hits

MAKEUP BRUSH

  • 31.01.2016 - 18:41

Hei, har dere hatt en fin helg? Syntes helga har gått altfor fort.. Heldigvis har jeg fri igjen på tirsdag! Da skal jeg til legen, må sjekke blodtrykket mitt og sånt siden jeg er så svimmel hele tiden. Etter jeg har vært med legen så skal venninna mi bli med meg til Ålesund for å ta piercing i navlen. Kjenner at jeg gleder meg! I går var jeg ute med venninna mi og vi spiste på Milano, først en stor kebabpizza, deretter is med krem. Før jeg møtte henne var jeg på Cubus og så dette sminkekostsettet, trengte en børste til å ha på foundation med, så da passet dette bra! Kommer nok til å bruke den i midten mest. Og kanskje en del den rosa under også. I dag har vi vært i bursdag til Haley som fylte 4 år. Det var koselig, vi spiste pølse med brød og kaker.  

Syntes om sminkekostene jeg kjøpte?

Kacharin

02.02.2016 kl. 03:36
Hei, sminke kostene ser kjempe fine ut. Liker fargen! Hvit og rosa, rosa er nok min favoritt farge! Heheh :) Har egentlig ikke hørt om merken jeg da. Er de bra??

Btw, jeg holder konkurranse på bloggen min der du kan vinne sminke koster fra Real Techniques, tar gjerne en titt innom! :)

Hege Kristin

02.02.2016 kl. 22:41
Den i midten var ihvertfall veldig god! :)
Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no