hits

UKEN SOM GIKK // LOMMEBOK, TRENING, NYE TOPPER, THE HUNGER GAMES ++

  • 16.01.2017 - 13:00

Ukens høydepunkt... Når jeg fikk lommeboken i posten tidligere enn forventet! Da ble jeg glad, for er vant til at du må vente lenge på pakker fra Wish. Så det var en hyggelig overraskelse å få. I tillegg har jeg vært flink og trent 3 dager denne uken, så nå føler jeg meg flink! Tror jeg skal holde meg som mål å trene 3 dager i uken. Trener hele kroppen når jeg først er på treningssenteret, så føler ikke det er nødvendig å trene flere dager enn det.

Ukens sang...  By your side - Jonas Blue, Raye.

Ukens beste innkjøp... De to toppene jeg kjøpte fra Cubus til 49 per stykk, og en hvit genser til 79kr. De var fine! Og billig også siden de var på salg. En dag tok jeg på meg den t-skjorten som det sto ''Beyond'' på, så begynte jeg å lure på hva det betydde på norsk, så søkte jeg det opp. Fant ut at det betydde ''bortenfor''. Hva slags mening gir nå det? Haha. Men fin var den!Ukens nedtur... Vi skulle egentlig få overnattingsbesøk av de tre tantebarna mine på lørdag, men det ble ikke noe av siden mamma ble syk! Så det var litt kjipt. I tillegg har det kommet masse snø ute, noe som er utrolig kjedelig. Håper det kommer regn snart så den går bort.

Ukens film... The hunger games! Så den sammen med kjæresten min på tirsdag, og den falt i smak! Har lest boken til filmen, og det anbefaler jeg alle å gjøre, for den er utrolig spennende. Jeg skiftet nå nylig fra Netflix til Viaplay, for jeg syntes de har mye mer utvalg der i nyere filmer og serier. 


Ukens mest leste innlegg...

MIN BEHANDLING MED DERMAPEN
- HVORFOR SPISE MANGO?

liveterherlig93

16.01.2017 kl. 13:28
flott uke<3

Hege Kristin

16.01.2017 kl. 19:03
liveterherlig93: <3

Alexandra Emilie

16.01.2017 kl. 16:01
høres ut som en flott uke :D

Hege Kristin

16.01.2017 kl. 19:03
Alexandra Emilie: var det <3
Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no