hits

NORSKE TALENTER FINALE

  • 27.11.2015 - 19:49

Hei, og god fredagskveld! Nå sitter jeg foran tv skjermen og skal se finale av Norske talenter! Vet ikke hvem jeg heier på egentlig, men syntes Sigrid og han på gitar er veldig flinke. I natt sov jeg ganske dårlig, hadde hodepine når jeg la meg.. Og i tillegg drømte jeg ekkelt. Så var ikke så blid i dag tidlig, hehe. Men det gikk fort over. Jeg jobbet 10-5 i dag, så nå er jeg veldig sliten. Sikkert fordi jeg sov for lite. Håper på bedre søvn i natt! Nå er det jo snart desember, og jeg er nesten ferdig med julegavene! God følelse. Er bare igjen å pakke de inn da, hehe. I år kjøper jeg flere gaver enn jeg gjorde i fjor, fordi jeg har lyst å gjøre andre glade, hehe. Skader ikke at jeg har jobb heller da, så jeg har penger jeg kan bruke!

Ser dere på Norske talenter? Hvem heier dere på?

Znippen.no

27.11.2015 kl. 20:06
Heier på Patrick, liker ikke rapping, men han er virkelig dyktig :D Ha en bra kveld! Hadde forresten satt uendelig masse pris på om du tok en tur innom bloggen min og følgte den :)

Hege Kristin

27.11.2015 kl. 21:30
ha en fin kveld du også!

kan godt ta en titt :)

Ello Rasmussen

28.11.2015 kl. 22:39
Så fin blogg du har! Fikk ikke fulgt med denne gangen dessverre.. Men hørte vinneren var flink!

Hege Kristin

28.11.2015 kl. 23:19
takk for det!

ja, han som vant var kjempeflink! :)
Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no