hits

PÅ RIDETUR

  • 19.10.2015 - 21:22

I går var jeg og venninna mi på ridetur, det var veldig gøy! Men ikke så godt nå, for idag kjenner jeg det i ryggen, på rumpa og mellom beina, haha. Det var et arrangement for de som er medlem i KRIK (Kristen idrettskontakt), og jeg og venninna mi var ikke medlem, så vi meldte oss inn slik at vi kunne være med. Kostet bare 200 kr, så jeg syntes det var verdt det! Det var veldig gøy å ri, og vi ridde veldig lenge. Litt lengre enn vi skulle egentlig. Jeg fikk en snill hest, men så når vi hadde ridd en stund så begynte den å bli sulten, så da ville den ikke gjøre det jeg ville. Hesten dyttet meg nedover stien når jeg måtte leie den, haha. Etter vi hadde ridd, så var alle med på å lage mat, vi spiste kylling surret i bacon, med ovnsbakte poteter, gulrotpure og hjemmelaget bernaisesaus. Utrolig godt! TIl dessert lagde vi gulrotkake, og så hadde vi oppskjært frukt. Det var deiilig, glasuren på gulrotkaka var himmelsk! 
Fine hesten min! Hesten jeg ridde het Nøste.


Ready for take off! 
Venninna mi som tok bilde av oss.. hahaSå reiste vi på et skolekjøkken og lagde oss mat! Var utrolig deilig med mat etter en hel dag med ridning.

Sofie Caroline Nilsen

19.10.2015 kl. 21:25
Så koselig :) er så morsomt å ri!

Hege Kristin

19.10.2015 kl. 21:27
ja, det er det! :)

Henriette Celin

19.10.2015 kl. 22:46
Så gøy! elsker å ri, og skulle ønske jeg kunne gjort det oftere (:

Photo1Norway

23.10.2015 kl. 02:26
Så fin du e =) Det er vel enn Islands hest ?

Håper du hadde en fantastisk tur ? =)

Charlene N. Nedrum

25.10.2015 kl. 19:44
så gøy! kunne virkelig tenkt meg å lært å ri :D
Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no