hits

10 TING DU IKKE VISSTE OM MEG

  • 04.09.2015 - 17:56

- Jeg er naturlig blond, men har alltid farget håret mørkt. Alle sier jeg kler mørkt hår best, og det syntes jeg selv også. Og har ikke tenkt å bli blond igjen med det samme, hehe. 

-  Jeg elsker å se på serier. The walking dead, Pretty little liars og Prison Break er tre av mine favorittserier.

- Når jeg gikk på barneskolen, hadde jeg skikkelig god fantasi, og skrev lange historier som alle elsket å lese. Var sikkert fordi jeg leste så masse bøker? I dag er ihvertfall ingen fantasi til stede, så kanskje jeg skal begynne å lese igjen.

- Jeg er venstrehendt, men ellers bruker jeg høyrehånda til det meste unntatt når jeg skriver.

- Har alltid drømt om å bli modell - og håper jeg får oppfylt drømmen min en dag! Er 171 cm høy.- Jeg er egentlig en ganske så stille person. Er ikke den som stikker seg ut blant mengden, og er ikke den som snakker mest. Men hvis det er med folk jeg kjenner, kan jeg snakke mye!

- Når jeg begynte på videregående slet jeg så mye med angst at jeg måtte ta 1.året helse og sosial om igjen. Det er heldigvis over nå, og har aldri hatt angst siden den gang.

- Har en kjæreste på 22 år som er fra Afghanistan. Vi har det veldig bra sammen, og har vært sammen i nesten 4 år.

- Før så elsket jeg å trene, men nå.. HATER jeg det. Syntes ikke det er noe moro i det hele tatt. Men jeg prøver å gjøre det en gang iblant, for å holde vekta. 

- Kjøper nesten alltid mat eller klær når det er på tilbud. Liker å spare penger! Jeg bor hjemme, så jeg får jo gratis mat hjemme. Men billig kan også være bra!

Sunniva Hope

04.09.2015 kl. 18:00
Så mange fine fakta :D Du er skinnsykt pen!

Hege Kristin

04.09.2015 kl. 18:02
Tusen takk ! :)

Ida

04.09.2015 kl. 18:30
Bra innlegg! Kjenner meg faktisk myye igjen i mange av punktene, haha.. God helg:-) Gjerne ta en titt på min blogg!

Hege Kristin

04.09.2015 kl. 18:46
Hyggelig å høre!

God helg til deg også:)
Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no