hits

I DET SISTE

  • 01.11.2016 - 16:51

Hei! Står det bra til med dere? Denne uken har jeg vært noen dager i Ålesund med kjæresten. Var og farget øyenbrynene mine, syntes det ble fint! Men vurderer fortsatt å ta permanent, så slipper jeg å sminke de i det hele tatt. I morgen tar kjæresten min ferie, så det blir digg. Skal kose oss masse sammen. Så på torsdag reiser jeg til Ålesund igjen og blir der til lørdag eller søndag. I dag har jeg hatt fri, så da har jeg trent på treningssenteret, i tillegg var jeg helt alene på trening. Det er sikkert ikke så mange som trener så tidlig om dagen, for det er sikkert mange som er på jobb eller skole. Har fått mamma til å melde seg inn også, så da kan vi trene sammen noen ganger. Ble så glad når de begynte med søndagsåpent på treningssenteret, nå kan jeg endelig trene på søndager! Forresten, er det noen av dere som har et kamera der dere bruker å føre over bildene til mobilen? Aner ikke hva jeg skal gjøre, for den appen jeg bruker (Samsung smart camera app) vil de ikke oppdatere så.. Vet ikke om jeg skal skaffe meg et nytt kamera, eller en telefon som har IOS8, som jeg kan bruke kun til bildeoverføring, selv om det virker litt teit å kjøpe bare på grunn av det. Men jeg savner å blogge, så hadde vært så glad om jeg fikk fikset opp i dette. Er kjedelig å blogge kun med mobilbilder, i tillegg blir det ikke så god kvalitet i det heller. Så hvis dere har noen tips, skrik ut.

Ha en fin dag videre!

liveterherlig93

01.11.2016 kl. 16:56
så koselig uke :)

Alexandra Emilie

01.11.2016 kl. 17:18
ååh så koselig. Har vært i Ålesund en gang, så utrolig fint der <3

Hege Kristin

01.11.2016 kl. 17:19
Alexandra Emilie: ja, det er det! <3

flawlessfaces

01.11.2016 kl. 19:36
liker ålesund utrolig godt selv, er så koselig der! fint å høre at uken har vært fin:)

Hedda Egerdahl

02.11.2016 kl. 00:22
Høres ut som du har hatt det fint! Kjipt det med kameraet da, har du prøvd å laste opp bildene på en pc til dropbox, også hente bildene på mobilen? Hvis du bruker pc da :-)

Vilde

02.11.2016 kl. 18:29
såå koselig! Digg å få med noen på trening, da er man to om det :D
Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no