hits

UKEN SOM GIKK // TIVOLI, BAMSE, THE STRAIGHTENER BRUSH, AMSTERDAM ++

  • 30.05.2016 - 22:51

Ukens høydepunkt: Mandagen! Da hadde både jeg og kjæresten fri, så da var vi på tivoliet i Ålesund og koste oss. Tok mange karuseller, men måtte ta de alene, siden jeg var den eneste som turte (!) haha. Så vant han en søt bamse til meg som sto ''i love you'' på, aww. Før vi dro på tivoliet var vi på Mc Donalds og spiste. Etter tivoliet gikk vi på Chocolatte og spiste is, før vi tok buss hjem igjen.

Ukens sang: Breathe av Seeb. Anbefaler alle å høre, den er skikkelig fin! 

Ukens beste innkjøp: Denne uken har jeg faktisk ikke kjøpt noe (???), unntatt mat på jobb kanskje 1 gang. Har blitt flink å ta med mat hjemmefra, hehe. Men jeg har jo kjøpt The straightener brush som kom i posten for noen dager siden, så må si det er det beste innkjøpet! Er ganske fornøyd med den!
Ukens crawing: Pop up bowl popcorn! Dere må smake det, den er helt fantastisk god. Smaker like godt (eller faktisk enda bedre) enn kinopopcorn! Jeg har bare funnet den på Eurospar, lurer på hvorfor det bare er de som har den. Har alltid stående i skapet, når jeg har lyst på noe salt og godt.

Ukens kjiping: Denne uka har jeg ikke opplevd noe kjipt! 

Ukens nyhet: Neste helg reiser jeg til Amsterdam, er veldig spent! Gruer meg litt til å ta fly siden det er første gangen, men det går sikkert bra. Hvis det er noen som har tips til hva som er lurt å ha med seg, så er det bare å legge igjen en kommentar! Har spurt mamma litt om regler om hva som er lov å ha med på fly og sånt, for er ganske blank selv, hehe.

Henriette Celin

31.05.2016 kl. 00:53
Så koselig å dra på tivoli med kjæresten! og søtt at han vant en bamse til deg :3

Heldig som skal til Amsterdam :-D

Rebecka - Livet til en 21åring

31.05.2016 kl. 01:06
Lurt å planlegge antrekk for hver dag, sånn at du ikke pakker med masse unødvendig og som du "kanskje" får bruk for. Pluss det er lurt å være sikker på at du har nok klær osv til forskjellig anledninger, spørs hva du skal. Har tatt kjempe masse fly ettersom jeg har avstandsforhold til typen min har bodd i Asker/Sandvika i lang tid, og det går alltid bra så du trenger ikke å grue deg så mye til det! I bagasje er det lov å ha med seg det meste, men i håndbagasje er det kun lov å ha en liten plastpose med flytende som deo, parfyme, foundation, neglelakk osv, men det er ikke lov å ha med noe over 100ml i den lille plastposen i håndbagasjen inn på flyet, så det er lurt å tenke over det! Resten som shampoo/balsam osv kan du bare putte i bagasjen :-) Håper du får en fin tur, og en bra første flygning! :-D

Hege Kristin

01.06.2016 kl. 00:34
tusen takk for tips! <3

Carol and Vero

01.06.2016 kl. 16:14
Wow, captivating eyes! ;)
Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no