

I DET SISTE

 • 01.11.2016 - 16:51

Hei! Står det bra til med dere? Denne uken har jeg vært noen dager i Ålesund med kjæresten. Var og farget øyenbrynene mine, syntes det ble fint! Men vurderer fortsatt å ta permanent, så slipper jeg å sminke de i det hele tatt. I morgen tar kjæresten min ferie, så det blir digg. Skal kose oss masse sammen. Så på torsdag reiser jeg til Ålesund igjen og blir der til lørdag eller søndag. I dag har jeg hatt fri, så da har jeg trent på treningssenteret, i tillegg var jeg helt alene på trening. Det er sikkert ikke så mange som trener så tidlig om dagen, for det er sikkert mange som er på jobb eller skole. Har fått mamma til å melde seg inn også, så da kan vi trene sammen noen ganger. Ble så glad når de begynte med søndagsåpent på treningssenteret, nå kan jeg endelig trene på søndager! Forresten, er det noen av dere som har et kamera der dere bruker å føre over bildene til mobilen? Aner ikke hva jeg skal gjøre, for den appen jeg bruker (Samsung smart camera app) vil de ikke oppdatere så.. Vet ikke om jeg skal skaffe meg et nytt kamera, eller en telefon som har IOS8, som jeg kan bruke kun til bildeoverføring, selv om det virker litt teit å kjøpe bare på grunn av det. Men jeg savner å blogge, så hadde vært så glad om jeg fikk fikset opp i dette. Er kjedelig å blogge kun med mobilbilder, i tillegg blir det ikke så god kvalitet i det heller. Så hvis dere har noen tips, skrik ut.

Ha en fin dag videre!

I MIN HANDLEKURV

 • 25.10.2016 - 18:12


Heisann! Nå er det en stund siden dere har hørt noe fra meg, men nå har jeg funnet ut hva problemet er. Jeg fører bildene mine fra kameraet over til en app som heter Samsung smart camera app på mobilen, og da fant de ut at de ikke hadde oppdatert appen! Så siden jeg har oppdatert mobilen min til IOS10, så funker det ikke. Når jeg hadde IOS8 funket appen helt fint. Så nå har jeg sendt inn klage på app store til den appen, og jeg håper de gjør noe med det fort. For er ganske kjedelig å bare bruke mobilbilder når man blogger. I dag har jeg hatt fri fra jobben, skal ikke jobbe før på fredag. Jeg har sovet lenge, vært på trening sammen med mamma, og så var jeg og handlet litt ting jeg hadde lyst på på Spar. Er 10 kroners marked denne uken, så da kjøpte jeg inn litt forskjellig. Jeg og kjæresten min skal til Ålesund i kveld, så da har vi noe å kose oss med senere. Skal sove der til fredagen, så reiser jeg hjem når jeg er ferdig på jobb. Har tenkt å forme og farge øyenbrynene mine, så skal sjekke ut hvor de gjør sånne ting. Hadde vært veldig godt å slippe å sminke øyenbrynene sine hver dag, hehe. I tillegg er huden min veldig fin nå, kan gå uten sminke på trening, i butikken og slikt uten å være ukomfortabel med meg selv. Så det er veldig bra!


Ha en fin tirsdag, kos dere i kveld!

DEILIG MED FRI

 • 10.10.2016 - 18:00

Heisann!

Håper dere har hatt en fin start på uken! Selv har jeg sovet lenge i dag, sto opp og så gikk jeg en tur på butikken og handlet litt. Jeg kjøpte to poser med grove rundstykker, mango, banan, fiskegrateng og litt sjokolade. I tillegg til en tacobaguett som jeg spiste til frokost. Så i går at den nye boken i Calendar Girl serien skulle komme i butikkene i dag, så jeg fikk mamma til å sjekke. Den hadde kommet, så da var det en jente som ble veldig lykkelig når mamma kom hjem! Da har jeg lesestoff et par dager fremover. Jeg skal bare på jobb torsdag og lørdag denne uken, så det blir deilig med en del fri. Blir jo nesten som høstferie for meg det! I morgen skal jeg og ei venninne til Molde på shopping, så det blir gøy. Tenkte å kjøpe inn en god og varm jakke til vinteren kommer.

Nå er det ikke lenge til jeg er ferdig med antibiotikakuren min, noe jeg er veldig glad for. Må holde på å knuse tabletter, i tillegg til at jeg må passe på hva jeg spiser hele tiden. Så det blir godt å bli ferdig. Jeg blir sittende foran tven fra klokka 8 i kveld. da blir det Jakten på kjærligheten, og Farmen. Er så koselig å ha noe å se på tv igjen! Noen av dere som ser på det?

NYREBEKKENBETENNELSE

 • 05.10.2016 - 19:39

Hei og god kveld!

I dag har jeg bare slappet av og vært ute i sola. Viktig å nyte den når den først er her! I tillegg er det meldt sol i hele neste uke også, kan det bli bedre? I går var jeg som sagt hos legen, og da fant de ut at jeg hadde fått nyrebekkenbetennelse, så det var ikke så rart at jeg hadde hatt smerter! Så da skrev hun ut en antibiotikakur til meg, som jeg skal bruke i 10 dager fremover. Begynte på den i går, så nå har jeg ikke så vondt lengre. Jeg som trodde det var noe farlig, leste symptomer på google og trodde jeg hadde fått kreft, haha. Ble så glad når jeg fikk vite at det bare var en infeksjon. Så nå skal jeg bare slappe av de neste dagene og satse på å bli bra igjen. Denne uken har jeg bare jobbet på mandag, så skal jeg jobbe nå på fredag og lørdag. Neste uke skal jeg bare jobbe på torsdag, så det føles som jeg har ferie fortsatt. Syntes det er godt med en del fri jeg da! Ihvertfall når det er fint vær ute. Nå skal jeg snart se Kjære mamma på TV2 livsstil, og så blir det Farmen senere i kveld. Håper at dere får en fin onsdagskveld videre!

TODAYS BREAKFAST

 • 27.09.2016 - 15:50

Hei, har dere en fin tirsdag? I dag har jeg sovet lenge, så startet jeg dagen med en omelett og et glass appelsinjuice til frokost. Sunt og godt! Denne uken er min siste uke med ferie, så den skal nytes. Blir heldigvis en rolig start på jobb, for neste uke skal jeg bare jobbe 3 dager. Ble ikke noe ferie på meg og kjæresten, for sjefen hans har fortsatt ikke kommet hjem fra ferie. Men vi har jo kost oss sammen i Ålesund når han har hatt fri, så litt kvalitetstid har vi hatt likevel. Bare synd at noen skal ødelegge for andre og bare bryr seg om seg selv. Sjefen hans har vært borte i snart 2 måneder, er jo ingen som tar ferie så lenge! I tillegg svarer hun ikke når de ringer og sender meldinger til henne. Dårlig gjort. Gleder meg til kjæresten min finner en ny jobb, for å si det sånn.I posten i dag fikk jeg en fin rosa nakkepute! Den var veldig god og behagelig, blir sikkert veldig fin å bruke i bussen eller når jeg sitter på rommet med kjæresten og skal se en film. 9 kr fra Wish folkens! Er så mye billig der. Jeg har forresten ordnet meg time på MediLaser i morgen, da jeg skal fjerne arr i ansiktet mitt. De skal bruke noe som heter DermaPen, som er en ganske effektiv behandling. Først så bedøver de ansiktet, så skal du vente 30 minutter før de starter behandlingen med DermaPen. Gleder meg veldig, arrene er noe som har plaget meg ganske lenge, og alle ønsker seg jo en fin hud. Behandlingen koster 3000kr, men er sikker på at det er verdt pengene! Hvis dere ønsker det, kan jeg godt dele før og etter bilder av ansiktet mitt.

Håper at dere får en fin dag!

PROBLEMER MED KAMERA

 • 23.09.2016 - 21:04

Hei, og god fredagskveld! Beklager for at jeg ikke har fått blogget siden tirsdag, men jeg fikk problemer med kameraet mitt. Jeg får ikke til å koble på wifi på mobilen slik at jeg får ført over bilder fra kameraet til mobilen. Kunne brukt bare kameraledningen og ført over til pc, men saken er at jeg bruker å redigere de på mobilen før jeg har de over til pc. Så i morgen skal jeg på Expert og spørre de om hjelp, håper virkelig de finner ut av det! Har prøvd å skru av og på ruteren og mobilen, men det funket heller ikke.

Jeg har forresten blitt blondine nå! Var med kjæresten min i Ålesund i to dager, og har fått klipt og stripet håret mitt lyst, så nå er jeg veldig fornøyd! Skal sikkert farge over det en gang til for å få det enda litt mer lysere også. Gleder meg til å vise dere resultatet! Jeg fikk det ganske billig også, siden kjæresten min har en kompis som jobber på frisørsalong. Så da var jeg heldig! Vi har kost oss masse i Ålesund, vi har spist ute, drukket, og shoppet littegrann. Håper de finner ut av problemet og at jeg snart får blogget som normalt igjen!

IPAD AIR

 • 20.09.2016 - 13:31

Nå har kjæresten min fått seg Ipad Air, som er en bursdagsgave fra meg og mamma. Han fant den på facebook i en kjøp/salg side på facebook, der den lå ute for salg til kun 2000 kroner. Han hadde lyst på den, så da tenkte jeg hvorfor ikke gi han den i gave på forhånd? Han fyller 26 år den 1.oktober, så det er ikke så lenge til. Jeg prøvde den ut i går, og nå er jeg hekta. Kommer nok til å bruke den en del jeg også, hehe. Har prøvd å spille på den, så det syntes jeg er morsomt med stor skjerm. Han var ihvertfall ganske fornøyd med den, så da er jeg glad! Han har faktisk aldri feiret bursdagen sin før, så da hadde han vanskelig for å ville ta imot gaven også. Men fikk overtalt han til slutt heldigvis, må jo få lov å gi bursdagsgave til min kjære! Så får vi gi han en fin bursdag når den dagen kommer.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Har du Ipad?

UKEN SOM GIKK // ÅLESUND, NERVE, MAGESMERTER, SJOKOLADE ++

 • 19.09.2016 - 20:14

Ukens høydepunkt:
Det må bli torsdagen! Hadde en kjempefin dag sammen med kjæresten og venninna mi, var utrolig koselig å komme til Ålesund igjen. De har så masse utesteder, kafeer og spisesteder, ja alt du trenger egentlig. Så har jeg funnet ut at det faktisk er mye gøyere å sitte i en leilighet å drikke sammen med venner enn å faktisk gå ut sammen, haha. Ålesund er nok den plassen hvor jeg vil bo i nærmeste fremtid, gleder meg til vi skal flytte dit.

Ukens film:
Det må bli Nerve som vi var og så på kino på mandag! En utrolig bra og spennende film. Er mange filmer jeg er kresen til å se på kino, men når jeg så traileren på denne skjønte jeg at dette var en film jeg bare måtte se.

Ukens beste innkjøp:
Det må være de to leggingsene jeg kjøpte på torsdagen. De som så ut som jeans, bare at de var utrolig behagelig å ha på seg. Kjøpte en i blå og en i svart. De kommer nok til å bli brukt en del!Ukens kjiping:
Denne uken har jeg ikke opplevd noe kjipt, bare at jeg har hatt en del smerter i magen. Jeg var med legen en dag og tok en EKG test og en blodprøve. Hvis det ikke blir noe bedre tror jeg at jeg må få legen til å sende meg til Medi-3 og undersøke enda mer, for slike smerter har jeg ikke hatt før, og de er ganske ubehagelige også. Lurt å sjekke for sikkerhets skyld.

Ukens crawing:
Denne uken har jeg spist en del Twix sjokolade, syntes det er så utrolig godt! Må alltid ha sjokolade i hus, hvis ikke blir det krise. Kjæresten min er også veldig glad i sjokolade, hehe. 

Ukens konkurranse:
Ukens blogg konkurransen som jeg har hver søndag. For å komme direkte til innlegget, trykk HER. Jeg trekker ut to vinnere som får et eget innlegg her på bloggen, der jeg skriver litt om hva personen blogger om, og hva jeg liker med akkurat den bloggen.

UKENS BLOGG

 • 18.09.2016 - 13:18

Hei, og god søndag! I dag sto jeg opp etter at mamma og pappa kom på rommet og sa hadebra til meg. De skal på tur og blir borte til torsdag, så da får jeg og kjæresten leiligheten for oss selv. Så det kommer til å bli koselig. Kjæresten min vasket og ryddet litt her før han dro på jobb, så nå ser det veldig fint ut! En god følelse å ha en ren og fin leilighet. I tillegg har jeg handlet litt middag og forskjellig.Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen! For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Legg igjen din bloggadresse i kommentarfeltet under.

UKENS BLOGG VINNERNE

 • 17.09.2016 - 12:39Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Simona! Hun blogger mest om sin hverdag og mote. Hun har en veldig fin blogg, og bildene er av god kvalitet. Hun oppdaterer bloggen ofte, så det er alltid noe nytt og spennende å lese på hennes blogg. Dette er en blogg jeg er fast leser av. Anbefaler alle å ta en titt innom denne bloggen!

For å komme direkte til Simona sin blogg, trykk HER. 

SONY DSC


Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Rebecca! Hun blogger mest om sin hverdag, mote, sminke og mat. Bloggen er utrolig fin, med store bilder i innleggene. Hun har en del antrekksinnlegg, noe jeg liker veldig godt! Man ser at hun bruker tid på bloggen, innleggene hennes er av god kvalitet og veldig interessant å lese.

For å komme direkte til Rebecca sin blogg, trykk HER.

PÅ KINO

 • 13.09.2016 - 21:58I går var jeg og ei venninne på kino og så filmen Nerve. Det var en veldig bra og spennende film, som jeg anbefaler! Så traileren på den, og tenkte at dette var en film jeg bare MÅTTE se. Filmen begynte halv 9 og vi var de eneste som var på kino og så den, haha. Så vi fikk hele salen for oss selv! Koste oss med popcorn, brus og godteri, så det var veldig koselig. Utrolig lenge siden jeg har vært på kino nå, så det var på tide. Jeg og kjæresten min har vært sammen i 9 måneder nå, og vi har enda ikke vært på kino sammen (!) Håper at sjefen fra jobben hans snart kommer hjem fra ferie, så han får ta ferie med meg. Så får vi sikkert tid til å gå på kino vi også! I dag var jeg en tur hos legen, der tok jeg EKG test og blodprøve, fordi jeg har hatt litt brystsmerter i det siste som har vært litt ubehagelig. Han trodde det var muskulært, siden jeg trener en del, så håper det bare er derfor. Skulle få svar i løpet av et par dager, så da håper jeg alt er i orden! Etter jeg var hos legen var jeg med kjæresten litt på jobben hans, etter det så kjøpte jeg meg to vårruller som jeg koste meg med før jeg tok bussen hjem. Håper at dere får en fin kveld videre!
 

IKKE BRUK MOBILEN NÅR DU KJØRER!

 • 13.09.2016 - 15:36Måtte bare dele denne videoen med dere. Et utrolig viktig budskap! Det er livsfarlig å kjøre bil mens du bruker mobilen. Du blir uoppmerksom, og plutselig kræsjer du og er i en bilulykke. Man tror ikke det skal skje med akkurat deg, men det kan skje med alle. Håper alle tar til vettet og slutter å bruke mobilen mens de kjører bil. Får du en melding, stopp bilen og sjekk. Eller vent til du har kommet deg hjem. Håper alle får opp øynene etter denne videoen og gjør en forandring! Denne jenta har opplevd noe helt grusomt, begge foreldrene hennes døde etter en kollisjon med en bil der føreren var opptatt med å sjekke mobilen. 

UKENS BLOGG

 • 11.09.2016 - 11:04

Hei, og god søndag! 

Nå er det endelig ferie på meg også! Skal ha ferie i 3 uker , noe som blir utrolig deilig! Var i lykkerus når jeg kom hjem fra jobb i går, for en herlig følelse. Når jeg kom hjem fra jobben var det mat klart til meg, kjæresten hadde ordnet enchiladas til meg fra jobben, så jeg varmet opp igjen. I tillegg sto det på ''i love you baby'', så utrolig søtt gjort ♥ Denne ferien skal jeg kose meg masse, og bare gjøre alt jeg har lyst til. Kommer sikkert til å bruke masse penger, hehe. Lov til det når det er ferie! Siden det er søndag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen! For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Legg igjen din bloggadresse i kommentarfeltet under.

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 10.09.2016 - 09:42Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Siri Kolstad. Hun er ei jente på 20 år fra Stavanger. Hun blogger mest om sin hverdag, interiør og mat. Bildene og innleggene hennes er av god kvalitet og gjør at man får lyst å lese mer av denne bloggen. Hun har en kul header som skiller seg litt ut fra de andre, og det syntes jeg er kult. Anbefaler alle å ta en titt på denne skjønna jenta sin blogg! 

For å komme direkte til Siri sin blogg, trykk HER. Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til søte Nina. Hun er 22 år og kommer fra Sør-Trøndelag. Hun blogger mest om sin hverdag, mote og sminke. Hun har en veldig fin blogg, med et fint design og en fin header. Hun oppdaterer bloggen sin jevnlig. Det er alltid noe nytt å lese når du går inn på hennes blogg, og det syntes jeg er kjempebra! Hun bruker å lage takkeinnlegg til leserne sine, der hun skriver mye fine ting om dem, noe jeg syntes er veldig fint gjort. Hun er veldig flink til å ta godt vare på leserne sine. Dette er en blogg jeg er fast leser av, alltid noe nytt og spennende å lese når jeg titter innom. Anbefaler alle å ta en titt på denne bloggen!

For å komme direkte til Nina sin blogg. trykker du HER.

PASTA MED TUNFISK

 • 08.09.2016 - 11:01

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Du trenger:

- 1 løk
- 1 boks tomatpure
- 3 bokser tunfisk
- Revet ost
- 1 1/2 pakke med 500 grams pasta (jeg brukte penne fullkornspasta)
- Salt
- Paprikakrydder

Slik gjør du:

Først så skjærer du opp løk. Så har du den i gryten sammen med en del olje og lar det koke til løken har fått en fin, gyllen farge. Så har du i en boks med tomatpure. Jeg bruker å blande tomatpureen i et glass med litt vann, så den får en fin konsistens. Etter du har tatt i tomatpure, kan du begynne å koke opp pasta i en annen kjele. Den går det ikke så lang tid å koke, maks 10 minutter. Så koker man tomatpureen i ca 10 minutter, og da begynner jeg å smake meg til med salt og paprikakrydder. Når du har kokt den, har du i de tre boksene med tunfisk. Bruker å smake litt underveis, så jeg er sikker på at jeg har i nok krydder. Kok tunfisken i 10 minutter til, så er det ferdig! Da heller du av vannet i pastaen, så heller du over innholdet i den andre kjelen med pastaen i. Da rører du det godt sammen, så heller du det over i en langpanne. Strø over revet ost, så har du den i ovnen på 225 grader til osten har smeltet, cirka 10-15 minutter. Og da er pastaen ferdig, da er det bare å nyte. Bon appetit!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Syntes du dette så godt ut?

INNKJØP 07.09.16

 • 07.09.2016 - 17:14

Heia. I dag sto jeg opp i 11 tiden og ordnet meg, så kjørte mamma meg til tannlegen som jeg hadde time med halv 1. De renset de tennene som jeg sa var litt misfarget og gule, tror det gikk bare 5 minutter så var de ferdige! Så da var jeg veldig fornøyd. Alan skulle ta buss hjem til Ålesund, for han skulle ha sønnen sin i dag. Jeg kommer til han enten i kveld eller i morgen, så skal vi ut og drikke og kose oss. Så det gleder jeg meg til! Etter jeg var med tannlegen var jeg på brygga en tur, satt på cafe og spiste et ostehorn, siden jeg ikke hadde spist frokost. Så var jeg innom apoteket og kjøpte meg p-piller, og refill til Oral B elektrisk tannbørste. Så var jeg på Cubus en tur, der kjøpte jeg meg to ansiktsmasker, en til peel off og en for ekstra fuktighet. Så kjøpte jeg q-tips og en leppestift. Er veldig glad i å bruke leppestift i det siste, føler meg så fin da. Og så liker jeg å eksperimentere med forskjellige farger!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Når jeg kom hjem, hadde jeg fått medlemsblad fra Kicks i posten, noe jeg får hver måned. Da er det med en kupong der du får 20% rabatt på en valgfri vare fra Kicks. Jeg er snart tom for foundation, så da skal jeg gå dit en dag og kjøpe det. I tillegg fikk jeg en lapp der det sto jeg hadde fått en pakke som jeg må hente på butikken. Så da skal jeg dit litt senere i dag for å hente den. Nå er jeg spent på hva jeg får! Har bestilt masse fra wish, så nå får jeg sikkert masse pakker i posten de neste dagene. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ønsker dere alle en fin onsdag videre, nyt den!

TODAYS BREAKFAST

 • 06.09.2016 - 14:24

SAMSUNG CAMERA PICTURES

I dag startet dagen med grove rundstykker med egg, i tillegg til et glass melk. Veldig mettende og godt! Har søkt litt rundt på nettet og lett etter leiligheter nært jobben, har funnet noen bra som passer, så håper jeg får svar fra de jeg har sendt melding til. Håper jeg kan flytte så fort som mulig etter jeg har hatt ferie. Dagen i dag skal jeg bare bruke til å slappe av. Skal en tur på trening senere i dag, etter jeg har vært hos kjæresten på jobben. Gleder meg sånn til å ta ferie sammen med han, for han jobber altfor mye. Syntes vi trenger mye mer tid sammen! Han jobber fra 1 om dagen til 11-12 om kvelden hver eneste dag, unntatt onsdag og torsdager når han er og passer sønnen sin. Blir veldig lite tid til overs, så da må vi nyte ferien vi får sammen! Og så skal han få mer fri fra jobben til høsten, så da håper jeg vi får mye mer tid sammen. Kan innrømme at det har vært vanskelig for meg på grunn av jobbsituasjonen hans, i tillegg til bosituasjonen vår. Men jeg håper det ordner seg, og at han får mer fri eller kan finne seg en annen jobb et annet sted. Man får bare ta tiden til hjelp!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Håper dere får en fin tirsdag!

UKENS BLOGG

 • 04.09.2016 - 13:53

God søndag! Ble en sen morgen på meg i dag, har vasket litt og nå skal jeg snart spise frokost. Ser ut som det blir en fin dag, så kommer nok til å gå meg en lang tur litt senere. Har jobbet ganske mye denne uken, neste uke skal jeg bare jobbe på mandag og lørdag, så det blir herlig. I tillegg har jeg ferie om bare en uke! Da kan jeg gjøre litt ærender som jeg ikke har tid til ellers når jeg må på jobb. Skal blant annet bestille meg time med tannlegen, siden noen av tennene mine ikke blir bleket når jeg bleker de. Det ser ut som det er et belegg over noen av tennene.. Så da håper jeg de kan fikse det. I går så jeg og kjæresten min på film og spiste godteri, så det var en koselig lørdagskveld.Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen! For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Legg igjen din bloggadresse i kommentarfeltet under.

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 03.09.2016 - 09:44Den første bloggen jeg vil anbefale dere, er bloggen til nydelige Lisa Rørvik! Hun er ei jente på 22 år. Hun blogger om sin hverdag med sykdommen anoreksi, og ellers om mote og sminke. Hun kommer også med mange gode oppskrifter på mat og desserter, og har store og fine bilder i innleggene sine. Dette er en blogg jeg er fast leser av, hun er ei skjønn jente med en nydelig blogg. Hun legger av og til ut personlige innlegg, noe som jeg syntes er veldig tøft gjort. Hun oppdaterer bloggen jevnlig med 2-3 innlegg om dagen. Dette er en blogg som inpirerer meg veldig, og som jeg alltid kommer til å være fast leser av. Anbefaler alle å sjekke ut hennes blogg!

For å komme direkte til Lisa sin blogg, trykk HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Alexandra. Hun er ei jente på 16 år fra Sotra. Hun blogger mest om sin hverdag, mote og trening. Hun har en veldig fin blogg, hun har fine bilder av god kvalitet, og man blir i godt humør av å lese hennes blogg. Hun legger av og til ut videoer på bloggen også, noe som er veldig gøy. Dette en blogg som jeg anbefaler dere å ta en titt på!

For å komme direkte til Alexandra sin blogg, trykk HER.

DU VET DU ER BLOGGER NÅR..

 • 02.09.2016 - 11:47

📝  Minnekortet på kameraet ditt er fullt ganske ofte. Og så må du begynne å slette alle bildene for å få plass til mer.

📝  Du må ta bilder av maten din før du spiser den. ''Ikke spis, jeg må ta bilde først!''

📝  Kamerarullen på mobilen din er fullt av selfies.. ops. Nei, jeg elsker ikke meg selv!

📝  Du har med deg kamera overalt. Må ta bilder av alt jeg gjør! 📝  Du spør foreldre og kjæreste om de kan ta bilder av deg

📝 Alltid tenker på hva du skal blogge om neste dag, og skriver det ned med en gang du kommer på noe. 

📝  Sminker og stæsjer deg opp kun for å ta bilder til bloggen.

📝 Du finner bare 2 brukbare bilder av de over 100 bildene du nettopp har tatt. 


Kjente du deg igjen i noe av dette?

MASSE GRATISPRODUKT

 • 01.09.2016 - 12:28

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Er det en ting som er positivt med å jobbe i apotek, er det alle gratisproduktene vi får. På apoteket har vi et bord fullt av ting der alle kan ta det de vil ha. I tillegg får vi 30% på alt vi kjøper i apoteket! For noen dager siden fikk alle på apoteket en gaveeske fra apoteket med produkter fra Nuxe, som er et merke jeg elsker. Jeg bruker renseskum, ansiktskrem og øyekrem i den serien. Det er et skikkelig bra merke som jeg anbefaler alle å teste ut. Produktene smelter inn i huden, gir masse fukt og lukter herlig. I tillegg er alle hudkremene i den serien anti-age! Har prøvd bodylotionen fra Nuxe nå i et par dager, og den er helt fantastisk! Lukter deilig og gir mye fukt. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hvilken hudpleieserie bruker du?

UKENS BLOGG

 • 28.08.2016 - 14:47

Heihei, og god søndag! I dag har jeg og kjæresten min vært på marked her jeg bor. Sto opp klokken 10 og ordnet meg, så gikk vi ned til det åpnet klokka 11. Var masse forskjellige ting å se, og masse folk. Vi så oss rundt, og så spiste vi vafler, rømmegrøt og kake. Jeg kjøpte meg en svart, litt kort finkjole som jeg var veldig fornøyd med. På onsdag skal jeg forresten til frisøren! Ringte og fikk meg time, gleder meg masse, for da skal jeg endelig få bleket håret mitt. Så det blir bra!

Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen! For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Legg igjen din bloggadresse i kommentarfeltet under.

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 27.08.2016 - 19:27Den første bloggen jeg vil anbefale dere, er bloggen til vakre Veronika! Hun blogger mest om sin hverdag, mote og sminke. Hun har en kjempefin blogg, med en fin header og et fint design. I tillegg har hun mange fine bilder av god kvalitet i innleggene sine, som gjør at man har lyst til å lese mer. Anbefaler alle å sjekke ut denne bloggen!

For å komme direkte til Veronika sin blogg, trykk HER.Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til søte Karoline. Hun blogger mest om sin hverdag og mote, i tillegg til at hun kommer med gode tips og anbefalinger på ting. Hun tar masse inspirerende bilder som gjør bloggen hennes spennende å lese. I tillegg kommer hun med mange fristende matoppskrifter på bloggen. Anbefaler å sjekke ut hennes blogg!

For å komme direkte til Karoline sin blogg, trykk HER.

NYTT DESIGN

 • 24.08.2016 - 14:58Heihei. Nå har jeg endelig fått meg nytt design, og må bare si at jeg elsker det! Jeg bestilte det fra kvdesign.no, der er det mange fine design du kan velge mellom. De koster litt, men er helt klart verdt pengene for min del. Mitt kostet 199kr. Var så lei av det forrige designet mitt, så nå følte jeg det var på tide å prøve noe nytt! Nå kjenner jeg at jeg får mer motivasjon til å blogge også.

Hva syntes dere?

UKENS BLOGG

 • 21.08.2016 - 14:04


Hei, og god søndag! I dag så er formen mye bedre. Fikk tilbake smakssansen i går, så da lagde jeg pasta med tunfisk til meg og familien. Det var veldig godt! Kjæresten min kom hjem etter jobb på fredag, så det var godt å se han igjen. Han var bare borte i to dager, men det føltes som det var flere dager siden. Men slik er det vel å være forelsket, hihi. Vi koste oss og så på en serie på netflix før vi la oss. Kjøpte meg en kopp varm sjokolade, det var godt for halsen. I tillegg kjøpte jeg vann med sitronsmak i, i tillegg til sitronsaft som jeg kan ha i vannet selv. 

Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse igjen! For å melde deg på, følger du disse to enkle trinnene:

1. Lik min facebook side HER. Har du allerede gjort det, gå til punkt nummer to. 
2. Legg igjen din bloggadresse i kommentarfeltet under.
 

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 20.08.2016 - 13:39Den første bloggen jeg vil anbefale dere, er bloggen til Ida! Hun er 23 år og kommer fra Oslo. Hun blogger mest om sin hverdag, interiør, og kommer med mange gode tips og anbefalinger på bloggen sin. Innleggene hennes er av god kvalitet, med store og fine bilder. Dette er en blogg jeg kommer til å følge videre, og anbefaler dere å ta en titt innom!

For å komme direkte til Ida sin blogg, trykk HER.Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Pernille. Hun er 21 år og kommer fra Tønsberg. Hun blogger mest om sin hverdag, men kommer også med egne personlige innlegg og forskjellige tips. Innleggene er av god kvalitet, og hun har et fint design på bloggen. En blogg jeg anbefaler å ta en titt på!

For å komme direkte til Pernille sin blogg, trykk HER.

 

MISTET TO SANSER

 • 19.08.2016 - 15:49

Hei. Skulle egentlig på jobb i dag, men jeg følte meg så slapp, så da tenkte jeg at det var best å bli hjemme. Har heldigvis fri i helgen, så får bruke de neste dagene på å bli bedre! Har heldigvis pinex brusetabletter, nesespray og kleenex, så da greier jeg meg. En hel haug med kleenexpapir lå på gulvet mitt i dag, haha. Sånn er det å være forkjøla! Og så har jeg mistet to sanser i dag, luktesansen og smakssansen. Er så kjedelig å ikke smake det du spiser, blir ikke mye mat på meg i dag. Spiser jo litt, men frister lite siden jeg ikke kan smake noe. Håper det blir bedre i morgen. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nå syntes jeg det er på tide og skifte design til bloggen, har hatt dette designet ganske lenge nå. Syntes det er veldig fint, men man blir jo lei av det man har hatt lenge etter hvert. Så hvis dere vet om noen som har fine gratisdesign så skrik ut! Får søke litt på nettet og se om jeg finner noen fine. Neste uke blir det mye jobb på meg, har bare fri onsdagen. Så da håper jeg at jeg får ordnet håret mitt den dagen jeg har fri, virkelig på tide nå. Syntes det er så stygt med den etterveksten min, haha. Skal bli lysere da, så da må den bare være der. Har forskjellig skille i håret mitt hver dag for at det skal vises minst mulig.

 

FLYTTEPLANER

 • 18.08.2016 - 10:45

Hei, og god torsdagsmorgen!

I går ble formen mye bedre utover dagen. Var ute og solte meg og leste i Calendar girl boken min, og nå er jeg faktisk ferdig med den! Så lekte jeg med Nathaniel, som jeg er tante til, som har sovet her med oss i et par netter. Løp og sprutet vann på han med den nye leken han hadde kjøpt seg, haha. Nå skal jeg snart gjøre meg klar for å dra på jobb, bare i dag og i morgen så er det helg igjen! Godt med et par dager fri fra jobben, siden jeg bor et stykke unna. Blir ca 1 time med buss frem og tilbake, så man blir jo lei av det også. Har veldig lyst å flytte ut nå, men vi får se, kanskje neste måned.

For da skal jeg og kjæresten min ha ferie, og så håper jeg at vi kan flytte sammen etter det. Hadde vært best om han kunne funnet seg jobb i nærheten av der jeg jobber, det hadde vært mye enklere. For jeg har veldig lyst å flytte sammen med han, så håper vi får ordnet det så fort som mulig! Jeg liker jo å bo hjemme, er koselig det, men bare dumt at det er så langt unna jobben min. Hvis vi hadde bodd nært jobben så hadde det jo ikke vært noe problem. 

IKKE HELT I FORM

 • 17.08.2016 - 12:34

Hei! I dag er jeg ikke i så god form, har litt vondt i halsen. Hadde det litt i går også, kjipt. I tillegg verker det i kroppen også. Håper det blir bedre utover dagen, har heldigvis fått tak i halsdrops som kan lindre litt. Får ta meg en paracet også snart, og få i meg litt frokost. Tenkte jeg skulle på trening i dag, men er nok ikke så lurt siden jeg ikke er i form. Kan heller sitte litt ute i sola og slappe av. Var nok ei fra jobben som smittet meg på lørdag, ja! Er ikke ofte jeg blir syk, og det er det lenge siden jeg har vært. Typisk at jeg skulle være dårlig akkurat i dag. Men man får bare ta det med ro og vente til man blir bedre.

Håper dere får en fin dag!
 

SAMSUNG CAMERA PICTURES
 

UKEN SOM GIKK // BURGER KING, RYKTER, FRENCH FRIES ++

 • 15.08.2016 - 19:34


Ukens høydepunkt: Det må bli fredagen. Da var vi i byen, jeg shoppet litt klær og forskjellig annet, så i butikker og koste meg. Så spiste vi på Burger king. Det var en koselig dag! Været var vi ikke heldige med den dagen, så da var det jo en fin dag å tilbringe inne på et kjøpesenter.  

Ukens sang: Arigato - Julie Bergan.

Ukens beste innkjøp:
Det må være den nye boken i serien Calendar Girl. Ble så glad når jeg oppdaget den på bokhandelen, så da var det bare å kjøpe den med en gang! Er ikke så lenge siden jeg hadde lest ferdig den første boken, og jeg likte den veldig godt. Nå er jeg godt i gang med bok nummer to!Ukens kjiping: Er noen som bare må spre rykter om andre som ikke er sanne, og det er veldig dårlig gjort. Dumt de ikke har bedre ting å finne på enn å prøve å ødelegge for andre! 

Ukens crawing: Kjøpte meg French fries på butikken her en dag, og da var det ute med meg. Haha, neida. Det er ihvertfall veldig godt å ha, når man skal kose seg litt ekstra en kveld!

Ukens konkurranse: Ukens blogg konkurranse som jeg har på bloggen hver søndag, for å komme direkte til innlegget, trykker du HER. Bare å melde seg på, alltid gøy å lese nye blogger.

UKENS BLOGG

 • 14.08.2016 - 12:55


Hei, og god søndag! Nå har jeg stått opp og skal snart spise en god frokost, og kanskje vaske litt. Ser ut som at det blir en fin dag med sol i dag, endelig. Har vært regn nå i mange dager, så det var på tide. I går var jeg på jobb i seks timer, så kom jeg hjem til biffmiddag som mamma hadde laget til oss. Det var en veldig god middag! Jeg tar meg tre ukers ferie i september, fra den 12, så det gleder jeg meg til. Bare fire uker igjen! Siden det er søndag igjen, betyr det ny ukens blogg konkurranse! For å melde deg på, gjør du dette:


1. Lik min facebook side HER.
2. Legg igjen en kommentar under at du er med!

 

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 13.08.2016 - 09:57Den første bloggen jeg vil anbefale dere, er bloggen til Siri! Hun er en 17 år gammel jente som kommer fra Stavanger. Hun blogger mest om sin hverdag og mote. Hun har en fin og ryddig blogg, med et kjempefint design. Har med store fine bilder av god kvalitet i innleggene sine. Anbefaler alle å ta en titt på hennes blogg!

For å komme direkte til Siri sin blogg, trykk HER.Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Anne! Hun er en 20 år gammel jente fra Oslo. Hun blogger om sin hverdag og mote, og kommer også med mange fine tips og anbefalinger. Hun har fine bilder med god kvalitet i innleggene sine, som gjør at man vil lese denne bloggen. Anbefaler dere å ta en titt innom hennes blogg!

For å komme direkte til Anne sin blogg, trykk HER.

 

JEG FANT!

 • 12.08.2016 - 18:53


Hei, har dere hatt en fin fredag? I går kveld sovnet jeg med en gang jeg gikk og la meg, tror jeg sloknet like etter klokka 12. Våknet litt før klokka 10 i dag, så sto jeg opp og gjorde meg klar for tur til Molde. Var og shoppet litt klær på Cubus, i tillegg kjøpte jeg en varmebeskyttende spray til håret. Var og så litt i andre butikker, og så sto jeg foran bokhandelen, og gjett hva jeg fant? Jo, den nye boken i Calendar Girl serien! Har lest ferdig den første boka, og nå har nummer to kommet ut, så da måtte jeg bare kjøpe den. Været er heller ikke så mye å skryte av, så kommer nok til å sitte inne å lese på den i kveld. 


Vi var innom Søstrene Grene og så litt der, og da fant jeg tre såpestykker som luktet kjempegodt, billige var de også! Det var veldig masse billige ting der. Vi var på Burger king og spiste mat, har ikke spist noe annet enn cheeseburger der før, og de var jeg ikke så begeistret for. Så jeg bestilte meg en double steakhouse meny, og det var faktisk veldig godt! Men jeg vil alltid like Mc'donalds best.

Håper dere får en fin fredagskveld!

EN PERFEKT INNEDAG

 • 09.08.2016 - 16:58

Hei på dere, håper dere har en fin tirsdag! I dag var jeg og kjæresten først på legesenteret der jeg skulle ta noen tester, så var vi på cafe og spiste frokost etterpå. Var innom frisøren også, men de hadde desverre ikke time før i september, så det var litt lenge å vente. Kjæresten min skulle kontakte en kompis av han som er frisør, så kanskje jeg får time der! Da får jeg det en del billigere også, er ikke dumt det. Her har det vært masse regn i dag, det har høljet ned ute. Så da passet det bra å ta seg en tur på treningssenteret! Der trente jeg på elipsemaskinen først, så ble det styrketrening etterpå.

Hva gjør dere i dag? 

UKENS BLOGG

 • 07.08.2016 - 12:27


Hei, og god søndag til dere! Denne helgen har jeg hatt fri, så i går sov jeg ganske lenge. Hadde tenkt å gå til frisøren for å snakke med de om håret mitt, men alle frisørene jeg gikk til var stengt! Så det var litt negativt. Men jeg har fri på tirsdag neste uke, så da skal jeg komme tilbake. Som dere vet, er jeg jo egentlig blond fra før, og det er litt kjedelig å måtte farge etterveksten hele tiden. Så jeg har faktisk lyst å bli blondine igjen! Selv om jeg syntes det virker skummelt siden jeg har ganske så mørkt hår fra før av. Men jeg skal snakke med frisøren om det, de vet vel hva som må til. Var på trening i går også, trente i nesten to timer, og det var herlig, siden jeg ikke har trent denne uken.

Siden det er søndag i dag, så er det tid for ukens blogg konkurranse! Var så mange fine blogger som meldte seg på sist, så det var vanskelig å velge ut bare to stykker som kunne vinne! For å melde deg på denne ukens blogg, gjør du dette:

1. Lik min facebook side HER.
2. Legg igjen en kommentar under at du er med!
 

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 06.08.2016 - 16:23Den første bloggen jeg vil anbefale dere, er bloggen til nydelige Celine Lørdahl! Hun er 19 år og kommer fra Fredrikstad. Hun blogger mest om sin hverdag og mote. Hun har en kjempefin og ryddig blogg, og har mange fine bilder av god kvalitet i innleggene sine! Jeg ble veldig inspirert av å lese bloggen hennes, og er en blogg jeg garantert kommer til å følge videre. Anbefaler alle å ta en titt innom og lese hennes blogg! 

For å komme direkte til Celine sin blogg, trykker du HER.
Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til skjønne Benedicte Arntzen! Hun er en 19 år gammel jente fra Tønsberg. Hun blogger mest om sin hverdag og mote. En fin blogg med mange fine bilder av god kvalitet, man blir i godt humør av å lese hennes blogg. Anbefaler alle å ta en titt innom og lese denne bloggen!

For å komme direkte til Benedicte sin blogg, trykker du HER.


 

I MIN VESKE

 • 03.08.2016 - 13:00


I dette innlegget tenkte jeg å vise dere innholdet i vesken min, hva slags ting som jeg er avhengig av å ha med meg de dagene jeg skal på jobb eller andre steder. Denne vesken fikk jeg med mamma for ikke så lenge siden, hun kjøpte den til meg før jeg skulle på tur til Amsterdam. En veske som jeg er utrolig fornøyd med! Kjøpte den i svart, for da passer den til alt jeg har på meg. Den er bedre plass i til ting enn den forrige jeg hadde, kan til og med ha med treningsklær i den, så det er jo en positiv ting! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES


 1. Vannflaske                                                     2. Lommebok                                                   3. Victorias Secret body mist

4. Cosmica deodorant                                        5. Ørepropper                                                   6. Munnspray eller tyggis

  7. Lypsyl og rød leppestift                                 8. Nøkler til apoteket                                         9. Håndkrem

 

Hva har du alltid med i din veske?

INSTAGRAM LATELY

 • 02.08.2016 - 09:21


 Følg meg gjerne på instagram, der heter jeg hegevalldal. Her er noen av de siste bildene jeg har lagt ut, hva syntes dere? Legg gjerne igjen ditt instagramnavn i kommentarfeltet, så tar jeg en titt!

UKEN SOM GIKK // MIN BURSDAG, TANNBLEKING, SJOKOLADE ++

 • 01.08.2016 - 12:13

Ukens høydepunkt:
Onsdagen, for da var det bursdagen min! En utrolig koselig dag som jeg feiret sammen med familien min og kjæresten. Vi spiste masse god kake, fikk mange fine gratulasjoner og det var en herlig dag. Var heldig og fikk en del sol også, så det var positivt! Er alltid typisk at det er lyn og torden på bursdagen min, så det var overraskende at det ikke skjedde denne dagen, hehe.

Ukens sang:
Peanut butter jelly - Galantis.

Ukens beste innkjøp:
SmileLab tannblekingen fra Vita! Den beste tannblekingen jeg har prøvd, er utrolig fornøyd med den.Ukens kjiping:
Denne uken har jeg ikke opplevd noe kjipt som jeg kommer på! Har hatt en veldig fin uke. Det eneste jeg vil klage på, er været. Har lyst på mange dager med sol, er så kjedelig med bare regn.  

Ukens crawing:
Denne uken har jeg ikke spist så mye av en spesiell ting, men har spist en del sjokolade på jobben som vi har kost oss med, hehe. Viktig å kose seg på jobb, og i tillegg får man opp blodsukkeret!

Ukens konkurranse:
Ukens blogg konkurransen som jeg la ut i går. Meld dere på! For å komme direkte til innlegget, trykker du HER.

UKENS BLOGG

 • 31.07.2016 - 12:49


Hei, og god søndag!

Har dere det fint? I dag har jeg sovet lenge, det var utrolig godt. I går jobbet jeg i 6 timer, var innom en tur på Vita også og kjøpte meg ny mascara og SmileLab tannbleking. Syntes tennene mine har blitt litt gule i det siste, og SmileLab har jeg brukt før og den har jeg vært veldig fornøyd med! Så da kjøpte jeg den. Fikk også med meg et kort fra Vita, der du får hver femte mascara du kjøper gratis. Mascara er jo noe du ikke skal bruke i mer enn 3 måneder før du skal kaste den, men jeg har vært litt sløv på den fronten. Nå skal jeg være flinkere til å skifte! I dag er det søndag igjen, og det betyr ny ukens blogg konkurranse! For å melde deg på, gjør du dette:

1. Lik min facebook side HER.
2. Legg igjen en kommentar under at du er med!
 

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 30.07.2016 - 09:43Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Kaja Jeanette! Hun er en skjønn jente som blogger mest om sin hverdag med sine tre barn, men også om andre ting. Hun har en fin header og et kjempefint design, oppdaterer jevnlig og tar store og fine bilder til bloggen. Anbefaler alle å ta en titt på hennes blogg!

For å komme direkte til Kaja Jeanette sin blogg, trykk HER.
Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Vivel! Hun blogger mest om sin hverdag og sminke. Hun har en kjempefin blogg med et fint design og en stilig header. Hun har mange fine bilder på bloggen som du blir inspirert av! Hun legger også ut videoer en gang i blant. Anbefaler dere å ta en titt på hennes blogg!

For å komme direkte til Vivel sin blogg, trykk HER.

 

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDE

 • 29.07.2016 - 10:00

Hva syntes du er det beste med å blogge?
Det beste med å blogge, er å få så hyggelige kommentarer på det jeg deler med dere! Og så syntes jeg det er gøy å lese og kommentere andre sine blogger også. Hadde jo ikke vært noe gøy å blogge uten å ha fått noe respons. 

Leser du noen blogger fast?
Ja, det gjør jeg. Leser egentlig mest av de bloggene som er på topplista, men også en del andre. De jeg leser fast er: stina.blogg.no, martheborge.blogg.no, krisssy.blogg.no, mammasom16.blogg.no og lisarorvik.blogg.no. Det er de bloggene jeg leser mest, men er også innom flere i løpet av en dag.

Har du noen inspirasjonskilder du ofte henter fra?
En stor inspirasjonskilde for meg er bloggen til Stina Bakken. Hun er en blogger som inspirerer meg veldig, hun er en utrolig flink blogger. Hvis jeg ikke aner hva jeg skal blogge om en dag, så tar jeg en titt innom bloggen hennes, og får mange gode ideer til ting jeg kan blogge om!

Er du mest interessert i mote eller skjønnhet?
Liker begge to ganske så godt, men må jeg si en ting, må det bli skjønnhet. Elsker å lese om sminke og beauty hacks og alt sånt. Hvor ser du deg selv om 5 år?
Om fem år håper jeg at jeg bor i en fin leilighet sammen med kjæresten min, og at vi har fått oss en eller to søte små katter! Og at vi begge to har jobber vi trives med og at vi reiser en del og opplever verden

Hvordan er en vanlig lørdag for deg?

Hvis jeg ikke jobber på en lørdag, bruker jeg å sove til jeg er uthvilt, og spise en god frokost. Elsker å ha god tid! Så bruker jeg ofte å ta meg en tur på trening, så kommer jeg hjem og tar meg en dusj og bare slapper av. Så venter jeg på at kjæresten min skal komme hjem fra jobb, så koser vi oss og ser på en film. 

Favorittparfyme?
Det må bli de to Victorias Secret body mist'ene mine, de luktene jeg har er Endless love og Amber romance. Syntes de lukter skikkelig deilig. Kjøpte de ganske billig fra Nille. 

Hva er din drømmedestinasjon?
Min drømmedestinasjon må bli Italia! Har alltid drømt om å reise dit en dag, syntes det ser utrolig fint ut der. Der har jeg mest lyst til å reise til Roma eller Venezia. Jeg og kjæresten min planlegger å reise dit i nærmeste fremtid, så det gleder jeg meg til!

 

TUSEN TAKK

 • 28.07.2016 - 15:40

Tusen takk for alle gratulasjonene til min bursdag som var i går! Dere er så skjønne, setter utrolig stor pris på hver og en av dere! Jeg fikk også utrolig mange hyggelige gratulasjoner på facebook, det var koselig. På kvelden lagde kjæresten min mat til meg og foreldrene mine, det ble kyllingsuppe med ris, og det var utrolig godt! I dag har jeg også fri, så har vært en rolig morgen. Spiste rester fra middagen i går, og så har jeg vært på trening. Ble en hard økt i dag, men det var utrolig herlig. Var helt alene på treningssenteret også, så fikk trene helt for meg selv, så det var ikke verst. Håper at dere får en fin dag videre, nyt den!  

UKENS BLOGG

 • 24.07.2016 - 13:14

Hei, og god morgen! Nå er det ikke så lenge siden jeg har stått opp, deilig å sove lenge nå som det er søndag. Skal snart spise grove rundstykker til frokost, så skal jeg ha på meg shortsen og sette meg ut i sola. Denne dagen må nytes! Er ikke hver dag man får sol her. I dag er det søndag igjen, og det betyr tid for ukens blogg! For å melde deg på, gjør du dette:

1. Lik min facebook side HER.
2. Legg igjen en kommentar under at du er med!
 

NY HEADER

 • 23.07.2016 - 20:49

Hei, og god lørdagskveld!
 

Har dere det fint? I dag har jeg vært på jobb i 6 timer, det var ikke så mye jobb i dag heller, for det var ganske så fint vær. Er vel ikke så mange som vil være inne i et kjøpesenter når det er sol ute. I morgen skal det også bli fint, da skal jeg sitte ute hele dagen! Siden vi får gratis mat på lørdager, bestilte vi på jobben oss mat fra den nye cafeen på senteret ''Meet&Eat''. Jeg bestilte Biff sandwich med chips. Det var veldig godt, kommer garantert til å spise mer mat derfra fremover. Nå har jeg forresten fått meg ny header igjen! Var på tide med en ny en nå, syntes jeg. Ble utrolig fornøyd med den, syntes den passet bra til designet også! Hva syntes dere? 

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 23.07.2016 - 09:46Den første bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til Ane! Hun er en nydelig og søt jente som blogger mest om sin hverdag, mote og sminke. Hun har veldig fint design og en fin header, og legger ut en del videoer, noe som er morsomt å se! Hun tar også mange fine bilder til bloggen som er av god kvalitet. En blogg jeg anbefaler å ta en titt på! 

For å komme direkte til Ane sin blogg, trykker du HER.
Den andre bloggen jeg vil anbefale, er bloggen til skjønne Henriette Celin! Hun blogger mest om sin hverdag, og kommer med mange gode tips og råd! Hun har et enkelt og søtt design, og tar mange fine bilder til bloggen. En blogg jeg anbefaler alle å sjekke ut!

For å komme direkte til Henriette Celin sin blogg, trykker du HER.

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 20.07.2016 - 07:41

Hei, og god morgen! Har dere det fint? Denne uken er det mye jobb på meg, har kun fri nå på fredag. Og søndag, men da er jo apoteket stengt, hehe. Så det blir litt lite tid til blogging, men skal prøve så godt jeg kan! Neste uke har jeg fri onsdag og torsdag, noe som passer bra siden jeg har bursdag den onsdagen. Da blir jeg 21 år!

Jeg tenkte forresten å ha en spørsmålsrunde her på bloggen, så dere kan bli bedre kjent med meg. Det er bare å spørre om alt dere lurer på! Svarene kommer nok i et innlegg neste uke. Hvis det blir mange spørsmål, deler jeg kanskje spørsmålsrunden i to, slik at det kommer både del 1 og del 2. Nå skal jeg snart reise på jobb, så da håper jeg at dere får en fin dag videre! 

UKEN SOM GIKK // MASSE FRI, GROVE RUNDSTYKKER, TERROR I FRANKRIKE ++

 • 18.07.2016 - 08:50

Ukens høydepunkt:
At jeg har hatt masse fri! Har bare jobbet mandag og torsdag denne uken, så har vært utrolig deilig å bare fått slappet av, trent og ellers bare gjort ting jeg har lyst til. 

Ukens sang:
Hurts so good - Astrid Smeplass.

Ukens beste innkjøp:
 ​
Denne uken har jeg faktisk ikke kjøpt noe spesielt, unntatt mat til meg selv. Er jo bra innkjøp det også! Har kjøpt grove rundstykker som du steker i ovnen, de er kjempegode å ha til frokost eller kveldsmat. Ukens kjiping:
Var utrolig kjipt på fredagen, å høre om terroren i Frankrike. Ble jo helt sjokkert når jeg leste nyhetene, skjønner ikke at mennesker kan være så onde? Verden er grusom, det er helt sikkert.

Ukens crawing:
Fortsatt blåbær! Det er jo så godt, kan spise det hver dag.

Ukens konkurranse:
Ukens blogg vinnerne ble trukket på lørdag, så kom det en ny ukens blogg konkurranse på bloggen i går! Bestemte meg for å ha ukens blogg nå hver søndag istedet for annenhver. For å komme direkte til innlegget, trykker du HER.

UKENS BLOGG

 • 17.07.2016 - 14:27

Hei, og god søndag! I dag er det klart for ukens blogg igjen! Sa vel at dette var noe jeg kom til å ha annenhver søndag, men så tenkte jeg - hvorfor ikke ha det hver søndag istedet? Jeg kommer til å trekke ukens blogg vinnere på lørdager, som jeg gjorde i går, så blir det ny ukens blogg konkurranse dagen etter. For å melde deg på, gjør du dette:

1. Lik min facebook side HER.
2. Legg igjen en kommentar under at du er med!


UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 16.07.2016 - 13:32
Den første bloggen jeg vil anbefale dere, er bloggen til nydelige Annika! Hun blogger mest om sin hverdag og mote, og kommer med mange gode tips og anbefalinger. Dette er en blogg jeg har lest en god stund, og som jeg blir i veldig godt humør av å lese! Hun har et fint design og tar masse fine bilder til sin blogg. Hun inspirerer meg veldig med sine innlegg. Dette er en blogg jeg anbefaler alle å ta en titt innom! 

For å komme direkte til Annika sin blogg, trykker du HER.
Den andre bloggen jeg vil anbefale dere, er bloggen til Karina! En nydelig jente med en kjempefin blogg. Hun blogger mest om sin hverdag, mote og sminke. Hun har et fint og ryddig design, og tar masse fine bilder til bloggen. En blogg som inspirerer meg veldig! Dette er en blogg jeg nylig har sett på, og kommer garantert til å fortsette å lese denne bloggen.

For å komme direkte til Karina sin blogg. trykk HER.

VINNEREN AV GIVEAWAY!

 • 13.07.2016 - 11:59

Hadde en konkurranse for en stund siden, der du kunne vinne hele 12 deksler til Iphone5. Og nå har jeg trukket vinneren! Jeg skrev ned bloggene på lapper og la de i en skål, så ble det trukket en tilfeldig vinner av alle som hadde meldt seg på. Syntes det er gøy å gi noe fint til dere lesere, så dette er noe jeg kommer til å ha mer av fremover på bloggen!
Og den heldige vinneren av giveaway ble.... liveterherlig.blogg.no! Har sendt deg en mail nå. Gratulerer så mye, dekslene blir sendt til deg i posten i løpet av de neste dagene!

PÅ TOPPLISTEN!

 • 12.07.2016 - 13:45

Så utrolig gøy å logge meg inn på blogg.no i dag, wow! Statistikken har bare føket til vers de siste dagene, så gøy at dere er interesserte i å lese bloggen min! Jeg er på plass nummer 191, har aldri vært på topplisten før, så dette var utrolig gøy. Har egentlig bare sett på bloggen som en hobby, men jeg har veldig lyst å ha dette som en jobb. Er det som er drømmen! Jeg prøver så godt jeg kan å blogge minst 1 gang om dagen, men flere innlegg blir litt vanskelig, siden jeg har en jobb i tillegg til bloggen. Noen dager har jeg mer tid enn andre siden jeg har fri, og da vil jeg prøve så godt jeg kan å oppdatere oftere!

Tusen takk til alle som leser bloggen min, det setter jeg utrolig stor pris på!

UKENS BLOGG

 • 10.07.2016 - 13:36

Da er det søndag igjen, og vi kjører på igjen med en ny ukens blogg konkurranse! Syntes det var veldig gøy å lese bloggene deres, det er veldig mange fine blogger der ute. Og det var vanskelig å velge ut bare to stykker! Heldigvis er dette noe jeg skal ha annenhver søndag, så du har fortsatt store sjanser til å vinne. For å melde deg på, gjør du dette:


1. Lik min facebook side HER.
2. Legg igjen en kommentar under at du er med!


GOD MORGEN

 • 07.07.2016 - 07:41

God morgen fine lesere!

Tenkte bare å skrive litt til dere før jeg reiser på jobb, skal jobbe fra 10-4 i dag. I går hadde jeg fri, så da sov jeg til klokka 11, spiste frokost og så hadde jeg time med legen klokka 1. Jeg har gått på en antibiotikakur som ikke har funket, så nå fikk jeg en ny type som jeg skal gå på i 4 dager. Så håper vi det ordner seg! Etter jeg var hos legen var jeg på trening, det var godt å få bevege litt på seg.

Denne toppen jeg har på meg fikk jeg i posten i går, likte den kjempegodt! Jeg bestilte den fra wish.com. Er ikke akkurat fint nok vær til å gå i den nå, men vi kan jo late som, hehe. I tillegg fikk jeg en sminkeholder så jeg kan ha sminken min i og litt andre diverse småting. Nå er jeg veldig lei av regn, kan bli sommer og sol nå syntes jeg. Da ønsker jeg dere en fin torsdag, kos dere i dag!

SNAPCHAT LATELY

 • 06.07.2016 - 17:35
Dette er noen av mine siste snapchat bilder. Her legger jeg ut alt mulig, og mye av maten jeg spiser, hehe. Det siste jeg la ut er videoer av de tre tanteungene mine som skulle teste ut alle filtrene, haha. For dere som vil legge meg til på snapchat, heter jeg hegevalldal, samme som på instagram!

UKENS BLOGG ANBEFALINGER

 • 03.07.2016 - 13:21


Den første bloggen jeg vil anbefale dere, er bloggen til Vilde! Hun blogger mest om hverdagen sin, mote, skjønnhet og trening. Hun er en skjønn og vakker jente som inspirerer meg veldig, og hun er veldig flink til å ta bilder! Hun har et fint og ryddig design, og legger ut mye antrekksbilder, noe jeg liker veldig godt. Absolutt verdt å ta en titt innom!

For å komme direkte til Vilde sin blogg, trykker du HER.
Den andre bloggen jeg vil anbefale dere, er bloggen til Benedikte! Hun blogger mest om mote og sin hverdag. Hun er en utrolig skjønn og vakker jente, som inspirerer meg veldig med sine innlegg. Hun har veldig fint og ryddig design, og tar veldig fine bilder til bloggen. Absolutt en blogg jeg anbefaler å ta en titt innom!

For å komme direkte til Benedikte sin blogg, trykker du HER.

DETTE MOTIVERER MEG TIL Å TRENE

 • 28.06.2016 - 21:24

Musikk
Hva er vel ikke mer motiverende enn å høre på treningslisten sin på Spotify mens man trener? Da føler jeg at jeg gir det lille ekstra, og at jeg presterer litt bedre enn hvis jeg ikke hadde hørt på musikk. 

Mat
Når jeg trener, har jeg mer motivasjon til å spise sunnere mat. Før var jeg ikke så flink til å spise sunt, men nå som jeg trener, vil jeg ikke kaste bort treningen med å spise usunn mat hele tiden. Man får ikke resultater av det! Jeg prøver å få i meg så mye proteiner som mulig. Er selvfølgelig viktig å unne seg noe godt en gang iblant, bare det ikke blir for ofte. 

Søvn
Hvis jeg har trent, så er det mye enklere å sovne på kvelden enn hvis jeg ikke hadde trent den dagen. For hvis du virkelig sliter ut kroppen din på trening, er det ikke noe problem å sovne. Kropp
Noe av det mest motiverende med trening, er å se resultater på kroppen! Man får bedre selvtillit, og føler at kroppen ser sterkere og slankere ut. Det kan ta en stund før du ser resultater, men det er viktig å fortsette, for det er da du virkelig ser forandringer!

Mål
Det er også viktig å sette seg mål med treningen. Hvorfor trener du? Er det for å bli slankere, eller få mer muskler? Sett deg et mål med treningen, og når du har greid det målet, så belønner du deg med noe fint, som for eksempel nye treningsklær!

UKEN SOM GIKK // FRI HELE UKEN, MOTIVASJON, IS ++

 • 27.06.2016 - 11:42

Ukens høydepunkt:
Må være at jeg har hatt fri hele uken, unntatt tirsdag. Har nesten vært som ferie denne uken her. Og så har jeg hatt mye mer tid og motivasjon til å jobbe med bloggen, så det syntes jeg er bra!

Ukens sang: 
These Words - Natasha Bedingfield.
En fengende låt som jeg har fått på hjernen nå. Går og synger ''i love you, i love you, i love you, i love you'' her hjemme, haha. Hør låten så skjønner du hva jeg mener!

Ukens beste innkjøp: 
Har kjøpt mye fint denne uken, men det fineste jeg har kjøpt er nok de to toppene fra New Yorker, og dagboken med ugler på. Den syntes jeg var søt!Ukens kjiping:
Denne uken har jeg ikke opplevd så mye kjipt! Det eneste som var litt dumt var at jeg kom på jobb fredagen, så skulle jeg ikke jobbe likevel.. men jeg gikk og koste meg på shopping, så da var det ikke så ille likevel. 

Ukens crawing:
Is fra Chocolatte! De har verdens beste is, mine favorittsmaker er med sjokolade og vanilje&cookies.

Ukens konkurranser:
Denne uken har jeg en konkurranse på bloggen, der du kan vinne hele 12 Iphone5 deksler. Er bare å melde seg på! For å komme direkte til konkurransen, trykker du HER. Jeg har også ukens blogg konkurranse, for å komme direkte til innlegget, trykker du HER.

UKENS BLOGG

 • 26.06.2016 - 13:22

Har tenkt å begynne med å ha en ukens blogg konkurranse på bloggen min, den kommer til å være annenhver søndag. Jeg kommer til å trekke 2 heldige vinnere som jeg kommer til å skrive et eget innlegg om her på bloggen. Der skriver jeg litt om hva du blogger om, og hvorfor jeg liker så godt akkurat din blogg. Jeg leser bloggen til alle som melder seg på. Vinnerne blir trukket neste søndag. Har du lyst til å bli ukens blogg? For å melde deg på, gjør du dette:


1. Lik min facebook side HER.
2. Legg igjen en kommentar under at du er med!


10 TING Å GJØRE NÅR MAN KJEDER SEG

 • 25.06.2016 - 15:13

HA EN SPADAG
Ha en dag der du virkelig pleier kroppen, med ansiktsmaske, hårkur, lakkerer neglene, og smører deg inn med en god bodylotion. Er deilig med sånne dager iblant!

RYDDE OG VASKE ROMMET
Ta deg en dag der du rydder i klærne dine, skifter sengetøy, og vasker rommet. Kanskje du finner noen klær som du ikke vil ha lengre, som du kan gi bort til noen andre eller selge? 

RYDD I MOBILEN DIN
Kanskje har du en del bilder i kamerarullen som du ikke har bruk for lengre, eller noen apper som du ikke bruker? Slett det du ikke har bruk for, så får du bedre plass!

SE EN FILM/SERIE PÅ NETFLIX
Er godt med sånne dager iblant, der du bare sitter og ser på filmer og serier på Netflix. Finn deg noe snacks og noe godt og drikke, og kos deg!

GÅ EN TUR
Har du vært lenge inne, kan det være godt å ta seg en tur ut.WISH.COM
Er en nettside de selger mye fint og billig! Bla deg igjennom og se om du finner noe du har bruk for som du kan bestille. Viktig å unne seg noe fint iblant!

APP STORE
Last ned noen spill fra App store som du syntes ser morsomme ut, og spill i vei! Noen spill jeg syntes er morsomme er UNO, Candy crush, Cooking fever, Temple run eller Stack.

OPPDATER SPILLELISTEN DIN
Legg inn noen nye sanger som du liker i treningslisten eller chillelisten din på Spotify. 

SKRIV BLOGGINNLEGG PÅ FORHÅND
Har du en blogg? Prøv å skrive et par blogginnlegg på forhånd, så har du innlegg som du kan legge ut hvis det er en dag du ikke har tid til å blogge, eller du ikke vet hva du skal blogge om!

VASK SMINKEKOSTENE DINE
Har du sminkekoster som det er lenge siden du har vasket? Sminkekostene dine bør helst vaskes minst en gang i uken, dersom du bruker de hver dag. Zalo eller sjampo kan brukes til å vaske de med.

INNKJØP 24.06.16

 • 24.06.2016 - 20:20

I dag startet dagen med at jeg ble med kjæresten min på jobb, så satt jeg med han og spiste sandwich før jeg tok bussen til jobb. Kom på jobb, og møtte ei jeg jobber sammen med i garderoben, så spurte jeg henne om hun var ferdig på jobb? Nei, hun skulle begynne nå.. Øøøh, skulle ikke jeg jobbe i dag? Hahaha, sjekket arbeidslista, og der sto det at jeg ikke skulle jobbe. Sjefen hadde spurt meg om jeg kunne jobbe fra 4-8 i dag, og da sa jeg at det var greit. Kan hende han hadde glemt å si fra til meg da? Tabbe. Han hadde akkurat tatt ferie, så da kan jeg heller ta det opp med han når han kommer tilbake. Siden jeg ikke skulle jobbe, så gikk jeg og shoppet istedet! Var innom New Yorker og kjøpte disse toppene til 39 per stykk. De var kjempefine! Så var jeg innom bokhandelen og kjøpte meg en dagbok og to penner, som jeg kan skrive ting i, som for eksempel avtaler eller når jeg skal på jobb og slikt. Syntes den var så søt, hehe.Så var jeg innom og kjøpte en badevekt fra Clas Ohlson, en som ikke er elektronisk. Vi har hatt en elektronisk badevekt før, og de måler bare feil, så da var jeg glad når jeg fant denne! Så nå kan jeg begynne å veie meg igjen, lenge siden sist nå. Ble stoppet av en mann når jeg var ferdig, fikk meg til å prøve en bodyscrub på hendene, som jeg skulle gni inn i huden. Så helte han vann over hendene mine, så skulle jeg vaske det av. Huden ble skikkelig glatt, som babyhud! Den var skikkelig god, så jeg kjøpte den. Den kan brukes på hele kroppen, du kan bruke den 1-2 ganger i uken. Fikk den for 350 kr, men den kostet egentlig 700kr. I tillegg fikk jeg en liten gave ved siden av, en ansiktssåpe. Så det var snilt!Hva syntes du om innkjøpene?

GIVEAWAY - IPHONE DEKSLER

 • 23.06.2016 - 14:52

Siden jeg ikke har hatt konkurranse på bloggen min før, tenkte jeg å ha det nå! I denne konkurransen gir jeg bort hele 12 Iphone 5 deksler, på grunn av at jeg har byttet mobil til Iphone 6, så da har jeg ikke bruk for disse dekslene lengre. Da tenkte jeg at jeg heller kunne gi de bort til en av mine fine lesere! 

For å delta, gjør du dette:

1. Lik bloggen min på facebook her
2. Legg igjen kommentar i kommentarfeltet om at du er med, i tillegg til din e-postadresse. 
Masse lykke til alle sammen! Vinneren blir kontaktet på e-post!

TRENINGSGLEDE

 • 22.06.2016 - 19:21

Hei, har dere hatt en fin onsdag? 

I dag hadde jeg fri, så da var det bare å dra seg på trening! Var først en tur innom apoteket. Trente ca 35 minutter på elipsemaskinen, så trente jeg styrketrening etterpå. Det ble 1 time og 15 minutter til sammen. Jeg har begynt å trene litt mer styrketrening enn utholdenhet den siste tiden, og jeg ser litt resultater! Det som er morsomt med styrketrening, er at du kan forme kroppen og stramme den opp. Det kan gå en stund før du ser resultater, men det er helt klart verdt det! Kjøpte meg ny rosa treningstopp i går, fra H&M til 149 kroner. Den er skikkelig deilig å ha på seg, alltid motiverende med nye treningsklær!Denne uken her har jeg fri,  jeg skal bare jobbe fire timer på fredag. I morgen kveld skal jeg ut med kjæresten min i Ålesund, det gleder jeg meg til! Er en stund siden vi har vært ute sammen nå, så det blir gøy. Blir nok en liten tur på trening i morgen også, etter jeg har sovet (lenge!) og spist en god frokost. Alltid deilig å ha god tid om morgenen til å kose seg. Håper dere får en fin kveld!

ÅRETS STORE BOKFENOMEN

 • 22.06.2016 - 16:05

Ble så glad når jeg fikk denne boka i posten! Dette er en bok som jeg har hatt kjempelyst til å lese, så fikk jeg mamma til å bestille den for meg siden hun er medlem i bokklubben. Har lest masse om den på andre blogger, og den hørtes veldig spennende ut, gleder meg til å begynne på den i kveld! For dere som ikke har hørt om den, her er litt om boken:

Mia Saunders trenger penger. Mye penger. Nærmere bestemt en million dollar. Hun har ett år på seg til å betale farens gjeld. Alt virker håpløst, for Mia er bare en servitør med skuespillerdrømmer... men så blir hun tilbudt en jobb hos Exquisite Escorts.

Oppdraget virker enkelt: å tilbringe en måned med en rik kjekkas hun bare trenger å ha sex med dersom hun har lyst. Mias plan er å ta jobben, stenge alle følelser ute, tjene pengene og så vende tilbake til sitt gamle liv. Men ting går ikke helt som planlagt.

Har dere lest denne boka?

INSTAGRAM LATELY

 • 21.06.2016 - 19:11
Følg meg gjerne på instagram, der heter jeg hegevalldal. Her er noen av de siste bildene jeg har lagt ut. Legg gjerne igjen ditt instagramnavn i kommentarfeltet, så tar jeg en titt!

JEG VANT

 • 18.06.2016 - 18:13

Fikk melding en dag på facebook fra vitusapotek, om at jeg har vunnet en konkurranse. Bruker aldri å vinne noe, så det var gøy! Jeg vant en gavepakke fra SB12, med de tre forskjellige SB12 munnskyllene, i tillegg til 5 pakker med SB12 tyggegummi. Jeg fikk gaven i posten i går. Det var et spørsmål du skulle svare på i konkurransen, og det var hvor mange timer SB12 gir frisk pust. Vet ikke hvor mange vinnere det var, men heldig var jeg ihvertfall som vant! Nå har jeg tyggis og munnskyll en god stund framover, hehe.

Bruker du noen SB12 produkter?

NEW YORKER

 • 17.06.2016 - 21:48

Hei, og god fredagskveld!

Etter jobb i dag var jeg og så på den nye butikken som har komt på Amfi Moa, New Yorker. De hadde utrolig masse fint der! Hvis du kjøper for 500 så får du 100kr i rabatt, så jeg passet på at jeg kjøpte for litt over 500. Sto i prøverommet og regnet ut hvor masse det kom til å koste, haha. Jeg kjøpte meg en kul tskjorte, to topper, to push up bh'er og en truse. I tillegg får jeg fri i morgen, da jeg egentlig skulle jobbe! Var en skjønning som ville jobbe for meg istedet, så det var en gladnyhet å få idag ♥ I tillegg har jeg fått lønn i dag (eller feriepenger, er ikke sikker haha), så denne dagen kunne ærlig talt ikke blitt bedre!Var også en tur innom Nille, der fant jeg disse to Victoria's Secret parfymene. De var på tilbud til 99 per stykk, så kjøpte to forskjellige som jeg syntes luktet himmelsk! Gleder meg til å prøve de. Har aldri prøvd noe fra Victoria's Secret fra før, men vet at det er et veldig godt merke som folk liker veldig godt! I kveld skal jeg bare kose meg med kjæresten min når han kommer hjem fra jobb. På søndagen så kommer to av tanteungene mine og skal sove over hos oss til onsdag, så det blir gøy.

Håper at dere får en fin helg videre!

SUNNY DAYS

 • 15.06.2016 - 20:47

Hei, har dere hatt en fin dag?

I dag har min kjære mamma bursdag, hun fylte 56 år i dag. Hun fikk en ny morgenkåpe siden hun har ønsket seg det. Har vært på trening i dag, det var veldig lite folk siden det var så fint vær ute. Når jeg var ferdig på trening og ferdig dusjet, satt jeg ute i sola og koste meg. Spiste middagen ute i dag, og så måtte vi jo ha is som dessert etter middagen. Nå har jeg hatt to dager fri fra jobb, så nå skal jeg jobbe de neste tre dagene. Neste uke skal jeg bare jobbe på tirsdag, så det blir stas. Tenkte meg ut på torsdagen med kjæresten min, siden det er en stund siden vi har vært ute nå. Så da sover jeg sikkert hos han i Ålesund, så koser vi oss der i et par dager. Han bruker å bo hos meg for det meste nå, men han har en leilighet i Ålesund også som han deler med et par andre kompiser. 
 
Ble etterhvert sliten av å sitte ute, så da gikk jeg inn for å slappe av litt foran pc'en for å se på litt youtube videoer. Er ikke ofte jeg er på youtube, men morsomt å se innom en gang iblant. Har sovet litt også, kanskje 25 minutter før telefonen ringte, hehe. På flyplassen på vei hjem fra Amsterdam kjøpte jeg med meg en pakke oreokjeks med melkesjokolade som jeg sitter og spiser på nå, de er sykt gode! 

Ha en fin kveld skjønninger 

BILDEDRYSS - AMSTERDAM

 • 14.06.2016 - 17:42

Da var jeg hjemme igjen fra Amsterdam! Har hatt en fin tur, og kost meg masse. Min første tur med fly gikk overraskende bra, jeg syntes ikke det var skummelt i det hele tatt. Syntes det var kjempefint å se på utsikten fra vinduet. På fredag var det sol og varmt i Amsterdam, nesten for varmt for meg, haha. Vi har gått rundt og sett på forskjellige plasser, tatt masse bilder har jeg gjort også. Lørdagen var vi på 2 forskjellige marked, masse fint som de solgte der. Vi var på Hard rock cafe, og der hadde de kjempegod burger. Var så overrasket over mannen som skulle ta imot bestillingen vår, vi var 8 stykker som skulle bestille mat, og han skrev ikke ned bestillingene, han husket alt sammen! Vi var også på en thai restaurant på kvelden, men jeg var fortsatt så mett etter burgeren at jeg greide ikke spise så masse. Vi har ihvertfall spist veldig masse god mat på turen. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

På søndagen var vi på kanaltur i båt, det var veldig gøy. Det varte i ca 1 time, og vi hadde på ørepropper der de fortalte om de forskjellige stedene vi var på. Alle butikkene i Amsterdam hadde åpent på søndag. Vi var også ute og spiste vafler, jeg bestilte meg vaffel med jordbær og sjokoladesaus, det var nydelig godt! Vi tok fly tilbake om kvelden klokka 21:00, så var vi tilbake i Ålesund ca 22:40. Flyturen var på 1 time og 40 minutter. På bildet under ser du hva jeg kjøpte med meg fra Amsterdam. Det store bildet er sånn matunderlag, så du kan ha maten din oppå. Eller det kan bare være til pynt! Over bildet er det sånne figurer, det er sjokolade. Så er det tre magneter øverst, som jeg skal ha hengende på kjøleskapet. Den boksen ved siden av er det vafler nedi. Så kjøpte jeg meg to par med sokker, og så 2 deksler. Det andre dekselet som jeg kjøpte er ikke med på bildet, men det står i ♥ amsterdam på det, de var veldig fine! Jeg kjøpte også litt godteri før vi tok fly tilbake til flyplassen, to poser med M&M, og en stor boks oreokjeks med sjokolade. 

NY HEADER

 • 08.06.2016 - 22:14

Hei, har dere hatt en fin onsdag? I dag sov jeg lenge, sto ikke opp før i 12 tiden. Så vasket jeg litt på badet før jeg spiste frokost, brødskive med leverpostei og agurk. Det har vært sol i dag, så jeg fikk solt meg en stund ute også. Fikk pakke i posten igjen, som jeg var nede på butikken og hentet. Den var til kjæresten min, for han også har bestilt fra wish.com, hehe. Kjøpte en is som jeg ikke har spist opp, får spare den til i morgen, for da skal det også være fint vær! Etter jeg spiste middag så kjørte pappa meg på trening, trente 1 og 1/2 time til sammen. Først trente jeg  på elipsemaskin, og så styrketrening etterpå. 

Har forresten fått meg ny header, tusen takk til vlyso.blogg.no som laget til meg! Ble veldig fornøyd med den. Hun lager headere gratis, så hvis du trenger en ny header så er det bare å kontakte henne, for hun er veldig flink! I dag har jeg også begynt å pakke litt til Amsterdamturen, litt klær og forskjellig. ​Viktig å være forberedt, og ikke pakke alt i siste liten, hehe. Skal stå opp torsdagsnatten, siden flyet går så tidlig, så da spørs det om jeg får sove i morgen kveld. Får prøve å stå opp litt tidligere i morgen, så kanskje jeg får det til.

Hva syntes du om min nye header?KLIPPET HÅRET

 • 01.06.2016 - 19:02

Hei, og god onsdagskveld! I dag har jeg sovet lenge, og så har jeg vært på trening. Godt med fri! I går jobbet jeg fra halv 3 til 8, noe jeg skal i morgen også. Godt med korte arbeidsdager. Etter jobben i går var jeg først med kjæresten min på jobben og han ordnet laks med ris og salat til meg, det var kjempegodt! Etter det var jeg med en dame og klipte håret mitt, noe hun gjorde gratis, så da var jeg heldig. Er så dyrt å gå til frisøren å klippe seg, da måtte jeg kanskje betalt 500-600 kroner. Hun hadde gått på forskjellige kurs, og jeg ble ihvertfall veldig fornøyd! Bildet under er før jeg klipte meg, så håret mitt er litt kortere enn det, klippet vekk tuppene og det som var slitt.Idag så fikk jeg en pakke i posten, det var en fin hvit topp som jeg hadde bestilt fra wish.com. Den var utrolig fin, skal vise dere den en annen dag! I dag har det vært varmt ute, men har ikke vært så noe sol så gikk ikke ann å sole seg idag. Håper på sol de neste dagene som kommer! I går før jobben så hadde jeg en liten tabbe haha... jeg klødde meg i øyet så glemte jeg at jeg hadde sminke på meg, så var jeg på do og så at litt av øyenbrynsfargen hadde kommet bort. Så hadde jeg ikke tatt med meg sminke, haha. Så gikk jeg på Kicks og kjøpte en ny øyenbrynspenn, og sminket meg i et speil på H&M ti minutter før jobb. Flink!

Hva har du gjort idag?

BED HEAD

 • 24.05.2016 - 22:37

Hei, og god tirsdagskveld! I dag var jeg på jobb fra 11-6, det var masse folk i dag, så var veldig sliten når jeg var ferdig på jobb. I dag var siste dagen før ny kampanje i morgen, og det var ansattrabatt med 50% på de nye Bed Head produktene vi har fått i apoteket, så da måtte jeg bare kjøpe de! Kostet bare 125kr for begge to til sammen, i tillegg er det ganske store flasker så du har ganske lenge. I tillegg lukter de himmelsk! Gleder meg til å prøve de. Det er forskjellige farger for ulike hårtyper, de finnes i blå, rød, grønn og rosa. Den blå passer best til min hårtype, siden jeg har litt tørt og slitt hår som trenger fuktighet. I tillegg beskytter den håret mot slitasje ved varmestyling, noe som passer bra siden jeg retter ut håret mitt en del. Selv om jeg bruker varmebeskyttende i tillegg, så kan det jo være bra å forebygge med denne shampoen og balsamen.Bruker du Bed Head?

WHITE SHOES

 • 22.05.2016 - 18:48

Hei, hvordan går det med dere? Her har jeg vært i lykkerus i to dager nå, fordi jeg har fått pakker i posten, hehe. De hvite skoene jeg har på bildet fikk jeg på torsdag, og jeg er kjempefornøyd med de. Kostet bare kanskje 40 kr på wish.com! Elsker den siden, de har så mye fint og billig der. I tillegg fikk jeg klokken til kjæresten min, som jeg pakket inn (i julepapir!) haha, og han ble såå glad når han åpnet den. Er så gøy å se han bli så glad, for da blir jeg enda gladere! Er masse jeg har bestilt som ikke har komt enda, men håper jeg får en del i neste uke også! Har bestilt en del undertøy og topper, og litt deksler til mobilen min. I dag har jeg ryddet litt hjemme og skiftet på senga og vasket litt klær. I tillegg kom pappa hjem fra Sverige idag, med masse Capri Sonne og Pepsi max! Denne dagen kunne ikke blitt bedre. I morgen har jeg fri, og i tillegg har kjæresten min fått fri også, så da skal vi på tivoli i Ålesund! Det blir gøy. Skal en tur til tannlegen klokka halv 1 først, og så spiser vi sikkert middag sammen før vi drar på tivoliet.

Håper dere får en fin søndagskveld, kos dere!

MONDAY

 • 09.05.2016 - 22:01

Hei dere, håper dere har hatt en fin mandag! I dag sov jeg og kjæresten min til kl 11, så ble vi kjørt til sentrum og gikk litt rundt i butikker før han begynte på jobb. Jeg var med han på jobb, så ordnet han pasta med kjøttdeig til meg, det var godt. Var heldig med været i dag, sol og varmt! En stund etterpå fikk jeg også sjokoladeis med sjokoladesaus, mmm. Var på Cubus og kjøpte meg en fin topp, var også og sjekket badevekter. Jeg vil ikke ha elektronisk, så har sett litt på forskjellige. Den butikken vi så i, syntes jeg var litt dyr, men skal se litt rundt i en annen butikk som kanskje er litt billigere. Flere som syntes elektroniske badevekter bare viser feilmålinger?Nå blir det bare 4 dager med jobb, så blir det 4 dager med fri igjen. Ikke lenge til 17 mai!  Håper kjæresten min ikke må jobbe den dagen, men skal ikke håpe for masse, hehe. Da blir det feiring på Milano isåfall! Nå har jeg bestilt meg litt ting fra wish.com, gleder meg til å få det i posten! Skal selvfølgelig vise dere også når jeg får det! I tillegg har jeg bestilt klokke til kjæresten som jeg vet han ønsker seg, gleder meg til å se ansiktet han når han får den, hihi.

Håper dere får en fin kveld videre!

THIS EYES GONNA KILL ME

 • 08.05.2016 - 18:33

Hei! Har dere en fin søndag? I dag tidlig var jeg ganske dårlig, hadde litt hangover fra i går kveld.. haha. Jeg var ute og drakk sammen med typen, jeg var den første som kom, så ventet jeg på han til han var ferdig på jobb. Hun som jobbet i baren holdt meg med selskap, så fikk jeg spille musikken min fra spotify, det var kult! Angret på at jeg drakk så mye, når jeg kom hjem i natt spydde jeg kanskje 2-3 ganger. Skal aldri drikke så mye igjen! Ellers var det en fin kveld, i 12 -halv 1 tiden begynte det å komme en del folk. 

I dag har jeg bare slappet av, ble bedre når jeg kom meg i dusjen og fikk i meg litt mat. Det var sol i dag, så har vært ute og kost meg i sola. I morgen har jeg fri, så da skal jeg på kafe med kjæresten, kanskje shoppe litt og spise middag sammen. Jeg ble tipset om en nettside i går, der det var ganske masse fine og billige ting, siden heter wish.com. Blir nok sittende i kveld å se gjennom siden og kanskje bestille litt ting! Har lyst å bestille en børste (Straightener Brush) som retter ut håret når du børster det, den har jeg ønsket meg lenge! Den kostet bare 115 kr, før kostet den kanskje over 1000! 
La ut dette bildet på Instagram i går kveld, så fikk jeg en morsom kommentar: This eyes gonna kill me! Hahahaha... 

1 MAI

 • 01.05.2016 - 19:01

Hei, og god 1 mai! Når jeg sto opp i dag og så alle flaggene ute så begynte jeg å synge på 17 mai sanger, haha. Litt tidlig enda, kanskje? I natt sov jeg godt, tror ikke jeg kom meg opp av senga i dag før klokka ble 12. Kjæresten min begynte å mase på meg om å stå opp, så da måtte jeg bare haha. Neste uke skal jeg bare jobbe på tirsdag, onsdag og fredag, så blir en del fri neste uke, det blir digg. Hadde vondt i leggene i går, kjentes godt at jeg har trent i det siste for å si det sånn! Treningssenteret er stengt i dag, så da blir det en rolig kveld. Så blir det trening igjen i morgen. Så da starter uka bra!På bildet har jeg på meg en bluse fra Cubus, har den samme i rød farge også. Syntes de var kjempesøte. Det var 3 for 2 på alle topper, så da kunne jeg ikke la den sjansen gå fra meg. Hva syntes dere?

JEG SKAL TIL AMSTERDAM

 • 29.04.2016 - 20:22

Da er det bestemt; jeg skal til Amsterdam i juni! Jeg kunne jo ikke si nei til en gratis tur! Gleder meg masse, det kommer til å bli spennende siden jeg aldri har tatt fly før, haha. Aldri vært i utlandet heller. Så i dag var jeg og lagde meg pass, siden jeg hadde fri i dag. Så da kommer det nok i posten om noen dager! Irriterte meg over at man måtte ha håret bak ørene når vi skulle ta passbilde.. Etter jeg ordnet meg pass, var jeg i banken for å ordne meg nytt bankkort i tillegg til at jeg tok nytt bilde til bankkortet. Og det bildet ble jeg fornøyd med, hehe. Så da blir det både pass og nytt bankkort på meg!Etter jeg var i banken møtte jeg kjæresten min før han gikk på jobb, og så ble jeg kjørt på trening. Etter trening var jeg innom kjæresten på jobb og fikk meg rullekebab. Nå er jeg sliten etter trening både i går og i dag! Så nå er jeg hjemme, sitter i sofaen foran pcen, slapper av og ser på Idol. Ønsker dere en fin fredagskveld, kos dere!

Dette bildet tok jeg i dag, syntes det var så fint så måtte dele det på bloggen, hehe.

NY IPHONE

 • 22.04.2016 - 20:22

Hei, og god fredagskveld! I går etter jobb ble det helg på meg, så da var det rett på Elkjøp for å kjøpe meg en ny Iphone 6. Min Iphone 5 greide jeg dessverre å knuse, så når jeg fikk lønn så tenkte jeg hvorfor ikke bare kjøpe meg en ny? Har hatt lyst på Iphone 6 lenge, kjempefornøyd med den så langt! Var ute på byen i går og drakk sammen med typen, det var koselig. Har sovet med han to netter, og i dag tok vi buss hjem igjen i 12 tiden, han dro på jobb og jeg på trening. Der trente jeg på elipsemaskinen i 45 minutter, så styrketrening etterpå der jeg trente bein, armer og rumpe. Så blir det trening igjen i morgen også. Håper dere får en fin helg videre! 

Hva slags telefon har du?

INNKJØP 18.04.16

 • 18.04.2016 - 23:01

Hei og god mandagskveld!

I dag har jeg vært på jobb fra 12-7, i morgen jobber jeg fra 9 til kvart over 3, så da blir det trening på meg! Har langhelg denne helgen, har fri fredag, lørdag og søndag, så det blir digg. På onsdag blir jeg sikkert hos kjæresten min i Ålesund til fredag, så går vi sikkert ut og drikker på torsdagskvelden, det blir gøy.  Kjenner suget etter pink passion, hehe. Er best å gå ut og drikke på torsdager, siden det er halv pris på alle drinker da (50kr per drink!) så da passet det bra med langhelg. Så får jeg trene både på fredag og lørdag. I dag kjøpte jeg meg Aco shampoo fra apoteket, for jeg har fått så tørr hodebunn. Vanlig shampoo går ikke å ha i hodebunnen, for det er så tørt at jeg må bruke balsam i hodebunnen, og først da blir det glatt. Skal prøve denne shampoen som er mot tørr hodebunn, så får vi se om det blir bedre! Kjøpte meg også en skrubb fra vita som var på tilbud, tenkte jeg skal være flink å bruke skrubb i ansiktet nå, siden det ikke er så ofte jeg bruker det. Skal prøve å bruke det 1-2 ganger i uka minst. 

Har dere hatt en fin dag?

EN DAFF LØRDAG

 • 09.04.2016 - 20:19

I dag har det vært en daff lørdag. Har bare sovet, spist, hørt musikk og slappet av. Det trengte jeg sikkert, etter en uke med jobb. Har fri mandag, og det har kjæresten også, så da skal vi finne på noe gøy sammen! Er ikke ofte vi har fri samtidig akkurat, hehe. Har vært med han i Ålesund, sov der fra tirsdag til fredag. Har sett litt rundt på nettet, og fant en leilighet som jeg har lyst til å leie! Hadde vært fantastisk å kunne flytte sammen med han, siden det er så nært der jeg jobber. Jeg bor hjemme nå, og da må jeg ta buss i ca 1 time på jobb. Det blir ca 2 timer på en dag. Leiligheten var på 7500 kr inkludert strøm, internett og tv. Ikke så dyrt, når vi er 2 stykker som kan dele på leien. Har kontaktet han som leier ut, så håper jeg får svar snart! 

Hva gjør dere i kveld?

EN FANTASTISK KVELD

 • 03.04.2016 - 00:17

Hei, har dere en fin lørdagskveld? I dag har jeg vært på jobb, når jeg kom hjem var jeg så trøtt at jeg sov ca 1 time. Når jeg våknet igjen så var det rett i dusjen, og nå har jeg ordnet brownies som gjør seg klar i ovnen. Tenkte å lage noe godt til kjæresten kommer hjem fra jobb. Så da blir det brownies med is! Denne uken har jeg vært med kjæresten min i Ålesund i tre dager, og torsdagskvelden var vi ute, siden jeg hadde fri på fredag. Der møtte vi en venninne av meg, og en kompis av henne som vi festet med, det var koselig. 50kr per drink hele natten, tror jeg drakk kanskje 12 drinker, haha. Var helt i lykkerus. Jeg drakk mest pink passion, det er favorittdrikken min når vi er ute på byen! Kan drikke masse av det, er så utrolig godt.

Hva gjør dere i kveld?

7 GODE GRUNNER TIL Å TRENE

 • 28.03.2016 - 16:35

Tenkte å skrive et innlegg med 10 gode grunner til å trene. Er så mange fordeler med det, og har merket at etter jeg begynte å trene, har jeg mer energi og overskudd, og føler meg generelt mer gladere og lykkeligere enn før. Håper dette innlegget gir deg som leser litt mer motivasjon til å bevege deg mer!


1. Bedre selvfølelse
Ja, du kan faktisk få bedre selvfølelse av trening. Man blir sterkere, får bedre kondis, det er bra for psyken. Når du har trent og gjennomført en god økt så tenker du bedre tanker om deg selv. Mestringsfølelsen din øker.

2. Bedre søvn
Sier seg egentlig selv. God søvn er helt avgjørende for at du skal føle deg bra og være produktiv. Når du sliter deg ut så er det lettere å slappe av, og du blir mer søvnig. 

3. Motvirker stress
Nivået av stresshormoner synker når man trener, og lykkehormonene øker. Du fokuserer bedre, og greier å stenge av tankene på det som stresser deg. Når du trener øker hjernen produksjonen av norepinephrine, som gjør at du blir mindre stresset.

4. Bedre immunforsvar
Regelmessig mosjon motvirker hjerteinfarkt, høyt blodtrykk, diabetes, angst og stress. God blodsirkulasjon transporterer bort gift og bakterier i kroppen. Trening reduserer risikoen for å bli syk.
5. Stabiliserer metthetsfølelsen
Mosjon gir stabilt blodsukker, og det gir en stabil metthetsfølelse. Mens den som er utrent, har mer appetitt i forhold til sin forbrenning. 

6. Sterkere skjelett
Dersom du trener kroppen din fysisk får du sterkere leddbånd, skjelett, leddbrusk og leddkapsler. Og risikoen for beinskjørhet minker. Belastning bygger opp skjelettet.

7.  Økt livskvalitet
Du blir pigg, får masse energi, og orker mye mer. Den som trener trenger sjelden tenke på kroppslige plager, høyt blodtrykk, overvekt og andre helserisikoer. 

GOD PÅSKE

 • 27.03.2016 - 17:02

Hei, og god påske alle sammen! Har dere hatt noen fine fridager? Denne uka har jeg hatt fri torsdag og fredag, i går var jeg på jobb siden det var dobbelt opp med lønn (får betalt for 14 timer istedet for 7), så da hadde jeg faktisk lyst til å jobbe. Så mye folk var det ikke heller. Men ellers i uka var det ganske masse, spesielt mandagen! Virker som de tror butikkene aldri skal åpne igjen i verden, haha. Litt kjipt at ikke treningssenteret er åpent, for da ville jeg trent hver dag. Så er det lite å finne på, siden kjæresten jobber til 11-12 på kveldene nå som det er påske. Da blir det viaplay og sofaen som står for tur i dag. Og kanskje en tur i solariumet senere i kveld!

Ha en fin dag, og nyt de siste fridagene! 

CHEERS

 • 12.03.2016 - 19:40

Hei og god lørdagskveld! Hadde en kjempegøy kveld i går sammen med kjæresten min og ei venninne av meg. Vi møttes ute på Pianisten, og der rakk jeg å kjøpe meg fire pink passion til 50 kroner per drink før klokka ble 12, for da ble det full pris. Vet ikke hvor mange drinker jeg drakk, kanskje 7-8 stykker. Når klokka ble 1 så ble det mye flere folk, og så et par kjente fjes, det var koselig. Jeg som ikke er så flink å danse, ble tvingt ut på dansegulvet, wææ. Syntes det var flaut.. Men så kom det ei jente som viste meg noen dansetriks, haha. Fikk teken på det etter hvert, så var det mange som så på oss, haha.

Jobb i går var skikkelig stress... Var utrolig masse folk, og i tillegg slo jeg hodet oppi en skuffe.. Auu. Var så glad når jeg var ferdig klokka 4! Er ikke ofte det er så mye folk, men denne fredagen var det utrolig masse. Sikkert på grunn av at vi hadde to dager med sånn prisfest i alle butikkene på senteret. Har fri til tirsdag, så det blir godt! I tillegg jobber jeg 50% nå, så jeg er ferdig på jobb tidlig omtrent hver dag. Mandag og tirsdag skal jeg på teorikurs, det er på tide at jeg får tatt den teorien snart!

Hva gjør dere i kveld?

WEEKEND IS HERE

 • 26.02.2016 - 22:59

Hei, og god fredagskveld! Nå er det endelig helg, det blir digg. Etter jobb i dag så var det rett på trening, løp i ca 1 time, så ble det styrketrening etterpå. Trente ben, armer og rumpe. Skal trene i morgen også! Skal bli flink til å trene nå, så jeg får kroppen jeg ønsker meg. Det jeg håper på, er å få tynnere legger og strammere rumpe. I morgen skal jeg også trene, for da har jeg fri. I kveld får jeg besøk, vi skal kose oss med pizza, mango til dessert, og kanskje en film. Det blir koselig!Etter treningen kjøpte jeg to proteinsjokolader i resepsjonen. Spiste en, så har jeg den andre til i morgen. Det var tungt å begynne med trening igjen etter et langt opphold kjente jeg, men nå når jeg trener oftere, så blir det ikke så slitsomt. Det er mange fordeler ved trening også, kjenner at jeg får mer energi og blir i bedre humør. Dumt at treningssenteret er stengt på søndager, for da ville jeg trent, hehe. Men det går bra, er vel bra med en dag pause også. 

Håper at dere får en fin helg!

ANTREKK 24.02.15

 • 25.02.2016 - 00:18

Hei, har dere hatt en fin onsdag? I går var det rett på trening etter jobb, og godt var det! Nå blir det ikke trening før fredag, for jeg har senvakt i morgen. Så har jeg fri i helga, og neste uke jobber jeg bare 3 dager. Blir trist med avskjedsmiddag for meg på mandag, dumt at jeg må slutte å jobbe der jeg er nå. Har snakket med en kollega på facebook, og hun ble veldig oppgitt på grunn av at hun syntes ikke det skulle vært lov at jeg ikke får mer jobb. Vet ikke hvordan reglene er, men er ihvertfall to ekstrahjelper som begynte etter meg, og de får fortsatt jobbe der, så vet ikke om det er lov å kutte meg ut da. Hun skulle ta det opp på møtet på mandag, så det blir spennende.. Håper det ordner seg hvertfall, så jeg får litt jobb. Bedre enn ingenting. For jeg har ikke lyst å jobbe andre steder. 

Akkurat nå bare slapper jeg av foran pc'en, kan være oppe lenge siden jeg ikke skal stå opp før halv 12 i morgen. Gleder meg til helg! For da får jeg besøk, hihi. Dere lurer sikkert på hvem det er. Er noen jeg har møtt for ikke så lenge siden, men vi har fått veldig god kontakt, og har blitt veldig glad i han. Forteller dere mer en annen gang. 

Dere får ha en fin kveld videre!

HAPPY MOTHER'S DAY

 • 14.02.2016 - 20:35

I dag er det både morsdag og valentinsdag! Har dere hatt en fin feiring? I natt tror jeg at jeg sov 10 timer, ble litt sjokkert over hvor lenge jeg sov, haha. Så har vi vært i bursdag i dag, det var koselig. Spiste masse kake! Og gratulerer til verdens beste mamma med morsdagen i dag, du er best. Kjempeglad i deg! Her er et dikt til mammaen min:

Who care for us and guide us
You can feel their love and gentleness
as they walk through life beside us.

They do great things for us every day
they whisper in our ears,
they even hold us in their hearts
when we are filled with all our fears.They are always there to give a hug
and try to make us smile.
They threat us with respect and love,
they threat us like their child.

God blessed me with an Angel,
I´m proud to call my own.
She´s been with me throughout my life,
been with me as I´ve grown.

She´s guided me the best she can,
she´s taught me like no other,
and I´m thankful I´m the lucky one
who get´s to call her mother.

VINTERFERIE

 • 12.02.2016 - 20:45

Da var det endelig vinterferie! Noe jeg har sett fram til lenge. Skal bli så godt å sove lenge og slippe å sminke seg hver dag, hehe. (nesten) Har bestilt meg tannlegetime, mandag klokken halv 1 fikk jeg time. Tannkjøttet mitt har blitt så hovent nå, i tillegg så blør det når jeg pusser tennene, så lurer på om det er tannkjøttbetennelse. Håper de kan ordne det. Neste uke blir jeg i Ålesund i kanskje 3-4 dager, det blir koselig. Skal nyte denne vinterferien fullt ut. I dag når jeg var ferdig på jobb var jeg i ca 1 time og så i butikker, kjøpte meg to topper, en fin tights og dusjsåpe som jeg bruker som var på tilbud for kun 20 kroner per stykk. 

Har dere vinterferie?  

UKEN SOM GIKK // MIDDAG, LOMMEBOK I SKINN, KALDT PÅ JOBB ++

 • 24.01.2016 - 15:11

Ukens høyepunkt: 
Kommer ikke på noe sånn skikkelig høydepunkt jeg har hatt denne uka, hehe. Men var koselig å spise middag ute med foreldrene mine og noen naboer av oss. Da bestilte jeg meg kebabtallerken, det var veldig godt. Dagen før så spiste jeg faktisk kebabrull også. Så nå kommer jeg ikke til å spise kebab på lange tider.. haha.

Ukens sang: 
Baila Conmigo av Adelen, er en sang som har gått mye på repeat for tiden. Det er en sang som du fort kan få på hjernen! Blir i godt humør av denne sangen.

Ukens beste innkjøp:
Må være den nye lommeboka mi i ekte skinn! Den var utrolig fin. Hvis jeg får si en ting til, så var jeg ganske fornøyd med toppene jeg kjøpte også. Er nesten alltid fornøyd med det jeg kjøper, så vanskelig å velge bare en ting. Ukens kjiping:

Har egentlig ikke opplevd noe kjipt denne uka. Eneste negative er at det har vært kaldt på jobben, så jeg var nødt å kjøpe meg en ulltrøye, haha. Så nå har jeg den liggende på jobben, så får jeg bruke den når jeg fryser.

Ukens crawing:

Gele med vaniljesaus! Er så utrolig godt, kunne spist det til dessert hver dag. Og da må det være masse vaniljesaus på også!

Ukens nyhet:
Fikk vite at ei som egentlig skulle slutte på jobben, kommer tilbake nå i februar! Det er jeg veldig glad for, for hun var veldig koselig å jobbe med. Tommel opp for det. I tillegg åpner vi nytt og større apotek mandag 8.februar, så det blir spennende å se hvordan det blir. Den uka har vi også 50% på all hudpleie, så verdt å ta en tur innom!

NEW IN

 • 23.01.2016 - 23:11

Heisann, har dere en fin helg? I dag var jeg på jobb fra 12-6. Det var ganske travelt, så da gikk tiden fort! Stort pluss for gratis mat også, vi bestilte fra BigBite alle sammen. Eneste positive med å jobbe en lørdag er at man får gratis mat, hehe. Neida, er koselig å jobbe når det er masse kunder innom. Her er forresten bilde av toppene jeg kjøpte på BikBok i går! Syntes de var så fine, så måtte bare kjøpe de. Var bare 49 per stykk, bra det er mye salg nå i januar. Det skal bli godt med fri i morgen! I tillegg har jeg blitt invitert med ut på middag neste uke, hihi. Neste helg har jeg fri, så da skal jeg sikkert ut og finne på noe. 

Hva syntes dere om toppene?

KEBAB NIGHT

 • 22.01.2016 - 00:04

Hei, og god kveld! Ble litt sen blogging, det er fordi jeg hadde senvakt i dag. Ble kjørt på jobben i dag, så det var koselig. Hadde en del tid før jeg begynte på jobb, så spiste litt mat og så kjøpte jeg meg en ny lommebok i skinn, den var kjempefin! Den var tilbud på også. Har så mange kort, så trenger noe å ha de i. Busskort, bankkort, Kicks kort, ansattkort, Big bite kort.. listen er lang! I tillegg kjøpte jeg et mobildeksel, noe jeg trengte. Når jeg kom fra jobb, så hadde pappa bestilt kebabrull til oss, så vi tok med hjem og spiste. Mmm.. Var noe styr med kameraet og at jeg ikke fikk bildene fra kameraet til mobilen. Men nå er det fikset! Tusen takk til verdens beste storebror, som er en del mer teknisk anlagt enn meg.. hehe. Har ihvertfall lært meg det meste jeg trenger å vite om hvordan jeg bruker kameraet mitt. Det er ikke så komplisert å bruke det, og så lærer man etter hvert. 

Dere får ha en fin kveld (natt) videre!

STØRRE PUPPER AV P-PILLER?

 • 20.01.2016 - 21:25

Heisann! Har dere det fint? Nå har jeg akkurat komt hjem fra jobb, fikk melding fra legekontoret at resepten min var klar til henting på apoteket, og siden jeg jobber på apotek så var det null problem. Jeg brukte tidligere Microgynon, men nå har jeg tenkt å prøve Loette. Grunnen til at jeg har valgt å bytte er for å se om det er mulig å få større pupper av p-pillene, noe jeg håper på. Har lest en del på nettet, og noen merker ingenting, mens noen får større. Jeg har pupper som en 10-åring, så jeg håper at dette kan virke på meg. Hvis ikke får jeg bare teste ut forskjellige merker, og håpe på det beste.I morgen blir jeg kjørt på jobb, så da slipper jeg å ta buss! I dag var bussen 20 minutter forsinket, så jeg ble litt forsinket på jobb også. Hater all denne snøen som har komt, er jo umulig å komme seg noen steder. Gleder meg til sommer. Var og sjekket kontoen min nå, fikk lønn i dag. I går hadde tannkjøttet mitt hovnet opp i nærheten av en tann som vokser i munnen min, det var kjempevondt, men litt bedre i dag heldigvis. Har kjøpt meg Dentinox nå, som jeg kan smøre på, så blir det sikkert litt bedre. Hvis ikke får jeg bestille time med tannlegen. Det må jeg uansett, for det blør hver gang jeg pusser tennene. Nå skal jeg spise litt mat og lage meg smoothie, så vi snakkes i morgen!

Hvilke p piller bruker du? Og fikk du større pupper av de?

NYTT KAMERA

 • 19.01.2016 - 19:04

Hei, og god tirsdagskveld! I dag har jeg vært med frisøren og klippet håret mitt. Tok bare det som var slitt, så ser ikke så mye forskjell. Men det ser mye sunnere ut nå! Var på Expert og så på kamera, og det endte med at jeg kjøpte meg et nytt. Kameraet er med selvutløser, og Wifi så du kan føre over bildene til telefonen. I tillegg kjøpte jeg et kamerastativ slik at det blir enklere å ta bilder. Så i dag har jeg holdt på og testet kameraet, og satt opp kamerastativet.I morgen blir det jobb igjen, da jobber jeg fra klokka halv 1-7. Byttet vakt med ei på jobben, så jeg slutter kl 7, og ikke kl 8. Jeg hater senvakt, har det nesten hele tiden, hvertfall 2 ganger i uka. Er egentlig ikke så mye, men liker bedre å ha tidligvakt så jeg kan komme meg tidligere hjem. I går så var jobben min ute og spiste på Peppes, etter det så var vi i møte angående flytting og diverse ting. Apoteket vårt skal bli større, og det åpner 8 februar. Den uka skal jeg faktisk ha vinterferie, det er bare ca 3 uker til.

Hva slags kamera bruker du?

GOD JUL

 • 27.12.2015 - 15:36

God jul alle sammen! Håper dere har hatt en fin julaften med familie, god mat og fine gaver!

Har hatt mange dager nå der jeg har vært oppe lenge, sovet lenge om morgenen, og spist mye mat. Tror det blir vanskelig å komme seg opp på jobb i morgen! Skal heldigvis bare jobbe mandag, tirsdag og onsdag, så blir det langhelg igjen. Var ute en tur på fredagen, det var koselig. Har bestilt meg en rød kjole på nelly, så håper den kommer i posten før nyttårsaften. Gleder meg til å få prøve den! Den var ihvertfall veldig fin, så håper den passer. Kanskje jeg har lagt på meg etter all julematen, hehe. Til jul så fikk jeg mye fint! Fikk hårføner og øyenskyggesett med venninna mi, noe jeg trengte! Med mamma fikk jeg Vichy Idealia serum og øyekrem, og dusjolje fra Eucerin. Så fikk jeg smoothie blender med eldstebroren min, sånn du bare kan blande i flasken og drikke rett av. Så fikk jeg gavekort, 500 kr fra broren min og 250kr fra sjefen. I tillegg til 700kr. Så fikk jeg 4 bokstavflax, vant bare på ett, 30 kr. Kanskje jeg vinner om jeg tar et nytt lodd? Jeg feiret hjemme med mamma, pappa og broren min i år. Koste oss med pinnekjøtt, pølse, potet og kålrotstappe, utrolig godt. 

NEW SHOES

 • 19.12.2015 - 21:39

Hei, har dere en god helg? Det har jeg, denne helgen har jeg fri også! Og neste uke skal jeg bare jobbe mandag og onsdag. Kjøpte meg nye sko for noen dager siden, selvfølgelig Nike! Kjøpte de på XXL, og er kjempefornøyd med de. Ikke lenge igjen til jul, 6 dager! I dag har jeg brukt tiden på å tatt teoritester på nettet og skrevet ned litt spørsmål og svar så jeg husker bedre. I tillegg har jeg pakket inn julegaver, så er ferdig med det. Mangler bare en pakke å kjøpe, hehe. De siste dagene har jeg bare jobbet, og pleiet meg selv litt før julen. Tatt ansiktsmaske, tannbleking og litt forskjellig. Vil jo føle meg fin til julaften! Har en svart kjole jeg tror jeg kommer til å bruke på julaften, men en dag jeg var i Ålesund kjørte bussen fordi en butikk med masse fine kjoler i, tror det var en brudekjolebutikk. Har veldig lyst å se i den butikken først, kanskje jeg finner noe annet? Det var kjærlighet ved første blikk når jeg så den butikken, haha. Dumt jeg ikke så den før jeg skulle tilbake. 

Håper dere får en god helg!

FLOKETE HÅR?

 • 30.11.2015 - 19:19

Nå som jeg har fått hår extensions igjen, har jeg opplevd at håret er mye mer flokete enn før. Og at vanlig hårbørste ikke får vekk flokene. Derfor kjøpte jeg meg en flokebørste, etter tips fra en venninne. Har prøvd den nå, og syntes at den tar bort flokene med en gang. Denne børsten kommer jeg til å ta med meg overalt! Jeg kjøpte den på apoteket, siden jeg får 30%, så jeg fikk den for 55-56 kroner. Tror den kostet rundt 80 kroner i vanlig pris. Anbefales til alle med flokete hår.Har dere hatt en fin mandag? Jeg har jobbet i dag, og etter jobben gikk jeg og så litt i butikker etter julekalender. Den jeg ville ha var utsolgt, så håper de får inn igjen i morgen. Tenk at det er 1 desember i morgen, snart jul! Jeg ringte etter bestilingsbuss når jeg skulle hjem, og den svarte ikke, så da tenkte jeg å bestille taxi. Den svarte heller ikke. Da ble jeg litt irritert.. Men så kom plutselig en buss som kjørte dit jeg skulle, noe jeg ikke visste, for jeg trodde siste bussen gikk halv 5! Da vet jeg det til neste gang, kommer meg helt hjem etter jobb jeg da heldigvis.

Har du flokebørste?

UKEN SOM GIKK // UT Å SPISE, ENTRECOTE, BLACK FRIDAY ++

 • 29.11.2015 - 21:35

Ukens høyepunkt: 
På onsdagskveld var jeg ute og spiste med kollegaene mine fra jobben, vi spiste på et sted som heter Lyst i Ålesund, det var veldig koselig! Og det var veldig god mat der, nå er ENTRECÔTE mitt nye favorittkjøtt! For dere som lurte så bestilte jeg Entrecôte Sandwich til middagsrett, og gulrotkake med krem og sjokolade til dessert. 

Ukens sang:
Det var bare en sang som dukket opp i hodet mitt en dag, helt uten grunn. Ikke hadde jeg den på spillelista mi heller, bare gikk og sang på den. Fant ut at sangen het ''Hung up'' av Madonna, haha. Det fant jeg ut ved hjelp av appen jeg har på mobilen min som heter SoundHound. Anbefaler alle å laste den ned, for da kan du bare synge sangen, så får du opp tips til hvilke sanger det kan være, og det har vært riktig hver gang jeg har prøvd!  

Ukens beste innkjøp:
På fredag var det som sagt Black Friday, og når jeg var ferdig på jobb fristet BikBok meg for mye med plakatene som var hengt upp med 49KR, 50% rabatt osv. Så da kjøpte jeg meg en genser som var en blanding av hvit og svart, og en rosa bukse til kun 49kr. Så det må være det beste jeg har kjøpt denne uka. Ukens kjiping:
Tror ikke jeg har opplevd så mye kjipt denne uka! Bare at jeg har vært litt lei av å jobbe noen dager da, hehe. Men det blir jo alle av og til? Bra det blir mange fridager i desember!

Ukens crawing:
Tror ikke jeg har hatt noe skikkelig crawing på noe denne uka. Er fortsatt like glad i marsipan som jeg var forrige uke, haha. Men hvis jeg må si noe, så er det brus. Drikker nesten brus hver dag. Sukkerfri da, så klart! Vet det ikke er bra å drikke for ofte, men liker det altfor godt. Mest cola x og julebrus det går i.

Ukens nyhet:
Fikk vite at ei jeg har jobbet sammen med skal komme tilbake og jobbe hos oss fra 21-31 desember! Det blir koselig å snakke med henne igjen! Og også en bra nyhet er at jeg slipper å jobbe på julaften og nyttårsaften, hehe. 

GOD HELG

 • 28.11.2015 - 23:17

Hei, har dere en fin helg? Hadde lite lyst å stå opp idag klokka halv 10. Men ble bedre når jeg først sto opp. Jobbet fra 12-6 i dag, var ganske mange folk på apoteket og mye varer i dag, så tiden gikk fort. Skader ikke at vi får gratis mat på lørdager heller! Da bestilte jeg meg baguette med karbonade, ost og hvitløksdressing fra Big Bite, pluss en cola. I morgen har jeg tenkt å trene, noe jeg har hatt liten tid til i det siste på grunn av jobb. Gleder meg nesten til februar er ferdig, for da går jeg ned i stilling. Trenger å ha litt fri også kjenner jeg, ikke bare jobbe. Har jobbet et par måneder nå, og kjenner at 100% ikke er noe for meg. Blir jo penger av det da, men likevel. Må jo leve litt også! Blir så umotivert i tillegg når det er vinter, har ikke lyst å gjøre noe. Men nå er det snart desember, og da får jeg jo et par fridager! I morgen skal jeg tilbake på hybelen, etter jeg har trent og pakket og slikt. Må reise så tidlig slik at jeg rekker Farmen som begynner klokka 8! Jeg skal ringe etter bestillingsbuss, så den kommer og kjører meg på hybelen. Siden det ikke går busser på søndager. Har tenkt å skaffe meg sånn klippekort på treningssenteret også, så jeg kan trene litt. I tillegg har jeg tenkt å begynne å ta kjøretimer, så får ringe bort på kjøreskolen en dag! Har utrolig lyst på lappen nå. Det jeg ønsker meg mest nå for tiden. Tenk så godt å kunne kjøre dit du vil, uten å spørre andre om de kan kjøre deg hele tiden.

Håper dere får en fin kveld!

NORSKE TALENTER FINALE

 • 27.11.2015 - 19:49

Hei, og god fredagskveld! Nå sitter jeg foran tv skjermen og skal se finale av Norske talenter! Vet ikke hvem jeg heier på egentlig, men syntes Sigrid og han på gitar er veldig flinke. I natt sov jeg ganske dårlig, hadde hodepine når jeg la meg.. Og i tillegg drømte jeg ekkelt. Så var ikke så blid i dag tidlig, hehe. Men det gikk fort over. Jeg jobbet 10-5 i dag, så nå er jeg veldig sliten. Sikkert fordi jeg sov for lite. Håper på bedre søvn i natt! Nå er det jo snart desember, og jeg er nesten ferdig med julegavene! God følelse. Er bare igjen å pakke de inn da, hehe. I år kjøper jeg flere gaver enn jeg gjorde i fjor, fordi jeg har lyst å gjøre andre glade, hehe. Skader ikke at jeg har jobb heller da, så jeg har penger jeg kan bruke!

Ser dere på Norske talenter? Hvem heier dere på?

INNKJØP 26.11.15

 • 26.11.2015 - 23:20

Hei og god torsdagskveld! I dag våknet jeg klokka halv 10, av mobilen. Hadde fått melding på facebook av kjæresten! Han ringte til meg, og vi snakket litt. Forhåpentligvis så er det ikke så lenge til han kommer hjem igjen. Han må ihvertfall komme hjem før jul! Etter vi hadde pratet sov jeg til klokka halv 12. så sto jeg opp og gjorde meg klar til jobb. Hadde senvakt i dag til kl 8. På apoteket kjøpte jeg meg ny dagkrem, siden den jeg har nesten er tom. Så da kjøpte jeg samme merke som jeg har i nattkremen, Vichy Idealia. Jeg ønsker meg serumet i den serien til jul, så håper jeg får det. Kjøpte meg også ny munnskyll i merket Flux, siden den jeg hadde ble tom i går. Så kjøpte jeg 3 pakker med sminkefjerner, så da har jeg i lang tid framover. 

UT Å SPISE

 • 26.11.2015 - 01:01

Hei! I dag har jeg hatt senvakt på jobb, og rett etter det skulle vi ut og spise alle sammen. Er ei på jobben som skulle slutte, så vi hadde på en måte avslutningsmiddag for henne. Trist, men slik er det bare. Til middag spiste jeg en Entrecôte sandwich, det var utrolig godt. Til dessert ble det gulrotkake med pisket krem og sjokolade. Når jeg hadde spist halve kaken, måtte jeg bare stoppe.. det ble litt for mye, haha. Når vi var ferdig, ventet pappa på meg, og kjørte hjem igjen. Kom ganske sent hjem, så bra jeg har senvakt i morgen også!

Har dere hatt en fin onsdag?  

POPCORN TIME

 • 24.11.2015 - 16:09

Hei, og god tirsdag! Har dere en fin dag? I dag har jeg hatt fri fra jobb, da ble soving første prioritet her i huset. Sov til jeg våknet, sto opp og så en episode av Pretty little liars, før jeg spiste ostesmørbrød til frokost. Ble også glad når jeg så at det var varmegrader ute, og snøen var borte! Håper det varer en god stund, for jeg liker ikke snø. Forresten, så har jeg akkurat fått meg popcorntime, etter at en venn av meg anbefalte det, og er utrolig fornøyd! Anbefaler alle å laste det ned, siden det er helt gratis, og mye bedre enn Netflix syntes jeg. Har faktisk sagt opp abbonementet på Netflix nå, fordi jeg har fått popcorntime. Bedre å se filmer og serier gratis, enn å betale for det!

Har du popcorntime?RELAXING FRIDAY

 • 13.11.2015 - 22:44

Hei og god fredagskveld! Her har det vært Norske talenter foran tv skjermen, etter jeg fant ut vi hadde tv i leiligheten likevel. Etter jobb i dag var jeg og kjøpte litt ting på Rema1000, og når jeg kom ut av butikken kom jeg på at jeg glemte å kjøpe middag, haha. Så da gikk jeg på Big Bite og kjøpte meg en baguett med karbonade som jeg spiste når jeg kom hjem. Så spiste jeg en melkerull, hadde så lyst på noe søtt. Og det er jo fredag, så det må være lov. I morgen jobber jeg et par timer, så blir det helg på meg også. Syntes det var helt grusomt å sykle på jobb i dag, haha. Det var jo bare oppoverbakke, og jeg er ikke så godt trent heller. Men da får jeg heldigvis mye nedoverbakke på vei hjem igjen! I kveld skal jeg ta tannbleking, og bare slappe av.

Hva skal du gjøre i kveld?

JULESTEMNING PÅ APOTEKET

 • 12.11.2015 - 21:21

Hei, og god torsdagskveld! Akkurat nå sitter jeg i leiligheten og slapper av. Var på jobb fra kl 10 til 5 i dag. Kjøpte meg en tannkost og en shampoo på apoteket, som jeg trengte til leiligheten. Fant meg også en billig bh, selvfølgelig rosa! Kom på i går kveld at jeg hadde glemt tannkost! Så da fikk jeg nøye meg med munnskyll. Jeg tok bussen til jobb i dag, og så gikk jeg hjem. Det var et stykke å gå, så i morgen tror jeg at jeg sykler hjem og tilbake fra jobb, så blir det ikke så langt. I dag lagde jeg meg strimlet svinekjøtt med chips og bernaisesaus til middag. Det ble faktisk godt! Er egentlig ikke så flink å lage mat, men greide det i dag. Får bare øve meg, så blir jeg flinkere. Vi har fått inn masse gavepakker på apoteket nå, så holder på å planlegge hvem jeg skal kjøpe hva til. Fikk mange gode ideer! 

Har du begynt å kjøpe julegaver?
 

FLYTTER I MORGEN

 • 11.11.2015 - 00:24

I dag har jeg vært og sett på leilighet. Likte den veldig godt, så bestemte meg for å flytte inn allerede i morgen! Så i kveld er det pakking som står for tur, så kommer foreldrene mine med resten av ting jeg trenger i morgen. Det blir utrolig digg å slippe å ta bussen hver dag, og få et sted for meg selv. Etter vi var og så på leiligheten, var jeg og pappa på Dolly og bestilte en stor pizza med biff, pepperoni, skinke og hvitløksdressing. Det var godt! Vi ble veldig mette etterpå. Når jeg kom hjem var jeg en tur på trening, så kom jeg hjem og dusja, og slappa av foran tv'en med reprise av jakten på kjærligheten. I morgen har jeg senvakt til klokka 8, så blir det innflytting i leiligheten.
 Ønsker dere en fin tirsdagskveld!

FARSDAG

 • 08.11.2015 - 22:48

God søndagskveld! Har dere hatt en fin farsdag? Faren min fikk en deodorant som han ønsket seg til farsdagen. Så har vi vært hos mormor og morfar og spist kake, vafler og kjeks. Ellers i dag har jeg ikke gjort så mye egentlig, bare sett på Pretty little liars, vært på maccen og hørt musikk. Hadde egentlig tenkt å trene, men får ta det igjen i morgen. Skal bare jobbe 5 timer i morgen, og på tirsdag har jeg fri! Men jeg må jobbe på lørdag da, hehe. Nå for tiden har jeg fri annenhver helg, noe som er mye bedre enn da jeg bare hadde fri hver fjerde lørdag. I går så tok venninna mi ut extensionsene mine og farget det, føles som jeg har kort hår nå, haha. Selv om jeg ikke har det! Blir nok ikke så lenge til jeg setter de på igjen.


Dere får ha en fin kveld videre!

INNKJØP 07.11.15

 • 07.11.2015 - 17:03

I dag var jeg i sentrum, og så litt på Cubus sammen med venninna mi. Jeg kjøpte meg nytt undertøy, en treningstopp, og hårfarge. Gleder meg til venninna mi kommer, for hun skal ta ut extensionsene mine og farge håret mitt, slik at håret mitt ser mer likt ut extensionsene. Så da blir håret mitt litt mørkere, det blir sikkert fint! Etter jeg var på cubus, tok jeg solarium i ca 24 minutter. Syntes det er en deilig avkobling å ta solarium, ligge å slappe av mens du hører på musikk og bare nyter varmen. 


Jeg trenger 2 pakker med hårfarge, siden jeg har så langt hår, haha. Akkurat nå sitter jeg foran mac'en og hører musikk. Tenkte å sette på en film om en stund. Håper dere får en fin lørdagskveld videre!

Hva syntes dere om innkjøpene?

NY HEADER

 • 07.11.2015 - 12:59

God lørdag! Hvordan står det til med dere? Denne helgen her har jeg fri, det trengte jeg virkelig. Er så utrolig lei av å ta buss fram og tilbake fra jobb, så nå må jeg snart finne en leilighet. I dag har jeg tenkt meg en tur til sentrum sammen med ei venninne, og så skal jeg ta solarium. Hørte igjen fra kjæresten min i dag, og han kommer kanskje hjem om 10 dager, savner han så utrolig mye. Kjente veldig på savnet i dag, når han skrev til meg på facebook og han er så langt unna. Blir utrolig godt å få han hjem igjen.


Jeg har forresten fått meg ny header! Hva syntes dere? Likte dere denne best, eller den forrige? 
Den nye..Eller den gamle?

SKAL SE PÅ LEILIGHET

 • 30.10.2015 - 22:57

God fredagskveld! Har dere det fint? Jeg har funnet en leilighet nært der jeg jobber, så jeg skal se på den i morgen! Gleder meg mye, håper jeg liker den. Skal se på den etter jeg er ferdig på jobb, i ca halv 7 tiden. Er utrolig lei av å ta buss til jobb hver dag, så hadde vært utrolig godt med en leilighet nå! I tillegg har jeg fått et boost i økonomien (en månedslønn som nesten var for 2 mnd), som jeg trodde var feil, siden det var så mye! Men alle pengene er mine, så nå kan jeg kjøpe julegaver og det jeg ellers trenger. Ikke at jeg bruker opp alt på julegaver da, hehe. Men ihvertfall littegrann. Skal jo spare litt også, og når jeg flytter har jeg tenkt å ta kjøretimer, for da er det enklere, siden jeg får mer tid til å gjøre ting. Og så skal jeg begynne å trene på treningssenteret der jeg trente før, det blir gøy!

Hva skal dere i helgen?


 

EN FANTASTISK HELG

 • 25.10.2015 - 21:04

Hei, hvordan går det med dere? Her går det kjempebra, har hatt en fantastisk helg! På fredag når jeg var ferdig på jobb, var det rett hjem og pakke og så reise til venninna mi på overnatting. Hun skulle sette på extensionsene mine, som kom i posten for ikke så lenge siden. Tror hun brukte kanskje litt over 4 timer på å sette det på, mens jeg så på Harry Potter, haha. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, syntes det ble veldig fint! I går så var vi på åpning av Tresfjordbrua, da gikk vi over brua, og det var fullt av folk. Erna Solberg skulle komme for å erklære brua for åpnet, men jeg og venninna mi reiste på vinmonopolet for å kjøpe drikke istedenfor. Hadde en fantastisk kveld i går, på festen. En av de beste jeg har hatt! Har langhelg denne helgen, jeg har hatt fri lørdag, i dag, og så har jeg fri i morgen. Det var utrolig deilig med fri, finnes ingen bedre følelse. Hadde det vært opp til meg, hadde jeg ikke jobbet i det hele tatt, og bare gjort det jeg selv har lyst til. Men man må jo tjene penger, så er nok ikke mulig det! Heldigvis bor jeg hjemme, så sparer en del penger der. 

Hva syntes du om håret?

HAIR EXTENSIONS BESTILT

 • 12.10.2015 - 20:59

Hei, og god mandagskveld! Nå er jeg skikkelig glad, for jeg har bestilt meg hair extensions! Var ei venninne som tipset meg om siden, var sammen med henne på lørdag og vi spiste ute og kjøpte oss litt drikke. Hun hadde akkurat tatt det, og det var utrolig fint! Jeg bestilte 3 pakker, i fargen brunsort. Tror det går kanskje 2 uker før jeg får pakken. Ser veldig komplisert ut å sette det på selv, men heldigvis skal hun venninna mi hjelpe meg. I dag har jeg jobbet halv 1-7, og jeg møtte ei venninne av meg på bussen som jeg har gått i klasse med, det var skikkelig gøy! Var kult å møte henne igjen, og vi avtalte å finne på noe en dag. Bussturen til jobb gikk plutselig veldig fort, hehe.  Dere får ha en fin mandagskveld videre, selv har jeg sett Jakten på kjærligheten, og senere skal jeg se Farmen. Skal jobbe 9-5 i morgen, så blir tidlig kveld på meg i dag. Vi snakkes i morgen!

Har du hair extensions?

JEG VIL LESE DIN BLOGG

 • 11.10.2015 - 13:18

Heisann, mine fine lesere! Har dere det bra? Jeg har lyst til å bli bedre kjent med dere som leser bloggen min. Legg igjen en kommentar med bloggadressen din, og jeg kommer til å sjekke alle og legge igjen en kommentar. Jeg kommer også til å trekke ut de 4 bloggene jeg likte best, og lage et eget innlegg om de. For å vinne må du like facebooksiden til bloggen min, som du finner her. Der legger jeg ut alle innleggene jeg har skrevet, så dere kan holde dere oppdaterte.

Håper mange vil delta!

INNKJØP 08.10.15

 • 08.10.2015 - 23:20

Hei, og god torsdagskveld! I dag har jeg jobbet senvakt, så ble litt sen oppdatering. På apoteket i dag har vi fått mange nye tilbud! Jeg kjøpte meg ny iWhite tannkrem, fordi den jeg hadde nesten var tom. Så kjøpte jeg en QuestBar med ekstra proteiner og fiber. Den så veldig god ut, så måtte bare kjøpe den! I tillegg kjøpte jeg øyesminkefjerner fra Dermica Sensitiv. Den serien er det 30% på nå. Hvis du melder deg inn i Apotek1 kundeklubb, så får du 50% på en valgfri vare! Det er bare å sende Apotek1 til 2242, så får du en SMS med en link du trykker på. I morgen skal jeg jobbe 10-5, så er det helg! Blir utrolig deilig med frihelg nå.

Hva har dere gjort i dag?

STATISTIKKEN STIGER

 • 04.10.2015 - 22:26
Wow, så gøy! Nå er jeg på nummer 54 på topplisten over aktiv, er så utrolig gøy at flere av dere klikker dere inn på bloggen min, tusen takk! Nå de siste dagene har statistikken steget også, og i dag har jeg hatt hele 74 lesere på bloggen. Dere er skjønne!


 
Denne kvelden har jeg vært på trening. Jeg trente på elipsemaskin, og litt på tredemølla. Kjente på kondisen at det er lenge siden jeg har trent, haha. Ikke bra.. Når jeg kom hjem ble det dusjen, så Farmen. Første episoden min i dag, hehe. Har vært på besøk hele uka, så har ikke hatt tid til å se på det. Ville at Anja skulle ryke, likte henne ikke så godt, så dumt at hun vant.  Forresten så prøvde jeg den peel off masken min i dag, syntes den var veldig god, og huden føltes ganske ren og glatt etterpå. Anbefales!

Håper dere får en fin søndagskveld videre!

UKEN SOM GIKK // TEORIPRØVEN, GAMMEL VENNINNE, GLADERE ENN FØR ++

 • 04.10.2015 - 12:00

Ukens motivasjon: Denne uken har jeg faktisk tatt meg god tid til å lese til teoriprøven, og tatt en del tester på nettet. Har øvelseskjørt mye også, og har tenkt å snart ta kjøretimer. Så snart har jeg faktisk tenkt å ta teori! Har veldig lyst på lappen nå.

Ukens kjiping: Tror egentlig ikke jeg har opplevd noe kjipt.. Det eneste kjipe er når jeg er på jobb, så kommer det slike sure folk som er misfornøyde med alt. Kan faktisk ødelegge dagen din! Heldigvis er det flest trivelige og hyggelige mennesker på jobb, så velger heller å fokusere på de!

Ukens høydepunkt: Har tatt opp igjen kontakten med en gammel venninne, som jeg var ganske nær med før. Og håper at vi kan fortsette å prate på facebook og kanskje møtes! Det hadde vært koselig å møtes igjen.

Ukens film: Denne uken har jeg ikke hatt tid til å se så mye filmer. Har bare sett på Pretty Little Liars, som jeg ser mye på for tiden.
Ukens latterkrampe: Denne uken har jeg faktisk ledd mye! Mye mer enn jeg vanligvis har gjort. Vet ikke grunnen, men er sikkert fordi jeg er mye gladere enn før, og det er skikkelig deilig å føle seg lykkelig!

Ukens sang: Jeg vil heller ha deg - Morgan Sulele. En skikkelig kul låt som gjør meg glad!

Ukens tanke: At det viktigste i livet er faktisk ikke penger, men menneskene du har rundt deg. Er så viktig å si til familie og venner hvor mye du faktisk setter pris på dem, og hvor glade du er i dem. 

PAKKE I POSTEN

 • 03.10.2015 - 20:31

Hei, og god lørdagskveld!

I dag har jeg vært på jobb fra 12-6, var mye å gjøre siden vi fikk varer i dag og hadde masse kunder, så da gikk tiden fort. Ble såå glad når jeg våknet i dag, og pappa kom til meg med en pakke fra Coverbrands! Hadde bestilt meg sånne rosa hårstrikker som ikke lugger i håret, og en peel off maske som jeg har lest mye bra om. Så da måtte jeg bare bestille den!Denne peel off masken skal rense porene i dybden, reduserer fettproduksjonen i huden og forebygge hudormer. Denne gleder jeg meg til å prøve! Er det noen som har prøvd den, så gjerne skriv litt om hva du syntes om den. Har hørt at den er vond å ta av? Haha.. Man får vel bare lide for skjønnheten! Nå skal jeg sette på en pizza i ovnen, så blir det kos foran tv skjermen resten av kvelden. 

OKTOBER

 • 02.10.2015 - 22:58

Oktober. En ny måned, med nye muligheter! Jeg håper at denne måneden blir bra. Rart å tenke på at det nærmer seg jul, det er jo bare tre måneder igjen? Er ikke så begeistret for at vinteren nærmer seg.. Men man må jo bare ta det så godt som man kan. Så da tenkte jeg å starte innlegget med noen grunner til å glede seg over høsten! 


* Du kan sitte inne uten dårlig samvittighet - du kan kose deg med en god bok, ta en lang dusj, pleie deg selv.
* Høsten er jo ganske fin også! Fin utsikt med nydelige farger på trærne.. Bare å nyte.
* Se på serier med en varm kopp kakao med marshmallows.. Trenger jeg å si mer? mmm
* Tenke på at det nærmer seg jul! Da har du noe å glede deg til blir dagene er mørke og lange. Du kan jo kanskje begynne å planlegge julegaveinnkjøpene dine? Jo tidligere ferdig, jo bedre.
* Mye å se på tv. Jakten på kjærligheten, Farmen osv. Ingen dårlig samvittighet over å sitte foran tv skjermen!

SALG HOS COVERBRANDS

 • 01.10.2015 - 13:56

Nå er det salg på Coverbrands! 25% rabatt på 50 av de mest bestselgende rosa produkter innen sminke, hår og hudpleie. Salget varer ut hele oktober. Dessuten støtter du en god sak, du støtter de brystkreftrammede ved å bære Kreftforeningens rosa sløyfe som du finner blant kampanjeproduktene. Skal se om det er noe jeg har lyst på, og bestille litt! Er ikke ofte jeg bestiller ting fra nettet, men nå har jeg lyst å prøve. Er jo masse fint du kan kjøpe der. I tillegg støtter du jo en god sak!I dag har jeg fri, har sovet lenge, og bare slappet av i senga og surfet på telefonen til jeg orket å stå opp, hehe. Kjente jeg måtte stå opp og få i meg litt frokost. Deilig med fri! Første oktober, og det blåser som bare det. Tenkte egentlig å ta en tur ut, men får se senere. Gjør ikke meg noe å sitte her hele dagen, hihi. Kanskje noen kjører meg på trening senere også.

Håper dere får en fin torsdag og 1 oktober!

MIN NYE KLOKKE

 • 16.09.2015 - 21:41

Hvordan har dere det i dag skjønninger?

I dag har jeg hatt fri fra jobb, så da lå jeg en stund når jeg våknet og daffet i senga mens jeg surfet på mobilen. Sola stakk fram også, så spiste jeg frokost og gikk ut og satt der en stund. Må nyte sola, for snart er den ikke her lengre! Høsten nermer seg med stormskritt, og det blir mørkere tidligere på kvelden også. Ikke bra. Mens jeg satt ute med naboene våre, kom plutselig Øystein ut og ga en klokke til meg. Han sa jeg skulle få den, siden jeg sa en gang at jeg ønsket meg en klokke. Han hadde kjøpt den fra Kina, og den var kjempefin. Da ble jeg glad! Koselig å ha en så snill nabo. 
 Dagen i dag har jeg brukt på å se på Pretty little liars, og så ble jeg kjøprt på trening. Der løp jeg i ca 1 time på tredemølla før jeg ga meg. Jeg har ikke trent på flere uker nå, så er litt stolt av meg selv. Det var ikke så slitsomt heller, så nå skal jeg prøve å ihvertfall trene ca 2-3 ganger i uka eller mer. Følelsen du får etter du har trent er skikkelig deilig. 

HOW DEEP IS YOUR LOVE

 • 16.09.2015 - 00:39

Heisann fine lesere!

Denne dagen her har jeg jobbet fra 9-5, altså 8 timer. Syntes det virket ganske lenge, er ikke ofte jeg jobber så mange timer. Men syntes tiden gikk fort i dag, når vi får varer så går alltid tiden litt fortere. Kom hjem og spiste middag, og tok på meg de nye øredobbene mine. Syntes de var sååå fine. Kjøpte de på BikBok. I morgen har jeg fri, så da har jeg tid til å trene litt. Som jeg ikke har gjort på lenge, er på tide nå! Nå de siste dagene har jeg bare spist alt jeg har lyst på, som vil si mye mat, is og godteri. Nå skal jeg ta meg sammen og spise sunnere. Er ikke så lett når søtsuget kommer, er veldig lett å bare stappe i seg det man finner. Noe jeg har tenkt på i det siste, er hvor heldig jeg er. Jeg har en mamma og pappa, og en kjæreste som jeg elsker. Det er viktig å sette pris på det man har, og fortelle de du har nær at du er glade i dem. Noe jeg gjør hver dag. Har begynt å sette mer pris på livet, noe jeg ikke gjorde før. Jeg tok alt for gitt, og syntes livet var kjedelig og trist. Men jeg er egentlig ganske heldig! Og hvis du vil gjøre noe, så just do it. Du lever bare en gang. Jeg har bestemt meg for å gjøre akkurat det jeg har lyst til.

Hva er du takknemlig for i livet?

IN MY BAG

 • 14.09.2015 - 22:09
Det aller viktigste er selvfølgelig lypsyl, noe jeg er avhengig av å ta med overalt. Hvis ikke så tørker jeg ut. Har alltid med ørepropper så jeg kan høre på musikk på bussen! Og tyggis må jeg selvfølgelig ha. Bruker også XeroDrops, siden jeg av og til er veldig tørr i munnen. Kleenex er også lurt å ha i veska, i tilfelle. For eksempel så begynte jeg å blø neseblod på bussen og jeg hadde ikke noe papir med meg, så da la jeg meg bakover i setet, tok ut en kvittering fra det jeg hadde kjøpt, og holdt papiret til det stoppet og blø. Hahhaha. Parfyme har jeg også alltid med meg, jeg bruker Avril Lavigne sin By night, som lukter kjempegodt! Den begynner å bli tom, så da skal jeg kjøpe meg en ny. Dere lurer kanskje på hva det svarte er til venstre? Det er selfiestangen min. Har den alltid med i tilfelle jeg finner et fint sted å ta bilder!

Hva har du alltid med i vesken din?

MIN FAVORITTFROKOST

 • 11.09.2015 - 23:44

Er kanskje ikke så overraskende? Jeg elsker leverpostei, og kan spise det hele tiden uten å bli lei. Syntes det er så godt, og med et glass melk ved siden av blir det perfekt. Er ikke så flink på å drikke melk egentlig, drikker kanskje 1-2 glass i uken. Men nå skal jeg bli flinkere til det. Jeg bruker også å drikke Biola, siden det er bra for magen. Når jeg har vondt i magen, så bare drikker jeg et glass biola, så blir det bedre med en gang. I dag har jeg vært på jobb det meste av dagen. Når jeg kom hjem bestilte mamma kebabpizza til oss, som vi koste oss med. Fikk melding av naboen om jeg ville passe sønnen hennes, og det kunne jeg selvfølgelig gjøre! Han er 6 år gammel, og skal sove over hos oss i natt. Denne kvelden har jeg sett Norske talenter sammen med familien. Denne helgen her har jeg fri, så den skal nytes.

Ønsker dere en god helg!
 

NEW IN 08.09.17

 • 08.09.2015 - 21:30

Hei og god tirsdag! I dag har jeg vært på jobb fra klokka 9 til klokka 5. Lang dag.. men blir penger av det! Glad for at jeg la meg tidlig i går kveld, så jeg ble opplagt til i dag. Før jeg tok buss hjem, fant jeg meg en rosa treningsbh på KappAhl til kun 50 kroner. I tillegg kjøpte jeg et kult mobildeksel som også er derfra. Der har jeg tenkt å ha bankkort og busskort, så jeg har alt på et sted. Ellers ligger det bare løst i lomma, hehe. Vi skulle få fint vær denne uka, så jeg gleder meg til helga, for da har jeg fri!

Hva har dere gjort på denne tirsdagen?


 

CIT FACE ROLLER

 • 06.09.2015 - 11:50

Siden jeg har slitt med aknearr lenge lenge nå, så bestemte jeg meg for å prøve Cit face roller, som jeg så en reklame av på tv'en. Har prøvd mye annet som BioOil, og en gel som heter KeloCote, men syntes ikke det har bedret seg så veldig. Så fikk jeg denne rullen til bursdagsgave av mamma til 20 årsdagen min, og har brukt den en stund nå. Syntes huden min er mye bedre allerede! Merker at arrene forsvinner mer og mer. Og fin hud er jo noe alle vil ha, sant? Så jeg gikk inn på nettsiden og bestilte meg en slik, og fikk den i posten noen dager senere. Den kostet 1000kr, men helt klart verdt det, spør du meg. Du kan bestille den på www.amepure.com

Cit face roller skal hjelpe mot:
- Aknearr, linjer, rynker, store porer og pigmentflekker

Om de funker på alle disse har jeg ingen erfaring med, men ihvertfall så funker det på aknearr. Slet veldig mye med kviser i ungdomstiden, når de kom bort hadde jeg masse arr. De er nesten helt borte i pannen, har bare litt i kinnene nå. 

Har du prøvd Cit face roller?


NY HEADER

 • 03.09.2015 - 21:44

Da har jeg endelig fått meg header! Er ikke noe flink å lage selv, så lette litt rundt på nettet, og så fant jeg en link på martheborge sin blogg om at annikama.blogg.no lagde header for kun 50kr. Hun har laget header til martheborge, og hun er kjempeflink! Hvis du ikke liker den, så lager hun helt til du er fornøyd. 
 
Hva syntes dere?

Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no