hits

UKEN SOM GIKK // MIDDAG, LOMMEBOK I SKINN, KALDT PÅ JOBB ++

  • 24.01.2016 - 15:11

Ukens høyepunkt: 
Kommer ikke på noe sånn skikkelig høydepunkt jeg har hatt denne uka, hehe. Men var koselig å spise middag ute med foreldrene mine og noen naboer av oss. Da bestilte jeg meg kebabtallerken, det var veldig godt. Dagen før så spiste jeg faktisk kebabrull også. Så nå kommer jeg ikke til å spise kebab på lange tider.. haha.

Ukens sang: 
Baila Conmigo av Adelen, er en sang som har gått mye på repeat for tiden. Det er en sang som du fort kan få på hjernen! Blir i godt humør av denne sangen.

Ukens beste innkjøp:
Må være den nye lommeboka mi i ekte skinn! Den var utrolig fin. Hvis jeg får si en ting til, så var jeg ganske fornøyd med toppene jeg kjøpte også. Er nesten alltid fornøyd med det jeg kjøper, så vanskelig å velge bare en ting. Ukens kjiping:

Har egentlig ikke opplevd noe kjipt denne uka. Eneste negative er at det har vært kaldt på jobben, så jeg var nødt å kjøpe meg en ulltrøye, haha. Så nå har jeg den liggende på jobben, så får jeg bruke den når jeg fryser.

Ukens crawing:

Gele med vaniljesaus! Er så utrolig godt, kunne spist det til dessert hver dag. Og da må det være masse vaniljesaus på også!

Ukens nyhet:
Fikk vite at ei som egentlig skulle slutte på jobben, kommer tilbake nå i februar! Det er jeg veldig glad for, for hun var veldig koselig å jobbe med. Tommel opp for det. I tillegg åpner vi nytt og større apotek mandag 8.februar, så det blir spennende å se hvordan det blir. Den uka har vi også 50% på all hudpleie, så verdt å ta en tur innom!

Iselin Renée

24.01.2016 kl. 19:21
Fint innlegg :)

Hege Kristin

24.01.2016 kl. 20:10
takk:)

Helsedama

24.01.2016 kl. 20:19
Det hørtes utrolig digg ut med ny lommebok i skinn.. Jeg elsker lommebøker, vesker og slike tilhørende nips

Hege Kristin

24.01.2016 kl. 20:21
ja, den var jeg veldig fornøyd med! :)

Mabr

27.01.2016 kl. 18:12
Gele med vanilje saus er også min favoritt, eller vaniljesaus med litt gele som jeg sier! Hehe :D
Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no