hits

NYTT KAMERA

  • 19.01.2016 - 19:04

Hei, og god tirsdagskveld! I dag har jeg vært med frisøren og klippet håret mitt. Tok bare det som var slitt, så ser ikke så mye forskjell. Men det ser mye sunnere ut nå! Var på Expert og så på kamera, og det endte med at jeg kjøpte meg et nytt. Kameraet er med selvutløser, og Wifi så du kan føre over bildene til telefonen. I tillegg kjøpte jeg et kamerastativ slik at det blir enklere å ta bilder. Så i dag har jeg holdt på og testet kameraet, og satt opp kamerastativet.I morgen blir det jobb igjen, da jobber jeg fra klokka halv 1-7. Byttet vakt med ei på jobben, så jeg slutter kl 7, og ikke kl 8. Jeg hater senvakt, har det nesten hele tiden, hvertfall 2 ganger i uka. Er egentlig ikke så mye, men liker bedre å ha tidligvakt så jeg kan komme meg tidligere hjem. I går så var jobben min ute og spiste på Peppes, etter det så var vi i møte angående flytting og diverse ting. Apoteket vårt skal bli større, og det åpner 8 februar. Den uka skal jeg faktisk ha vinterferie, det er bare ca 3 uker til.

Hva slags kamera bruker du?

Jeg bruker Canon EOS 600d, med som oftest 50mm f/1.8 og synes det fungerer veldig bra ♥ blir spennende å se hvordan bildene blir, hvor mye kostet kameraet? :) vurderer å kjøpe meg et mindre som er enklere å ta med seg på tur osv :)

Hege Kristin

19.01.2016 kl. 19:19
Kameraet kostet 2400 :)

Ja, gleder meg til å begynne å ta bilder med det!

Lilli

19.01.2016 kl. 21:09
Så herlig (:
Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no