Hege

Kristin

so happy

  • Skrevet: 22.09.2015
  • Klokken: 21:59
  • Kategori: Blogg

Er så lykkelig om dagen altså! Syntes livet er herlig, og har aldri hatt det så bra før. Syntes livet er mye mer spennende nå, og syntes livet gir mening! Grunnen til at jeg er så glad, deler jeg ikke på bloggen, på grunn av at det kan hende bekjente leser den, og jeg vil ikke at alle skal vite om min ''lille'' hemmelighet, hihih. Deler det når jeg er sikker på hva jeg vil! I dag har jeg vært på jobb fra klokka halv 1-7, og i morgen har jeg fri. Da skal jeg slappe av og finne på noe koselig. Er godt å sove lenge om morgenen også, og ikke bare ha tidligvakter. Når jeg kom hjem kjøpte jeg med kebabtallerken som jeg tok med hjem og spiste. Var innom BikBok en tur også, og kjøpte to topper til kun 49per stykk. Og et par hårstrikker, som det går mye av.

Ha en fin tirsdagskveld videre!  Og et spørsmål til dere lesere: Hva gjør dere lykkelige?

Kine Emelie Dalemo Vestvik

22.09.2015 kl. 22:43
Kjæresten min gjør meg ganske så lykkelig for tiden :-) Og selvfølgelig familien min! Håper du får en fin tirsdagskveld!

Hege Kristin

23.09.2015 kl. 12:46
godt å høre <3
Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 21 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker. Jeg blogger mest om min hverdag, mote, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.comKategorierBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits