hits

MIN FØRSTE PIERCING

  • 02.02.2016 - 23:32

Da var det endelig gjort! I dag har jeg hatt en fantastisk dag. Først var jeg med legen en tur, for å ta noen prøver, siden jeg har vært en del svimmel i det siste i tillegg til at jeg har litt lavt blodtrykk. Han sa jeg kunne prøve å spise mer salt, haha. Noen som har flere råd mot lavt blodtrykk, så tas det imot med glede. Etter jeg var med legen, tok jeg buss til Ålesund, der jeg var sammen med venner og spiste pizza. Venninna mi ble med meg til Tattoos, der jeg tok piercing i navlen! Jeg grudde meg litt, men det gikk faktisk veldig bra, det var ikke så vondt heller. Holdt venninna mi i hånden hele tiden, hihi. Jeg valgte mørkeblå farge på piercingen, syntes den ble såå fin. Etterpå var jeg på apoteket for å kjøpe natriumklorid, siden det er viktig å rense den. Så var vi på en cafe og kjøpte iskrem etterpå. Jeg tok en kule med sjokolade og en med cookies&cream, var utrolig god is der. 

Syntes om piercingen?


 

Emelie Karlsson

02.02.2016 kl. 23:39
Kult, hadde i navlen jeg også for noen år siden, men har tatt den ut.

Henriette Celin

03.02.2016 kl. 02:22
Så bra det ikke gjorde så vondt!

Har villet ta piercing i navlen selv, men har i grunn ombestemt meg x) men fint er det jo, og likte din ^^

Helsedama

03.02.2016 kl. 21:54
Kul piercing:) Har en selv i navlen..Den har overlevd flere svangerskap. Hvordan D-vitaminstatus og jern status har du? Det hjelper megå ta tilskudd av de i allefall:)

Benedicte Arntzen

04.02.2016 kl. 18:19
spennende!!! var det vondt??

Hege Kristin

04.02.2016 kl. 22:10
Helsedama:

har ikke fått noe svar på prøvene, men kan godt hende det er vitaminmangel! Får bare vente og se:)

Benedicte:

Var ikke så vondt, men kjente det når han stakk gjennom, da var det vondt, men varte bare noen sekunder så var det over:) Absolutt verdt det!
Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no