hits

POPCORN TIME

  • 24.11.2015 - 16:09

Hei, og god tirsdag! Har dere en fin dag? I dag har jeg hatt fri fra jobb, da ble soving første prioritet her i huset. Sov til jeg våknet, sto opp og så en episode av Pretty little liars, før jeg spiste ostesmørbrød til frokost. Ble også glad når jeg så at det var varmegrader ute, og snøen var borte! Håper det varer en god stund, for jeg liker ikke snø. Forresten, så har jeg akkurat fått meg popcorntime, etter at en venn av meg anbefalte det, og er utrolig fornøyd! Anbefaler alle å laste det ned, siden det er helt gratis, og mye bedre enn Netflix syntes jeg. Har faktisk sagt opp abbonementet på Netflix nå, fordi jeg har fått popcorntime. Bedre å se filmer og serier gratis, enn å betale for det!

Har du popcorntime?Lisa Bergersen

24.11.2015 kl. 16:16
Ostesmørbrød hørtes utrolig godt ut akkurat nå! Jeg har ikke Popcorntime, har selv kun Netflix og Viaplay. Har heller ingen tv-kanaler.

Ha en fin kveld.

Silje Moen

24.11.2015 kl. 16:18
herlig:)

Emilie Skaget

24.11.2015 kl. 16:55
Ååh, nå fikk jeg lyst på ostesmørbrød! :D

Siv Renate

06.04.2016 kl. 11:46
Alltid godt med ostesmørbrød <3

Har selv kun appletv hvor jeg ser på programmene på tv2 sumo..

Så veldig greit ut å prøve popcorntime, har selv aldri hatt d..

Har du link til hvor på nettet man laster det ned? For finner d ikke på applestore.
Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no