hits

UKEN SOM GIKK

  • 23.11.2015 - 19:48

Ukens høydepunkt:
Å komme hjem til foreldrene mine. Rett etter jobb på fredag var det rett hjem! Forresten så har jeg tenkt å flytte hjem igjen hvis jeg ikke finner en leilighet som er nærmere der jeg jobber. Syntes det bare blir styr å komme seg på jobb og slikt, og vanskelig når jeg ikke har bil.

Ukens sang:
Dragostea Din Tei av O-Zone. Har den på hjernen nå for tiden, haha. Og akkurat DEN sangen da.. Fikk den på hjernen på grunn av at jeg satt på med noen i en bil som hadde på akkurat den sangen.

Ukens beste innkjøp: 
Må være denne toalettmappa her! Likte den kjempegodt, kjøpte den på Nille for 179kr. Ukens kjiping:
SNØ! Ble så lei meg når jeg så ut vinduet torsdagsmorgen. Liker ikke vinteren i det hele tatt. Orker ingenting, vil bare ligge inne og gå i hi til sommeren kommer. I tillegg er det mørkt og kjipt. Og kaldt!

Ukens crawing:
Denne uken har jeg hatt skikkelig crawing på marsipan! Elsker marsipan, mm.. Marsinpansjokolade, marsipankuler.. 

Ukens nyhet:
Jeg har satt på hair extensionsene mine igjen! Jeg tok de ut for å farge håret, men nå har venninna mi satt det på igjen. Deilig å føle at jeg har langt hår igjen! Selv om jeg egentlig hadde det fra før.. haha.

Linda <3

23.11.2015 kl. 19:53
Kult innlegg! :)

Hege Kristin

23.11.2015 kl. 19:54
takk! :)

Sofie Caroline Nilsen

23.11.2015 kl. 20:04
Så koselig å komme hjem :) syntes alltid selv det er like godt å komme hjem til mamma. Har aldri likt snø før jeg heller, men i år elsker jeg det :) får håpe det blir bedre, for man må igjennom det unasett !

Henriette Celin

23.11.2015 kl. 22:32
Så fin toalett mappe! og marsipan er super godt :-D

Hege Kristin

23.11.2015 kl. 22:52
tusen takk! ja, marsipan er godt! <3
Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no