Hege

Kristin

Some feelings

  • Skrevet: 10.03.2016
  • Klokken: 20:46
  • Kategori: Blogg

Heisann, har dere hatt en fin torsdag? I dag var jeg ferdig på jobb kvart over 3, så var jeg innom en tur med typen på jobb (han jobber på Milano), og så på trening. Var godt å få trent, i dag ble det ellipsemaskin i 50 minutter, og så styrketrening etterpå. Har hatt noen fine dager sammen med kjæresten, han er så utrolig snill med meg, han er fantastisk. Og i tillegg har han likt meg lenge uten at jeg har visst om det. Kanskje i 3 år faktisk?! Så hadde han ikke snakket til meg fordi jeg hadde kjæreste, haha. 

Angående forrige innlegg så var det ikke noe sant med de drapstruslene. Mamma har snakket med han på facebook, og han hadde sagt at han ikke mente det, var nok bare litt aggresjon der og da. Har sendt melding til han og sagt hva jeg føler, at jeg fortsatt er glad i han og vil han skal ha det bra. Har fortsatt lyst å være venner med han, så vi får se hva som skjer. Det verste jeg vet er å såre folk jeg er glad i. Men jeg håper at han får et fint liv og ønsker han alt godt!

Håper dere får en fin kveld!

Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 21 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker. Jeg blogger mest om min hverdag, mote, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.comKategorierBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits