hits

SUNNY DAYS

  • 15.06.2016 - 20:47

Hei, har dere hatt en fin dag?

I dag har min kjære mamma bursdag, hun fylte 56 år i dag. Hun fikk en ny morgenkåpe siden hun har ønsket seg det. Har vært på trening i dag, det var veldig lite folk siden det var så fint vær ute. Når jeg var ferdig på trening og ferdig dusjet, satt jeg ute i sola og koste meg. Spiste middagen ute i dag, og så måtte vi jo ha is som dessert etter middagen. Nå har jeg hatt to dager fri fra jobb, så nå skal jeg jobbe de neste tre dagene. Neste uke skal jeg bare jobbe på tirsdag, så det blir stas. Tenkte meg ut på torsdagen med kjæresten min, siden det er en stund siden vi har vært ute nå. Så da sover jeg sikkert hos han i Ålesund, så koser vi oss der i et par dager. Han bruker å bo hos meg for det meste nå, men han har en leilighet i Ålesund også som han deler med et par andre kompiser. 
 
Ble etterhvert sliten av å sitte ute, så da gikk jeg inn for å slappe av litt foran pc'en for å se på litt youtube videoer. Er ikke ofte jeg er på youtube, men morsomt å se innom en gang iblant. Har sovet litt også, kanskje 25 minutter før telefonen ringte, hehe. På flyplassen på vei hjem fra Amsterdam kjøpte jeg med meg en pakke oreokjeks med melkesjokolade som jeg sitter og spiser på nå, de er sykt gode! 

Ha en fin kveld skjønninger 

Cathrine

15.06.2016 kl. 22:32
Gratulerer til henne :D:D

Henriette Celin

15.06.2016 kl. 23:34
Gratulerer med dagen til henne!

For en fin gave hun fikk ^^

Ah, de oreokjeksene er så gode :3

Skal selv ut med kjæresten og venner av han på lørdag. Gleder meg veldig til det :-D

Hege Kristin

15.06.2016 kl. 23:45
cathrine:

takk for det <3

henriette celin:

takker <3 ja, de er kjempegode! kos deg på lørdag! <3

ANNIKA

16.06.2016 kl. 18:01
Ha en fin dag videre du også! <3

Hege Kristin

16.06.2016 kl. 23:18
annika: takk for det <3
Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no