hits

UKEN SOM GIKK // NY TELEFON TIL 6000 KR, BROWNIES, PÅ TUR MED JOBBEN ++

  • 24.04.2016 - 16:38

Ukens høydepunkt: Torsdagen! For da hadde jeg helg etter klokka 3, jeg kjøpte meg ny telefon, og i tillegg var vi ute på byen og drakk samme kvelden. Det var koselig! Føler jeg skriver torsdag som høydepunkt i alle disse uken som gikk innleggene mine, haha. 

Ukens sang: Once in a while - Timeflies. Blir i så godt humør av den sangen, hører ofte på den! Anbefales.

Ukens beste innkjøp: ​Helt klart min nye Iphone 6! Kjøpte den på Elkjøp for 6000kr, og så langt er jeg kjempefornøyd med den. Min gamle Iphone 5, som er litt knust, skal tantebarnet mitt på 10 år få, for broren min sa hun var den eneste i klassen uten mobil.  Så da blir hun nok glad! Syntes det er litt merkelig at alle 10 åringer nå til dags har telefon? Ukens crawing: Mango. Og gele med vaniljesaus. Når jeg skal kose meg ekstra, blir det som oftest det jeg spiser. Eller brownies! Kom på at jeg hadde en pakke i skapet, så jeg skal lage meg i kveld, mm. 

Ukens kjiping: Denne uka har jeg ikke opplevd noe kjipt, har hatt en ganske fin uke! 

Ukens nyhet: Har fått beskjed om at vi som jobber på apoteket skal til Amsterdam i begynnelsen av juni! Har egentlig ikke bestemt meg ennå om jeg skal, men det hadde sikkert blitt en fin tur! Aldri vært i et annet land før, unntatt Sverige. Ikke har jeg flydd heller. Ordne meg pass må jeg også, haha. Noen av dere som har vært i Amsterdam?

Turid Strømfors

24.04.2016 kl. 16:43
Ser ut som du har hatt en fin uke! Kjekt med ny telefon :)

Edel Kristina

24.04.2016 kl. 19:35
Heldig med ny telefon! Kos deg videre :)

REBECCA HOLDER

24.04.2016 kl. 20:01
Så deilig med ny telefon - og så snilt at tantebarnet ditt skal få den gamle telefonen din, hihi :)

fargelinjer

24.04.2016 kl. 21:40
Utrolig fin blogg du har :)

ANNIKA

25.04.2016 kl. 15:30
Åh, gjett om jeg er misunnelig på telefonen din da! Jeg hadde iphone 6 selv fram til i januar da jeg klarte å ødelegge den. På grunn av prisen, måtte jeg da gå over til Samsung :(

madelen

04.05.2016 kl. 05:10
Verden går fremover... 10 år er ikke ungt. JEG fikk min første mobil som 9 åring (er nå 23) og da var jeg en de siste i klassen som fikk. Riktig nok uten kamera og fargeskjerm. Synes det er verre at barn i første og andre klasse har mobil og nettbrett - og at det skal veie opp for leking!
Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no