hits

7 MÅTER Å SPARE PENGER PÅ

  • 01.04.2016 - 16:10

TA MED MATPAKKE PÅ JOBB/SKOLE
Istedet for å kjøpe mat i kantina eller i pausene på jobb, kan du heller ta med deg matpakke. Da sparer du en del. Kan selvfølgelig unne deg noe godt en gang i blant, bare det ikke blir hver dag.

PLANLEGG MIDDAG FOR HELE UKEN
Det lureste er at du har en dag, der du går på butikken og kjøper middag for en hel uke om gangen. Og helst ikke dra på butikken når du er sulten, for da ender du opp med å kjøpe mer enn du egentlig trenger, eller unødvendige ting.

HANDLE TING PÅ EBAY
Ebay har masse billige ting, som iphone deksler, headsett, vesker.. ja egentlig masse forskjellig. Kjøpte meg et rosa headsett der for ikke så lenge siden, til kanskje 30-40 kroner. I vanlige butikker er det jo ganske mye dyrere, da må du kanskje ut med 200-300 kroner. 

KUTT UT SNUS/RØYK
Noe av det verste du kan bruke penger på.. Det er skadelig for helsen din, i tillegg er det veldig dyrt. De pengene kunne du heller brukt til masse andre ting. SETT LØNNEN DIN PÅ SPAREKONTO
Når du får lønn, kan det være lurt å flytte en del av de pengene på sparekontoen. Da ser du ikke at du har mye penger på kontoen din, og da blir du heller ikke fristet til å bruke så mye. 

SELG TING DU IKKE BRUKER
Hvis du har en del klær du ikke bruker, gensere, bukser, topper, kjoler.. selg de! Da tjener du et par ekstra kroner, og du slipper å kaste alt du ikke har bruk for. 

LÅN FILMER/BØKER PÅ BIBLIOTEKET
Er du glad i å se på filmer eller lese bøker? Ta en tur innom biblioteket! Det er mye billigere enn for eksempel å gå ofte ut på kino, eller kjøpe bøker fra butikken.


Har du noen gode sparetips? 

http://hevhodet.blogg.no/

01.04.2016 kl. 17:46
Så gode tips du deler :) Kjekt å lese! ;) Ønsker deg en GOD og FIN helg. <3

Hege Kristin

01.04.2016 kl. 19:14
takk for det! god helg til deg også :)

Carol and Vero

01.04.2016 kl. 20:21
Hi, I wish I could understand Norwegian. Your blog seems really nice though. :)

Silje Romundset Karlsvik

01.04.2016 kl. 21:08
Det var noen gode sparetips! Uten tvil et par av dem jeg kunne tatt i bruk i min hverdag :)

byAnne

01.04.2016 kl. 22:35
Veldig bra tips :)

rognkjeks

02.04.2016 kl. 01:08
Lage matpakke er jeg utrolig dårlig på.. sykt hvor mye man faktisk kan spare på det! Veldig gode tips :D

Siv Renate

06.04.2016 kl. 10:52
Alle tipsene var veldig fornuftige!

Jeg har stort sett med meg nistepakke på jobb, men unner meg et horn og kakao inni mellom når det er lenge siden sist :-))

Det med å sette lønna si inn på sparekontoen er utrolig lurt.. Jeg derimot tjener ikke så bra at jeg kan sette inn så mye der, men har fylt opp bsu og bsu trippel kontoen :-)
Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no