Hege

Kristin

å få drapstrusler

  • Skrevet: 04.03.2016
  • Klokken: 20:03
  • Kategori: Blogg

Er utrolig hvor feil man kan ta av folk. Folk man stoler på, folk man er glad i, folk man bryr seg om. I tre år var jeg sammen med han jeg trodde jeg skulle gifte meg med og dele resten av livet med. Men at han er borte hele tiden, det takler jeg ikke. Først var han 1 år borte, nå har han vært borte i 6 måneder. Jeg har gått videre i livet mitt, jeg har funnet en annen som jeg vil være sammen med. Og det syntes jeg han bør skjønne. Men at han skulle reagere så respektløst, det hadde jeg ikke trodd om han. Han har alltid hatt en så fin personlighet, og han var herlig å være sammen med. Men jeg vil ikke ha et slikt liv. Dette har jeg tenkt lenge på, og det var ikke noe enkelt valg. Men jeg må gjøre det som er det beste for meg. Gjøre det som gjør meg lykkelig. Leve livet slik jeg vil.

Jeg har snakket i telefonen med han, og jeg ble helt sjokkert over det han sa til meg. Han sa hvis jeg ikke vil være sammen med han mer, så skulle han komme tilbake til Norge og drepe meg og foreldrene sine. Hvordan kan han si noe sånt? Etter alt vi har gjort for han, og jeg som trodde jeg kjente han så godt. Vil han ikke jeg skal være lykkelig? Er han ikke glad i oss? Ville han drept noen bare på grunn av at jeg har slått opp med han? Hvis han kommer tilbake til Norge, kommer jeg til å ringe politiet. Neste gang han ringer, vil jeg ikke svare. Etter å ha sagt noe slik, vil jeg ikke ha kontakt med han lengre. Man blir jo redd etter at noen har sagt noe slik. Ingen får skade meg eller foreldrene mine. 

Har du noen gang fått drapstrusler?


 

Jack

04.03.2016 kl. 20:23
Så skummelt. Kanskje du allerede nå burde pratet med politiet? Det er ganske alvorlig med drapstrusler..

Bergensmil

05.03.2016 kl. 17:08
Det har jeg heldigvis aldri opplevd. Huff høres ikke kjekt ut :( kanskje du burde snakke med politiet om det sånn for sikkerthets skyld?

Remi's historie

06.03.2016 kl. 00:54
Off. Kjenner på følelsene der ass.. Ikke bra, håper det ordner seg... Det er lizm lite man kan gjøre utnom å være redd og gå til politiet med det...

Ps: du er nominert til en utfordring på bloggen min håper du joiner natta

Ine Therese <3

06.03.2016 kl. 17:41
uff:/ han høres ikke helt god ut nei. du skal leve livet som du vil, ikke som han vil ! Håper det ordner seg og at du aldri hører fra han igjen !! :)

Ønsker deg en fiiin søndag <3

Hege Kristin

08.03.2016 kl. 18:27
takk dere <3

fotogleden

09.03.2016 kl. 18:04
uff så grusomt :(

Aylar Von Kuklinski

30.07.2016 kl. 20:34
Huff, dette var bare helt trasig å lese.. Synes mildt sagt det er tragisk og trist å tenke på hva enkelte mennesker kan finne på å gjøre eller si hvis de opplever noe de ikke setter så veldig pris på.. Nå kjenner jeg ikke til eksen din i hele tatt, men det å komme med drapstrusler er på ingen måte akseptabelt etter min mening, samme hva.

Uten videre sammenligning så har jeg vært borti et par mennesker selv som jeg har sett på som gode venner, folk jeg har stolt på, og til og med sett opp til, men som på et eller annet tidspunkt har vist seg å ikke være så allright som jeg en stund har trodd likevel. Jeg vet ikke om jeg kan si at jeg direkte har mottatt drapstrusler, men jeg har blant annet fått beskjed fra ei tidligere "venninne" om at hvis jeg drar til et eller annet sted i Norge hvor vedkommende har venner og bekjente så kan jeg risikere det ene og det andre av ubehag..

Btw: Mens vi fortsatt er inne på det jeg ihvertfall ser på som noe drøye reaksjoner fra enkelte.. Du husker det siste innlegget mitt om Pokemon Go, "Gå Pokemon Go"? Etter at jeg la ut det innlegget mistet jeg to venninner jeg har kjent i nesten 3 år (de jeg var og besøkte i helgen). De føler jeg hengte de ut som dårlige venner i det innlegget (noe som på ingen måte var min hensikt i hele tatt..), hun ene sendte meg en melding om hvor skuffet de var over meg, også slettet de meg som venn og blokkerte meg på både Facebook, Instagram og Snapchat før jeg i hele tatt rakk å svare..

Greit nok, jeg skal innrømme at det innlegget kanskje ikke var det lureste å legge ut offentlig, men jeg synes likevel ikke at jeg har gjort noe galt. Ihvertfall ikke noe som er SÅ galt at de bare kan blokkere meg sånn som de nå har gjort etter at vi tross alt har vært venner i nesten 3 år.. Så ja, folk er forskjellige..

Men ja, nå var vel temaet her kanskje først og fremst drapstrusler.. Det kan hende jeg har fått drapstrusler fra noen en eller annen gang. Jeg har gjennom mine lange år som blogger klart å provosere og hisse opp en del mennesker, så skulle ikke forundre meg. Men hvis jeg har fått det så har jeg isåfall ikke tatt de drapstruslene jeg har fått så veldig seriøst, mest sannsynlig fordi at de nok har kommet fra mindreårige, ikke at det gjør saken mer "ok", men jeg tar ikke det som tenåringer og barn skriver like sterkt til meg som om det f.eks hadde kommet fra noen som er 18+.
Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 21 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker. Jeg blogger mest om min hverdag, mote, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.comKategorierBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits