hits

WHITE SHOES

  • 22.05.2016 - 18:48

Hei, hvordan går det med dere? Her har jeg vært i lykkerus i to dager nå, fordi jeg har fått pakker i posten, hehe. De hvite skoene jeg har på bildet fikk jeg på torsdag, og jeg er kjempefornøyd med de. Kostet bare kanskje 40 kr på wish.com! Elsker den siden, de har så mye fint og billig der. I tillegg fikk jeg klokken til kjæresten min, som jeg pakket inn (i julepapir!) haha, og han ble såå glad når han åpnet den. Er så gøy å se han bli så glad, for da blir jeg enda gladere! Er masse jeg har bestilt som ikke har komt enda, men håper jeg får en del i neste uke også! Har bestilt en del undertøy og topper, og litt deksler til mobilen min. I dag har jeg ryddet litt hjemme og skiftet på senga og vasket litt klær. I tillegg kom pappa hjem fra Sverige idag, med masse Capri Sonne og Pepsi max! Denne dagen kunne ikke blitt bedre. I morgen har jeg fri, og i tillegg har kjæresten min fått fri også, så da skal vi på tivoli i Ålesund! Det blir gøy. Skal en tur til tannlegen klokka halv 1 først, og så spiser vi sikkert middag sammen før vi drar på tivoliet.

Håper dere får en fin søndagskveld, kos dere!

Silje Romundset Karlsvik

22.05.2016 kl. 20:26
Åh så lekre sko! :D Elsker shoppe på Wish! Har og noen sko derifra... Skal ta de litt i bruk nå som en nødløsning, de er fine men kvaliteten tror jeg ikke er så vedvarende da..

Henriette Celin

22.05.2016 kl. 22:12
Gøy med pakker i posten! digger skoene :-D

Og så bra kjæresten ble glad for klokken.

Ah, capri sonne er så godt :3

Du må kose deg med fri i morgen, og på tivoli med kjæresten ^^
Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no