FERDIG UTDANNET

  • 28.06.2015 - 23:32

Endelig er jeg ferdig på videregående! Nå er jeg ferdig utdannet apotektekniker, og ser fram til å få en jobb og tjene mine egne penger. Jeg har en jobb på et apotek som jeg har hatt i noen måneder nå, og jeg trives veldig godt der. Har tenkt å fortsette å jobbe der. Blir litt rart kjenner jeg, å slutte på videregående etter 4 år.. men er jo noe man venner seg til. Jeg har bodd med ei venninne jeg har gått i klasse med på hybel, og vi flyttet ut fra leiligheten i går. Så nå har jeg flyttet hjem igjen. Har tenkt å bo hjemme en stund for å spare litt penger, før jeg finner noe eget. I sommerferien skal jeg jobbe de tre siste ukene i juli, og sånn ellers jobber jeg på lørdager og mandagskveldene. Hanne, Sorina og meg. Kommer til å savne dere!


Ellers i dag har jeg og pappa vært ute og øvelseskjørt, noe jeg ikke har gjort på lenge. Skal begynne å kjøre oftere nå, siden jeg bor hjemme. Kjenner jeg har blitt flinkere på giringen og kveler ikke motoren like mye som før. Teorien har jeg også tenkt å ta i ferien, vi får se hva det blir til. Noen som har tips angående teori og oppkjøring , så tar jeg gjerne imot tips! På fredag hadde kjæresten min bursdag, og han fikk en Samsung galaxy s5 og et par nye fotballsko han ble veldig glad for. 

Hege Kristin

Jeg heter Hege Kristin og er en jente på 22 år fra Vestnes. Er utdannet apotektekniker, og jobber for Apotek1. Jeg blogger mest om min hverdag, skjønnhet, sminke og ting som ellers faller meg inn. Kontakt meg på: hege.valldal@hotmail.com

Kontakt meg

hege.valldal@hotmail.com

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits