Hege

Kristin

Sminken jeg bruker

  • Skrevet: 10.07.2015
  • Klokken: 22:13
  • Kategori: Blogg

Tenkte å lage et innlegg for å vise dere sminken jeg bruker. Dette er den sminken jeg bruker til hverdags. Ikke alt jeg bruker hver dag, men hvis jeg ønsker å pynte meg litt ekstra, bruker jeg gjerne alt. Blir glad hvis dere vil gi meg tips til hva dere ønsker jeg skal blogge om. Hvis det er noe dere lurer på er det bare å legge igjen spørsmål i kommentarfeltet!


Dette er eye-lineren jeg bruker, i svart fra Isadora.Dette er øyenbrynspennen jeg bruker for å farge og markere øyenbrynene mine.
Den bruker jeg i fargen Light Brown. Volume Million Lashes mascara fra Loreal Paris. Denne mascaraen elsker jeg! 
Gir lange og fine vipper, mye volum.Denne primeren bruker jeg før jeg tar på foundationen under. Denne foundationen er fra Kicks.
Den er for de som er litt rød i huden, noe jeg blir litt etter jeg renser ansiktet mitt.
Da er denne primeren veldig god! Den er enkel og myk å smøre ut, og er skikkelig deilig å ha på.Denne foundationen tar jeg på etter jeg har påført primer. Den er fra Max Factor, og jeg bruker
den i 55 Beige. Den dekker veldig bra syntes jeg, og gir en fin glød til huden. 


Hva slags sminke bruker du ?

Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 21 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker. Jeg blogger mest om min hverdag, mote, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.comKategorierBloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits