Hege

Kristin

Hva er meningen med livet?

  • Skrevet: 01.09.2015
  • Klokken: 00:28
  • Kategori: Blogg

Noe jeg alltid har lurt på - hva maningen med livet er. Vi bare eksisterer jo, hva er det vi skal oppnå? Vi går på skolen, jobber, får oss en utdanning. Så jobber vi resten av livet? Jeg har mange drømmer som jeg har lyst til å oppnå. Jeg drømmer om å reise rundt i verden, bli modell, få en kjent blogg, ta førerkort. Jeg er redd for å bli gammel, for å dø uten å ha oppnådd noe jeg virkelig har hatt lyst til å gjøre. Dø uten at noen husker meg. Jeg vet ikke hva meningen med livet er. Hva er det meningen jeg skal gjøre her i verden? Jeg har familie, jeg har kjæreste, jeg har jobb. Men jeg tenker - er det ikke mer? Jeg har ikke så mange venner, så kanskje det er det jeg mangler i livet mitt?Jeg savner å ha noen jeg kan gå ut med, ha det gøy med, som er der for meg. Kanskje livet mitt hadde vært mer meningsfylt da. Men jeg prøver jo å være positiv - men det er noe som mangler. Og jeg vet ikke hva. Og jeg har tenkt ofte på dette. Kanskje det er jeg som må prøve mer, finne noe som jeg blir glad og lykkelig av, gjøre ting som jeg liker, ikke bare fordi jeg må. Gjøre ting og fullføre det - ikke bare stoppe når jeg ikke orker mer. For å oppnå suksess i livet. 


Hva syntes du er meningen med livet?
Kobberalv

01.09.2015 kl. 00:45
Spørs jo hvem du spør, men jeg tror meninga med livet er kjærligheten mellom folk. Hvis den skal funke må ikke du bare ha noen der for deg, men også føle at andre trenger deg. Det må gå begge veier. Mitt tips når ting virker meningsløst er å hjelpe noen:)

01.09.2015 kl. 02:00
Meininga med livet er vel å gi livet meining? ;)

Har mang en gang spurt om det samme spørsmålet, men blir like undrende hver gang. For om man vet hva som er meningen med livet, da hadde jo livet vært kjedelig på en måte. Så derfor mener jeg at når man selv ikke vet hva som er meningen med livet, så er meningen at man skal gi livet mening :) Ingen fasitsvar!

☾ STINE

01.09.2015 kl. 14:25
Formere oss :)

Hege Kristin

03.09.2015 kl. 22:16
takk for deres meninger :)
Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 21 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker. Jeg blogger mest om min hverdag, mote, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.comKategorierBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits