hits

WONDERFUL DAYS

  • 13.04.2016 - 23:48

Hei, og god kveld!

I dag kom jeg hjem igjen fra Ålesund, har overnattet der med kjæresten min i to netter nå, så kommer han hjem til meg i morgen. Vi har hatt det kjempekoselig og tatt masse bilder. På mandag var vi ute og spiste på Express pizza, der lager de den beste pizzaen jeg har smakt! Ellers gikk vi tur i byen, er ikke så veldig kjent der så var kult å bli vist litt rundt. Er så lykkelig for tiden, livet er perfekt siden jeg har en så fantastisk kjæreste! Har aldri møtt en så omsorgsfull og snill gutt som han.Han har også laget mat til meg, i går spiste vi kylling i en slags suppe, med ris ved siden av. Var utrolig godt. Etter vi spiste gikk vi opp på Fjellstua i Ålesund, alle trappene opp. Det var utrolig fint når vi kom opp og så utsikten! Der har jeg lyst til å gå flere ganger. Ålesund er virkelig en by jeg godt kunne ha flyttet til. Istedet for den lille plassen jeg bor i nå, hehe. (med bare en matbutikk!)

Henriette Celin

14.04.2016 kl. 00:32
Virker veldig fint der ja! og så koselig dere har hatt det. Kjekt å bli laget mat til av kjæresten ^^

REBECCA HOLDER

14.04.2016 kl. 04:53
Så koselig å lese at dere har kost dere sammen, og ikke minst at du er lykkelig! Ingenting er så deilig som å føle på den gleden !! :)

lisarorvik

14.04.2016 kl. 08:48
Kjempefint antrekk, å ikke minst nydelig bilder :)

Hege Kristin

14.04.2016 kl. 11:31
tusen takk! <3
Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no