hits

UKEN SOM GIKK

  • 23.02.2016 - 20:41

Ukens høydepunkt:
Egentlig hele uka, siden jeg har hatt vinterferie, men må jeg si en dag må det bli på torsdag! Det var en kjempekoselig kveld med kompisen og venninna mi, vi var ute på Pianisten i Ålesund og det var 50kr per drink den kvelden. Var veldig kjekt å se igjen venninna mi som jeg kanskje ikke har møtt på 1-2 år. Altfor lenge siden!

Ukens sang:
Har fått en ny favorittsang som jeg syntes er veldig fin, det er Ten Feet Tall av Afrojack. 

Ukens latterkrampe:
Hahahaha... Må være på torsdag, når klokka nærmet seg 3, og da skulle det stenge på Pianisten. Venninna mi satt på et annet bord og snakket med noen andre, og jeg skulle gi henne en klem og si hadebra. Etter jeg hadde klemt henne skulle jeg gå ut, og da holdt jeg på å falle på gulvet og holdt meg fast i en stol i nærheten, haha. Det så sikkert veldig rart ut, og folk så sikkert på meg (ups). Heldigvis kom jeg meg fort ut derfra etterpå, haha.Ukens beste innkjøp:
Må være jakken jeg kjøpte på H&M til 400kr! Hvis du lurer på hvordan den ser ut kan du sjekke i det forrige innlegget. En jakke jeg kommer til å bruke ofte hvertfall! Kommer aldri til å bli lei av den, hehe.

Ukens kjiping:
Fikk vite at jeg ikke får mer jobb på det apoteket jeg jobber på nå, så det blir avslutningsmiddag for meg på mandag med kollegaene mine.  Trist, men sånn er det når de har nok folk. Er ikke så glad for å må søke ny jobb og venne meg til et nytt sted og nye mennesker. Men får ta det som det kommer!

Ukens crawing:
Mango! Kjøper mye mango for tiden, syntes det er så godt å spise. Kan godt kose meg med en mango istedet for sjokolade og potetgull, i tillegg er det sunt og godt, og inneholder masse vitaminer.

Anette

23.02.2016 kl. 20:51
Så koselig innlegg! :)

Lovise Larine

23.02.2016 kl. 20:55
Ååh, bytt header til det bildet der! Det var kjempefint :)

Hege Kristin

23.02.2016 kl. 21:02
takker! <3

Lise brevik

23.02.2016 kl. 23:55
Så morsomt innlegg å lese :) og takk for din kommentar. Håper det blir bedre jeg også om jeg tar ut metallet. Det er sykt hva folk finner feil på andre for å finne noe og mobbe dem ja...
Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no